Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:53:36
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka Do testa je še celih 6 dni, doma ga nebom delala ker sem bila prvič preveč razočarana. Je pa res da me nekam čudno doli v spodnjem delu od 2 dne ET-ja. Napihnjena sem kot balon ,in riga se mi kar naprej Kar bo bo upam pa na najboljše!!! Nič preveč študirat: lahko, da bo ali pa ne. Napihnjenost in riganje sta lahko znak blage hiperstimulacije, ki je lahko prisotna ob nosečnnosti, ali pa ne. Držim pesti za vaju!!! Pika74, včasih je boljše nič pričakovat in vse dobit (spomni se naju pred 4 leti!!!). Veš, tvoj je zdaj verjetno vklopil obrambni mehanizem. Da bi mu bilo lažje v primeru neuspeha, samo, to je zdaj... 2.12. bo drugače. Držim pesti za vse!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:02:09
|
|
|
|
pika74
|
biba77 najbrž bo res tako...sej prejle je že pršu bliz...in hotel lupčka...pa sm rekla, da mora bližje pridit...in sva zbarantala, da mu jih dam 5...ampak ko je prišel bližje...sem rekla - ti dam, če bova šla v postopek
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:15:00
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 biba77 najbrž bo res tako...sej prejle je že pršu bliz...in hotel lupčka...pa sm rekla, da mora bližje pridit...in sva zbarantala, da mu jih dam 5...ampak ko je prišel bližje...sem rekla - ti dam, če bova šla v postopek To je že lepše prebrat, kot prejšnji post. Sicer pa se vidva kar pocrtejta, ker bo ta postopek uspešen in preden bosta razmišljala o drugem postopku, se bo tvoj dragi že ohladil. Sedaj pa si lepo ponavljal da si srečka in lepo grej, čez 14 dni pa nalulaj en velik, debel +.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:19:35
|
|
|
|
pika74
|
Ma meni je najhuje, če mi da ultimat, da naj mu obljubim, da nikol več ne greva v postopek. Se mi zdi, da je pol kar konc sveta. Čeprav pri medsebojnih odnosih je vedno tko,da moraš nekaj dat, če hočeš nekaj dobit. Žal je tukaj v tem primeru tudi tako. Ga bom že prepričala, če bo treba ponovno v postopek.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:20:15
|
|
|
|
S*
|
Ajlonka za umestne rezultate. Zdaj pa še malo pive in jajčk, da se še kakšna frnikula pojavi. Žiži, pa kaj te zdaj to matra . Upam, da bolečine minejo, do takrat pa lepo kavčkaj in se crtaj. gasilka, ti samo pozitivno glej naprej in čez 6 dni nalulaj oz Mišmiša in Tanja , berem da že grejeta, no lepo čuvajte svoje .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:22:06
|
|
|
|
S*
|
pika74, bodi pozitivna in vse misli usmiri v to, da ne boš rabila novega postopka, razen če ne boš čez nekaj let želela povečat družinico iz na .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:23:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Hellou, 5/12 je bilo zrelih celic. 3 od teh so se oplodile. 2 so mi dali...pa še ti dve bi lahko bili lepši...ampak...kaj čmo. Moj pravi, da je to zagotovo zadnjič in da je blo 8x dovolj. Pravi tudi, da testa ne bomo kupili, ker je brez veze ker itak ne bo nič. Sva malo ...in on še malo tečen za povrh . Gremo naprej...kar bo pa bo. Bomo že prežvel. Čau! PIka, boš vidla, zdaj je cajt za staro gardo. Nalulaj en velik POD TO PA SE KR PODPIŠEM...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:23:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmiša in Tanja že grejeta . Več bosta napisali sami, ko prideta do compa SUPER!!!!!! Kr čutim, da bo še lepih novičk!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:24:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gasilka upam, da je tole špikanje in spahovanje dober znak pomoje je to lep znak
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:25:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Evo mene iz Lj. na vsaki strani po tri celice je pa rekel dr. Tomaževič da so dobre kvalitete ker čist enakomerno rastejo vseh šest je velikih 15 in16. Naslednji UZ 20.11.2009 finooooooo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:26:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Zarja a ti boš doma do testa, al boš šla v službo?? jp, se pustim malo razvajat......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Aljonka, super vmesni rezultat! Še par dni, pa bo akcija! pika, močno, močno držim pesti zate!!!!! Verjemi v to, da bo tale postopek uspešen in se ne obremenjuj v naprej s takšnimi stvarmi!! Samo verjemi!! mismis in tanja - takoj domov iz kavice in poročat!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:52:34
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan evo mene na raport. Imamo dva , test 03.12. Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 12:54:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan evo mene na raport. Imamo dva , test 03.12. Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov Dobro, super, odlično. Zdaj ju pa čuvaj in naj lepo ostaneta pri tebi do konca :) Tole sem čakala, zdaj grem lohka mal odspat, ker patrik tud spi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 13:13:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Imamo dva , test 03.12. Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 13:14:20
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan evo mene na raport. Imamo dva , test 03.12. Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov Super novičke! To bodo deževali + vkonec novembra in začetek decembra
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 13:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, nekaj mi prosim povejte. tudi sama bom šla v postopek IVF. sem pa v GK v LJ. zdaj pa ne vem glede brisa PAP. ali ga moram prinesti v Leonišče, preden bojo dali papirje na Konzilij, ali ga rabim potem, ko dobim papirje domov?? hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 13:22:41
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan evo mene na raport. Imamo dva , test 03.12. Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov Jeeeeeeeeee, super novička. Zdaj pa oba lepo cartaj. Pa še zamrznjenčki bodo.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 13:48:35
|
|
|
|
KIWI
|
Alo alo, Sem opravila, kar sem imela, pridelek znaša 3 celice, ET v soboto 21.11. Zdaj pa še grem malo v horizontalo, malo boli, pa malo krvavim. Sicer pa ok. Bravo MISMIS, TO JE TO! Aljonka, lepo kaže! Tanja bravo tudi tebi! Gigi, kaj je s teboj? Pozdravi se, ne ga srat! Kaj sem Piko spregledala? Grem gledat! Pozdravček vsem ostalim!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 14:17:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI pridelek znaša 3 celice, ET v soboto 21.11.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 14:31:21
|
|
|
|
loremi
|
pika74, naj uspe!! verjamem, da je po tolikih letih razočaranja težko dati pesimizem na stran in da te to zelo načne, pa vseeno, danes ga daj na strah, jaz pa navijam 1000 na uro, da bi se vama tokrat narisal širok izraz na obraz . Privošči si počitek! mismis in tanja_yes navijaaaaaam! in super še za zamrznjenčke ! kiwi bravo! sedaj pa počivat, mi pa pošiljamo pozitivno energijo celicam, da vaju pričakajo lepe blastocistke ! gasilka, tole pa zna bit dober znak aljonka, le tako naprej ! BarbiG, zate tudi navijam 1000 na uro ! anonimna, izvide PAP brisa mislim da boš potrebovala, ko boš šla v IVF postopek. punce, za vseeeee navijam in da bi vsaka zagledala lep debel +++++++ !!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 14:46:40
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Alo alo, Sem opravila, kar sem imela, pridelek znaša 3 celice, ET v soboto 21.11. Zdaj pa še grem malo v horizontalo, malo boli, pa malo krvavim. Sicer pa ok. za 3 celice, držim pesti da se vse 3 oplodije. Zdaj pa lepo počivaj, da boš v soboto pripravljena na otročke.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 14:49:57
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ja prilezla do gorenjske... Imamo 2 , pingotov nič, test 3.12. Podrobno...od 10 celic so bile tri nezrele (spet), od 7 dobrih so se 3 oplodile, ena se je nehala razvijati, dve lepe pa so vstavili. Biologinja je dvakrat rekla je da sta lepi!!! Sem pa koza in sem pozabila vprašat, a sta morula in blastocista, al sta dve blastocisti , no pomoje sta morula in blastocista, ker dveh blastocist ne dajejo. A je tako punce ? Hvala vsem za pestke, moralno podporo in smeh. Kiwi... zdaj pa ležat, da se krvavitev ustavi. Pika 74....ti res želim srečo...bravo za dve Mismis...se vidiva 3.12 .....VTPPP Aljonka....pir pa jajca...sej veš...držim pesti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 14:54:33
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu čestitke še enkrat . Kiwi naj se vse 3 oplodijo in vaju v soboto pričakajo najlepši otročki Tanja javi se S* pojma nimam. To se mi še ni dogajalo. Trenutno sem OK. Upam, da se neha. Kako si mi ti? Barbika kako si? Še vedno tako zaspana? Anonimna vsaj včasih je bilo tako, da se izvid brisa prinese skupaj z ostalimi izvidi na vpis. To je tisti dan, ko dobiš terapijo. Upam, da niso kaj spremenili.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 14:56:38
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan evo mene na raport. Imamo dva , test 03.12. Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov Super, čestitke Itak, da bojo še pingoti. Zdej pa naj te kužonček pridno greje do testa, to zanesljivo pomaga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?