Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:34:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa navijaaaaattttt!! Če mi nebo všeč pridem nazaj na RR.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:35:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kaj ne likaš? Likala sem takrat ko si klicala Skoraj 2 uri , Lija pa je tacajt sedela v stolčku za hranjenje in se igrala o kaj še boš meni jutri zlikala kako rundo mam prevelik kup samo moraš v stolčku za hranjenje sedet in se igrat. Pa FZ bova vmes jedli jaz? al Klara? ker če mene daš v stolček, pol ne vem če bo kaj od njega ostalo glede FZ pa ni problema - lahko pojem 6, če je treba
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:36:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa navijaaaaattttt!! Če mi nebo všeč pridem nazaj na RR. pa saj lahko delaš oboje hkrati, ali...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:38:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa navijaaaaattttt!! Če mi nebo všeč pridem nazaj na RR. pa saj lahko delaš oboje hkrati, ali... jaz mam oboje pred sabo: tv in rač
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:38:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Lepa,lepa škoda ,da je tak daleč bi hodli malo pecat to pa je pojedina
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:42:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz pa grem malo pospravit, da bojo naše marborčanke imele kam stopit....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:43:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa navijaaaaattttt!! Če mi nebo všeč pridem nazaj na RR. pa saj lahko delaš oboje hkrati, ali... jaz mam oboje pred sabo: tv in rač jaz tudi..danes še bom jaz tja škilila...sem sama doma!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:44:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa grem malo pospravit, da bojo naše marborčanke imele kam stopit.... saj smo vsega navajene že od doma... Samo jaz tak nisem mariborčanka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:46:48
|
|
|
|
mmmc
|
Hvala za pikepoke... Moj pravi, da sm sama kriva, da moje današnje prehranjevanje je klicalo klistir! Mogoče je bla res druga kava preveč!!! Sm pa zdej si valda pr fuzbalu mogla še en pirček odprt. Moj se pa za glavo drži. Pa sej pivo mi bo nadomestilo, tekočino, pa vitaminčke mi daje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:51:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz? al Klara? ker če mene daš v stolček, pol ne vem če bo kaj od njega ostalo glede FZ pa ni problema - lahko pojem 6, če je treba ja ti boš v stolčku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:52:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hvala za pikepoke... Moj pravi, da sm sama kriva, da moje današnje prehranjevanje je klicalo klistir! Mogoče je bla res druga kava preveč!!! Sm pa zdej si valda pr fuzbalu mogla še en pirček odprt. Moj se pa za glavo drži. Pa sej pivo mi bo nadomestilo, tekočino, pa vitaminčke mi daje... glede piva pa se strinjam, pa na zdravje. Vprašaj tvojega kakšen navijač Slovenije bi pa bila,.če nebi imela pira pre sabo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:53:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hvala za pikepoke... Moj pravi, da sm sama kriva, da moje današnje prehranjevanje je klicalo klistir! Mogoče je bla res druga kava preveč!!! Sm pa zdej si valda pr fuzbalu mogla še en pirček odprt. Moj se pa za glavo drži. Pa sej pivo mi bo nadomestilo, tekočino, pa vitaminčke mi daje... Seveda, da bo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:54:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hvala za pikepoke... Moj pravi, da sm sama kriva, da moje današnje prehranjevanje je klicalo klistir! Mogoče je bla res druga kava preveč!!! Sm pa zdej si valda pr fuzbalu mogla še en pirček odprt. Moj se pa za glavo drži. Pa sej pivo mi bo nadomestilo, tekočino, pa vitaminčke mi daje... glede piva pa se strinjam, pa na zdravje. Vprašaj tvojega kakšen navijač Slovenije bi pa bila,.če nebi imela pira pre sabo A ga maš ti tudi? Te pa si še grem jaz enega Cuba libre Bandidisa odpret. Mi je tak dober ta!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:55:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mariborčanke: CD-ji od srečanja pri meni so sveže pečeni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:58:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Lepa,lepa škoda ,da je tak daleč bi hodli malo pecat Persida, samo dovlj dolgo ribiško palico moraš kupit, da jo zapecate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:58:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike zaželela vam bom dober večer ,pa danes ne bom visela tu gor ,ker grem zdaj bavcema nekaj delat za božič.Ok ,saj nebo neopravičenih ne . če te ne bo, greš med izbrisane; pol pa ukrepamo pri Kresalovi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:58:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica USPELO MOJ PRINC!!!!!!!! ma, mali lepotec; jooj, kako je sladek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:58:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m leo**tia jaz bi jo vsekakor skrajšala. Jaz nisem za take dolgeeee oblekce. se podpišem; skrajšaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:59:15
|
|
|
|
trinity22
|
dober večer in hkrati lahko noč ... ne mi dat neopravičenih ampak danes ne bom čvekala, ker se slabo počutim .... pridno navijajte in čvekajte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:59:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jojojojojojoj! Jaz mam pa tak proliv ( drisko), k da bi mi en pipo na rit montiral pa jo pozabu zaprt! Groooza Pa cel dan je blo super in še vedno se super počutm, sm na večer pa proooooliv Mali je danes tud 5krat sračkal, samo se mi ni zdel, da bi bla driska. Sm je pa čudn, ker drugač samo 1 ali 2 krat na dan sračka. Ampak se cel dan tud on super počuti. Ne štekam. Jedl smo vse iz moje kuhne in vse sveže, tko da tud to nebi smel bit. Ok pr men je možno, ker že cel dan jem samo telečjo juho. Pač ko je goveja juha jo jem vedno dokler je ne zmanjka. In res sem danes jedla juho, pa kavo, pa juho, pa kavo, pa juho. Tko da bi blo lahko to. Mali pa lahko, da zaradi zobkov sračka. Ker je dobil 1 in 2 zgoraj v tem tednu in mislim da enka zgoraj desno še prihaja ( v prihodnjih dneh). Ja trenutno imamo 4 zobke. No sej dokler se drugač super počutmo, ni panike.... Aja POZDRAVLJENE VSE SKUPAJ! Pikepoke za bolčane. za RD in leotia ja jst bi jo tud skrajšala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:59:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mariborčanke: CD-ji od srečanja pri meni so sveže pečeni! jaz pa sem jih že raztalala, ti pa ga dobiš jutri, ko ti ga poštar prinese. Sem ga teden dni na pošto nosla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:59:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa navijaaaaattttt!! Če mi nebo všeč pridem nazaj na RR. kaj nimaš dovolj €€€€€ za mojga da ga pred stadionom čakaš
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 18.11.2009 21:00:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:01:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ga maš ti tudi? Te pa si še grem jaz enega Cuba libre Bandidisa odpret. Mi je tak dober ta! men tudi samo ga nimam. Jaz mam doma Bavario z 0% alkohola
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:01:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa navijaaaaattttt!! Če mi nebo všeč pridem nazaj na RR. kaj nimaš dovolj €€€€€ za mojga da ga pred stadionom čakaš nemam.. tvoj nič ni reko da kaj rarbi, ti hočeš met €
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:02:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dober večer in hkrati lahko noč ... ne mi dat neopravičenih ampak danes ne bom čvekala, ker se slabo počutim .... pridno navijajte in čvekajte dober večer in lahko noč, pa en kup da te kej ne prime
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......