|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
18.11.2009 10:40:30   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Meni pa šef ne odgovori na mailuser posted image ... Sva bila prejšnji teden zmenjena pa je zahinaviluser posted image . Joj bom morala potem poklicat, da vidim, kaj se dogaja... Ta teden se morava nujno zmenit, da vem ali podaljšat porodniško ali ne... Mi ful ne paše, da je prejšnji teden najin dogovor odpadel, ker je bil moj doma in je lahko pazil Vida, ta teden pa nimam nobenega, ki bi mi ga pazil ta časuser posted image user posted image user posted image  

Pripel ga k men...dopoldne je Onasis doma pa ni panike.... če bo potrebno  se kar zmeni....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O hvala. Samo danes gotovo ne bom šla, ker nimam avta. Se bom probala zmenit za jutri ali še bolje v petek popoldne, ko bo moj doma. A če bi šla jutri, imaš tudi časuser posted image

ja seveda imam čas.......če rabiš avto ti ga posodim.... ni panike.... ti se zmen pa se bove  potem dogovoriliuser posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.11.2009 10:54:25   
birdy
Katjuša, na seznamčku si se zmotila. Naša Kristi še ne kobaca ampak šele plaziuser posted image  K boš naslednjič popravljala magar popravi še to.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.11.2009 11:31:47   
Urša08
eto medve sva pokofetkaliin seveda počvekali user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj kuham kosilo pa vas mal beremuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.11.2009 11:34:11   
Urša08
Piskot ja res jih veliko pride na kavico al pa jaz k njimuser posted image Danes je bla pa res dobra prijateljica, ta k mi večkrat kerga otročka počuva če grem z drugim v posvetovalnico  al pa če mam kej druzga za poštimat, zastopimo se tud z njenim in smo veliko skupaj.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.11.2009 12:07:44   
Čebel@
midve bova pa zdele pokosilčkale,potem greva pa na sončka

papa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.11.2009 12:11:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, na seznamčku si se zmotila. Naša Kristi še ne kobaca ampak šele plaziuser posted image  K boš naslednjič popravljala magar popravi še to.

sorry, bom popravlauser posted image

evo jst sem dala moja 2 ajat zdej grem pa jst tud mal na sedežno oddremat..... sem ful utrujena in glava me boli.... verjetno zato, ker premalo pijem ampak ne morem mi gre na bruhanje, ko sam pomislim na pjačo pa naj bo to sok voda karkoliuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.11.2009 12:35:50   
sjmm
pri nas tudi smrčamo, Hb, je bil tok sitkan, sem hotla mal kuhno posesat...ma, je komaj počakal...no, zuni je bil pa pridkan kot zmeri....

evo, naš tretarček doma..malica, naloga, dans imamo kitaro

ta velkega pa s tekočino zalivam...bol ali manj uspešno, drgač tookk pije, zdej k bi blo pa fajn...en drek,no, sem ga nagnala mal učit, sej v šoli na veliko sprašujejo in se bodo vsi vanj zapodli k pride nazaj

...grem mal pripravt za kuhat, juhco imamo še od včeraj, pa bomo eno krompirjevo zloženko s porom in sirčkom naredili, pa veliko skledo mešane solate...za vitaminčkeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.11.2009 13:18:03   
Ajvy
oi....obe sem dala počivat...kolk bosta pa počivali to pa je vprašanje, ker ravnokar ena drugi zvončkaljata s telebajski...user posted image

ONasiss...ne bi glih mogla rečt da so bile zanimive..so bile pa tko v živo ,da mi ni bilo nič jasno....ko je Tisa začela godrnjatuser posted image
Kar se mene tiče si res v eni ogromni dilemi..kar se cepljenja tiče....ne vem...nimam pojma kaj bi naredila v tvoji situaciji...res ne...

Urša...sem vidla ta mail...ga je ena uporabnica prlepla na čvekanje v tri dni...matr..sej ne vem kaj naj rečem...jst samo iskreno upam,da če bomo že pomrčkala...da bomo vsi naenkrat....kot družina...sej vem ,da se tko čudn sliš...sam res...

Katjuša..to pa res ni prerekanje....to je debata...jst uživam v deatiranju...saj se mi zdi ,da se ravno takrat pokažejo naši ta pravi obrazi ...
Florjan...sitko...se je od Tarje in Nejca nalezuuser posted image ..samo Tarja je dans kul

Zelo lep akvarij...

Baki..njami štrudl....

Antonia...lepo da si se oglasila.....
Kako ste kaj???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.11.2009 13:25:00   
Ajvy
sjmm...lepo da ste bolje....user posted image

PIškot....joj...kaj ma pol vneta ušeska MArtin??
Bogica...ampak jst teb prav aplavdiram ,da sploh še imaš energijo vstat zjutraj....

Čebela...super mere...lepo za pohvalo user posted image se mi zdi ,da je tega vedno premalo

Tamika...joj ...revčki....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pocelite user posted image user posted image user posted image

Jutta...joj..to je pa res neugodno..upam,da ti uspe najdit kakšno varstvo za Vidauser posted image user posted image user posted image

Šaki...glede sluzi in blata ..nimam pojma..žal

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.11.2009 13:25:09   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

GAJA in ZARJA vse naj, naj za obmesečje!!!!!!!!!

user posted image

tudo od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.11.2009 13:26:17   
Ajvy
sjmm...se mi zdi ,da pri vas nikoli ni dolgčas user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.11.2009 13:27:42   
MIHAILO
pozdravljene..kak ste kaj ..brala vas se nisem...midva sva bila na sprehodu,kosilo sva naredila in ga pojedla zdaj pa Mihailo spancka jaz pa mam mal casa za rac. in cakam mozeka ,da pride iz sluzbe...jaz sploh ne prepoznam vec mihaila glede hranjenja...prov vec je zacel jesti in sem mu morala povecati kolicino kasic,drugac nikoli ne merim tiste ki delam(sadne zelenjavne) ampak priblizno vem kok je prej jedel po posodici iz katere je...je tudi zacel bolje kakati ,tko da mu sadje verjetno pomaga...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.11.2009 13:52:33   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dojenje: punce ve se ne strinjate o tem koliko časa dojit jst bi pa vse dala za en sam samcat podoj pa mi ni bil danuser posted image user posted image user posted image user posted image in vsak dan ko katerakoli karkoli napiše o dojenju meni tečejo krokodilje solze..... tako me to razžalosti, da če bi vedla, da katera piše o dojenju sploh nebi tist dan gledala te teme....... noben mi ne more dat tega kar nisem imela in tud če bom imela še enga user posted image in mi bo tega ratal dojit bom imela v sebi nek občutek "slabe mame" za moja Florčija in Benija. pri florjanu vem da sem se ful trudla no pri beniju se nisem tolk ker sme se bala depresije, ki me je zajela pri florjanu in sem zato bla 3 mesece kot da me ni.... samo najnujnejše sem delala ostalo pa vse možek ko je bil doma..... noben mi ne more dat tega kar mi manjka in nobena beseda me ne more potolažit...... vem da boste pisale, da jima nič ne fali in da nisem slaba mama ampak jst jokam v srčku, ker mi manjka in vsaka k je dojila mesec ali 2 ali pa 10 je dobila to kar jst nisem nikoli in kar bom do groba nosla kot bolečino v sebi.....
Prosim vas ne se prerekat kdaj je pravi čas za konec dojenja vsaka pri sebi ve kdaj je to in mislim da tud otrok nazorno pokaže..... jst vas občudujem in ste zame vzor in upam, da mi bo v tretje uspelo ker drgač me bo razneslo od same žalostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZ VEM ,DA TI BO V TRETJE USPELO!!!Jaz sem zelo tesko zacela dojiti,ker Mihailo SPLOH NI HOTEL VLECT ,ceprav so ga medicinske sestre pristavljale ni slo...zato sem si jaz crpala z aventovo crpalko in si navijala uro na vsake 3h,najprej so tekle kapljice potem pa curki kot bi kravo molzel user posted image user posted image user posted image ...tako sem v bolnici Mihaila hranila po flaski z mojim mlekom,mogoce parkrat ,da je jedel pri meni ,ko sem pa prisla domov in je bil cas za jesti je brez problemov jedel pri meni-dojil...sem ga dojila 6mesecev in v teh 6-ih mesecih je se veckrat to naredil kar je v bolnici ampak je potem spet slo....hotla sem ti rect ,da vem da bos uspela ampak ,da se ne bat teh zadev npr ce takoj ne uspe tako kot meni ni ,ker imas primer npr mene da sem potem dojila..tretjic bodi pozitivna ,brez strahu in vprasanj(kaj pa ce ne bom zmogla) ti poskusi in jaz verjamem da ti bo slo samo moras bit vztrajna,pozitivna in ko ti bo hudo se na nas obrni,za kak nasvet -SKUPAJ SMO MOCNEJSE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.11.2009 13:58:25   
Urša08
hoj, hoj

Tudi mi smo se malce naužili svežega zraka pa sončkauser posted image Pojedli smo kosilo, sedaj pa Nejc pančka, Žiga se pa s pojočo knjigico igra - jo ma ful rad. Meni je celo uspelo posesat kuhinjo in dnevno, posoda se tudi že pere, skratka danes je en čist drugačen dan kot včeraj user posted image

sjmm kok si ti ena pridna, skrbna mamica, dolgčas ti pa nikoli niuser posted image

tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej odženete bolezni stran user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo je super ne ko otrok pridno je in ni treba za vsako žlico prosit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.11.2009 14:00:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

sorry, bom popravlauser posted image

evo jst sem dala moja 2 ajat zdej grem pa jst tud mal na sedežno oddremat..... sem ful utrujena in glava me boli.... verjetno zato, ker premalo pijem ampak ne morem mi gre na bruhanje, ko sam pomislim na pjačo pa naj bo to sok voda karkoliuser posted image

Katjuša lepo da najdeš čas za počitekuser posted image spočij si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.11.2009 14:02:09   
Urša08
ajvy upam da tvojidve zaspita in se jima še ti pridružišuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.11.2009 14:10:15   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

hoj, hoj

Tudi mi smo se malce naužili svežega zraka pa sončkauser posted image Pojedli smo kosilo, sedaj pa Nejc pančka, Žiga se pa s pojočo knjigico igra - jo ma ful rad. Meni je celo uspelo posesat kuhinjo in dnevno, posoda se tudi že pere, skratka danes je en čist drugačen dan kot včeraj user posted image

sjmm kok si ti ena pridna, skrbna mamica, dolgčas ti pa nikoli niuser posted image

tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej odženete bolezni stran user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo je super ne ko otrok pridno je in ni treba za vsako žlico prosit user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Ursa zelo je to lepo...ko sem zacela z uvajanjem ni hotel nic domacega ,samo kak slivov frutek meni je pa bilo hudo ,ker ni hotel domace pripravljene kasice...zda,ko to lepo je odpre usta kolikor jih lahk odpre in rece mmmmm,mmmm,mmmm mi je veselje delati mu vse doma...pa sej sem se tudi prej ,ko ni jedel govorila -SLEJ KO PREJ BOS ZACEL JESTI VSE ,KER V TEJ HISI SE KUHA VSAK DAN SVEZE KOSILO IN SE GA BOS NAUCIL JESTI IN VSE DOBRE IN ZDRAVE STVARI...to sem stalno govorila ,ko sem devala frutek user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.11.2009 14:11:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image

tudo od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.11.2009 14:14:32   
MIHAILO
TOLE JE PA ZA HANO Z MALO ZAMUDO(sem vceraj pozabilauser posted image )

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.11.2009 14:16:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ajvy upam da tvojidve zaspita in se jima še ti pridružišuser posted image

a ha....grem pogledat kaj se tolk smejeta...ja seveda...ko pa Tarja zganja norčije okol Tisine pojstelje in se smejita...Tisa se je čist razbudila...tko da ...no go...pa drugič

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 18.11.2009 14:17:20 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.11.2009 14:18:03   
Ajvy
Mihailo...zelo dober si govorila...user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidiš pa se je obrestovalo....samo kamilico si mogla skenslatuser posted image ...hec...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.11.2009 14:20:35   
Urša08
Mihailo vidiš da se je vse poštimalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy a tvojidve se pa smejita user posted image user posted image user posted image user posted image

Men oba spančkata, jaz se grem pa potrudit mal likat. Morm mal kup zmanjšatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.11.2009 14:21:16   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

in od nasuser posted image user posted image user posted image

Tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.11.2009 14:34:27   
Jutta
Šefa sploh ne dobim... Ne preko maila ne na telefon...user posted image Sem kar malo zaskrbljena

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.11.2009 14:34:28   
MIHAILO

Mihailo...zelo dober si govorila...user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidiš pa se je obrestovalo....samo kamilico si mogla skenslatuser posted image ...hec...

ja,kamilica je skneslana in nadomestila sta jo zeliscna caja od 1001cvet pa od alete...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?