Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 14:47:50
|
|
|
|
rina22
|
dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 14:48:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,fajne ste vse,vas imam rada!Vse po vrsti-od prve do zadnje!!! Se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 14:49:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem cel dopoldan pridno delala projektno eno za GPO,tak da lahko oddam.....M je v varstvu,a je pridna....moj je tud doma že od včeraj..... Sedaj še samo kruh pogrejem in gremo h kosilu,potem pa šibam v šolo... uživajte v sončku Kak si pridna Še meni malo volje pa pridnosti posodi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 14:50:51
|
|
|
|
rina22
|
Jaz sem pa danes probala dati Timeji en obrok "navadnega" mleka, pa je spet taaaaaak bruhala Je že na prejšnjem pregedu P rekla, da naj bi do naslednjega pregleda (torej do ju3) imela 2 obroka "navadnega" mleka. Ampak poliva še bolj kot je prej, ko še ni pila tega AR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 15:11:37
|
|
|
|
matcar
|
Jaz in Saš pa sma zdaj vstala,Maks pa še spi.Lea pa bo tudi počasi iz šole prišla.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 15:14:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem pa danes probala dati Timeji en obrok "navadnega" mleka, pa je spet taaaaaak bruhala Je že na prejšnjem pregedu P rekla, da naj bi do naslednjega pregleda (torej do ju3) imela 2 obroka "navadnega" mleka. Ampak poliva še bolj kot je prej, ko še ni pila tega AR Jaz ji na tvojem mestu ne bi menjavala.Sploh zdaj,ko si ji poskusla dan "navadno" mleko,ne.Ostani pri AR,če ji bolj odgovarja.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 15:34:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem pa danes probala dati Timeji en obrok "navadnega" mleka, pa je spet taaaaaak bruhala Je že na prejšnjem pregedu P rekla, da naj bi do naslednjega pregleda (torej do ju3) imela 2 obroka "navadnega" mleka. Ampak poliva še bolj kot je prej, ko še ni pila tega AR Jaz ji na tvojem mestu ne bi menjavala.Sploh zdaj,ko si ji poskusla dan "navadno" mleko,ne.Ostani pri AR,če ji bolj odgovarja. Ja, jaz sem se tudi tak odločila po tem, kaj je danes delalo z njo.. Pa tudi brala sem, da se enim popravi, ko začnejo jest gosto hrano, oz. da ne polivajo GH. In če bo vse po sreči in ne bo polivala GH, ji bom zraven še vedno dajala AR. Saj res, da ni najboljši za prebavo, ampak zdaj nima več problemov s kakanjem, tak da se ji je tudi prebava nekak navadila na AR. No, v začetku decembra bo tak stara 4 mesece in ji bom probala dat kakšno kašico, pa bom vidla, kak jo bo sprejela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 15:41:59
|
|
|
|
tasa_m
|
NAŠI SONČKI Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Lena G Marta82
tasa_m
doris04
Mala Čebelica Ly117 Christiana21
Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009
Shadow Ajda 21. 07. 2009 Simon 21. 07. 2009
elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Nejka000 Rina22 Koala Vitabella
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:01:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,fajne ste vse,vas imam rada!Vse po vrsti-od prve do zadnje!!! Kot bi rekel Jan...jadi, jadi...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:02:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,fajne ste vse,vas imam rada!Vse po vrsti-od prve do zadnje!!! tak se govori!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:05:01
|
|
|
|
botrca
|
Dan . Poročilo : Vstala, se oblekla in se odpeljala na tečaj. Po tečaju sem šla v trgovino in v Hofer po plenice. Domov sem prišla okrog 12.30. Jana nahranila in dala spat. Možek je skuhal kosilo. Imeli smo krompirjevo musako in zeleno solato. Zdaj Jan še spi in to 2,5h. Jaz sem ta čas perilo pospravila, smeti odnesla (beri:smrdljive plenice ), zunanje stopnice pometla. Evo Jan se je "že" zbudil. Malo spet kašlja, tak da operacije ne bo. Kdaj pride na vrsto, sam bog ve. Nekje komaj januarja, ker je dec. poln... . Tak sem ga pazila pa ni mogel še 2 dni zdržat. Eh saj bo, samo da bo zdrav čimprej.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:05:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Halo, halo. Kako smo? Midve z Lijiko sva sami, mami je glih kar šla domov, Lija se pa je zbudila. Me pa nekaj zanima: a katera ve, kje naj dobim bele hlače za Lijo?? V H&Mu, C&A, Aladinu jih ni. Potrebujem pa jih za pod oblekico za Božička.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:06:24
|
|
|
|
botrca
|
Grem k njemu, ga oblečem in nahranim pol pa klasika...igranje in plezanje po mami . Aja, danes sem dobila ...kak mi ni za nič. Vsaj spala sem kako uro.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:06:30
|
|
|
|
tasa_m
|
botrca.. ne vem mogoče si govorila pa nisem videla, na kakšno operacijo pa bi naj Jan šel?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:10:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a katera ve, kje naj dobim bele hlače za Lijo?? Baby center, pikapolonica, Leclerc, Spar, Mercator, Kik, Takko, Turbo limach, Okaidi in ne morem se spomnit kak se ji reče trgovina v Qlandiji poleg Deichmana.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:11:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca.. ne vem mogoče si govorila pa nisem videla, na kakšno operacijo pa bi naj Jan šel? sem ja...ampak nič zato...ne bom rekla kot ene prebrala bi si pa bi vedela . Na sečilih bi jo moral imet.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:19:36
|
|
|
|
botrca
|
Boste tako dobre in se registrirale na maminajdi.si in glasovale za Jana B. Vsak dan je glasovanje in več jih dobi boljši zanj.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:35:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a katera ve, kje naj dobim bele hlače za Lijo?? Baby center, pikapolonica, Leclerc, Spar, Mercator, Kik, Takko, Turbo limach, Okaidi in ne morem se spomnit kak se ji reče trgovina v Qlandiji poleg Deichmana. nimajo. Sem včeraj v Celju jih gledala v teh trgovinah. Sem našla ene v Zari v Ce. ampak je bilo od 6-9 mes. št 74, ker pa ima Lija od Zare št.74 pa ji je že mala, jih nisem kupila. Mogla bi it v EP gledat pa tak nea grem rada v EP . bom že neki našla .. Hvala, botrca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 16:36:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca.. ne vem mogoče si govorila pa nisem videla, na kakšno operacijo pa bi naj Jan šel? sem ja...ampak nič zato...ne bom rekla kot ene prebrala bi si pa bi vedela . Na sečilih bi jo moral imet. hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 17:06:37
|
|
|
|
matcar
|
Kak je tečno,spet!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 17:17:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Boste tako dobre in se registrirale na maminajdi.si in glasovale za Jana B. Vsak dan je glasovanje in več jih dobi boljši zanj. glasuje, ko se spomnim. Malo večkrat me opomni. Glasujem za Marušo in Niko (marčevke), Maksa, Aleksandra, Saša in Jana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 17:18:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je tečno,spet! pridi do mene na kafe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 17:28:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Hvala, botrca malenkost
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 17:28:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je tečno,spet! pojdi k sosedi na kavo
< Sporočilo je popravil botrca -- 17.11.2009 17:29:09 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 17.11.2009 19:02:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je tečno,spet! pridi do mene na kafe Te pa bi me poklicala.Samo s 3-mi?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.