Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 10:40:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Meni pa šef ne odgovori na mail ... Sva bila prejšnji teden zmenjena pa je zahinavil . Joj bom morala potem poklicat, da vidim, kaj se dogaja... Ta teden se morava nujno zmenit, da vem ali podaljšat porodniško ali ne... Mi ful ne paše, da je prejšnji teden najin dogovor odpadel, ker je bil moj doma in je lahko pazil Vida, ta teden pa nimam nobenega, ki bi mi ga pazil ta čas Pripel ga k men...dopoldne je Onasis doma pa ni panike.... če bo potrebno se kar zmeni.... O hvala. Samo danes gotovo ne bom šla, ker nimam avta. Se bom probala zmenit za jutri ali še bolje v petek popoldne, ko bo moj doma. A če bi šla jutri, imaš tudi čas ja seveda imam čas.......če rabiš avto ti ga posodim.... ni panike.... ti se zmen pa se bove potem dogovorili
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 10:54:25
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, na seznamčku si se zmotila. Naša Kristi še ne kobaca ampak šele plazi K boš naslednjič popravljala magar popravi še to.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 11:31:47
|
|
|
|
Urša08
|
eto medve sva pokofetkaliin seveda počvekali Sedaj kuham kosilo pa vas mal berem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 11:34:11
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot ja res jih veliko pride na kavico al pa jaz k njim Danes je bla pa res dobra prijateljica, ta k mi večkrat kerga otročka počuva če grem z drugim v posvetovalnico al pa če mam kej druzga za poštimat, zastopimo se tud z njenim in smo veliko skupaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 12:07:44
|
|
|
|
Čebel@
|
midve bova pa zdele pokosilčkale,potem greva pa na sončka papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 12:11:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, na seznamčku si se zmotila. Naša Kristi še ne kobaca ampak šele plazi K boš naslednjič popravljala magar popravi še to. sorry, bom popravla evo jst sem dala moja 2 ajat zdej grem pa jst tud mal na sedežno oddremat..... sem ful utrujena in glava me boli.... verjetno zato, ker premalo pijem ampak ne morem mi gre na bruhanje, ko sam pomislim na pjačo pa naj bo to sok voda karkoli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 12:35:50
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas tudi smrčamo, Hb, je bil tok sitkan, sem hotla mal kuhno posesat...ma, je komaj počakal...no, zuni je bil pa pridkan kot zmeri.... evo, naš tretarček doma..malica, naloga, dans imamo kitaro ta velkega pa s tekočino zalivam...bol ali manj uspešno, drgač tookk pije, zdej k bi blo pa fajn...en drek,no, sem ga nagnala mal učit, sej v šoli na veliko sprašujejo in se bodo vsi vanj zapodli k pride nazaj ...grem mal pripravt za kuhat, juhco imamo še od včeraj, pa bomo eno krompirjevo zloženko s porom in sirčkom naredili, pa veliko skledo mešane solate...za vitaminčke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 13:18:03
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....obe sem dala počivat...kolk bosta pa počivali to pa je vprašanje, ker ravnokar ena drugi zvončkaljata s telebajski... ONasiss...ne bi glih mogla rečt da so bile zanimive..so bile pa tko v živo ,da mi ni bilo nič jasno....ko je Tisa začela godrnjat Kar se mene tiče si res v eni ogromni dilemi..kar se cepljenja tiče....ne vem...nimam pojma kaj bi naredila v tvoji situaciji...res ne... Urša...sem vidla ta mail...ga je ena uporabnica prlepla na čvekanje v tri dni...matr..sej ne vem kaj naj rečem...jst samo iskreno upam,da če bomo že pomrčkala...da bomo vsi naenkrat....kot družina...sej vem ,da se tko čudn sliš...sam res... Katjuša..to pa res ni prerekanje....to je debata...jst uživam v deatiranju...saj se mi zdi ,da se ravno takrat pokažejo naši ta pravi obrazi ... Florjan...sitko...se je od Tarje in Nejca nalezu ..samo Tarja je dans kul Zelo lep akvarij... Baki..njami štrudl.... Antonia...lepo da si se oglasila..... Kako ste kaj???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 13:25:00
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...lepo da ste bolje.... PIškot....joj...kaj ma pol vneta ušeska MArtin?? Bogica...ampak jst teb prav aplavdiram ,da sploh še imaš energijo vstat zjutraj.... Čebela...super mere...lepo za pohvalo se mi zdi ,da je tega vedno premalo Tamika...joj ...revčki.... da se čimprej pocelite Jutta...joj..to je pa res neugodno..upam,da ti uspe najdit kakšno varstvo za Vida Šaki...glede sluzi in blata ..nimam pojma..žal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 13:25:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 GAJA in ZARJA vse naj, naj za obmesečje!!!!!!!!! tudo od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 13:26:17
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...se mi zdi ,da pri vas nikoli ni dolgčas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 13:27:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
pozdravljene..kak ste kaj ..brala vas se nisem...midva sva bila na sprehodu,kosilo sva naredila in ga pojedla zdaj pa Mihailo spancka jaz pa mam mal casa za rac. in cakam mozeka ,da pride iz sluzbe...jaz sploh ne prepoznam vec mihaila glede hranjenja...prov vec je zacel jesti in sem mu morala povecati kolicino kasic,drugac nikoli ne merim tiste ki delam(sadne zelenjavne) ampak priblizno vem kok je prej jedel po posodici iz katere je...je tudi zacel bolje kakati ,tko da mu sadje verjetno pomaga...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 13:52:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Dojenje: punce ve se ne strinjate o tem koliko časa dojit jst bi pa vse dala za en sam samcat podoj pa mi ni bil dan in vsak dan ko katerakoli karkoli napiše o dojenju meni tečejo krokodilje solze..... tako me to razžalosti, da če bi vedla, da katera piše o dojenju sploh nebi tist dan gledala te teme....... noben mi ne more dat tega kar nisem imela in tud če bom imela še enga in mi bo tega ratal dojit bom imela v sebi nek občutek "slabe mame" za moja Florčija in Benija. pri florjanu vem da sem se ful trudla no pri beniju se nisem tolk ker sme se bala depresije, ki me je zajela pri florjanu in sem zato bla 3 mesece kot da me ni.... samo najnujnejše sem delala ostalo pa vse možek ko je bil doma..... noben mi ne more dat tega kar mi manjka in nobena beseda me ne more potolažit...... vem da boste pisale, da jima nič ne fali in da nisem slaba mama ampak jst jokam v srčku, ker mi manjka in vsaka k je dojila mesec ali 2 ali pa 10 je dobila to kar jst nisem nikoli in kar bom do groba nosla kot bolečino v sebi..... Prosim vas ne se prerekat kdaj je pravi čas za konec dojenja vsaka pri sebi ve kdaj je to in mislim da tud otrok nazorno pokaže..... jst vas občudujem in ste zame vzor in upam, da mi bo v tretje uspelo ker drgač me bo razneslo od same žalosti JAZ VEM ,DA TI BO V TRETJE USPELO!!!Jaz sem zelo tesko zacela dojiti,ker Mihailo SPLOH NI HOTEL VLECT ,ceprav so ga medicinske sestre pristavljale ni slo...zato sem si jaz crpala z aventovo crpalko in si navijala uro na vsake 3h,najprej so tekle kapljice potem pa curki kot bi kravo molzel ...tako sem v bolnici Mihaila hranila po flaski z mojim mlekom,mogoce parkrat ,da je jedel pri meni ,ko sem pa prisla domov in je bil cas za jesti je brez problemov jedel pri meni-dojil...sem ga dojila 6mesecev in v teh 6-ih mesecih je se veckrat to naredil kar je v bolnici ampak je potem spet slo....hotla sem ti rect ,da vem da bos uspela ampak ,da se ne bat teh zadev npr ce takoj ne uspe tako kot meni ni ,ker imas primer npr mene da sem potem dojila..tretjic bodi pozitivna ,brez strahu in vprasanj(kaj pa ce ne bom zmogla) ti poskusi in jaz verjamem da ti bo slo samo moras bit vztrajna,pozitivna in ko ti bo hudo se na nas obrni,za kak nasvet -SKUPAJ SMO MOCNEJSE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 13:58:25
|
|
|
|
Urša08
|
hoj, hoj Tudi mi smo se malce naužili svežega zraka pa sončka Pojedli smo kosilo, sedaj pa Nejc pančka, Žiga se pa s pojočo knjigico igra - jo ma ful rad. Meni je celo uspelo posesat kuhinjo in dnevno, posoda se tudi že pere, skratka danes je en čist drugačen dan kot včeraj sjmm kok si ti ena pridna, skrbna mamica, dolgčas ti pa nikoli ni tamika da čimprej odženete bolezni stran Mihailo je super ne ko otrok pridno je in ni treba za vsako žlico prosit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:00:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, na seznamčku si se zmotila. Naša Kristi še ne kobaca ampak šele plazi K boš naslednjič popravljala magar popravi še to. sorry, bom popravla evo jst sem dala moja 2 ajat zdej grem pa jst tud mal na sedežno oddremat..... sem ful utrujena in glava me boli.... verjetno zato, ker premalo pijem ampak ne morem mi gre na bruhanje, ko sam pomislim na pjačo pa naj bo to sok voda karkoli Katjuša lepo da najdeš čas za počitek spočij si
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:02:09
|
|
|
|
Urša08
|
ajvy upam da tvojidve zaspita in se jima še ti pridružiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:10:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 hoj, hoj Tudi mi smo se malce naužili svežega zraka pa sončka Pojedli smo kosilo, sedaj pa Nejc pančka, Žiga se pa s pojočo knjigico igra - jo ma ful rad. Meni je celo uspelo posesat kuhinjo in dnevno, posoda se tudi že pere, skratka danes je en čist drugačen dan kot včeraj sjmm kok si ti ena pridna, skrbna mamica, dolgčas ti pa nikoli ni tamika da čimprej odženete bolezni stran Mihailo je super ne ko otrok pridno je in ni treba za vsako žlico prosit Ja Ursa zelo je to lepo...ko sem zacela z uvajanjem ni hotel nic domacega ,samo kak slivov frutek meni je pa bilo hudo ,ker ni hotel domace pripravljene kasice...zda,ko to lepo je odpre usta kolikor jih lahk odpre in rece mmmmm,mmmm,mmmm mi je veselje delati mu vse doma...pa sej sem se tudi prej ,ko ni jedel govorila -SLEJ KO PREJ BOS ZACEL JESTI VSE ,KER V TEJ HISI SE KUHA VSAK DAN SVEZE KOSILO IN SE GA BOS NAUCIL JESTI IN VSE DOBRE IN ZDRAVE STVARI...to sem stalno govorila ,ko sem devala frutek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:11:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 GAJA in ZARJA vse naj, naj za obmesečje!!!!!!!!! tudo od nas in od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:14:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
TOLE JE PA ZA HANO Z MALO ZAMUDO(sem vceraj pozabila )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:16:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ajvy upam da tvojidve zaspita in se jima še ti pridružiš a ha....grem pogledat kaj se tolk smejeta...ja seveda...ko pa Tarja zganja norčije okol Tisine pojstelje in se smejita...Tisa se je čist razbudila...tko da ...no go...pa drugič
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 18.11.2009 14:17:20 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:18:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Mihailo...zelo dober si govorila... Vidiš pa se je obrestovalo....samo kamilico si mogla skenslat ...hec...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:20:35
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo vidiš da se je vse poštimalo Ajvy a tvojidve se pa smejita Men oba spančkata, jaz se grem pa potrudit mal likat. Morm mal kup zmanjšat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:21:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 GAJA in ZARJA vse naj, naj za obmesečje!!!!!!!!! tudo od nas in od nas Tudi od nas vse naj naj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:34:27
|
|
|
|
Jutta
|
Šefa sploh ne dobim... Ne preko maila ne na telefon... Sem kar malo zaskrbljena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 18.11.2009 14:34:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Mihailo...zelo dober si govorila... Vidiš pa se je obrestovalo....samo kamilico si mogla skenslat ...hec... ja,kamilica je skneslana in nadomestila sta jo zeliscna caja od 1001cvet pa od alete...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?