|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
17.11.2009 20:28:04   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

To si preberte:

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/kolumna-porodna-burleska.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me malo spomninja na najino brulesko, ko sma tudi šla v prazno rodit.user posted image user posted image  
Sam, da je moj izjavil: Kaj ji lahko prosim sprožite porod, ker med tednom nimam cajtauser posted image user posted image user posted image , danes ga pa glih imam
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok ubistvu že skoraj jokam od smeha user posted image user posted image user posted image !

sem se upirala in iz žepa povlekla telefon: "Halooo, Katjuša, vem, da je tole čudno, a rojevam v trgovini in kupujem darilo zate. Takoj mi povej, kaj bi imela raje, barvne skodelice ali lonček za kapučino?!!"

Noro, hahaha. Si prav predstavljam user posted image user posted image .

Uglavnem.. noro dobra zgodba za umret od smeha. Me je prav spravila v dobro voljo. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
17.11.2009 20:29:27   
Zvezdici
Sara - pa tole kar je tvoj izjavil je tudi user posted image user posted image .
Si predstavljam pogled zdravnika.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
17.11.2009 20:33:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Sara - pa tole kar je tvoj izjavil je tudi user posted image user posted image .
Si predstavljam pogled zdravnika.

Ne je bila babica. Mu je rekla gospod vi se kar pomirite pa pejte na eno kavico. Men je pa šlo na smehuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem mu samo rekla, ja dragi bo boljše.user posted image user posted image
Sej ne, da je od živčnosti fasal drisko in zaštopal wc na ptujuuser posted image user posted image user posted image user posted image  Bogi tist, ki je prišel za njim.
No tisti dan nisem rodila.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.11.2009 20:34:43   
Anonimen

To si preberte:

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/kolumna-porodna-burleska.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me malo spomninja na najino brulesko, ko sma tudi šla v prazno rodit.user posted image user posted image  
Sam, da je moj izjavil: Kaj ji lahko prosim sprožite porod, ker med tednom nimam cajtauser posted image user posted image user posted image , danes ga pa glih imam
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok ubistvu že skoraj jokam od smeha user posted image user posted image user posted image !

sem se upirala in iz žepa povlekla telefon: "Halooo, Katjuša, vem, da je tole čudno, a rojevam v trgovini in kupujem darilo zate. Takoj mi povej, kaj bi imela raje, barvne skodelice ali lonček za kapučino?!!"

Noro, hahaha. Si prav predstavljam user posted image user posted image .

Uglavnem.. noro dobra zgodba za umret od smeha. Me je prav spravila v dobro voljo. user posted image

Super. Je bil moj namen doseženuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.11.2009 20:35:32   
Anonimen
uuuuuuuuuu mama rožca se je prijavila nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.11.2009 20:35:48   
7lina7

... en dan me ni, pa ste napredovale za 10 strani????!!!????  user posted image user posted image user posted image

emmmmmmm.. grem brat, pa pol kaj javim - da vidim kje smo! user posted image

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.11.2009 20:37:20   
Zvezdici
Ooo pa res rožca je že nazaj!
Pa še ni konc Ncis-a user posted image .

Haha lina - le na delo!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.11.2009 20:38:33   
Zvezdici
Drugače pa sara. Namen dosežen 110% user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.11.2009 20:38:36   
rožca26

uuuuuuuuuu mama rožca se je prijavila nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej sm skoz na forumu. Se sploh ne brišem user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.11.2009 20:38:44   
Anonimen

Ooo pa res rožca je že nazaj!
Pa še ni konc Ncis-a user posted image .

Haha lina - le na delo!

Pa veliko užitka pri branjuuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.11.2009 20:39:11   
Zvezdici
Welcome back rožca! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.11.2009 20:39:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

sej sm skoz na forumu. Se sploh ne brišem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.11.2009 20:39:46   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Punci (sara, zvezdici), vaju je pa prov lušno brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.11.2009 20:40:28   
rožca26

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj sta lušni user posted image user posted image user posted image user posted image  Kr jokam od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.11.2009 20:42:16   
rožca26

Bom jaz tudi v petek malo povprašala.
Sicer ne maram tablet, ampak tako res ne gre user posted image .

Saj za user posted image niso škodljive predvidevam?

jest jih tudi ne marm, sam jih moram pa zdej jest ... aspirin, omega3, tifol user posted image user posted image user posted image  Moj mi prav kr farmakofag - pa to besedo si je on zmislu.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.11.2009 20:43:21   
Zvezdici

Bom jaz tudi v petek malo povprašala.
Sicer ne maram tablet, ampak tako res ne gre user posted image .

Saj za user posted image niso škodljive predvidevam?

jest jih tudi ne marm, sam jih moram pa zdej jest ... aspirin, omega3, tifol user posted image user posted image user posted image  Moj mi prav kr farmakofag - pa to besedo si je on zmislu.user posted image

Hahaha.. morm reč, da si je izmislu zelo zanimivo besedo! Bi mogla jst to predlagat ker sem namreč po poklicu farm. tehnik user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.11.2009 20:45:01   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kaj se mi je zgodilo ko sem šla iz zdravstvenega doma: tip se je skor zaletu vame in hotel da mu nekaj plačam ker sem mu razbila avto, a moj avto sploh ni bil dotaknjen, nič, in sem mu rekla da to kar ima podrsano in počeno na vseh koncih ima že od prej in ne od zdaj. Pol se pa je kr pobral in odšel brez besed. Če bi bila kaka druga ženska bi jo zafrknil in bi mu dala kaj €. Kaj pa je še najhuje da dela v zdravstvenem domu v zobarski ordinaciji če se ne motim. Kaj vse drži to naše zdravstvo a ne.

rožca26: super in bravo za seznam user posted image  res je dober.

Najprej veki - ta je pa res prtisnen user posted image  Prava sramota za doktorje!!! user posted image

Drgač pa sm rabla kr neki časa, da sm se spomnla ker seznam. Šele po minuti mi je kapnl v glavo da ta za porodnišnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.11.2009 20:46:07   
plamen
Čvekice, dober večer!

Evo moj raport z MF. Smo po standardihuser posted image , vse v povprečju, še vedno smo user posted image in imam konkretno 3D slikico tega junaka med nogami. Je rekla G, ni dvoma, sobco kar na modro pobarvatuser posted image no bo zelena. Na CD nam je zapekla kar nekaj slikic in 3 filmčke, smo ga ujeli ravno ko je zazehal. Se tako lepo vidi obrazek, brado ma po meni, malo bolj naprejuser posted image , zeha pa po očijuuser posted image Je skoz usta odpiral pa neki migal, se je s popkovino igral. Je rekla G, da to radi počnejo, ker je popkovina živa, se premika in ima zvoke in ga to zanima. Možek je bil čist v user posted image . jaz pa tut.
Skratka vse je OK, posteljica visoko, MV dolg in zaprt in sem šla za nagrado na telovadbouser posted image in sem čist vesela, pa že itak sem bila prej skoz aktivna, sem kar ornk pogrešala. Takoj po telovadbi mi je pa vrnil in naredil raztur v bušijiuser posted image

Držim pestke za vse, ki imate še ta teden MF!!!!

Mi bomo tudi imeli košek (še moj), do ene 4 mesecev, če bo lahko, potem pa v posteljico v svojo sobico.

Moja soseda je spetembra rodila, v pol ure. Jo je mož peljal, preden je domov prišel, ga je že klicala, da ima sina. Babca ji je skoz govorila, naj ne pritiska, ker je bila sama, je bila gužva v P, ona pa da itak ne pritiska, če pa kr vn lezeuser posted image

Evo, izpolnila nalogo, bodte lepo in še lepše sanje!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.11.2009 20:46:35   
rožca26
sara - ampak sm ti pa prov fovž k si vidla svojo pikico ob porodu. Jest te sreče nism mela user posted image  Jest se od tistga dne spomnim sam zvoka piiiiiiiiip,piiiiip, piiiiiiiiiip. Je bla pa pupika že takrat fuuuuuuuuuuul cort

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
17.11.2009 20:49:13   
7lina7

punce, na hitro sem preletala ... bom ju3 bolj podrobno,danes mi že očke skupaj lezejo..

vidim,da ste fino pekle, dobro kuhale, celo vozičke izbirale, predebatirale božična darila... sem kaj spustila? user posted image v glavnem - PRIDNE !! user posted image

aja, user posted image za opravljen pregled in zdravo user posted image !

pri nas nič novega - user posted image raztura, križ boli za znoret... ko pridem iz službe pa se že komaj sezujem! user posted image
komaj čakam na petek in G! da mu razložim zakaj ne morem več 8h stat na nogah v službi... upam,da se me usmili in da me da v bolniško.. res mi je vsak dan večji napor. user posted image se mi tak obesi naprej, da me kr špana in mam občutek, da bi morala kr naprej na WC.. v prazno! user posted image

danes sem extra utrujena... zato vas bom kr zapustila...  vidim,da bom rabila moči za branje ju3.... če bote tako nadaljevale! user posted image

lepo mi bodite. držim user posted image za jutrišnje preglede!   se beremo...

lahko noč!!

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
17.11.2009 20:49:54   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Evo moj raport z MF. Smo po standardihuser posted image , vse v povprečju, še vedno smo user posted image in imam konkretno 3D slikico tega junaka med nogami. Je rekla G, ni dvoma, sobco kar na modro pobarvatuser posted image no bo zelena. Na CD nam je zapekla kar nekaj slikic in 3 filmčke, smo ga ujeli ravno ko je zazehal. Se tako lepo vidi obrazek, brado ma po meni, malo bolj naprejuser posted image , zeha pa po očijuuser posted image Je skoz usta odpiral pa neki migal, se je s popkovino igral. Je rekla G, da to radi počnejo, ker je popkovina živa, se premika in ima zvoke in ga to zanima. Možek je bil čist v user posted image . jaz pa tut.
Skratka vse je OK, posteljica visoko, MV dolg in zaprt in sem šla za nagrado na telovadbouser posted image in sem čist vesela, pa že itak sem bila prej skoz aktivna, sem kar ornk pogrešala. Takoj po telovadbi mi je pa vrnil in naredil raztur v bušijiuser posted image

Evo, izpolnila nalogo, bodte lepo in še lepše sanje!

Sm se že spraševala kaj je z današnjimi reporti.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za odličen pregled in potrjenega user posted image  user posted image user posted image user posted image

Me prov zanima kje so ostale z reporti. Še 2 morfi čakata in en pregled user posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.11.2009 20:51:12   
Zvezdici
plamen - user posted image čestitke za user posted image in uspešno opravljen pregled. Sem še bolj nestrpna zdaj za moj pregled v petek, hehe.

rožca
- upam, da boš sedaj imela več možnosti! user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.11.2009 20:52:39   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

pri nas nič novega - user posted image raztura, križ boli za znoret... ko pridem iz službe pa se že komaj sezujem! user posted image
komaj čakam na petek in G! da mu razložim zakaj ne morem več 8h stat na nogah v službi... upam,da se me usmili in da me da v bolniško.. res mi je vsak dan večji napor. user posted image se mi tak obesi naprej, da me kr špana in mam občutek, da bi morala kr naprej na WC.. v prazno! user posted image

Veš kaj reč G? Povej mu, da ti vse dol pritiska, da te križ in trtica bolita. Jest to že od skoz tarnam, in nič ne lažem, je vse res. Mi je dala pol za počivat, pa še nos. pas sm si mogla nabavt.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.11.2009 20:53:17   
Anonimen

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj sta lušni user posted image user posted image user posted image user posted image  Kr jokam od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.11.2009 20:53:30   
Zvezdici
lina - spočij se in lahko noč ti želiM! user posted image
Upam, pa tudi da dobiš v petek bolniško. Ah ti samo malo bolj pojamraj, pa bo, hehe.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?