Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 7:58:52
|
|
|
|
nellika
|
Aljonka - UZ mismis - ET Tanja_Jes - ET Pika74 - ET KIWI-punkcija GO GIRLS !!! GO GIRLS !!! tudi jaz navijam in držim pesti za vse!!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 8:05:08
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Aljonka - UZ mismis - ET Tanja_Jes - ET Pika74 - ET KIWI-punkcija GO GIRLS !!! GO GIRLS !!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 8:19:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mi smo tudi že 1 uro pokonci.user posted image Zvezdica ulet na kofeuser posted image sonček, če ne bi imela virozice, bi takoj :) Sicer pa danes stanje bistven bolje. user posted image Pa kaj je blo to dans...tut Miha se je ob 4 zbudu za vstat. Z muuuuko in trudom sem ga ob 5 nazaj uspavala do 6.30 hedi, vampirski dnevi jih dajejo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 8:58:14
|
|
|
|
Goldy
|
Aljonka - UZ mismis - ET Tanja_Jes - ET Pika74 - ET KIWI-punkcija GO GIRLS !!! GO GIRLS !!! Navijam še jaz!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 9:32:34
|
|
|
|
biba77
|
Tudi moje pestke so zraven!!! Ja, naš bauc je tudi pred šesto začel: "Mamica, jaz sem se že naspal!!!!!!!!!" No, bomo pa zvečer prej zaspali. Pa, jaz grem še zdaj malo... Lp, b77
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 9:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba7 Ja, naš bauc je tudi pred šesto začel: "Mamica, jaz sem se že naspal!!!!!!!!!" Tile bauci še ne vejo, kako jim bo čez par let manjkal spanec..
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 9:52:47
|
|
|
|
Fargesia
|
NAVIJAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 9:55:13
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Aljonka - UZ mismis - ET Tanja_Jes - ET Pika74 - ET KIWI-punkcija GO GIRLS !!! GO GIRLS !!! Si bom še jaz sposodila tole navijanje. Dajmo punce.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 10:10:06
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro pupe moje......., današnjim akterkam pa še enkrat - VSO SREČO!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 10:23:18
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Jas sem pa komej pokukala izpod koutrčka . Sem se ponoči full zbujala, potem pa sem se ob 6h zbudila za promrtrium in zaspala nazaj do 10h. Zarja a ti boš doma do testa, al boš šla v službo??
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 10:23:23
|
|
|
|
Klavirka
|
NAVIJAAAAAAAAAM ženske!!!!! Sreda, 18.11. Aljonka - UZ mismis - ET Tanja_Jes - ET Pika74 - ET KIWI-punkcija Žižika, danes me skoraj nič več ne boli, le še rahlo napet je trebuh. Sem mislila, da bo dlje trajalo glede na včerajšnje bolečine. Cel dan nisem mogla niti sedeti, le ležala sem. Pa tudi ves dan sem krvavela. No, zdaj pa lahko že delam (sicer od doma), raje ne bom še šla v službo. Ja, jaz bi tudi Reškota malo Ves čas je pesimistečen. Čeprav to mogoče sploh ni slabo, vsaj zame. Sploh nisem upala, da bo kakšna celica, pa jih je 9 Prav prijetno presenečenje! Hvala vsem za čestitke! Šele s tem sem videla, da je čisto v redu 9 celic, saj je dr. rekel da je to tko-tko, nič posebi No, upam samo, da bo kakšna blastocista do nedelje! Lepo bodite in prooooosim čimveč lepih novic danes! Navijaaaaaaaam! Klavirka
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:29:50
|
|
|
|
pika74
|
Hellou, 5/12 je bilo zrelih celic. 3 od teh so se oplodile. 2 so mi dali...pa še ti dve bi lahko bili lepši...ampak...kaj čmo. Moj pravi, da je to zagotovo zadnjič in da je blo 8x dovolj. Pravi tudi, da testa ne bomo kupili, ker je brez veze ker itak ne bo nič. Sva malo ...in on še malo tečen za povrh . Gremo naprej...kar bo pa bo. Bomo že prežvel. Čau!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:30:47
|
|
|
|
pika74
|
aja še to: Test 2.12.
< Sporočilo je popravil pika74 -- 18.11.2009 11:31:43 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:31:07
|
|
|
|
Aljonka
|
Evo mene iz Lj. na vsaki strani po tri celice je pa rekel dr. Tomaževič da so dobre kvalitete ker čist enakomerno rastejo vseh šest je velikih 15 in16. Naslednji UZ 20.11.2009 zdej pa pojem pa šibam v službo pa pridem zvečer spet prečekirat kaj je novga. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:36:49
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Hellou, 5/12 je bilo zrelih celic. 3 od teh so se oplodile. 2 so mi dali...pa še ti dve bi lahko bili lepši...ampak...kaj čmo. Moj pravi, da je to zagotovo zadnjič in da je blo 8x dovolj. Pravi tudi, da testa ne bomo kupili, ker je brez veze ker itak ne bo nič. Sva malo ...in on še malo tečen za povrh . Gremo naprej...kar bo pa bo. Bomo že prežvel. Čau! PIka, boš vidla, zdaj je cajt za staro gardo. Nalulaj en velik
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:40:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Hellou, 5/12 je bilo zrelih celic. 3 od teh so se oplodile. 2 so mi dali...pa še ti dve bi lahko bili lepši...ampak...kaj čmo. Moj pravi, da je to zagotovo zadnjič in da je blo 8x dovolj. Pravi tudi, da testa ne bomo kupili, ker je brez veze ker itak ne bo nič. Sva malo ...in on še malo tečen za povrh . Gremo naprej...kar bo pa bo. Bomo že prežvel. Čau! pika, tebe pa že dolgo nsiem brala. " so ti dali in to je to, ta dva ostaneta pri tebi in verjemi, da bosta imela dovolj dela Navijam zate in za tvoji dve pikici.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:44:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Hellou, 5/12 je bilo zrelih celic. 3 od teh so se oplodile. 2 so mi dali...pa še ti dve bi lahko bili lepši...ampak...kaj čmo. Moj pravi, da je to zagotovo zadnjič in da je blo 8x dovolj. Pravi tudi, da testa ne bomo kupili, ker je brez veze ker itak ne bo nič. Sva malo ...in on še malo tečen za povrh . Gremo naprej...kar bo pa bo. Bomo že prežvel. Čau! Pika ne bit pesimistična. Upanje ostaja do zadnjega. Probajta si narediti čim lepše dneve do testa in se napolniti z pozitivno energijo. Jaz močno držim pesti in navijam za vas
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:45:08
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Evo mene iz Lj. na vsaki strani po tri celice je pa rekel dr. Tomaževič da so dobre kvalitete ker čist enakomerno rastejo vseh šest je velikih 15 in16. Naslednji UZ 20.11.2009 zdej pa pojem pa šibam v službo pa pridem zvečer spet prečekirat kaj je novga. Držim pesti! super vmesni rezultat. Upam, da se 20.11, pojavi še kakšna lepa frnikolca
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:45:54
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiša in Tanja že grejeta . Več bosta napisali sami, ko prideta do compa
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:46:25
|
|
|
|
gasilka
|
Sreda, 18.11. Aljonka - UZ mismis - ET Tanja_Jes - ET Pika74 - ET KIWI-punkcija Punce kako je šlo? Držimo pesti za vse !!! Jaz pa sej nevem al naj se veselim ali naj že kar zdej obupujem. Sploh se ne poglablam velik kar bo pa bo Do testa je še celih 6 dni, doma ga nebom delala ker sem bila prvič preveč razočarana. Je pa res da me nekam čudno doli v spodnjem delu od 2 dne ET-ja. Zadnjič sem pozabila napisat da zamrznjenčkov nimava nič ker so bili premajhni smola Napihnjena sem kot balon ,in riga se mi kar naprej Kar bo bo upam pa na najboljše!!! Lep pozdrav!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:49:12
|
|
|
|
gigi1
|
Daan vsem skupaj O mamice lepo vas je videt Upam, da bodo čmrljčki danes kaj bolje spali, da se tudi ve spočijete Klavirka super, da te je nehalo boleti in 9 celic je super rezultat. Res ne vem kaj mu je zadnje čase, da je tolk pesimističen. Tudi jaz od doma delam. Danes spet nisem šla v službo. Me še bolj boli kot včeraj . Sem ponoči vzela tablet, pa zjutraj spet. Me še nikoli po punkciji ni tako bolelo . Sploh ne vem kaj je to. Bom počakala in popoldan Reša poklicala, če ne bo boljš.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.11.2009 11:50:33
|
|
|
|
gigi1
|
Gasilka upam, da je tole špikanje in spahovanje dober znak
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?