|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
17.11.2009 21:31:26   
zorica

trezika kdaj pa greš mimo?Obvezno se morave spoznati da bove večkrat kofetkale user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
17.11.2009 21:31:38   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mama_m .. treba bo slikico v seznamu menjat pr tebi, poletja je že konec..daj eno jesensko user posted image user posted image

ne dam nove slikice, pa me kr s seznama briši user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz ne brišem dol, nisem za to pristojna user posted image user posted image

a ti niso dali pooblastila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooo, MM, kako?user posted image

kr gre, hvala, če ne štejem moja dva bubančka doma; pa ti in tvoj skokec?

Okej, ker nama gre stanje na bolje. Kaj pa je pri vas? Nisem na tekočem.user posted image

samo, da je bolje;

pri nas rahla vročina, kašelj, šmrkci prisotni....

grem, user posted image kliče,

nočko

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
17.11.2009 21:33:54   
KOKICA32
Zorica in MamaM LAHKO NOČ! user posted image Pa fajn user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
17.11.2009 21:35:14   
tasa_m

a ti niso dali pooblastila user posted image user posted image
nič, nič. Baje sem premalo aktivna na RR user posted image

bo treba več čvekat, ni ti druge; pa dej se mal FB-ju odpovej, sam tudi tam so začele pupe čistko delat tko da ne vem kako bouser posted image
user posted image user posted image
ko veš da me ni več nič na FB in RR pol sem med izbrisanimi user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
17.11.2009 21:35:17   
tasa_m
A greš v EP? user posted image user posted image user posted image
zelo,zelo,zelo na hitro user posted image user posted image mogoče pa mi uspe celo seko prepričat, ker pride jutri do mene user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
17.11.2009 21:35:18   
tasa_m

Aja, točno ja. No, saj javila pa se bo menda, da ne bo neupravičenih. user posted image

odvisno kak jo bo zmantro user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
17.11.2009 21:35:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

punce bi ful čvekala z vami, pa mi internet dela za pop..... počasi.Pa komaj kaj napišem, mi vse vrže ven.
Bo jutri boljše,.....

Pa prosim za navodila kako naj dam gor slikico user posted image

nočko oz. grem raje na mojega user posted image ( dete tak pridno spi )

user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
17.11.2009 21:36:58   
tasa_m
mama_m user posted image user posted image user posted image za Leo in Žiga. Glede tvojega pa..a ga čakam kar pred stadionom? user posted image
Lepo bodi in prijetno  telovadbouser posted image , sam ne ga preveč zmučit, da nebodo jutri navijači slabo varovani..user posted image
NOČKO.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
17.11.2009 21:40:29   
leo**tia

trezika natančneje iz Ljutomera

kokica HB da je začelo upadati,.....

ti si mogoče iz ljutomera?ali sem narobe razumela?user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
17.11.2009 21:40:44   
KOKICA32

mama_m user posted image user posted image user posted image za Leo in Žiga. Glede tvojega pa..a ga čakam kar pred stadionom? user posted image
Lepo bodi in prijetno  telovadbouser posted image , sam ne ga preveč zmučit, da nebodo jutri navijači slabo varovani..user posted image
NOČKO.

Aja, točno ja! Spet ne bo nikogar na RR! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
17.11.2009 21:41:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

trezika natančneje iz Ljutomera

kokica HB da je začelo upadati,.....

ti si mogoče iz ljutomera?ali sem narobe razumela?user posted image

Je ja, Zorica je iz Ljutomera. user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
17.11.2009 21:42:22   
tasa_m

NOČKO.

Aja, točno ja! Spet ne bo nikogar na RR! user posted image user posted image user posted image

ja mene res nebo, ker imam 2m v višino cot za likat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
17.11.2009 21:43:34   
leo**tia
no lepo.potem pa je blizu mene..jaz do ljutomera imam 10minutuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
17.11.2009 21:43:53   
KOKICA32

NOČKO.

ja mene res nebo, ker imam 2m v višino cot za likat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa si ne bi ti likalne deske k računalniku namontirala, pa bi lahko vseeno klepetala. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
17.11.2009 21:44:20   
KOKICA32

Nooo, pa se bosta lahko kdaj dobili. user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
17.11.2009 21:48:48   
leo**tia
grem si po mlekeca,,spet me gastritis j.......e....pa noga še boli,mala spi,popila je 170medolinota..do jutra je ne bo..včeraj je zaspala ob 9 in se do 7zjutraj ni zbudilauser posted image ...potem pa je ob 7jedla in zaspala do pol11...user posted image upam da bo začela spat,sam mislim da ji bojo zdaj zgornji zobki nagajaliuser posted image ..kokica,hb da pikice izginjajo,da ni nič hudega..naša je pred popila malo pomaraančnega soka,50%sadni delež,čist malo je spila in je dobila po spolovilu male pike..tak da nič več soka..

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
17.11.2009 21:49:43   
leo**tia

Nooo, pa se bosta lahko kdaj dobili. user posted image

japuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
17.11.2009 21:51:24   
yania
Dobervečer...
evo, otročki spijo,minutka zame....user posted image sicer na hitro ker me je nekaj v hrbet vščipnilo,,,ne vem kaj to, kar naenkrat , ko sem malega v lupinici dvignila, neki gib in evo..kot da me že tako ne grabi zadosti po hrbtu,,,bomo prespali in upam da bom jutri kot novauser posted image
Drugače pa smo bile s Felix na obali...grrr...kaka megla, lahko bi jo s škarjami rezal, dobesedno...ja slabše ne bi moglo biti, ampak je bila pa družba taprava...

Kokica, sem brala o tvojem miškotu,,,kaj potem je alergija,ne?...sej se mi je zdelo...samo zdej je pa user posted image  ugotoviti kaj mu škodi, pa čudno da ne izgine?...ker meni je rekla zdr.da je tipično, da tako kot pride, tudi gre..je pa tako, da dokler je ta "reč" na katero je alergičen še v teleščku, se lahko pikice še pojavljajo,,,,kake 2-3 dni, tako da ne se ustrašit če takoj ne gre...bo pa po Claritinu bolj zaspančkan, verjetno...samo on je skokec, ne vem če mu bo prišel do živega user posted image ....sej bo....malo opazuj,,,kdaj se je to pojavilo in kaj je jedel...

Super za Neota, sem vesela....user posted image user posted image  
Pikapoke za ostale bubkane, pa spočijte si...meni je danes tako pasalo do 10ih spatiuser posted image user posted image sicer s premori vmes,samo vseeno,,,

nič, grem še na FB pogledat, pa kovter vabi....

nočko...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
17.11.2009 21:51:48   
KOKICA32

grem si po mlekeca,,spet me gastritis j.......e....pa noga še boli,mala spi,popila je 170medolinota..do jutra je ne bo..včeraj je zaspala ob 9 in se do 7zjutraj ni zbudilauser posted image ...potem pa je ob 7jedla in zaspala do pol11...user posted image upam da bo začela spat,sam mislim da ji bojo zdaj zgornji zobki nagajaliuser posted image ..kokica,hb da pikice izginjajo,da ni nič hudega..naša je pred popila malo pomaraančnega soka,50%sadni delež,čist malo je spila in je dobila po spolovilu male pike..tak da nič več soka..

ja, jaz tudi mandarine sumim...pa tudi pri nas se je pri spolovilu začelo..se ne splača tvegati..Veš, kaki je je bil danes moj. Ves zabuhel. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
17.11.2009 21:52:54   
yania

po pomarančnem soku ali pomaranči sami se spomnim je tudi moja Naja imela pikice,,,oz.čisto rdečo okrog ritke,,,je močno...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
17.11.2009 21:53:41   
KOKICA32
Nočko Yania! user posted image

Ja, alergija ja...mandarine ali oni glupi čaj od rdečega sadja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
17.11.2009 21:54:22   
leo**tia

ja, jaz tudi mandarine sumim...pa tudi pri nas se je pri spolovilu začelo..se ne splača tvegati..Veš, kaki je je bil danes moj. Ves zabuhel. user posted image user posted image user posted image

moja ima na sramnih usnicah malo,pa še tu malo pri stegnih,vse pri spolovilo..sam nima velik.pa take so kot mali mozoljčki..kot da je voda not.čist drobni so..sam res jih ni veliko..upajmo da mine..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
17.11.2009 21:54:38   
KOKICA32
P je samo govorila: Joj, joj, joj! , ko ga je videla revčka. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
17.11.2009 21:54:56   
tasa_m

NOČKO.

pa si ne bi ti likalne deske k računalniku namontirala, pa bi lahko vseeno klepetala. user posted image

hmmm, bom jutri mal preštudirala, če bi to šlo. A s tipkovnico pa likam al kako?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
17.11.2009 21:55:56   
tasa_m
yania a neboš nič povedala kako ste se imele na Primorskem, pa kako slikico pa to?? user posted image  user posted image  user posted image
Nočko!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......