Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy poznam primere ko so se isto odločile kot ti. Jaz pa moram priznat da mi je še vedno malce hudo ker ne dojim več. Tokrat z Žigom nama je res zalavfalo in sem si želela do enega leta dojit. Mi manjka tist pogled ko ga imaš na prsih in te tako hvaležno pogleda in da tisti angelski nasmeh. Tega sedaj pri flaški ni. Po drugi strani pa priznam da je veliko bolj komot sedaj . so plusi pa minusi Katjuša ti moram rečt da kljub temu da majo zobke te dojenčki ne grizejo, vsaj ponavadi ne. Jaz nisem mela takih izkušenj, Nejc me je enkrat ugriznil in to je blo to. Si že poklicala za izvid? sej vem, mogoče zdej govorim če bi pa kdaj dojila bi bla pa cela blažena.... drugače pa ta pogled hvaležnosti dobim jst tud kadar mu flašo držim vsekakor se pa flaša ne more primerjat in ko pišete kako ste žalostne ker ne morete več dojit sem tud jst žalostna k sploh nisem pol pa pogledamo moja dečka oba tako lepa in popolna pa mi gre kr na jok čeprav se vidi da jima nič ne manjka..... ja no imam upanje da tretjega bom dojila..... Lep pozdrav Se opravičujem, ker bom komentirala tole z zaostankom - še zmeri zaostajam z branjem za nekaj dni. Namreč : tudi jaz še dojim Mašo in to z največjim veseljem. Sicer čez dan bolj malo ker je že goste hrane tolk ampak potem nadoknadi ponoči, ko se vsaj še 2-3x doji. Urnik hranjenja: 7.30 - dojenje 11 - sadje ( dodam ali skutko ali jogurt) 14.30 kosilo 17 - dojenje na hitrco (parkrat povleče) 19 - mlečna kašica za lahko noč s keksom 19.30 - dojenje ( bolj za odžejat) 00 - dojenje 3 - dojenje Potem pa se že ob 6 -ih zbudimo, ob 8-ih zaspi za kako urco, ob 12 zaspi za kake 2 urci,zvečer pa zaspi ob dojenju ob 19.30, to pa je po večini tud vse od spanja. Morm povedat tud to da zvečer ko zaspi se potem skoraj vsakič tam nekje do 22-ih vsaj 3x zbudi z nekim jokom - kot da bi bla nemirna al pa da je kej takega sanjala. Da nadaljujem kar sem hotla povedat : Jst se pa neizmerno bojim nehat dojit, ker se mi zdi da me bo to čist napsihiral, imam tak občutek kot da bo šel del mene stran in da ne bova nikoli več tako povezani. Zato bi jo rada še kar dojila, dokler bo pač ona to hotela, pa čeprav imam na ta račun tudi jaz neprespane nočke, ampak mi ni nič težko za njo. Težko bi jo na silo odstavila, če pa vem da se ona rada doji. ( Ayvi brez zamere. Pa mi tudi nismo dobili vrtca, zato je verjetno meni lažje še nadaljevati z mojim mlekom). Pa še o razvajenosti kot je mislim da Jutta pisala- tudi jaz jo imam izredno veliko po rokah ker tudi ona rabi bližino in pač izredno težko poslušam da bi se jokala in ji zato potem ugodim. Ne me napadat, pač tako čutim in tako bom ravnala, pa čeprav sem na koncu dneva malce podrta in utrujena. Tako hitro raste in kmalu ne bo več priložnosti za stiskanje . Uživajte še naprej. Ilchia lepo si napisala glede dojenja ti lahko samo to rečem, da se vedve dojita kolikor bo vama pasalo, ne se ozirat na druge, če to vaju oz. tebe razveseljuje, če ti rada dojiš potem ni ovir da se ne bi. Hahaha glede prespanih nočka pa takole, jaz Žiga več ne dojim ker mi je zmanjkalo mleka in mam ravno tako neprespane nočke kot če bi dojila, lahko rečem da je bilo takrat še lažje. Ko bo konec dojenja si čestitaj ker si dolgo dojila, povezana pa boš z otročkom še vedno, se bosta pa na drugačen način pocartala
|