|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
17.11.2009 21:15:28   
Anonimen
No zdej pa res grem, da boste imeli mir pred mano, ampak samo do jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image  brez skrbi, jutr nadaljujemo naš cilj: 2. del.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
17.11.2009 21:16:21   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 18.11.2009

čmrlika
Jassika
3vid
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
meti.v
skodrana mama

torek, 24.11.2009

Jassika

sreda,25.11.2009

branka28
maja.gal
lucika

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
zvezdici
rožca26

petek, 4.12.2009

zoey

ponedeljek, 7.12.2009

meti.v

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

sreda, 9.12.2009

TejkaPK
strumf

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23

torek, 15.12.2009

plamen

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
17.11.2009 21:17:48   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

No zdej pa res grem, da boste imeli mir pred mano, ampak samo do jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image  brez skrbi, jutr nadaljujemo naš cilj: 2. del.

Aktivne bomo sigurno.
Do 2. dela.. hmm a nam bi ratalo v enem dnevu.
Mah ja nam lahko vse uspe user posted image .

Še enkrat.. Lahko noč! user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
17.11.2009 21:19:28   
Anonimen
rožca da te še pohvalim,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako urejen seznam

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
17.11.2009 21:19:34   
rožca26

Navijamo za jutrišnje preglede: čmrlika, Jassika, 3vid in jaz user posted image

Pa punce ne pozabit poročat!!! Dons so bolj slabo opravle dolžnost (pohvalno lorelaj in plamen).

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
17.11.2009 21:20:50   
rožca26

rožca da te še pohvalim,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako urejen seznam

katerga??? user posted image user posted image user posted image  mam že 4 za rihtat, pol mi pa moja skleroza ne dovoli mislt za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
17.11.2009 21:21:00   
Zvezdici
rožca - sem ti fouš za jutri, ko boš gledala svojga user posted image , hehe. Ja, pa le glej, da ti tudi poročaš!

Kdaj pa imaš pregled?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
17.11.2009 21:22:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

rožca da te še pohvalim,

katerga??? user posted image user posted image user posted image  mam že 4 za rihtat, pol mi pa moja skleroza ne dovoli mislt za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse štiriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
17.11.2009 21:23:01   
rožca26
No, punce, zdej pa dost heca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, resno ... jest bom šla spat, ker me na totem lesenem stolu že rt na fuuuuuuuuul boli.

Pridne bodte, lepo pančajte, svoje bušije pobožat, sara ti poljubi še svojo pikico v mojem imenu, zvezdici ti se pa lepo spočij in oddahni od ...
Plamen, mi se pa vidimo jutri. user posted image

LAHKO NOČ!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
17.11.2009 21:24:00   
Zvezdici
Ahjoj zdej bom pa res sama user posted image .
No, pa se jutri vidimo tukaj!

Lahko noč vse punce k greste pančat!
Lepo spiteuser posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
17.11.2009 21:24:31   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

rožca - sem ti fouš za jutri, ko boš gledala svojga user posted image , hehe. Ja, pa le glej, da ti tudi poročaš!

Kdaj pa imaš pregled?

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Pa to ni hec, je res. Ne vem al mam ob pol enajstih al ob pol dveh al enih user posted image user posted image user posted image  Mi je dala 2 uri, zdej pa ne vem na katero me je vpisala user posted image user posted image user posted image  Moram jutri poklicat še k Strahovi.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
17.11.2009 21:26:58   
Zvezdici

Kdaj pa imaš pregled?

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Pa to ni hec, je res. Ne vem al mam ob pol enajstih al ob pol dveh al enih user posted image user posted image user posted image  Mi je dala 2 uri, zdej pa ne vem na katero me je vpisala user posted image user posted image user posted image  Moram jutri poklicat še k Strahovi.

Sem se ustrašla k si napisala da to ni hec, sem si rekla uuh madona neki sm narobe napisala user posted image , pol pa naprej berem, sem se pa mal smejat začela. Oprosti user posted image . Ja ke pokliči, da ne boš zastonj tja hodila!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
17.11.2009 21:29:17   
rožca26

Kdaj pa imaš pregled?

Sem se ustrašla k si napisala da to ni hec, sem si rekla uuh madona neki sm narobe napisala user posted image , pol pa naprej berem, sem se pa mal smejat začela. Oprosti user posted image . Ja ke pokliči, da ne boš zastonj tja hodila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko noč. Pa dobro spi. In bom klica ... razn če ne bom pozabila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
17.11.2009 21:32:02   
Zvezdici
Lahko nooooč!!
Pa prej sm te kar po nesreči blokirala. JSt pa gledam kaj zdj to neki piše, da sporočila ni mogoče prikazati user posted image . Kr nekaj klikam jst. Sm že tok zmešana dans, haha.

Lepo spi rožca in kaj lepega sanjej!

Bom te spomnila, da pokliči jutri, če boš kaj gor user posted image .
Nočko!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
17.11.2009 21:38:15   
vekybel
Tudi jz navijam za jutrišnje preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Grem mal tv gledat pa se pišemo jutri.

Zvezdici ne bit predolgo na netu je treba počivat malo user posted image .

Lahko noč vsem in lepe sabje želim pa lupčke za bušije.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
17.11.2009 21:40:29   
Zvezdici
Vekybel - no pa lahko noč tudi tebi!
Heh, ja sem že čisto naspidirana od pisanja. Ampak imam zadnje čase res probleme, da zaspim. Najbrš preveč razmišljam.
Lepo sanjej! user posted image
Pa se vidimo spet jutri.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
17.11.2009 22:21:08   
Zvezdici
Nič punce, vidim, da sem ostala sama samcata tuki, hehe.
Pa ja.. sj moram tudi jaz spat. Je že pozno.

Lepo spite, jutri pa spet tipkat!

Lahko noč!
user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.11.2009 2:46:27   
sneguljka1
Joj, kaj hodite zgodaj spat user posted image No, saj se delavniki začenjajo bolj zgodaj v Sloveniji, tukaj v Arg. se pa ob desetih komaj povečerja, potem pa ni brž za it spat. Glede na to da delam od doma si lahko malce prikrojim urnik pa začenjam okoli 8.30 delat namesto ob 7h, sploh zdaj ko sem noseča sploh ne naštimujem budilke tako da se zbudim kadar se zbudim (ponavad okrog osmih), potem je pa težko zvečer it zgodaj v posteljo, že zarad večerje pa še zato ker nisem zaspana tako zgodaj.

Ko smo že govorile o prisotnosti user posted image pri porodu: zadnjič sem omenjala da je kolegica rodila punčko s carskim rezom, je pa bil prisoten tudi njen user posted image . Seveda je sedel pri njeni glavi med porodom, bil je en vroč in vlažen dan in ko so začeli rezat tkivo njenega trebuha s tisto napravo, ki poskrbi da ni preveč krvavitev (ne vem kako se reče ker nisem kaj dost seznanjena), je rekel da je tako zasmrdelo po ožganem mesu, da mu je ful zaslabilo in je skoraj omedlel (čeprav sploh ni nič videl, ampak sam vonj ga je spravil v tako slabo stanje), potem se je usedel na tla in so mu dali nekaj sladkega da se mu je nazaj dvignil pritisk, pa še sami so baje ugotovili da majo na malo premočno nastavljen tist aparat in so potem mal zmanjšal al kaj in je potem lahko zdržal do konca, ampak so se nekaj časa bolj z njim morali ukvarjati user posted image .

Moj user posted image pa kar muva zadnje čase, čez vikend sva z user posted image šla v toplice in v nedeljo je dež padal, sva ležala na postelji pa se mi je ful trebuh premikal, sem dala daljinca od TV-ja na trebuh pa je kar malo poskakoval user posted image

Lep dan ki ga boste začele precej prej kot jaz! user posted image Pa na pot do drugega dela!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.11.2009 7:44:35   
rožca26
No, pa sem spet prva user posted image user posted image

Svojo kavico sem že popila ... no, je bil kapučinček. Vid je danes spal do 6.30 user posted image , tko da bomo spet začel uvajati zgodnejše odpravljanje spat. Da bosta mami in oči mela malo miru user posted image .
Drgač sm mela pa fuuuuuuuuuuuuuuul čudne sanje user posted image  Si morte mislt, da sm sanjala o Casanovi ... al je bil Valentino user posted image  Še tega ne vem user posted image  Skratka, bil je en srednjeveški zapeljivec user posted image  No, ampak sanjala sem o tem, da sem mogla o tem človeku napisat esej user posted image  Sm še naslov vidla, predno sem se zbudila, zelo razločno, zdej pa pojma nimam kaj je bil user posted image  In sem napisala cel roman user posted image  Po občutku, ki so mi ga sanje pustile, se mi zdi, da je bil ful dobr user posted image user posted image

No, skratka, še zdej sem čudna od teh sanj user posted image

Zdej čakam na uro 8, da kličem strahovo, da mi povejo ob kateri uri sem naročena. Ah ja, to je pa to, če medejo nosečnico. Ta nosečnica je pa itak že zmedena tudi takrat ko ni noseča user posted image user posted image user posted image

Drgač imam pa poziv - PUNCE, KI SE SEDAJ BOLJ PO REDKO OGLAŠATE ... OGLASTE SE!!! PA TUD ČE SAM SMILEJA PRILIMATE user posted image  Ne, resno ... nekatere ste kar poniknile, čeprov vidm, da zelo redno berete forum.

Aja ..... pa DOBRO JUTRO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.11.2009 7:55:42   
*pupsa*
Dobro jutroooo user posted image  jst sm že na polno v delu user posted image  v ponedeljek sem imela pregled in sm čist super zdrava user posted image user posted image user posted image  znam pa zdele zbolet k mi pridejo v petek zamenjat okna in celo kuhinjo, se prou psihično pripravljam na 14 dni totalne zmešnjave user posted image  ampak sej bo a ne, važn d bebica brca pa d druga miška laufa okol in razveseljuje mamico da pozabi na probleme user posted image  kako ste ostale kej, že fajn čutite brcike?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.11.2009 8:01:20   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

Dobro jutroooo user posted image  jst sm že na polno v delu user posted image  v ponedeljek sem imela pregled in sm čist super zdrava user posted image user posted image user posted image  znam pa zdele zbolet k mi pridejo v petek zamenjat okna in celo kuhinjo, se prou psihično pripravljam na 14 dni totalne zmešnjave user posted image  ampak sej bo a ne, važn d bebica brca pa d druga miška laufa okol in razveseljuje mamico da pozabi na probleme user posted image  kako ste ostale kej, že fajn čutite brcike?

user posted image user posted image user posted image  za novo kuhinjo. Res, da bo na začetku vse v razsulu, ampak user posted image  bo pa prišla v lepo in urejeno hiško. user posted image  Joj, jest sm bla tko vesela, ko smo menal kuhno, spalnico, dnevno sobo in letos še otroško sobo. Sm se v moje stanovanjce ponovno zaljubila user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.11.2009 8:08:01   
soni
No, še moje javljanje.
Hvala za spodbude za morfološki pregled.
Moram priznati, da mi ga je delala že v petek, ker sem imela neke krče, pa mi je pregledala maternični vrat, potem sva pa naredili še morfologijo.
In videla sem našo user posted image , kako mi je pomigala s prstki.
Drgače je vse ok, težki smo malo čez 400g,.....
Naslednji pregled imam 11.12.

...........a katera razmišlja o nakupu vozička Maxi Cosi Mura3? ali pa kakšna mnenja?...................

lep dan

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
18.11.2009 8:08:25   
7lina7
dobro jutro babike!!

naspala se nisem ..user posted image .. že cel teden je groza s tem spanjem..
ma...   imejte lep dan!

..jaz pa se vržem na branje..

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
18.11.2009 8:25:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: soni

No, še moje javljanje.
Hvala za spodbude za morfološki pregled.
Moram priznati, da mi ga je delala že v petek, ker sem imela neke krče, pa mi je pregledala maternični vrat, potem sva pa naredili še morfologijo.
In videla sem našo user posted image , kako mi je pomigala s prstki.
Drgače je vse ok, težki smo malo čez 400g,.....
Naslednji pregled imam 11.12.

...........a katera razmišlja o nakupu vozička Maxi Cosi Mura3? ali pa kakšna mnenja?...................

lep dan

user posted image user posted image user posted image  da si se nam oglasila in da je vse ok. user posted image user posted image user posted image  za  user posted image . Vesela sm, da ni bilo nič in sedaj držimo pesti, da se ti krči ne bodo več pojavili, ne. Pa čim večkrat se oglasi.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
18.11.2009 8:25:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

dobro jutro babike!!

naspala se nisem ..user posted image .. že cel teden je groza s tem spanjem..
ma...   imejte lep dan!

..jaz pa se vržem na branje..

user posted image user posted image user posted image user posted image  oh božica. Pol pa res reč, da ti da G bolniško, ker tko pa tudi ne moraš.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?