Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:56:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kako so ti nasi otrocki zanimljivi...Mihailo je kar naenkrat odbil flasko,kar naenkrat zacel jesti na zlico,ko jo je blo tako TESKO uvesti in kar naenkrat je vec in ima 5 obrokov...je sprejel sadje,zelenjavo,vse obozuje...sva ustanovila red glede spanja ,hranjenja in ,ker je vse ustimano hranjenje ni vec taksno da je hrane vec po tleh kot v njegovih ustih in uspavanje ni vec tesko ,ker samo na uro pogledam in ga naslonim k sebi in zaspi...Nisem se upala hvalit ,ker se bojim ,da se bo pokvarilo ,ko se pohvalim ..ze trkam da se ne bi ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:58:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kako so ti nasi otrocki zanimljivi...Mihailo je kar naenkrat odbil flasko,kar naenkrat zacel jesti na zlico,ko jo je blo tako TESKO uvesti in kar naenkrat je vec in ima 5 obrokov...je sprejel sadje,zelenjavo,vse obozuje...sva ustanovila red glede spanja ,hranjenja in ,ker je vse ustimano hranjenje ni vec taksno da je hrane vec po tleh kot v njegovih ustih in uspavanje ni vec tesko ,ker samo na uro pogledam in ga naslonim k sebi in zaspi...Nisem se upala hvalit ,ker se bojim ,da se bo pokvarilo ,ko se pohvalim ..ze trkam da se ne bi ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:59:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega Ajvy potem sta pa z Nejcem za skup Naš mulo je tud danes malce prekoračil meje kot bi temu rekli a ste se kaj zmenila...pa nama nista povedla???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:00:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega Ah..pa ne... Tvoja Tarja zih ni taka.... ne ne ...ona pa res ne... a si mi hotela kaj povedat s tem...mogoče
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:00:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kako so ti nasi otrocki zanimljivi...Mihailo je kar naenkrat odbil flasko,kar naenkrat zacel jesti na zlico,ko jo je blo tako TESKO uvesti in kar naenkrat je vec in ima 5 obrokov...je sprejel sadje,zelenjavo,vse obozuje...sva ustanovila red glede spanja ,hranjenja in ,ker je vse ustimano hranjenje ni vec taksno da je hrane vec po tleh kot v njegovih ustih in uspavanje ni vec tesko ,ker samo na uro pogledam in ga naslonim k sebi in zaspi...Nisem se upala hvalit ,ker se bojim ,da se bo pokvarilo ,ko se pohvalim ..ze trkam da se ne bi ... ja..kar naenkrat se jim odpre....pol je pa vse kul..prej se lahko pa na trpalnice postavit...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:05:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kako so ti nasi otrocki zanimljivi...Mihailo je kar naenkrat odbil flasko,kar naenkrat zacel jesti na zlico,ko jo je blo tako TESKO uvesti in kar naenkrat je vec in ima 5 obrokov...je sprejel sadje,zelenjavo,vse obozuje...sva ustanovila red glede spanja ,hranjenja in ,ker je vse ustimano hranjenje ni vec taksno da je hrane vec po tleh kot v njegovih ustih in uspavanje ni vec tesko ,ker samo na uro pogledam in ga naslonim k sebi in zaspi...Nisem se upala hvalit ,ker se bojim ,da se bo pokvarilo ,ko se pohvalim ..ze trkam da se ne bi ... Mihailo superca da vse štima. Pri nas nočke še ne štimajo ampak bo že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:05:37
|
|
|
|
lilcha
|
AYVI sej nism misnla tko da si ti na silo nehala, ampak da jst nebi zato, ker če imam mleko in če ona rada je, pol ji ga nebi odrekala. ČEBEL@ slikce od Maše so pa v mojem albumu, ker jih tle gor ne znam dat, pa sej si jih že zadnjič vidla ker si jih pokomentirala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:06:20
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ super za kapučin
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:06:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha AYVI sej nism misnla tko da si ti na silo nehala, ampak da jst nebi zato, ker če imam mleko in če ona rada je, pol ji ga nebi odrekala. oprost..se je tko bral...se opravičujem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:07:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha ČEBEL@ slikce od Maše so pa v mojem albumu, ker jih tle gor ne znam dat, pa sej si jih že zadnjič vidla ker si jih pokomentirala. sem jih res že videla-joj moja skleroza
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:09:59
|
|
|
|
Čebel@
|
ali se držite "pravila" da se da kapa čim kasneje na glavo(šele ko je npr.0 stopinj)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:22:02
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ali se držite "pravila" da se da kapa čim kasneje na glavo(šele ko je npr.0 stopinj) Čebel@ jaz se pomoje nisem držala ker je mel zdej kapo gor tud če ni blo 0 stopinj. Drugače je pa dober rek, da se jeseni počasi napravljamo in spomladi počasi slačimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:31:30
|
|
|
|
Onasiss
|
No...pa smo spet sesali...drugič.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:33:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega Ah..pa ne... Tvoja Tarja zih ni taka.... ne ne ...ona pa res ne... a si mi hotela kaj povedat s tem...mogoče Ne...nič.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:35:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz sem ji dala kapo gor vseeno, ker je včasih pihalo, pa da jo ne bi tja v plešo zeblo.... ja, mi smo še vedno brez las.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:42:05
|
|
|
|
Ajvy
|
MI imamo skoz gor bombažno tanko kapico.....razen čisto poleti...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:42:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega Ah..pa ne... Tvoja Tarja zih ni taka.... ne ne ...ona pa res ne... a si mi hotela kaj povedat s tem...mogoče Ne...nič. reva...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:44:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MI imamo skoz gor bombažno tanko kapico.....razen čisto poleti... a drugače imate pa umazano????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:44:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kako so ti nasi otrocki zanimljivi...Mihailo je kar naenkrat odbil flasko,kar naenkrat zacel jesti na zlico,ko jo je blo tako TESKO uvesti in kar naenkrat je vec in ima 5 obrokov...je sprejel sadje,zelenjavo,vse obozuje...sva ustanovila red glede spanja ,hranjenja in ,ker je vse ustimano hranjenje ni vec taksno da je hrane vec po tleh kot v njegovih ustih in uspavanje ni vec tesko ,ker samo na uro pogledam in ga naslonim k sebi in zaspi...Nisem se upala hvalit ,ker se bojim ,da se bo pokvarilo ,ko se pohvalim ..ze trkam da se ne bi ... Mihailo superca da vse štima. Pri nas nočke še ne štimajo ampak bo že tudi pri nas nocke se niso cist prespane ampak bo ze,grem pa zraven njega dopoldan eno urco se spati in sem potem kot nova...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:45:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega Ah..pa ne... Tvoja Tarja zih ni taka.... ne ne ...ona pa res ne... a si mi hotela kaj povedat s tem...mogoče Ne...nič. reva... ej..ej...punca....a bi se rada tepla????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:47:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Nič.... počasi pokam na faks...bom spet tkole vozila , ker na gorenjskem so slabi vozniki....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 15:48:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ali se držite "pravila" da se da kapa čim kasneje na glavo(šele ko je npr.0 stopinj) ODKAR imam Mihaila imamo probleme s temi kapami imam jih veliko ampak nobena ni dobra...prejsnjo zimo sem mela taksne da niso useska pokrila no potem ssem kupila taksne da so...zdaj imam zimsko pleteno znotraj je pa plis ampak ko mu jo dam dol je glava cist mokra oz. laseki ...ocitno bom spet mogla novo kupt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 16:00:22
|
|
|
|
sjmm
|
MIHAILO ....bravo za tak red...to je mamino veselje, jaz tud tok rada vidm, da vse gut laufa, ampak kadar je šoping dan mamo vse na glavo obrnjen Urša in Ajvy...jaz imam dons kar tri primerke k živčke vlečejo, naš osemletnik je drgač zlo miroljuben, pa je dons čist out, Jan sploh s tem njegovim krehanje, bol k ga naganjam kej prebrat...bol k tv sili, sem glih rekla, da bom vse kable ven poruvala..pol bo pa vzdihval, ko bo treba not prinest snov, pa naloge, pa prepisat...je reku...ah, mami sej boš ti pisala k bol lepo in hitr pišeš ta velka pa stop skoz vreta...kva je dons glup dan, pa nč nimamo zajest...hladilnik glih na frišno nabutan , sem kr iz kuhne stopla, da ne bi kak vihar zapihal no, zdej po juhici so se že mal pomiril
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 17:22:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
REBEKA kako ste?Kako je Uros sprejel ocala ,se je navadil na njih?Upam ,da se je...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2009 17:35:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?