|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
17.11.2009 14:47:50   
rina22
danuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.11.2009 14:48:26   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Punce,fajne ste vse,vas imam rada!Vse po vrsti-od prve do zadnje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.11.2009 14:49:12   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa sem cel dopoldan pridno delala projektno eno za GPO,tak da lahko oddam.....M je v varstvu,a je pridna....moj je tud doma že od včeraj.....

Sedaj še samo kruh pogrejem in gremo h kosilu,potem pa šibam v šolo...

uživajte v sončkuuser posted image

Kak si pridnauser posted image user posted image user posted image Še meni malo volje pa pridnosti posodiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.11.2009 14:50:51   
rina22
Jaz sem pa danes probala dati Timeji en obrok "navadnega" mleka, pa je spet taaaaaak bruhalauser posted image Je že na prejšnjem pregedu P rekla, da naj bi do naslednjega pregleda (torej do ju3) imela 2 obroka "navadnega" mleka. Ampak poliva še bolj kot je prej, ko še ni pila tega ARuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.11.2009 15:11:37   
matcar
Jaz in Saš pa sma zdaj vstala,Maks pa še spi.Lea pa bo tudi počasi iz šole prišla.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.11.2009 15:14:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Jaz sem pa danes probala dati Timeji en obrok "navadnega" mleka, pa je spet taaaaaak bruhalauser posted image Je že na prejšnjem pregedu P rekla, da naj bi do naslednjega pregleda (torej do ju3) imela 2 obroka "navadnega" mleka. Ampak poliva še bolj kot je prej, ko še ni pila tega ARuser posted image

Jaz ji na tvojem mestu ne bi menjavala.Sploh zdaj,ko si ji poskusla dan "navadno" mleko,ne.Ostani pri AR,če ji bolj odgovarja.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.11.2009 15:34:36   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Jaz ji na tvojem mestu ne bi menjavala.Sploh zdaj,ko si ji poskusla dan "navadno" mleko,ne.Ostani pri AR,če ji bolj odgovarja.

Ja, jaz sem se tudi tak odločila po tem, kaj je danes delalo z njo.. Pa tudi brala sem, da se enim popravi, ko začnejo jest gosto hrano, oz. da ne polivajo GH. In če bo vse po sreči in ne bo polivala GH, ji bom zraven še vedno dajala AR. Saj res, da ni najboljši za prebavo, ampak zdaj nima več problemov s kakanjem, tak da se ji je tudi prebava nekak navadila na AR. No, v začetku decembra bo tak stara 4 mesece in ji bom probala dat kakšno kašico, pa bom vidla, kak jo bo sprejelauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.11.2009 15:41:59   
tasa_m

NAŠI SONČKI user posted image

Saraya
user posted image
  • A. 09. 05. 2005
  • M. 27. 08. 2008

Vrtnica79 user posted image
  • L. 23. 10. 2001
  • V. 28. 11. 2007

Matcar user posted image
  • Lea 03. 03. 2001
  • Maks 24. 12. 2007
  • Saš 02. 04. 2009

Botrca user posted image
  • Jan 08. 12. 2007

Lena G user posted image
  • Tisa 17. 08. 2008

Marta82 user posted image
  • Tinej 31. 01. 2009

tasa_m user posted image
  • Lija 20. 02. 2009

doris04 user posted image
  • Aneja 23. 02. 2009

Mala Čebelica user posted image
  • Klara 19. 03. 2009

Ly117 user posted image
  • Luka 19. 04. 2009

Christiana21 user posted image
  • Klara Gloria 07. 05. 2009

Rubin. user posted image
  • Lara 02. 08. 2005
  • Gaja in 19. 06. 2009
  • Zoja 19. 06. 2009 user posted image

Shadow user posted image
  • Ajda 21. 07. 2009
  • Simon 21. 07. 2009

elevitka user posted image
  • Tai 22. 07. 2009

Nebo user posted image
  • Nika 29. 04. 2003
  • Rok  28. 07. 2009

Nejka000  user posted image
  • Žan  11. 03. 2005

Rina22 user posted image
  • Timeja  06. 08. 2009

Koala user posted image
  • A.     02. 02. 2008

Vitabella   user posted image
  • Lara   16.08. 2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.11.2009 16:01:24   
botrca

Punce,fajne ste vse,vas imam rada!Vse po vrsti-od prve do zadnje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot bi rekel Jan...jadi, jadi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.11.2009 16:02:57   
tasa_m

tak se govori!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.11.2009 16:05:01   
botrca
Dan user posted image .

Poročilouser posted image : Vstala, se oblekla in se odpeljala na tečaj. Po tečaju sem šla v trgovino in v Hofer po plenice. Domov sem prišla okrog 12.30. Jana nahranila in dala spat. Možek je skuhal kosilo. Imeli smo krompirjevo musako in zeleno solato. Zdaj Jan še spi in to 2,5h. Jaz sem ta čas perilo pospravila, smeti odnesla (beri:smrdljive plenice user posted image ), zunanje stopnice pometla. Evo Jan se je "že" zbudil.

Malo spet kašlja, tak da operacije ne bo. Kdaj pride na vrsto, sam bog ve. Nekje komaj januarja, ker je dec. poln...user posted image user posted image user posted image . Tak sem ga pazila pa ni mogel še 2 dni zdržat. Eh saj bo, samo da bo zdrav čimprej.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.11.2009 16:05:36   
tasa_m
Halo, halo. Kako smo?
Midve z Lijiko sva sami, mami je glih kar šla domov, Lija se pa je zbudila.

Me pa nekaj zanima: a katera ve, kje naj dobim bele hlače za Lijo??
V H&Mu, C&A, Aladinu jih ni. Potrebujem pa jih za pod oblekico za Božička.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.11.2009 16:06:24   
botrca
Grem k njemu, ga oblečem in nahranim pol pa klasika...igranje in plezanje po mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Aja, danes sem dobila user posted image ...kak mi ni za nič. Vsaj spala sem kako uro.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.11.2009 16:06:30   
tasa_m
botrca.. ne vem mogoče si govorila pa nisem videla, na kakšno operacijo pa bi naj Jan šel? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.11.2009 16:10:35   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a katera ve, kje naj dobim bele hlače za Lijo??

Baby center, pikapolonica, Leclerc, Spar, Mercator, Kik, Takko, Turbo limach, Okaidi in ne morem se spomnit kak se ji reče trgovina v Qlandiji poleg Deichmana.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.11.2009 16:11:43   
botrca

botrca.. ne vem mogoče si govorila pa nisem videla, na kakšno operacijo pa bi naj Jan šel? 

sem ja...ampak nič zato...ne bom rekla kot ene prebrala bi si pa bi vedela user posted image . Na sečilih bi jo moral imet.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.11.2009 16:19:36   
botrca
Boste tako dobre in se registrirale na maminajdi.si in glasovale za Jana B. Vsak dan je glasovanje in več jih dobi boljši zanj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.11.2009 16:35:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

a katera ve, kje naj dobim bele hlače za Lijo??

Baby center, pikapolonica, Leclerc, Spar, Mercator, Kik, Takko, Turbo limach, Okaidi in ne morem se spomnit kak se ji reče trgovina v Qlandiji poleg Deichmana.

nimajo. Sem včeraj v Celju jih gledala v teh trgovinah. user posted image
Sem našla ene v Zari v Ce. ampak je bilo od 6-9 mes. št 74, ker pa ima Lija od Zare št.74 pa ji je že mala, jih nisem kupila.
Mogla bi it v EP gledat pa tak nea grem rada v EP user posted image . bom že neki našla ..

Hvala, botrca user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.11.2009 16:36:09   
tasa_m

sem ja...ampak nič zato...ne bom rekla kot ene prebrala bi si pa bi vedela user posted image . Na sečilih bi jo moral imet.

hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.11.2009 17:06:37   
matcar
Kak je tečno,spet!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.11.2009 17:17:49   
tasa_m

Boste tako dobre in se registrirale na maminajdi.si in glasovale za Jana B. Vsak dan je glasovanje in več jih dobi boljši zanj.
glasuje, ko se spomnim. Malo večkrat me opomni.
Glasujem za Marušo in Niko (marčevke), Maksa, Aleksandra, Saša in Jana. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.11.2009 17:18:06   
tasa_m

user posted image  pridi do mene na kafe

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
17.11.2009 17:28:10   
botrca

Hvala, botrca user posted image

malenkost user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.11.2009 17:28:51   
botrca

pojdi k sosedi na kavo user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 17.11.2009 17:29:09 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.11.2009 19:02:24   
matcar

user posted image  pridi do mene na kafe

Te pa bi me poklicala.Samo s 3-mi?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.