Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:10:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica USPELO MOJ PRINC!!!!!!!! evo ga korenjaka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:11:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, kaj mi bo katera razložila, kako pridem do MČ? že dobila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:11:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kaj ne likaš? Likala sem takrat ko si klicala Skoraj 2 uri , Lija pa je tacajt sedela v stolčku za hranjenje in se igrala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:11:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m leo**tia jaz bi jo vsekakor skrajšala. Jaz nisem za take dolgeeee oblekce. se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:14:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, kaj mi bo katera razložila, kako pridem do MČ? proti Limbušu se pelješ....tista cesta ki gre mimo Planeta Tuš, pa za krožnim prvo kižišče desno, prečkaš Limbuško cesto in se zapelješ v slepo ulico, pa si tam....boš vidla blok in parkplac pred sabo.... Upam da sn si prav zapomnila...če ne pa me popravite
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:16:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, kaj mi bo katera razložila, kako pridem do MČ? proti Limbušu se pelješ....tista cesta ki gre mimo Planeta Tuš, pa za krožnim prvo kižišče desno, prečkaš Limbuško cesto in se zapelješ v slepo ulico, pa si tam....boš vidla blok in parkplac pred sabo.... Upam da sn si prav zapomnila...če ne pa me popravite čuj nea vem, ker jaz sem imela navigacijo vklopljeno takrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:17:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kaj ne likaš? Likala sem takrat ko si klicala Skoraj 2 uri , Lija pa je tacajt sedela v stolčku za hranjenje in se igrala pridna,pridna...za obe! No, vidiš, sedaj pa si fraj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:18:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, ful dober avatar!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:18:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, kaj mi bo katera razložila, kako pridem do MČ? proti Limbušu se pelješ....tista cesta ki gre mimo Planeta Tuš, pa za krožnim prvo kižišče desno, prečkaš Limbuško cesto in se zapelješ v slepo ulico, pa si tam....boš vidla blok in parkplac pred sabo.... Upam da sn si prav zapomnila...če ne pa me popravite čuj nea vem, ker jaz sem imela navigacijo vklopljeno takrat eni pa luksus pičijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:19:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, kaj mi bo katera razložila, kako pridem do MČ? proti Limbušu se pelješ....tista cesta ki gre mimo Planeta Tuš, pa za krožnim prvo kižišče desno, prečkaš Limbuško cesto in se zapelješ v slepo ulico, pa si tam....boš vidla blok in parkplac pred sabo.... Upam da sn si prav zapomnila...če ne pa me popravite čuj nea vem, ker jaz sem imela navigacijo vklopljeno takrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:21:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, kaj mi bo katera razložila, kako pridem do MČ? že dobila oj Kokič, sori da sem ti komaj zdaj poslala. sem ti celi dan pisala sms, ki ga nisem uspela dokončati in sem ti zdaj raje kar v mailu poslala...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:23:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, kaj mi bo katera razložila, kako pridem do MČ? že dobila oj Kokič, sori da sem ti komaj zdaj poslala. sem ti celi dan pisala sms, ki ga nisem uspela dokončati in sem ti zdaj raje kar v mailu poslala... jaz pa sem že mislila, da nisva zaželena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:23:43
|
|
|
|
mmmc
|
Jojojojojojoj! Jaz mam pa tak proliv ( drisko), k da bi mi en pipo na rit montiral pa jo pozabu zaprt! Groooza Pa cel dan je blo super in še vedno se super počutm, sm na večer pa proooooliv Mali je danes tud 5krat sračkal, samo se mi ni zdel, da bi bla driska. Sm je pa čudn, ker drugač samo 1 ali 2 krat na dan sračka. Ampak se cel dan tud on super počuti. Ne štekam. Jedl smo vse iz moje kuhne in vse sveže, tko da tud to nebi smel bit. Ok pr men je možno, ker že cel dan jem samo telečjo juho. Pač ko je goveja juha jo jem vedno dokler je ne zmanjka. In res sem danes jedla juho, pa kavo, pa juho, pa kavo, pa juho. Tko da bi blo lahko to. Mali pa lahko, da zaradi zobkov sračka. Ker je dobil 1 in 2 zgoraj v tem tednu in mislim da enka zgoraj desno še prihaja ( v prihodnjih dneh). Ja trenutno imamo 4 zobke. No sej dokler se drugač super počutmo, ni panike.... Aja POZDRAVLJENE VSE SKUPAJ! Pikepoke za bolčane. za RD in leotia ja jst bi jo tud skrajšala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:25:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pridna,pridna...za obe! No, vidiš, sedaj pa si fraj! ja, sem poskrbela za to! IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, ful dober avatar! Hvala lepa. Moram malo menjavat ;)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:25:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kaj ne likaš? Likala sem takrat ko si klicala Skoraj 2 uri , Lija pa je tacajt sedela v stolčku za hranjenje in se igrala o kaj še boš meni jutri zlikala kako rundo mam prevelik kup
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:25:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika eni pa luksus pičijo drugače bi se tak zgubila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:26:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jojojojojojoj! Jaz mam pa tak proliv ( drisko), k da bi mi en pipo na rit montiral pa jo pozabu zaprt! Groooza Pa cel dan je blo super in še vedno se super počutm, sm na večer pa proooooliv Mali je danes tud 5krat sračkal, samo se mi ni zdel, da bi bla driska. Sm je pa čudn, ker drugač samo 1 ali 2 krat na dan sračka. Ampak se cel dan tud on super počuti. Ne štekam. Jedl smo vse iz moje kuhne in vse sveže, tko da tud to nebi smel bit. Ok pr men je možno, ker že cel dan jem samo telečjo juho. Pač ko je goveja juha jo jem vedno dokler je ne zmanjka. In res sem danes jedla juho, pa kavo, pa juho, pa kavo, pa juho. Tko da bi blo lahko to. Mali pa lahko, da zaradi zobkov sračka. Ker je dobil 1 in 2 zgoraj v tem tednu in mislim da enka zgoraj desno še prihaja ( v prihodnjih dneh). Ja trenutno imamo 4 zobke. No sej dokler se drugač super počutmo, ni panike.... Aja POZDRAVLJENE VSE SKUPAJ! Pikepoke za bolčane. za RD in leotia ja jst bi jo tud skrajšala. n upam, da ti čimprej mine..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:26:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, kaj mi bo katera razložila, kako pridem do MČ? proti Limbušu se pelješ....tista cesta ki gre mimo Planeta Tuš, pa za krožnim prvo kižišče desno, prečkaš Limbuško cesto in se zapelješ v slepo ulico, pa si tam....boš vidla blok in parkplac pred sabo.... Upam da sn si prav zapomnila...če ne pa me popravite čuj nea vem, ker jaz sem imela navigacijo vklopljeno takrat eni pa luksus pičijo he he. je prav ja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:27:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kaj ne likaš? Likala sem takrat ko si klicala Skoraj 2 uri , Lija pa je tacajt sedela v stolčku za hranjenje in se igrala o kaj še boš meni jutri zlikala kako rundo mam prevelik kup samo moraš v stolčku za hranjenje sedet in se igrat. Pa FZ bova vmes jedli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:29:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jojojojojojoj! Jaz mam pa tak proliv ( drisko), k da bi mi en pipo na rit montiral pa jo pozabu zaprt! Groooza Pa cel dan je blo super in še vedno se super počutm, sm na večer pa proooooliv Mali je danes tud 5krat sračkal, samo se mi ni zdel, da bi bla driska. Sm je pa čudn, ker drugač samo 1 ali 2 krat na dan sračka. Ampak se cel dan tud on super počuti. Ne štekam. Jedl smo vse iz moje kuhne in vse sveže, tko da tud to nebi smel bit. Ok pr men je možno, ker že cel dan jem samo telečjo juho. Pač ko je goveja juha jo jem vedno dokler je ne zmanjka. In res sem danes jedla juho, pa kavo, pa juho, pa kavo, pa juho. Tko da bi blo lahko to. Mali pa lahko, da zaradi zobkov sračka. Ker je dobil 1 in 2 zgoraj v tem tednu in mislim da enka zgoraj desno še prihaja ( v prihodnjih dneh). Ja trenutno imamo 4 zobke. No sej dokler se drugač super počutmo, ni panike.... Aja POZDRAVLJENE VSE SKUPAJ! Pikepoke za bolčane. za RD in leotia ja jst bi jo tud skrajšala. n upam, da ti čimprej mine.. se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:29:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje: To je moj skokec no Klarin .Pri nas .pa se skrivamo v košari za perilo lepa slikica s Klaro sta pa drugače nekaj skregana. ne vem kaj je to - baje je skokec mel na plavanju drugo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:30:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Lepa,lepa škoda ,da je tak daleč bi hodli malo pecat to pa je pojedina
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:31:14
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kaj ne likaš? Likala sem takrat ko si klicala Skoraj 2 uri , Lija pa je tacajt sedela v stolčku za hranjenje in se igrala o kaj še boš meni jutri zlikala kako rundo mam prevelik kup samo moraš v stolčku za hranjenje sedet in se igrat. Pa FZ bova vmes jedli prav paše se zvečer za rač vsest pa vas brat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:31:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike zaželela vam bom dober večer ,pa danes ne bom visela tu gor ,ker grem zdaj bavcema nekaj delat za božič.Ok ,saj nebo neopravičenih ne . Ne bo, ker si glih ti Sicer ne vem, če mam pravo glasa, ker sem zadnje čase tak redko tukaj, da boste itak jutri že spet zahtevale zvezek pa sploh ne vem če mam kakega
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 20:33:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jojojojojojoj! Jaz mam pa tak proliv ( drisko), k da bi mi en pipo na rit montiral pa jo pozabu zaprt! Groooza Pa cel dan je blo super in še vedno se super počutm, sm na večer pa proooooliv Mali je danes tud 5krat sračkal, samo se mi ni zdel, da bi bla driska. Sm je pa čudn, ker drugač samo 1 ali 2 krat na dan sračka. Ampak se cel dan tud on super počuti. Ne štekam. Jedl smo vse iz moje kuhne in vse sveže, tko da tud to nebi smel bit. Ok pr men je možno, ker že cel dan jem samo telečjo juho. Pač ko je goveja juha jo jem vedno dokler je ne zmanjka. In res sem danes jedla juho, pa kavo, pa juho, pa kavo, pa juho. Tko da bi blo lahko to. Mali pa lahko, da zaradi zobkov sračka. Ker je dobil 1 in 2 zgoraj v tem tednu in mislim da enka zgoraj desno še prihaja ( v prihodnjih dneh). Ja trenutno imamo 4 zobke. No sej dokler se drugač super počutmo, ni panike.... Aja POZDRAVLJENE VSE SKUPAJ! Pikepoke za bolčane. za RD in leotia ja jst bi jo tud skrajšala. boščka
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......