Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 19:51:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek moj, za jutrišnji Et ti želim veliko sreče, sreče v tem, da se je celica lepo oplodila , sreče v tem, da se je celica lepo delila , sreče v tem, da te bo počakala in še eno srečo, da bo pri tebi ostala ... Prosim, jutri mi sporoči, kako je šlo, veš da bom celo jutro mislila nate, na vaju Četrtek, 19.11. joop, tako naj bo in pika.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 19:52:29
|
|
|
|
gigi1
|
Bozza kaj pa če bi se ti vsaj za nekaj časa za bolniško zmenla Se mi zdi, da te služba fajn zdeluje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 19:52:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis A si že v nizkem štartu? Fuzbal, pa to? Jp. Sem se pofarbala, pa mam masko na ksihtu, da me ata ne bo zmerju s staro babo , zdej pa nizki štart . Uf kaj bi blo fajn, da zmagamo jutr žiži, jutr boš zmagala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 19:53:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis A si že v nizkem štartu? Fuzbal, pa to? Jp. Sem se pofarbala, pa mam masko na ksihtu, da me ata ne bo zmerju s staro babo , zdej pa nizki štart . Uf kaj bi blo fajn, da zmagamo ma kakšna stara baba neki, ti si kot kvalitetno vino...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 19:53:54
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pika sem prav vesela, da si bolj optimistična. Mi je takoj lažje pri srčku Lupčke vsem in hvala za tople misli. Lav ju ol gigi1 jutri bodo pa vse misli usmerjene vate!!! Mislim nate in navijam že zdaj! Naj bo tvoj dan!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 19:54:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis A si že v nizkem štartu? Fuzbal, pa to? Jp. Sem se pofarbala, pa mam masko na ksihtu, da me ata ne bo zmerju s staro babo , zdej pa nizki štart . Uf kaj bi blo fajn, da zmagamo jutr žiži, jutr boš zmagala Lubica moja izpod tvojih prstkov v Reškotov lab. Upam, da bom jutri res en korak bližje zmagi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 19:56:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis A si že v nizkem štartu? Fuzbal, pa to? Jp. Sem se pofarbala, pa mam masko na ksihtu, da me ata ne bo zmerju s staro babo , zdej pa nizki štart . Uf kaj bi blo fajn, da zmagamo ma kakšna stara baba neki, ti si kot kvalitetno vino... A tkole?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 19:57:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pika sem prav vesela, da si bolj optimistična. Mi je takoj lažje pri srčku Lupčke vsem in hvala za tople misli. Lav ju ol gigi1 jutri bodo pa vse misli usmerjene vate!!! Mislim nate in navijam že zdaj! Naj bo tvoj dan! Hvcala ti draga . Res rabim vse dobre misli jutri
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:07:53
|
|
|
|
zarja1
|
Draga Gigi moja, iz srca ti želim, da jutri dobiš najlepšega in da postaneš najlepša srečka . RADA TE MAM. Zdaj pa fuzbal poglej pa spat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:15:56
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Hellou, 5/12 je bilo zrelih celic. 3 od teh so se oplodile. 2 so mi dali...pa še ti dve bi lahko bili lepši...ampak...kaj čmo. Moj pravi, da je to zagotovo zadnjič in da je blo 8x dovolj. Pravi tudi, da testa ne bomo kupili, ker je brez veze ker itak ne bo nič. Sva malo ...in on še malo tečen za povrh . Gremo naprej...kar bo pa bo. Bomo že prežvel. Čau! Pika, saj veš kajne...? Iskreno in iz srca ti privoščim, da je to zadnjič, za nekaj časa, dokler tadva malo ne zrasteta.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:17:03
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Evo mene iz Lj. na vsaki strani po tri celice je pa rekel dr. Tomaževič da so dobre kvalitete ker čist enakomerno rastejo vseh šest je velikih 15 in16. Naslednji UZ 20.11.2009 Aljonka, super vmesni rezultat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:19:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, ti naš horny teddy, kako si ti, si deca že dela prostor Abra, je kot kaže bomo imeli dva levčka, še dobro, da sta oči in mami oba strelca. To bo veselo, se mi pa smili naš kužon, on je revež tehtnica , on ga bo pa nastradal. Za malo gimnastičarko pa ne skrbi, ima še veliko časa, da zraste in dobi dolge, dolge noge... Mismis dans me že cel cajt neki pika, pa malo tu pa malo tam. Je Gigi rekla zjutraj, če je že kaj...no pa se je začelo Ti si pa takoj za mano na vrsti. Ima da rata modrookima. Abra hmmm, jaz sem bolj mičkene rasti , pa sem rasturala v gimnastiki dolga leta. Pravzaprav je več gimnastičark, ki so majhne kot velike. Glavno, da je hitra .......veš kak bodo tvoje kilce šle dol hitroooooo . Joj jo kr vidim....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 18.11.2009 20:20:48 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:19:37
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis evo mene na raport. Imamo dva , test 03.12. Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov Mismis moj zalti...dva čmrlja praviš...juhej... tole bo veselo pri vas.. Držim pesti, da bo december lep lep
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:21:35
|
|
|
|
lučka 25
|
Vidim, da so novi otročki prišli v varno zavetje bodočih mamic. In tam naj ostanejo!!! mismis, tanja, pika,...saj veste kaj mislim. Čakamo vas pri otročkih IVF/ICSDI, vmes greste pa še mal na temo med nosečke gigi, jutri mislim samo na tebe in tvojega otročka, ki vaju bo zelooo razveselil in to vse do konca.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 18.11.2009 20:22:16 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:25:07
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Alo alo, Sem opravila, kar sem imela, pridelek znaša 3 celice, ET v soboto 21.11. Zdaj pa še grem malo v horizontalo, malo boli, pa malo krvavim. Sicer pa ok. KIWI, super truper...Počivaj in se pripravi za sprejm svojih otročkov.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:26:32
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Ja prilezla do gorenjske... Imamo 2 , pingotov nič, test 3.12. Podrobno...od 10 celic so bile tri nezrele (spet), od 7 dobrih so se 3 oplodile, ena se je nehala razvijati, dve lepe pa so vstavili. Biologinja je dvakrat rekla je da sta lepi!!! Sem pa koza in sem pozabila vprašat, a sta morula in blastocista, al sta dve blastocisti , no pomoje sta morula in blastocista, ker dveh blastocist ne dajejo. A je tako punce ? Tanja, res sem vesela zate. Dva Gorenjca več! Bravo. Srečno do konca.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:26:55
|
|
|
|
nokes
|
jupiiiii mišmiša in tanja, 2 !!! zdaj pa stiskam, stiskam do decembra!!!! saj bosta kakšen dan prej delali testek?? npr. 30. novembra! hja, nič ne, 2010 bo fuuuul otrok! gigica, jutri ena in ta taprava, naj bo za vedno! mislim nate in čimprej sporoči novičko! navijam tudi za vse v postopkih, še posebej za trepetalke! da nalulate pluske, ki gate trgajo! cmljok!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:28:52
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek moj, za jutrišnji Et ti želim veliko sreče, sreče v tem, da se je celica lepo oplodila , sreče v tem, da se je celica lepo delila , sreče v tem, da te bo počakala in še eno srečo, da bo pri tebi ostala ... Žižek moj, mismis je tako lepo napisala. Ni veliko dodati. Iskreno ti želim sončka jutri. In za vedno.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 18.11.2009 20:34:38 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:30:33
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis A si že v nizkem štartu? Fuzbal, pa to? Jp. Sem se pofarbala, pa mam masko na ksihtu, da me ata ne bo zmerju s staro babo , zdej pa nizki štart . Uf kaj bi blo fajn, da zmagamo Tole je pa v prenesenem pomenu, kajne. Zmaga zate.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:31:21
|
|
|
|
sonček33
|
Abra, Lovro pošilja poljubčka gimnastičarki.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:33:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pika sem prav vesela, da si bolj optimistična. Mi je takoj lažje pri srčku Lupčke vsem in hvala za tople misli. Lav ju ol gigi1 jutri bodo pa vse misli usmerjene vate!!! Mislim nate in navijam že zdaj! Naj bo tvoj dan! Se podpišem pod tole. Žiži, mislim nate in stiskam pesti. Je pa mismis tako lepo napisala. Sporoči nam lubica. Nočka, da boš lepa za sprejem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 20:41:34
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Draga Gigi moja, iz srca ti želim, da jutri dobiš najlepšega in da postaneš najlepša srečka . RADA TE MAM. Zdaj pa fuzbal poglej pa spat. Žižika, prav pod vse se podpišem, lubčka in mirno nočko mismiska, vse čestitke draga in naj mine hitro do testa pika, moji dve celici sta bili tudi kao bogi, a glej...držim pesti! reby, ko se mi hranimo 4x brez dodatnih rabim dudo klicev in podobno, se mamici zjutraj smeji , lubčka prelepemu tomiju pozdravček abri, glorii, sončku, zvezdici, gimnastičarki, liamu, lovru,pikovitki, zarčici, ...vsem, vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?