|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
17.11.2009 15:31:48   
rožca26
Mafini so že zdavnaj pečeni in moram rečt, da so prov okusni. Jest bi dala še mal več jogurta not, da pride bol rahlo, ampak za prvič po dolgem času so izjemni user posted image
Vid se tudi strinja z mano, zdej pa spi.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
17.11.2009 15:33:49   
rožca26
drgač pa punce... kje pa ste??? user posted image user posted image
A ste vse na kosilu. Jest se moram pa sama s sabo pogovarjat. user posted image user posted image
Nism pa že dolg slišala nič od lorelaj, pa od lane, loti, skodrana mama in sanip pa spet štrajkatauser posted image  Punce, oglaste se. Pa čim prej, da hitr pridemo na 2. del.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
17.11.2009 15:35:38   
lunka1
Jaz kuham golaž, zraven pa si delam malo izpiske iz diplome, ker imam naslednji četrtek zagovooooooooooooor ..

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
17.11.2009 15:38:32   
Anonimen
maja.gal: mi bomo imeli tudi najprej zibko (ma sej je podobno kot košek), pa mislim, da so mi rekli da za prve 3 mesece bo v redu, potem pa posteljica naprej.

Jst sem pa dones jedla mojo najljubšo jed...zelje in žganceuser posted image njammmiuser posted image (ko se že enkrat okoli kosil pogovarjamo)
Drugač je pa naš user posted image tud nekam miren zadnji teden, oziroma od petka naprej. Me je tudi že malo skrbelo kaj se zdaj dogaja, pa ste me malo pomirile, ker vidim, da vas kar nekaj o tem govori tu na RR-ju.

Zdle sem izkoristila tale lep sončkast dan, za sončenje na terasi in moram povedat, da je bilo vroče na soncu prav za kratke rokave.

Drugače sva bila pa z lubijem in mojima dvema v petek v ikei in sva nabavila eno lepo lepo 3m dolgo drsno omaro. Imela sva še neverjetno srečo, ker je bila zadnja in naslednje dobijo šele decembra. Ko jo montirava pripopam slikico.user posted image

Kar se načina poroda tiče...mene je kar strah, sploh ker bo to prvič, sem se pa odločila da bom rodila naravno. Sem na začetku razmišljala nekaj o epiduralni, pa me je kolegica hitro prepričala da neuser posted image .

Zvezdici: user posted image user posted image user posted image , da bi se tole s tvojim razrešilo v katerokoli smer pač bo šlo, samo da si boš na jasnem kako pa kaj. Čuvaj tvojegauser posted image in se probaj ful ful zamotit, ker čene boš samo o tem razmišljala. Jaz sem v nosečnosti že tko ratala čist ena jokica za vsako brezvezno stvar-če imam dovolj časa za razmišljati o tem in onem, ko pa sem na polno zaposlena pa nikoli ne mislim na slabe stvari.

(odgovor članu maja.gal)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
17.11.2009 15:42:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Jaz kuham golaž, zraven pa si delam malo izpiske iz diplome, ker imam naslednji četrtek zagovooooooooooooor ..

pol pa navijam zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
17.11.2009 15:43:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Drugače sva bila pa z lubijem in mojima dvema v petek v ikei in sva nabavila eno lepo lepo 3m dolgo drsno omaro. Imela sva še neverjetno srečo, ker je bila zadnja in naslednje dobijo šele decembra. Ko jo montirava pripopam slikico.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
17.11.2009 16:26:18   
lorelaj*
Ojla, punce!

Ne boste verjele, ampak tudi jaz sem končno dočakala morfologijo. user posted image Vse je vredu in zgleda, da bomo imeli user posted image . Je rekel G, da je 95 %, da bo pikica. Tako da so bili moji občutki očitno napačni (se mi je zdelo, da bo dečko). Ampak nič hudega, sem čisto v devetih nebesih, ker sem jo končno spet videla, pa še lubi je lahko šel z mano (je imel ravno frej v službi). Tok fin ultrazvok je bil, vse se je ful lepo videlo, ima 500 g ... pa celo moj G se je zelo izkazal, sploh ni bil preveč molčeč, je vse sam razlagal. In še čakala sploh nisva dolgo. Torej: lepo lepo lepo. user posted image

Vam pa moram povedati, da sem se na začetku kar tresla od strahu. Je tik preden sem šla noter, prišla ena user posted image ven in takoj na hodniku začela fulll jokati. Ampak res ful. Me je tko stisnilo, je še men šlo na jok. A si predstavljate, da vam na morfologiji povejo, da je nekaj narobe? Mene je bilo že prej groza tega, ko sem pa še videla to user posted image , me je pa kar usekalo. Držim pesti zanjo, da se bo vse uredilo. user posted image

Zdaj pa se šibam pripravljat za jutri pa teste popravljat. Zdaj imamo do konca leta norišnico v šoli, mogoče se bom malo manj javljala. Ampak se bom potrudila ...

Cau bau

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
17.11.2009 16:50:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

A ste vse na kosilu. Jest se moram pa sama s sabo pogovarjat. user posted image user posted image
Nism pa že dolg slišala nič od lorelaj, pa od lane, loti, skodrana mama in sanip pa spet štrajkatauser posted image  Punce, oglaste se. Pa čim prej, da hitr pridemo na 2. del.

evo mene tle, sem ravno živino sobo čistila.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
17.11.2009 17:26:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

A se splača??? user posted image  Pr našmu je itak čez 5 min vse v razsulu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
17.11.2009 17:28:57   
Anonimen

A se splača??? user posted image  Pr našmu je itak čez 5 min vse v razsulu user posted image

Neeee! je pa kdaj pa kdaj potrebn že zarad drugih, sej veš kako je to življenje na vasiuser posted image user posted image . Eno veliko opravljanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
17.11.2009 17:29:44   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Ojla, punce!

Ne boste verjele, ampak tudi jaz sem končno dočakala morfologijo. user posted image Vse je vredu in zgleda, da bomo imeli user posted image . Je rekel G, da je 95 %, da bo pikica. Tako da so bili moji občutki očitno napačni (se mi je zdelo, da bo dečko). Ampak nič hudega, sem čisto v devetih nebesih, ker sem jo končno spet videla, pa še lubi je lahko šel z mano (je imel ravno frej v službi). Tok fin ultrazvok je bil, vse se je ful lepo videlo, ima 500 g ... pa celo moj G se je zelo izkazal, sploh ni bil preveč molčeč, je vse sam razlagal. In še čakala sploh nisva dolgo. Torej: lepo lepo lepo. user posted image

Vam pa moram povedati, da sem se na začetku kar tresla od strahu. Je tik preden sem šla noter, prišla ena user posted image ven in takoj na hodniku začela fulll jokati. Ampak res ful. Me je tko stisnilo, je še men šlo na jok. A si predstavljate, da vam na morfologiji povejo, da je nekaj narobe? Mene je bilo že prej groza tega, ko sem pa še videla to user posted image , me je pa kar usekalo. Držim pesti zanjo, da se bo vse uredilo. user posted image

Zdaj pa se šibam pripravljat za jutri pa teste popravljat. Zdaj imamo do konca leta norišnico v šoli, mogoče se bom malo manj javljala. Ampak se bom potrudila ...

user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled in user posted image . Pa vesela sm, da se je zate vse uredilo, ravno tako pa držim pesti, da se bo uredilo tudi za mamico, ki je imela pregled pred tabo. user posted image
Aja, pa super, da vam je vse lepo razložil.

No, ti kr lepo pejt rihtat za šolo, sam se pa ne preveč naprezat. Pa javljaj se čim več kot je le možno.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
17.11.2009 17:31:18   
rožca26

Neeee! je pa kdaj pa kdaj potrebn že zarad drugih, sej veš kako je to življenje na vasiuser posted image user posted image . Eno veliko opravljanjeuser posted image user posted image user posted image

Ah ja, to pa poznam. So tete na vasi zlo zgovorne user posted image user posted image user posted image  Nimajo zgleda nobenga druzga dela user posted image  Mamo eno tako teto doma - mojo teto user posted image , prec vn leti, ko se kej dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
17.11.2009 17:37:52   
rožca26
Punce, tole sm kopirala iz februarčic. je mela ena ful fajn narejeno. Je zgleda dobila v mat. šoli. Edino bepanthena jest ne bi jemala s sabo.

Kaj vse potrebujemo za odhod v porodnišnico:
osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki, labello, krema, papirnati robčki), mobitel in polnilec, fotoaparat, nederček in blazinice za dojenje, Bepanthen, duda, obroč za plavanje, dokumenti (materinska knjižica, potrjena kartica zdravstvenega zavarovanja, napotnica, original dokument o krvni grupi in Rh faktorju, izvide vseh preiskav, osebno izkaznico in potrdilo o udeležbi na šoli za starše).

user posted image

Oprema za odhod iz porodnišnice:
 user posted image

Novorojenčkova oprema za odhod iz porodnišnice:
1. Dojenčkova oblačila:

- navadne pleničke
- povijalna plenica
- 3 tetra pleničke
- 2x mako majčka oz. body na preklop
- žabice ali kompletek

- kapica
- nogavičke

2. Ostala oprema:

- odeja
- avtosedež
- lupinica

Oblačila za mamo pri odhodu iz porodnišnice:

- nogavice
- spodnje hlačke
- modrček
- hlače
- majica
- jakna
- čevlji

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
17.11.2009 17:42:18   
Anonimen

Ah ja, to pa poznam. So tete na vasi zlo zgovorne user posted image user posted image user posted image  Nimajo zgleda nobenga druzga dela user posted image  Mamo eno tako teto doma - mojo teto user posted image , prec vn leti, ko se kej dogaja.

uff poznam jst tut eno tako tetko tle na vasi, je zadnjič ziher pol ure pometala cesto, sam da je zvedela, kaj delajo sosedi na drugi strani ceste. user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
17.11.2009 17:45:18   
3Sonček3
Pa sej to je pa zlo podoben seznam, kot moj user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
17.11.2009 17:46:54   
rožca26

uff poznam jst tut eno tako tetko tle na vasi, je zadnjič ziher pol ure pometala cesto, sam da je zvedela, kaj delajo sosedi na drugi strani ceste. user posted image

Uh, ta je pa res faca. Pr ns se teta, ko je na morju, vsede tako, da vidi dol na cesto in čekira pol kdo prihaja. Drgač sm mela pa podoben primer kot pri vas, ko me je moj prvič dam pripeljal. user posted image  Je moja mama plela pred hišo in ko je vidla avto od mojga, se je vedno bolj prebliževala. Je "plela" dokler do avta ni prišla, pol se je pa dvignla in pozdravla user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
17.11.2009 17:56:36   
Anonimen

Uh, ta je pa res faca. Pr ns se teta, ko je na morju, vsede tako, da vidi dol na cesto in čekira pol kdo prihaja. Drgač sm mela pa podoben primer kot pri vas, ko me je moj prvič dam pripeljal. user posted image  Je moja mama plela pred hišo in ko je vidla avto od mojga, se je vedno bolj prebliževala. Je "plela" dokler do avta ni prišla, pol se je pa dvignla in pozdravla user posted image user posted image

no, danes sem jo pa jst malo zafknila, je prišla na kavo. In sem izjavila: še hvala bogu, da smo kupili rumeno posteljo, ker je včeraj stric Lukman rekel, da ne ve, ali nam je kej zraslo ali je to popkovina. In reče tetka: ja to je pa pol ziher fant. user posted image user posted image  No namen je bil dosežen. Kako bo šele marca šok!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
17.11.2009 17:58:04   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, tko se dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
17.11.2009 17:59:11   
rožca26
sara, dej mi povej, če ni skrivnost, iz kerga konca štajerske prhajaš. Rodila boš na Ptuju, se pravi, da si od tm nekje?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
17.11.2009 18:00:06   
Anonimen
drugače pa je ta tetka preko 60 let. In ženska obvlada internet v nulo. Da ne govorim o tem, da ko je kakšen Big Brother al pa Kmetija alla Slavnih na sporedu, da je o vsem bolj na tekočem, kakor jstuser posted image user posted image  

Drugače pa še dobr, da ne ve za RR forum, če ne bi me ziher hodila sem gor brat, kaj napišem. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
17.11.2009 18:02:00   
Anonimen

sara, dej mi povej, če ni skrivnost, iz kerga konca štajerske prhajaš. Rodila boš na Ptuju, se pravi, da si od tm nekje?

Ne. jst sem doma v okolici Slovenska Bistrica ( ne vem kok zdej ti je to kaj poznano). Drugače imam pa do Ptuja toliko, kolikor do Maribora zato grem rodit na Ptuj.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
17.11.2009 18:04:28   
Anonimen
ej dons smo pa malo bolj mal naklofal!!!! kaj pa naš cilj : 2 del ?????

Ajde štrajkarce hitro na planuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
17.11.2009 18:08:43   
Anonimen
rožca hvala za recepte user posted image user posted image user posted image  Sem se ti pozabila zahvalit, tak da me lahko brez občutka krivde skregašuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
17.11.2009 18:12:52   
rožca26
Ni blema, če si se prej pozabla zahvalta. Skregala te ne bom ... bom mojo "jezo" na mojmu porabla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
17.11.2009 18:13:32   
lunka1

Punce, tole sm kopirala iz februarčic. je mela ena ful fajn narejeno. Je zgleda dobila v mat. šoli. Edino bepanthena jest ne bi jemala s sabo.

Kaj vse potrebujemo za odhod v porodnišnico:
osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki, labello, krema, papirnati robčki), mobitel in polnilec, fotoaparat, nederček in blazinice za dojenje, Bepanthen, duda, obroč za plavanje, dokumenti (materinska knjižica, potrjena kartica zdravstvenega zavarovanja, napotnica, original dokument o krvni grupi in Rh faktorju, izvide vseh preiskav, osebno izkaznico in potrdilo o udeležbi na šoli za starše).

Zakaj pa ne? Mene že zdaj včasih tako bolijo/pečejo bradavice, da je noro. In vzamem Bepanthen ali kremo Tee Trea ter se namažem pa je takoj bolje. Nekje sem brala, da je Bepanthen dober za razpokane in boleče bradavice pri dojenju, ker ga ni treba nič dol obrisat in ga dojenček lahko poje/poliže ob tem, ko se doji.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?