|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
18.11.2009 15:11:50   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje:

user posted image user posted image user posted image

user posted image
hehe, faca mala!!user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
18.11.2009 15:14:49   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Punce na brzino se javim.
Dopoldan je bila mama pri meni in nam skuhala sarmo (dela odlično), jaz pa sem malemu za kosilo skuhala juhico, pa puranjega z zelenjavo in polento.
Trenutno se zabava z žaluzijami in zavesami, pa sem cajt hitro izkoristila, pa ne za dolgo ker bo vse žaluzije uničil user posted image Ni pri miru niti sekunde,pa tudi na kolenih noče biti več dosti.
Sva mu zadnjič v mullerju kupila takšno igračko da jo porivavle naprej in hodi (namesto hojice), pa danes že cel dan nori s tem.Se mi zdi bolj praktično kot hojica, ker se lepo drži in trenira ravnotežje.Dela že take lepe korake user posted image

Pozneje ko moj pride pa šibam k frizerju.Tako da se tipkamo zvečer.

ekola,tole smo mi Blažu za božička nabavili...a praviš, da je v redu zadeva...mi je bilo všeč,pa nisem bila sigurna,če je sploh uporabno,no,kupila sva vseenouser posted image ...kaj pa naprej nič ne pada...tako,da bi se voziček odpeljal naprej,mali pa na nos?user posted image

uživaj pri frizerju, pašeee, jaz sem si ga prejšnji teden privoščilauser posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 18.11.2009 15:20:21 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
18.11.2009 16:11:48   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A kej klikate, punce? user posted image

klikamo, klikamo; smo pridne user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
18.11.2009 16:12:01   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image   Danes praznuje 8.mesecev TJAŠA od Lolite23 user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
18.11.2009 16:12:05   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa jaz bi popizdila, meni bi se zrolalo tam. Samo, kaj ko samo sebi škodiš, sedežev tak ni več. user posted image

saj meni se je tudi samo sedežev pa itak nimamuser posted image .Ne gre se za to bom že skrampala gre za odnos do strank.Zaradi mene ,če kaj za šenk delijo mene tam ne vidijo nikoli več.

Persida, te čisto razumem, tako sem jaz v KP BC naročla tatamia stolček za darilo pazi in seveda ga 2meseca ni blo, pol še mi pošljejo napačno barvo in pol še enkrat je blo treba naročat in ga pridem iskat in stolček prodan; grrrrrr, sem se zdrla in šla vija; no pol sem kupla v hiperjevem BC stolček in tam ni nikoli težav, če kaj naročim, me počaka tudi če pridem čez kak teden iskat stvar; trgovke so prijazne 1A in prav face; tko da mene v BC v supernovi ne vidijo;

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
18.11.2009 16:12:18   
mama_milchy

mama_m user posted image user posted image user posted image za Leo in Žiga. Glede tvojega pa..a ga čakam kar pred stadionom? user posted image
Lepo bodi in prijetno  telovadbouser posted image , sam ne ga preveč zmučit, da nebodo jutri navijači slabo varovani..user posted image
NOČKO.

tasa
hvala za pikepoke; ja, kr pojdi pred stadion, samo moraš imet s sabo potrdilo o vplačilu humanitarnega prispevka
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
18.11.2009 16:12:23   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

a ti niso dali pooblastila user posted image user posted image
nič, nič. Baje sem premalo aktivna na RR user posted image

bo treba več čvekat, ni ti druge; pa dej se mal FB-ju odpovej, sam tudi tam so začele pupe čistko delat tko da ne vem kako bouser posted image
user posted image user posted image
ko veš da me ni več nič na FB in RR pol sem med izbrisanimi user posted image

tasa; potem bomo pa Kresalovo obiskali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
18.11.2009 17:22:45   
tasa_m

mama_m user posted image user posted image user posted image za Leo in Žiga. Glede tvojega pa..a ga čakam kar pred stadionom? user posted image
Lepo bodi in prijetno  telovadbouser posted image , sam ne ga preveč zmučit, da nebodo jutri navijači slabo varovani..user posted image
NOČKO.

tasa
hvala za pikepoke; ja, kr pojdi pred stadion, samo moraš imet s sabo potrdilo o vplačilu humanitarnega prispevka
user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
18.11.2009 17:23:33   
tasa_m

a ti niso dali pooblastila user posted image user posted image
nič, nič. Baje sem premalo aktivna na RR user posted image

bo treba več čvekat, ni ti druge; pa dej se mal FB-ju odpovej, sam tudi tam so začele pupe čistko delat tko da ne vem kako bouser posted image
user posted image user posted image
ko veš da me ni več nič na FB in RR pol sem med izbrisanimi user posted image

tasa; potem bomo pa Kresalovo obiskali user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image mogoče bom dobila kak polet z privat letalom in šoping v MILANUuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2909
18.11.2009 17:24:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
za vrtec ja, unicef...

hvala tasa, tega komentarja pa nisem videla, imam enako slikico tudi od Taje, zdaj sem pa še Blaža tako slikala...

FUL MI ZGLEDA TU STAREJŠI KOT 8.MES. joj črke, lija je zraven in vasi tipkanjeuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
18.11.2009 17:34:27   
Lolita23
Evo jaz sem danes poštudirala s pomočjo ene kolegice, kaj bom mojem dala za miklavževo, to bojo vstopnice za ali rokometno tekmo ali košarkarsko, pač odvisno kaj bodo imeli in  kdaj bo.Pač ima rad šport.In ker jaz nimam idej pogosto, sem še poštdirala kaj bo dobil za rojstni dan(ki je šele marca, sam človek mora prej študiratuser posted image user posted image ) to je skok z padalom v tandemu z letala.user posted image

kaj mislite???

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
18.11.2009 17:56:30   
mmmc
Super ideje!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
18.11.2009 18:05:39   
zorica

Evo mene!Kak je pasalo.Saj grem redno k frizerju, ampak do naslednjič že pozabim kak je fajn user posted image

Upam da bo jutri tudi lepo vreme da gremo ven.Tiste ki pa ste iz okolice Ljutomera pa se bi itak lahko zmenile, da se dobimo en dan user posted image

Pa še vedno mi nobena ni napisala kak naj dam slikico gor user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
18.11.2009 18:12:30   
mama_milchy

Evo mene!Kak je pasalo.Saj grem redno k frizerju, ampak do naslednjič že pozabim kak je fajn user posted image

Upam da bo jutri tudi lepo vreme da gremo ven.Tiste ki pa ste iz okolice Ljutomera pa se bi itak lahko zmenile, da se dobimo en dan user posted image

shrani jo na shrani.si in pol kopiraš sem

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
18.11.2009 18:12:51   
trezika

lak se zmeniva enkrat naslednji teden...ta teden mam že poln user posted image slikico pa najlaže daš gor če greš na shrani.si pa pol ko ti shrani sliko kopiraš tisti naslov za forum...mislim da je drugi v vrsti...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
18.11.2009 18:46:41   
mama_milchy
user posted image

pomanjšat pa jo ne morem user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
18.11.2009 18:53:06   
mama_milchy
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2917
18.11.2009 19:24:45   
KOKICA32
Čer! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2918
18.11.2009 19:25:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

počasi začenjam dvomiti v to ali se vam moji posti sploh pokažejo ali ne,ker zgleda glih kot,da sem luft tle goruser posted image user posted image

Pocka, zakaj to misliš? user posted image user posted image user posted image

Ej, samo zate:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
18.11.2009 19:29:21   
tasa_m
Čer.

mama_m no,pa neboš izbrisana, si dala drugo slikico user posted image user posted image user posted image Lepa, lepa Lea user posted image
zorica.. shrani si na www.shrani.si in pol kopiraš tisto ko piše za forum..user posted image
kokica kako je bilo na potepanju?
Lolita
dobre ideje. Si me spomnila, da moram mojmu mal zatežit da zrihta karte za RK Celje PL. Sva takrat med sponzori, ker je njihova firma sponzor klubu.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
18.11.2009 19:30:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje:

user posted image

a se je hotu švercat? user posted image

Menda ja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
18.11.2009 19:30:47   
KOKICA32

user posted image
pa si mu dala pasuš zraven al kar na šverc ? user posted image

nič, ker tak ni več meje, je šel v NE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
18.11.2009 19:31:40   
tasa_m

user posted image

nič, ker tak ni več meje, je šel v NE! user posted image user posted image user posted image

aja, tumpa jaz user posted image user posted image user posted image (ki je zdaj oni smajli ko se po glavi butne)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
18.11.2009 19:32:25   
KOKICA32
Tasa- ful je pasalo. Sem vzela sestro in nečakinjo zraven, pa sta še oni dve malo na Valentina popazili. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
18.11.2009 19:32:47   
KOKICA32

user posted image

aja, tumpa jaz user posted image user posted image user posted image (ki je zdaj oni smajli ko se po glavi butne)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......