|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
18.11.2009 11:53:36   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka

Do testa je še celih 6 dni, doma ga nebom delala ker sem bila prvič preveč razočarana.
Je pa res da me nekam čudno doli v spodnjem delu od 2 dne ET-ja.
Napihnjena sem kot balon ,in riga se mi kar naprejuser posted image
Kar bo bo upam pa na najboljše!!!

Nič preveč študirat: lahko, da bo ali pa ne. Napihnjenost in riganje sta lahko znak blage hiperstimulacije, ki je lahko prisotna ob nosečnnosti, ali pa ne.
Držim pesti za vaju!!!

Pika74, včasih je boljše nič pričakovat in vse dobit (spomni se naju pred 4 leti!!!). Veš, tvoj je zdaj verjetno vklopil obrambni mehanizem. Da bi mu bilo lažje v primeru neuspeha, samo, to je zdaj... 2.12. bo drugače. user posted image

Držim pesti za vse!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.11.2009 12:02:09   
pika74
biba77 najbrž bo res tako...sej prejle je že pršu bliz...in hotel lupčka...pa sm rekla, da mora bližje pridit...in sva zbarantala, da mu jih dam 5...ampak ko je prišel bližje...sem rekla - ti dam, če bova šla v postopek user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.11.2009 12:15:00   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

biba77 najbrž bo res tako...sej prejle je že pršu bliz...in hotel lupčka...pa sm rekla, da mora bližje pridit...in sva zbarantala, da mu jih dam 5...ampak ko je prišel bližje...sem rekla - ti dam, če bova šla v postopek user posted image user posted image user posted image

To je že lepše prebrat, kot prejšnji post. Sicer pa se vidva kar pocrtejta, ker bo ta postopek uspešen in preden bosta razmišljala o drugem postopku, se bo tvoj dragi že ohladil.
Sedaj pa si lepo ponavljal da si srečka user posted image in lepo grej, čez 14 dni pa nalulaj en velik, debel +.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.11.2009 12:19:35   
pika74
Ma meni je najhuje, če mi da ultimat, da naj  mu obljubim, da nikol več ne greva v postopek. Se mi zdi, da je pol kar konc sveta. Čeprav pri medsebojnih odnosih je vedno tko,da moraš nekaj dat, če hočeš nekaj dobit. Žal je tukaj v tem primeru tudi tako. Ga bom že prepričala, če bo treba ponovno v postopek.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
18.11.2009 12:20:15   
S*
Ajlonka user posted image  user posted image  user posted image za umestne rezultate. Zdaj pa še malo pive in jajčk, da se še kakšna frnikula pojavi.

Žiži, pa kaj te zdaj to matrauser posted image . Upam, da bolečine minejo, do takrat pa lepo kavčkaj in se crtaj.

gasilka, ti samo pozitivno glej naprej in čez 6 dni nalulaj user posted image ozuser posted image

Mišmiša in Tanja   user posted image   user posted image , berem da že grejeta, no lepo čuvajte svoje user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
18.11.2009 12:22:06   
S*
pika74, bodi pozitivna in vse misli usmiri v to, da ne boš rabila novega postopka, razen če ne boš čez nekaj let želela povečat družinico iz user posted image  user posted image na user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
18.11.2009 12:23:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Hellou,

5/12 je bilo zrelih celic.
3 od teh so se oplodile.
2 so mi dali...pa še ti dve bi lahko bili lepši...ampak...kaj čmo.

Moj pravi, da je to zagotovo zadnjič in da je blo 8x dovolj.
Pravi tudi, da testa ne bomo kupili, ker je brez veze ker itak ne bo nič.

Sva malo user posted image ...in on še malo tečen za povrh user posted image .

Gremo naprej...kar bo pa bo. Bomo že prežvel.

Čau!

PIka, boš vidla, zdaj je cajt za staro gardo. Nalulaj en velik user posted image user posted image
POD TO PA SE KR PODPIŠEM...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.11.2009 12:23:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišmiša in Tanja že grejeta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Več bosta napisali sami, ko prideta do compa user posted image

SUPER!!!!!! Kr čutim, da bo še lepih novičk!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.11.2009 12:24:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gasilka upam, da je tole špikanje in spahovanje dober znak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pomoje je to lep znakuser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
18.11.2009 12:25:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka
Evo mene iz Lj. na vsaki strani po tri celice je pa rekel dr. Tomaževič da so dobre kvalitete ker čist enakomerno rastejo vseh šest je velikih 15 in16. Naslednji UZ 20.11.2009

finooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
18.11.2009 12:26:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: S*
Zarja a ti boš doma do testa, al boš šla v službo??

jp, se pustim malo razvajat......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
18.11.2009 12:28:05   
Anonimen
Aljonka, super vmesni rezultat! Še par dni, pa bo akcija! user posted image user posted image user posted image

pika, močno, močno držim pesti zate!!!!! Verjemi v to, da bo tale postopek uspešen in se ne obremenjuj v naprej s takšnimi stvarmi!! Samo verjemi!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis in tanja - takoj domov iz kavice in poročat!! user posted image   user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.11.2009 12:52:34   
mismis
Dober dan

evo mene na raport. Imamo dva user posted image , test 03.12. user posted image

Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.11.2009 12:54:49   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan

Po vsej verjetnosti bodo tudi zamrznjenčki, kar bom pa 100%, ko dobim pošto domov

Dobro, super, odlično. Zdaj ju pa čuvaj in naj lepo ostaneta pri tebi do konca :)
Tole sem čakala, zdaj grem lohka mal odspat, ker patrik tud spiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.11.2009 13:13:31   
zarja1
Imamo dva user posted image , test 03.12. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.11.2009 13:14:20   
S*

Dober dan

Super novičke! To bodo deževali + vkonec novembra in začetek decembra

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.11.2009 13:21:04   
Anonimen
punce, nekaj mi prosim povejte. tudi sama bom šla v postopek IVF. sem pa v GK v LJ. zdaj pa ne vem glede brisa PAP. ali ga moram prinesti v Leonišče, preden bojo dali papirje na Konzilij, ali ga rabim potem, ko dobim papirje domov?? hvala za odgovore.

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.11.2009 13:22:41   
BarbiG

Dober dan

Jeeeeeeeeee, super novička. Zdaj pa oba user posted image lepo cartaj. Pa še zamrznjenčki bodo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.11.2009 13:48:35   
KIWI
Alo alo,

Sem opravila, kar sem imela, pridelek znaša 3 celice, ET v soboto 21.11. Zdaj pa še grem malo v horizontalo, malo boli, pa malo krvavim. Sicer pa ok.

Bravo MISMIS,user posted image user posted image user posted image TO JE TO!

Aljonka, lepo kaže!user posted image user posted image

Tanjauser posted image user posted image bravo tudi tebi!

Gigi, kaj je s teboj? Pozdravi se, ne ga srat!

Kaj sem Piko spregledala?user posted image Grem gledat!user posted image

Pozdravček vsem ostalim!user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.11.2009 14:17:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI
pridelek znaša 3 celice, ET v soboto 21.11.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.11.2009 14:31:21   
loremi
pika74, naj uspe!! verjamem, da je po tolikih letih razočaranja težko dati pesimizem na stran in da te to zelo načne, pa vseeno, danes ga daj na strah, jaz pa navijam 1000 na uro, da bi se vama tokrat narisal širok izraz na obraz user posted image . Privošči si počitek!
mismis in tanja_yes user posted image  user posted image  navijaaaaaam! in super še za zamrznjenčke user posted image user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

kiwi bravo! sedaj pa počivat, mi pa pošiljamo pozitivno energijo celicam, da vaju pričakajo lepe blastocistke user posted image !

gasilka, tole pa zna bit dober znak user posted image
aljonka, le tako naprej user posted image !
BarbiG, zate tudi navijam 1000 na uro user posted image  user posted image !

anonimna, izvide PAP brisa mislim da boš potrebovala, ko boš šla v IVF postopek.

punce, za vseeeee navijam in da bi vsaka zagledala lep debel +++++++ !!  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.11.2009 14:46:40   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Alo alo,

Sem opravila, kar sem imela, pridelek znaša 3 celice, ET v soboto 21.11. Zdaj pa še grem malo v horizontalo, malo boli, pa malo krvavim. Sicer pa ok.

user posted image   user posted image   user posted image za 3 celice, držim pesti da se vse 3 oplodije. Zdaj pa lepo počivaj, da boš v soboto pripravljena na otročke.

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
18.11.2009 14:49:57   
Tanja_Jes
Ja prilezla do gorenjske...

Imamo 2 user posted image user posted image , pingotov nič, test 3.12.
Podrobno...od 10 celic so bile tri nezrele user posted image (spet), od 7 dobrih so se 3 oplodile, ena se je nehala razvijati, dve lepe pa so vstavili. Biologinja je dvakrat rekla je da sta lepi!!!
Sem pa koza in sem pozabila vprašat, a sta morula in blastocista, al sta dve blastocisti user posted image user posted image , no pomoje sta morula in blastocista, ker dveh blastocist ne dajejo. A je tako punce ?

Hvala vsem za pestke, moralno podporo in smeh.
Kiwi...user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ležat, da se krvavitev ustavi.

Pika 74....ti res želim srečo...bravo za dve user posted image user posted image

Mismis...se vidiva 3.12 user posted image .....VTPPP user posted image user posted image user posted image

Aljonka....pir pa jajca...sej veš...držim pesti  user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
18.11.2009 14:54:33   
gigi1
Mišmišu čestitke še enkrat user posted image  user posted image  user posted image .

Kiwi user posted image  user posted image  user posted image  naj se vse 3 oplodijo in vaju v soboto pričakajo najlepši otročki user posted image  user posted image  user posted image

Tanja javi se user posted image  user posted image  user posted image

S* pojma nimam. To se mi še ni dogajalo. Trenutno sem OK. Upam, da se neha. Kako si mi ti?

Barbika kako si? Še vedno tako zaspana?

Anonimna vsaj včasih je bilo tako, da se izvid brisa prinese skupaj z ostalimi izvidi na vpis. To je tisti dan, ko dobiš terapijo. Upam, da niso kaj spremenili.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
18.11.2009 14:56:38   
Reby

Dober dan

Super, čestitke user posted image  Itak, da bojo še pingoti. Zdej pa naj te kužonček pridno greje do testa, to zanesljivo pomaga user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?