|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
18.11.2009 14:57:49   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Ja prilezla do gorenjske...

Imamo 2 user posted image user posted image , pingotov nič, test 3.12.

Bravo za 2 pikici, saj ne rabiš pingotov, ker se bosta ti dve prijeli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
18.11.2009 14:58:24   
gigi1

Ja prilezla do gorenjske...

Podrobno...od 10 celic so bile tri nezrele user posted image (spet), od 7 dobrih so se 3 oplodile, ena se je nehala razvijati, dve lepe pa so vstavili. Biologinja je dvakrat rekla je da sta lepi!!!
Sem pa koza in sem pozabila vprašat, a sta morula in blastocista, al sta dve blastocisti user posted image user posted image , no pomoje sta morula in blastocista, ker dveh blastocist ne dajejo. A je tako punce ?

Hvala vsem za pestke, moralno podporo in smeh.
Kiwi...user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ležat, da se krvavitev ustavi.

Pika 74....ti res želim srečo...bravo za dve user posted image user posted image

Mismis...se vidiva 3.12 user posted image .....VTPPP user posted image user posted image user posted image

Aljonka....pir pa jajca...sej veš...držim pesti  user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo si se že javila user posted image  user posted image  user posted image

Čestitam za user posted image  user posted image . Zdaj ju pa lepo čuvaj in naj bo čez 14 dni debel plus user posted image  user posted image  user posted image
Možno je tudi, da sta obe blastocisti. Včasih se tudi tako odločijo. Držim pestke in navijam še naprej user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 4377
18.11.2009 15:11:45   
BarbiG

Tanja, čestitam. user posted image user posted image user posted image   Tile dve bosta kar pravi. Kdo pa je rekel, da ne vstavljajo dveh blastocist? To je pa nekaj novega. user posted image

Gigi, zaspana sem kot medved pozimi. Če bo šlo tako naprej, se bom odločila kar za zimsko spanje in celo zimo prespala. user posted image Pa veš kaj? Do jutri bom še zdržala, ker moram navijat kot nora, da bo tvoj transfer uspešen. Ti že zdaj želim veliiiiiikooooooooo sreče jutri.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
18.11.2009 15:28:22   
Tiki55
mismis, Tanja, pika74 user posted image user posted image user posted image lepo grejte vašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna
, izvide boš morala prinesti, ko prideš na postopek, ti naročijo, ko kličeš za začetek...

gasilka user posted image upam, da je to dober znak! Midve sva imeli skupaj ET, kajne... jaz sem tudi še vedno napihnjena. Sem pa malo računala, jutri bo 10 dni od ET-ja, pa bi zjutraj preizkusila en domači test. Saj bi znal že kaj pokazat, punce?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
18.11.2009 15:41:07   
lana70
mismis in tanja jes...user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti in čez 14 dni ima da je debel plus, da BOMO DRUGO LETO DELALE PIKNIKE Z OTROČKI.......

žižet draga, jaz pa že danes mislim nate in držim pesti user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
18.11.2009 15:41:54   
lana70
oooo pa na piko74 sem čist pozabla, ma halo!!user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
18.11.2009 16:06:43   
pika74
Tenkju, tenkju vsem in pestke tudi z moje strani za vse, ki čakate ne pluse in ostale dobre rezultate.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
18.11.2009 16:11:32   
zarja1
Imamo 2 user posted image user posted image , test 3.12.

super si to zrihtala!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak kot je Reby rekla, user posted image user posted image sta dovolj, tud pingvinov ne rabiš. Srce držim pesti.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4383
18.11.2009 16:12:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan

evo mene na raport. Imamo dva user posted image , test 03.12. user posted image

Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov

ma saj vem, da sem že zaploskala za to novico, sam sem takoooo vesela, da moram še enkrat!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
18.11.2009 17:01:44   
S*

user posted image   user posted image   user posted image Ni važno če sta dve moruli al dve blastocisti, glavno je da se primeta dva radoživa user posted image al pa vsaj eden.

Neposredna povezava do sporočila: 4385
18.11.2009 17:15:20   
Abra
Sem skala zdaj seznam - madona, kolko akcije sem jaz zamudila .... navijala sem pa vseeno user posted image

Pika, meni je R v zadnjem postopku tut moralo zbijal, ker je blo od vseh najslabše in una dva zarodka tut nista bla "šolska" niti blastocisti ne, ampak tik pred tem. Čez dober mesec, bo tista "švoh blastocista" stara eno leto user posted image jaz sem kar Rešu rekla, da imam čist dovolj eno pravo user posted image prosim, ne delaj črnih scenarijev ampak lepo desni bok, tvoj naj gre pa raje kalamare lovit user posted image

Zarči, ti pa tut že greješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tokrat ne more bit drugače, kot plusek user posted image test je na tak dan, da res ne mora bit drgač. To boš še meni polepšala dan user posted image

Mišmiš user posted image user posted image user posted image user posted image kaj bosta levčka user posted image user posted image bosta fino strelki nagajala. To bo tvoj dragi bogi user posted image

Kiwi user posted image user posted image user posted image 3 je več kot dovolj user posted image

Tanja user posted image user posted image user posted image če ni prvi postopek ti vstavijo tudi 2 blastocisti user posted image če je B rekla, da sta lepi ji je treba kar verjet user posted image

Žižetka kako je pa meni ušlo, da si ti že pred et user posted image navijam 300/h user posted image user posted image user posted image

Pa še mal bolj resnih navijačic

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
18.11.2009 18:11:51   
Klavirka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

punce, nekaj mi prosim povejte. tudi sama bom šla v postopek IVF. sem pa v GK v LJ. zdaj pa ne vem glede brisa PAP. ali ga moram prinesti v Leonišče, preden bojo dali papirje na Konzilij, ali ga rabim potem, ko dobim papirje domov?? hvala za odgovore.

Anonimen, nič skrbeti. Ni treba dati izvida pred konziljijem, šele ko prideš v postopek user posted image
Bravo pika74  user posted image , važno da jih imaš lepo v sebi, jih boš že ti pogrela in pocrkljala, a ne? Vidiš kaj pravi Abra user posted image
SUPEEEEER Aljonka, samo naj naprej rastejo!!!! user posted image

Žižetka si boljše? Kako je kaj z bolečinami?

mismis in Tanja_Jes  bravo za user posted image  user posted image  Jupiiiii!!!!

KIWI super za celice in ET!!! user posted image  user posted image  user posted image  Držim pesti da bodo lepe blastociste v soboto!!! Kot sončki! 

Ma same lepe novice prinašate sem gor. Res mora biti uspešen ta mesec, ni druge!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
18.11.2009 18:32:41   
tinkamiška
sem vesela za vse vas, prav lepe novičke ste danes sporočile user posted image držim pesti še naprej!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
18.11.2009 18:33:02   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarči, ti pa tut že greješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tokrat ne more bit drugače, kot plusek user posted image test je na tak dan, da res ne mora bit drgač. To boš še meni polepšala dan user posted image

oj Abrica.....kako sta kaj z "mojo varovanko" gimastičarko?user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
18.11.2009 19:03:06   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
oj Abrica.....kako sta kaj z "mojo varovanko" gimastičarko?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoja varovanka te že čaka user posted image je hitra k strela, nisem pa prepričana, da ima taprav geštel user posted image ne vem, če bodo noge dovolj dolge user posted image jaz, ko bom na minus deset, bom ok user posted image user posted image user posted image samo ne vem, kdaj bom kaj začela ... so sami rd v prihodnosti, tuki pa tudi čakam kup pluskov, ki jih bo treba zalit user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
18.11.2009 19:30:04   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Pika, meni je R v zadnjem postopku tut moralo zbijal, ker je blo od vseh najslabše in una dva zarodka tut nista bla "šolska" niti blastocisti ne, ampak tik pred tem. Čez dober mesec, bo tista "švoh blastocista" stara eno leto user posted image jaz sem kar Rešu rekla, da imam čist dovolj eno pravo user posted image prosim, ne delaj črnih scenarijev ampak lepo desni bok, tvoj naj gre pa raje kalamare lovit user posted image  

Abra...hvala ti za tole...ko bi le držalo še pri meni. In zaradi takih primerov vztrajamo in upamo...do konca user posted image .

Lep pozdravček tudi vsem ostalim.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
18.11.2009 19:30:53   
bozza
Spet krasen dan radodaren z veselimi novicami. Naj vse novice zrastejo v vesele mulčke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene še vedno zdeluje utrujenost, še vedno počivam, ko pridem iz službe. HB, da imam tako krasnega moža, da poskrbi za skoraj vse (kuham pa le jaz, ker sem tako občutljiva na vonje in okuse).

Lep večer vam želim, danes bodo naše oči uprte v ... dvaindvajset hitrih user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
18.11.2009 19:37:05   
mismis
Pika74, nič pesimzma, zdaj ni pravi čas za to. Tudi meni so v 3.postopku vstavili blastocisto in morulo, pa se je prijelo. Ti lepo kavčaj na desnem boku, oboroži se z optimizmom in ima da uspe.

Zvezdica, super da si bolje z zdravjem user posted image user posted image

Aljonka, kar lep rezultat, ti se tudi počasi pribiližuješ cilni ravnini  user posted image user posted image

Gasilka, poskusi odmisliti, saj vem, da je težko, pa vednar bolj kot študiraš o tem, slabše je. Potem podzavesto iščeš znake in si razočarana, če jih ne. Vsi pa dobro vemo, da ni nujno, da sploh imaš kakšne znake za user posted image  oz. da so si velikokrat znaki za user posted image  in user posted image  zelo podobni.

Tanja, pa nama je uspelo. A sta vidva potem še dolgo čakala? Za celice pa pozabi, tokrat greva do koncauser posted image

Anonimna, izvid PAP prineseš seboj šele, ko se prideš v staro porodnišnico vpisati v postopek, takrat tudi dobiš zdravila. Moraš pa imeti s seboj tudi napotnico za IVF postopek in izvide krvi, da nimaš spolno prenosljivih bolezni.

BarbiG, kako si ti danes, a je kaj bolje? A boš naša nova nosečka?

Loremi, hvala za navijanje, kmalu prideš za mano user posted image

Kiwi, tudi jaz držim pestke, da se bodo celice lepo oplodile in da dobiš v soboto dve najlepši nazaj

Reby, je kužon grel...ploščice user posted image user posted image user posted image  ko sva z mojim domov prišla, sva s kužonom spala vsak na svojem koncu, jaz na desnem, on na levem boku

Zarja, ti naš horny teddy, kako si ti, si deca že dela prostor

Tiki55, seveda bi test znal že pokazati, če se pa lahko zadržiš, pa počakaj še kakšen dan, da bo za zihr. Če pa boš delala test, ti pa želim en velik plus user posted image user posted image user posted image

Lana70, kot kaže bomo naslednje leto res imeli piknik z otroci user posted image user posted image user posted image  čestitke za liziko, ki lepo raste

Abra, je kot kaže bomo imeli dva levčka, še dobro, da sta oči in mami oba strelca. To bo veselo, se mi pa smili naš kužon, on je revež tehtnica user posted image , on ga bo pa nastradal. Za malo gimnastičarko pa ne skrbi, ima še veliko časa, da zraste in dobi dolge, dolge noge...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
18.11.2009 19:37:44   
mismis

AKTUALNO  

Četrtek, 19.11.
Žiži - ET

Petek, 20.11.
Aljonka - UZ

Sobota, 21.11.
Kiwi - ET

Nedelja, 22.11.
Klavirka - ET

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysan, Inana, gospodarica, mateja_goljev user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

September1 greje   user posted image user posted image   test 23.11.
Gasilka greje   user posted image user posted image   test 24.11.
Tiki55 greje    user posted image   test 24.11.
Biba77 greje    user posted image   test 27.11.
Zarja1 greje   user posted image user posted image   test 30.11.
BarbiG greje   user posted image user posted image   test 01.12.
S* greje   user posted image user posted image   test 01.12.
Nellika greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Tanja_Jes greje   user posted image user posted image   test 03.12.
mismis greje   user posted image user posted image   test 03.12.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D,)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • Nellika (GK LJ)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • Zarja ( MB)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58  
november                11                                4                             36                             

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE NOVEMBER    

user posted image  Picola1 (LJ)

user posted image  Fargesia (LJ)

user posted image  Špelka (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
18.11.2009 19:42:00   
mismis
Žižek moj, za jutrišnji Et ti želim veliko sreče, sreče v tem, da se je celica lepo oplodila user posted image , sreče v tem, da se je celica lepo delila user posted image , sreče v tem, da te bo počakala user posted image  in še eno srečo, da bo pri tebi ostala user posted image ...

Prosim, jutri mi sporoči, kako je šlo, veš da bom celo jutro mislila nate, na vaju
Četrtek, 19.11.
Žiži - ET

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
18.11.2009 19:46:15   
gigi1
Klavirka hvala sem kar malo bolje, pa tud Mišmiš me je pomirila. Se je njej v prejšnjem postopku isto dogajalo, ker ji niso spunktirali tamalih foliklov. Verjetno so zdej zrasli pa gužvo delajo in pokajo.

Abra user posted image user posted image user posted image  hvala srce. Lupčka gimnastičarki user posted image

Mišmišu si se naspala?

Pika sem prav vesela, da si bolj optimistična. Mi je takoj lažje pri srčku user posted image

Lupčke vsem in hvala za tople misli. Lav ju ol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
18.11.2009 19:47:07   
gigi1

Žižek moj, za jutrišnji Et ti želim veliko sreče, sreče v tem, da se je celica lepo oplodila user posted image , sreče v tem, da se je celica lepo delila user posted image , sreče v tem, da te bo počakala user posted image  in še eno srečo, da bo pri tebi ostala user posted image ...

Prosim, jutri mi sporoči, kako je šlo, veš da bom celo jutro mislila nate, na vaju
Četrtek, 19.11.
Žiži - ET

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lubek moj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
18.11.2009 19:49:43   
mismis
A si že v nizkem štartu? Fuzbal, pa to?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
18.11.2009 19:49:59   
bozza

Četrtek, 19.11.
Žiži - ET

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
18.11.2009 19:51:16   
gigi1

A si že v nizkem štartu? Fuzbal, pa to?

Jp. Sem se pofarbala, pa mam masko na ksihtu, da me ata ne bo zmerju s staro babo user posted image  user posted image  user posted image , zdej pa nizki štart user posted image  user posted image  user posted image . Uf kaj bi blo fajn, da zmagamo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?