Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 9:11:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kej klikate, punce? Jaz nalogo opravljam vestno .Vsaj nekaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 9:21:11
|
|
|
|
Najaa
|
Hvala hvala, Persida. Se bom kasneje kej javla, ko preberem vse za nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 9:51:39
|
|
|
|
pocka
|
nič,grem jaz punčko šivat, me že malo cajt baše...tu pa itak ni nobene...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 10:13:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro. Ma se vam bom nekaj časa javljala bolj na obroke ( še bolj kot zdaj), ker enostavno mi zmanjkuje časa . Tak,da ne me preveč pogrešat too late for that
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 10:14:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kej klikate, punce? seveda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 10:40:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kej klikate, punce? seveda vsak dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 11:09:20
|
|
|
|
pocka
|
počasi začenjam dvomiti v to ali se vam moji posti sploh pokažejo ali ne,ker zgleda glih kot,da sem luft tle gor
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 11:19:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka počasi začenjam dvomiti v to ali se vam moji posti sploh pokažejo ali ne,ker zgleda glih kot,da sem luft tle gor Draga moja berem ,berem sam si skoz tak pridna ,da nimam besed .No in kako sta kaj z malim?Kaj za mene maš kaj za božička ,ker si nabavljala že zadnjič? No vidiš da te berem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 11:25:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Midva sva že iz sprehoda in FT. Sedaj bova malo doma, potem pa na Ptuj. V šoping. Malo spremembe, da ne bo vedno MB ali CE! In tukaj, kaj novega? MČ pošlji mi pot do tebe al nočeš, da pridem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 11:26:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kej klikate, punce? seveda seveda, seveda!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 12:29:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kej klikate, punce? seveda glih kar sem Niki dala 700 glas, Maruši pa 400 No, Tomaž je dal, sam on nič o tem ne ve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 12:40:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica, pa nena preveč zapravljaj No, Lija pa ima piercing Pa še dokaz.. smo vzeli kar barvnega, da če slučajno barvo izgubi lahko rečemo, da smo ji ga že menjali..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 12:41:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka počasi začenjam dvomiti v to ali se vam moji posti sploh pokažejo ali ne,ker zgleda glih kot,da sem luft tle gor nisi luft!!! kakšno punčko pa šivaš? A moraš za vrtec ali kaj? Saj sem že zadnjič rekla, da imaš nov avatar..da zgleda ful velik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 12:46:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- saj ne bom nič zapravljala..malo si grem oke past Lep piersing!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 13:17:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 13:31:22
|
|
|
|
zorica
|
Punce na brzino se javim. Dopoldan je bila mama pri meni in nam skuhala sarmo (dela odlično), jaz pa sem malemu za kosilo skuhala juhico, pa puranjega z zelenjavo in polento. Trenutno se zabava z žaluzijami in zavesami, pa sem cajt hitro izkoristila, pa ne za dolgo ker bo vse žaluzije uničil Ni pri miru niti sekunde,pa tudi na kolenih noče biti več dosti. Sva mu zadnjič v mullerju kupila takšno igračko da jo porivavle naprej in hodi (namesto hojice), pa danes že cel dan nori s tem.Se mi zdi bolj praktično kot hojica, ker se lepo drži in trenira ravnotežje.Dela že take lepe korake Pozneje ko moj pride pa šibam k frizerju.Tako da se tipkamo zvečer.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 13:53:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje: a se je hotu švercat?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 13:53:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Punce na brzino se javim. Dopoldan je bila mama pri meni in nam skuhala sarmo (dela odlično), jaz pa sem malemu za kosilo skuhala juhico, pa puranjega z zelenjavo in polento. Trenutno se zabava z žaluzijami in zavesami, pa sem cajt hitro izkoristila, pa ne za dolgo ker bo vse žaluzije uničil Ni pri miru niti sekunde,pa tudi na kolenih noče biti več dosti. Sva mu zadnjič v mullerju kupila takšno igračko da jo porivavle naprej in hodi (namesto hojice), pa danes že cel dan nori s tem.Se mi zdi bolj praktično kot hojica, ker se lepo drži in trenira ravnotežje.Dela že take lepe korake Pozneje ko moj pride pa šibam k frizerju.Tako da se tipkamo zvečer. frizer... kaj je že to?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 14:45:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje: pa si mu dala pasuš zraven al kar na šverc ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 15:09:29
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: pocka počasi začenjam dvomiti v to ali se vam moji posti sploh pokažejo ali ne,ker zgleda glih kot,da sem luft tle gor Draga moja berem ,berem sam si skoz tak pridna ,da nimam besed .No in kako sta kaj z malim?Kaj za mene maš kaj za božička ,ker si nabavljala že zadnjič? No vidiš da te berem hehe, kaj si pa želiš za božička?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 15:11:24
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka počasi začenjam dvomiti v to ali se vam moji posti sploh pokažejo ali ne,ker zgleda glih kot,da sem luft tle gor nisi luft!!! kakšno punčko pa šivaš? A moraš za vrtec ali kaj? Saj sem že zadnjič rekla, da imaš nov avatar..da zgleda ful velik za vrtec ja, unicef... hvala tasa, tega komentarja pa nisem videla, imam enako slikico tudi od Taje, zdaj sem pa še Blaža tako slikala...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......