Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 17.11.2009 21:14:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 17.11.2009 21:14:52
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 gr, kako si se držala v šoli? Slišim, da so te ta mali napadali - grrrr - in skakali po tebi ... ajme, ajme ... doma any better? Nanka, pa vaša family? glugluglu? glugluglu, thanks za kopiran tekst o preventivnih ukrepih proti gripi - bolje večkrat kot premalokrat prebrat & potem upoštevat, kajne? A magični zvarek by mojček si že naredila? Kako teče po grlu? Ad1 mi smo,.. hmm... kako bi rekla: j***** Mark ima 39 vročine, kašlja, mogoče ga glava boli še sam ne ve, pa zadaj ga boli pri lopaticah Nina ima 37 vročine, nekaj jamra, da jo en ušes malo boli, nos ima čisto zamašen mi ga ne uspe odmašit, pa še kašljat je začela. Ker se njej zadeva vleče že od sobote bom jutri kar zahtevala naj mi dajo eno uro, da vsaj enega otroka peljem na pregled. Samo še čakam da se Tian naleze, mu je prej že malo iz nosa teklo. Ad2 zvarek naredim jutri, mi je komaj malo prej moj dragi šnops pretočil, potem poročam. Nič sem začela kihat , najbolje, da grem še jaz malo odležat
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 17.11.2009 21:17:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Majuska kaj te jutri čaka že služba ali si še doma do ponedeljka? Sisi naredila kaj spanca na zalogo za naprej? Si zdaj že zaključila z zobarji ali te čaka še kakšen poseg? žal je danes zadnji dan bolniške. Bi bila z veseljem še malo doma, naspala sem se samo en dan, sicer pa sem kar pridno vstajala in pospravljala ... pač tisto, za kar običajno ni časa. Nič zaloge spanja Decembra imam še eno kontrolo, potlej pa upam, da bom imela nekaj časa mir. Nanka, držite se pri vas in ne zbolet no
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2009 21:42:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2009 22:08:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2009 22:16:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2009 22:29:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 17.11.2009 22:47:23
|
|
|
|
romana24
|
Metulček ja nam je res ratal tole z datumi. Pa tut uro je ujela. je bla rojena 12.36 7.8.09 zimska prov maš. ne pusti se. jej kar ti paše . Jaz sem šla pri Roku 20kg, pri Klari 16, zdej mi je pa od obeh skupaj ostalo 15kg ampak se nič ne sekiram. Počasi se trudim da zbijem tole kilažo, in enkrat mi bo že ratal ni hudič . Ti se pa tudi ne sekiraj, važno da je ok in da ti nisi lačna neboglasnica rum kokos bomboni mmmmmmmmmmmm ne draži me ob takih poznih urah glugluglu čimprej se pocajtajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 5:12:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 7:32:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 18.11.2009 7:33:37
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro julijke, kako gre? No, sem le prikoracala v službo ... me prav zanima, koliko mailov me čaka za začetek pa
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 18.11.2009 7:35:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Dobro jutro ob teh hudo nekrščanski uri! Majuška dobra si, da tako zgodaj vstajaš. Nič, šibam na Brnik,da lepše jutro pa en azvrhana skodelica Almera, je treba ... srečno pot!!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 7:47:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 8:12:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 8:31:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 8:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 18.11.2009 8:45:00
|
|
|
|
dzanika
|
metuljcek jaz močno stiskam pesti za vaju da vama čimprej rada zagledat plusek. Prov sem se zamislila ob tvojem postu. 7 let je pa res dolga doba. Res močno upam da bo čimprej tukaj plusek in da se bomo lahko veselile z vami!! zimska super novička da nimaš sladkorne. Zdaj pa kr v akcijo! umpa za knjigo!! Upam da bo čimprej. spanje - mi mamo zdaj grozen problem za zaspati. Jan odkar je imel afte ne mara več dude za spati. Prej jo je imel samo za zaspati, zdaj pa tut to noče več. In posledično zelo težko zaspimo. Ga moram dat pred tv risanke gledat da se čisto umiri in potem ga nesem v posteljo. To največkrat traja tudi uro ali več. vstajanje - jaz tudi vsak dan ob 5.20. almera - srečno pot!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 8:47:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 10:44:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 18.11.2009 11:08:12
|
|
|
|
glugluglu
|
no jaz sem imela že telekonferenco s službo, močno upajo, da se bom naslednji teden prikazala, ja jaz tudi, naslednje 2 tedna (oz. okoli 1. decembra) bo namreč malo več gužve pri nas, ker se nam ta najbolj glavni menjajo. Otroka sta malo bolje, samo Nina nekaj jamra, da jo ušes boli. Vmes sem naročila 3 pare copatkov na ebayu (1 bodo za darilo), in sicer sem za enake kot so na copatki.si za 3 komade dala 18 EUR. Na copatki.si bi prišlo pa 39 EUR. Kar razlika ne? (21 EUR) Bom videla koliko bo še kaj poštnina prišla, čeprav je v tistih 18 EUR neka poštnina tudi že računana.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 11:26:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 18.11.2009 12:03:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ahoj... Otroci so kar v redu, tako da bodo verjetno šli jutri vsi po svojih poteh, da se midva z dragim sestaviva. Čeprav bi bilo mogoče bolje, da se ornk pocajtajo, ampak če jih kaj čaka, jih pač čaka. Viruse mislim. Ponavadi jih imam cel teden doma, zdaj pa midva ne moreva počivati, saj veste kosilo, animacija malega... Ma, kar bo pa bo. Mož ima bronhitis, je dobil Ventolin. In seveda jamra, kaj mi je tega treba.. Moj prst gre v petek zadnjič na previjanje, čeprav me peklensko boli in peče. Metuljčica, tebi sem še dolžna odgovor: noht je ozek zato, ker je odrezan s korenino vred, nikoli več ne bo širši, kljub moji teži . Almera: saj tudi mi vstajamo ob 5 zjutraj, zato pa se jaz nafilam s cukrom, da lahko stojim pokonci... Se navadiš, verjemi. Uživaj v Pragi. Nič, šibam kuhat kosilo, čavči
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 13:18:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2009 13:22:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 18.11.2009 13:25:14
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: dzanika spanje - mi mamo zdaj grozen problem za zaspati. Jan odkar je imel afte ne mara več dude za spati. Prej jo je imel samo za zaspati, zdaj pa tut to noče več. In posledično zelo težko zaspimo. Ga moram dat pred tv risanke gledat da se čisto umiri in potem ga nesem v posteljo. To največkrat traja tudi uro ali več. pr nas je isto. odkar je imel afte, soor (slinavko) je dokončno odklonil dudo. sem mu namreč tista mazila dajala na dudo, ker se je drugače upiral, zdej jo pa tud pogledat ne sme več. kr z rokami opleta... no, saj težav ne bo z odvajanjem (tako kot pri Zarji, smo jo komaj skenslal). zdej zaspi s flaško (soka ali čaja), vnaročju ali sam v posteljici. ni nobenih pravil, kakšne volje je, tako pa plešem tudi jaz študiram da je dudo skenslal zaradi tega ker sem mu gor dajala tista mazila. Ker pri tašči jo je pa že parkrat med dnevnim spanjem zagrabil. Ma glede odvajanja je res da ne bo problemov. Sam men ni bla panika k je mel dudo res samo za zaspati. Jo je vlekel nekje 10 minut in ko je zaspal jo je vrgu ven. Zdej mamo pa probleme za spati. Na flaši mi pa tut noče zaspati.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......