Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:02:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je tečno,spet! pojdi k sosedi na kavo Je ni doma!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:25:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je tečno,spet! pridi do mene na kafe Te pa bi me poklicala.Samo s 3-mi? ja, pa kaj.. prideš s tremi. Se bi že zaigrali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:27:07
|
|
|
|
vitabella
|
punce, dober večer, kje pa ste? danes pa mojo hčerkico ful muči. bla je cepljena prejšnji četrtek, pa ne vem a jo je to zdaj primlo al kaj ... ponoči se je kar naprej zbujala inbruhnila v neustavljiv jok, sem jo komaj potolažila, ni minila ura pa spet božčika moja danes jo je spet zvijalo in je jokala (prej pa je ni niti enkrat črvičlo) pa se je zdaj v roku ure pa pol spet zbudila in bruhnila v neutolažljiv jok! se je vam tudi kaj takega dogajalo? stara pa je bila v ponedeljek točno 3 mesece
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:29:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa grem zdaj likat. Ni mi druge, ker ima Lija glih še 1 body za oblečt in čist brez hlač je. Bravo mama, vse zadnji dan delam Dajte mi predlagat eno dobro gostilno z dobrimi kosili (pa ne za veliko €/osebo ). Rabim za kosilo, za rojstni dan. Bo pa nas okoli 10.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:32:16
|
|
|
|
vitabella
|
ej kdaj pa maš roj. dan?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:32:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella punce, dober večer, kje pa ste? danes pa mojo hčerkico ful muči. bla je cepljena prejšnji četrtek, pa ne vem a jo je to zdaj primlo al kaj ... ponoči se je kar naprej zbujala inbruhnila v neustavljiv jok, sem jo komaj potolažila, ni minila ura pa spet božčika moja danes jo je spet zvijalo in je jokala (prej pa je ni niti enkrat črvičlo) pa se je zdaj v roku ure pa pol spet zbudila in bruhnila v neutolažljiv jok! se je vam tudi kaj takega dogajalo? stara pa je bila v ponedeljek točno 3 mesece ne vem, če je to zaradi cepljenja ali misliš da je to? Po mojem bi imela reakcijo drug dan, ne pa skoraj teden dni kasneje.. Ne vem no, sklepam. Mi nismo imeli takšnih problemov. Je pa tud našo Lijo par dni tud tole matralo, da je padla v neutolažljiv jok, ampak nisem našla vzroka. Sem sklepala, da se ji nekaj sanja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:32:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ej kdaj pa maš roj. dan? 28.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:35:14
|
|
|
|
tasa_m
|
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.11.2009 19:36:28 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:36:01
|
|
|
|
vitabella
|
iiiiiiiiiiiiiii jaz pa 22! sam bomo kar doma praznovali, tako da ti ne znam pomagat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:38:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella iiiiiiiiiiiiiii jaz pa 22! sam bomo kar doma praznovali, tako da ti ne znam pomagat ooo, še malo Ma jaz sem tud mislila doma nek narezek narezat ali pa kar fondi (saj nimam okroglega), pa me moji domači stalno v glavo je**jo kje mislim plačat, da so oni tud mogli. Pa sem rekla, da nikjer pa je moj prej ko je prišel iz službe rekel, da naj najdem eno dobro gostilno, da bo on častil in bo to zraven darila ( upam,da nebo darilo zdaj manjše )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:39:05
|
|
|
|
vitabella
|
ja saj po mojem tut ni povezano s cepljenjem. ampak mi je hudo, ko jo vidim da bruhne v spanju v tak jok, pa to sredi noči, ko mi itak najprej niti jasno ni kaj se dogaja ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:42:47
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m moj prej ko je prišel iz službe rekel, da naj najdem eno dobro gostilno, da bo on častil in bo to zraven darila ( upam,da nebo darilo zdaj manjše ) ja to ga kr opozori, da naj bo ekstra, saj veš kaki so dedi ... nič si sami ne zrajtajo, jih je treba kr v rit brcat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:46:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja saj po mojem tut ni povezano s cepljenjem. ampak mi je hudo, ko jo vidim da bruhne v spanju v tak jok, pa to sredi noči, ko mi itak najprej niti jasno ni kaj se dogaja ... ja, mi je znano. Men je moj celo reko naj lu prižgem in jo probam,čisto zdramit. Ampak je nisem, se je pol vseeno pomirila. Še sama ne vem kako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:48:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja to ga kr opozori, da naj bo ekstra, saj veš kaki so dedi ... nič si sami ne zrajtajo, jih je treba kr v rit brcat saj sem mu v reklami,ki so prišle, pokazala kaj bi rada imela ampak ni bil glih navdušen, ker je baje premalo Raje imam manj,ko pa da bo pol za božička on veliko pričakoval.. Nimam € moram šparat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:53:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je tečno,spet! pridi do mene na kafe Te pa bi me poklicala.Samo s 3-mi? ja, pa kaj.. prideš s tremi. Se bi že zaigrali Drugič pa me pokliči,pa bom prišla Z VESEEEEELJEM!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:53:45
|
|
|
|
matcar
|
Ćer!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:55:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Drugič pa me pokliči,pa bom prišla Z VESEEEEELJEM! ti pokliči, ko ti bo tečno. Kak pnaj vem kdaj ti je tečno?? Imaš povabilo za nedoločen čas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:58:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella punce, dober večer, kje pa ste? danes pa mojo hčerkico ful muči. bla je cepljena prejšnji četrtek, pa ne vem a jo je to zdaj primlo al kaj ... ponoči se je kar naprej zbujala inbruhnila v neustavljiv jok, sem jo komaj potolažila, ni minila ura pa spet božčika moja danes jo je spet zvijalo in je jokala (prej pa je ni niti enkrat črvičlo) pa se je zdaj v roku ure pa pol spet zbudila in bruhnila v neutolažljiv jok! se je vam tudi kaj takega dogajalo? stara pa je bila v ponedeljek točno 3 mesece Ne vem,kaj bi lahko bil vzrok.Ni pa reakcija od cepljenja,verjemi,ker je predolgo časa minilo.Lahko da res sanja kaj takega.Kak pa ti kaka?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:59:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi predlagat eno dobro gostilno z dobrimi kosili (pa ne za veliko €/osebo ). Rabim za kosilo, za rojstni dan. Bo pa nas okoli 10. Dobro in razmeroma normalne cene imajo v Koblarjevem zalivu.Tak,da poskusi tam,pa najboljše,da kr plošče naročiš.Je ful dosti gor,pa niso drage.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 20:00:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Drugič pa me pokliči,pa bom prišla Z VESEEEEELJEM! ti pokliči, ko ti bo tečno. Kak pnaj vem kdaj ti je tečno?? Imaš povabilo za nedoločen čas Okkkkk! Zmenjeno!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 20:01:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi predlagat eno dobro gostilno z dobrimi kosili (pa ne za veliko €/osebo ). Rabim za kosilo, za rojstni dan. Bo pa nas okoli 10. Dobro in razmeroma normalne cene imajo v Koblarjevem zalivu.Tak,da poskusi tam,pa najboljše,da kr plošče naročiš.Je ful dosti gor,pa niso drage. OK hvala lepa. Zdaj pa idi kmetijo gledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 20:01:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Drugič pa me pokliči,pa bom prišla Z VESEEEEELJEM! ti pokliči, ko ti bo tečno. Kak pnaj vem kdaj ti je tečno?? Imaš povabilo za nedoločen čas Okkkkk! Zmenjeno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 20:05:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi predlagat eno dobro gostilno z dobrimi kosili (pa ne za veliko €/osebo ). Rabim za kosilo, za rojstni dan. Bo pa nas okoli 10. Dobro in razmeroma normalne cene imajo v Koblarjevem zalivu.Tak,da poskusi tam,pa najboljše,da kr plošče naročiš.Je ful dosti gor,pa niso drage. OK hvala lepa. Zdaj pa idi kmetijo gledat Malenkost! Jo že gledam,pa še čvekam z vami.Ne vem,kak je vam,ampak jaz se fuuuul sprostim tukaj na RR.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 20:05:59
|
|
|
|
arabela*
|
Čer ..iz šole... Ma tak sem natempirana skozi cele dneve da se mi že rola.Pa M je tak zahtevna dačlovek ne more verjet. Cele dneve samo mama mama mama mamam,ko sem v šoli me išče,pa kliče...pridem domov....me ima na očeh,grem na WC...pride za mano...nonstop..ni da ni alelujabog kaj bi dala vsaj za eno urco free časa...pa magari da sedim in v luft zijam.Bi mi pasalo Pa dela tolk za šolo,jaz pa zraven nje ne morem nič.....edino če jo dan v varstvo Ma saj bo,moram malo pojamrat tud jaz včasih Grem sedaj pospravit,pa jest....pa članke v forum objavlajt za šolo.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.11.2009 20:07:47 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 20:06:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi predlagat eno dobro gostilno z dobrimi kosili (pa ne za veliko €/osebo ). Rabim za kosilo, za rojstni dan. Bo pa nas okoli 10. Dobro in razmeroma normalne cene imajo v Koblarjevem zalivu.Tak,da poskusi tam,pa najboljše,da kr plošče naročiš.Je ful dosti gor,pa niso drage. OK hvala lepa. Zdaj pa idi kmetijo gledat Malenkost! Jo že gledam,pa še čvekam z vami.Ne vem,kak je vam,ampak jaz se fuuuul sprostim tukaj na RR. Meni včasih trebušne mišice trpijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.