|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
17.11.2009 12:55:26   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: claud

V NEDELJO BO PA EVITA NA TELEVIZIJI......user posted image

user posted image user posted image user posted image
kdaj, kje in zakaj?

A boste rekorderji....najmlajsi dojencek ki hodi?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nE film o Eviti Peron bo.... mislim da na pop tv....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej a nas ti mal hecaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne...jaz se nikoli ne hecam.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
17.11.2009 13:01:29   
MIHAILO
No tako MIhailo e pojedel kosilo in zdaj spi...jaz pa kuham kosilo za naju in pospravljam...vmes pa malo vas preberem...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
17.11.2009 13:17:01   
brkn83
midva sva se tudi zdele najedla, zdej pa se igra. Js pa hitro mal na računalnik, potem pa bo treba začet kosilo kuhat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
17.11.2009 13:23:27   
Ajvy
KAtjuša...večji si...bolj grozno zgleda....mislim pa da če to zdej zrihtate, dejte...ker je lepo pod narkozo...men bodo pod lokalno jih ven jemal...pa ni glih prijetno...ko vse vidiš in slišiš...
PA še angince se mu bodo lepo nehale...ne vem...vredno je po mojem razmislit....
Glede vročine in sprehoda..ko je otrok en cel dan brez vročine....greste lahko ven....

krasen bazenček....jst si tut kej tazga želim...sam tkole fejstnga še nisem našla

Simonakr..
.waw...to pa je maratonski šiht...dobra si

Sunny
...waw...žurka....

Kayica.
...sožalje za prijatelja....škoda.....
Glede zobkov..upam,da vam čimprej prilezejo ven...res....
Igrce...Tisa se veliko veliko sama igra...tko da nimam kej dost dela...drgač je pa zdej in ...da jst stolpka sestavim...ona ga pa podere....in potem ploskamo

PIškot....lepe Anine mereuser posted image user posted image
JA...mi smo ok...mal se še pozna...nekaj luknjic kar bo...ker se je gospodična spraskala...moćno že razmišljam da gre jutri v vrtec...sem misnla v četrtek...ampak ne vem če  je ne bom že jutr odposlalauser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
17.11.2009 13:24:41   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

onasiss kdo ti zdaj greni popoldneve?

Vukovič....user posted image user posted image user posted image  sem ga včeraj mal v zadrego spravla....

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
17.11.2009 13:36:40   
Urša08
Jaz sem tud kosilo že skuhala, za sladico sem še puding naredila sedaj pa enga rabim da pospravi kuhinjouser posted image user posted image user posted image Tamaledva oba spita, jaz pa bom medtem mal pospravila pa en kapučin v miru spila.user posted image

Piskot maš ZS

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
17.11.2009 13:42:38   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

mi2 sva imeli pa sistematskega.

katjusa mere pri 9m: 8530g, 75cm, obseg 45 cm.

Lepe mereuser posted image user posted image user posted image Kako je pa z alergijami?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
17.11.2009 13:46:56   
MIHAILO
Mi sept danes kakli trd kakec...potem mu bom dala slivov kasico od frutek ,ker ta mu je do zdaj vedno pomagala..uapm ,da mu bo se danes da se se 1x pokaka,ker ni vredu da ima ze par dni trd in crn kakec aneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
17.11.2009 13:47:46   
Urša08
kayica glede igranja: Žiga se fino sam zamoti s pojočo knjigico, s kakim avtom od Nejca, rad Nejcu podira kako progo user posted image user posted image user posted image igrava se pa tako da skupaj kako knjigico gledava, potem z enim slončkom k not kuglice mečeš, potem so mu zanimivi tili obročki za natokat - mu kažem kako je treba narest, pa tako kot pri Ajvy rad podira stolpe, pa s figurcami od legota mu kažem katera žival je to in kako se oglaša, ponavadi še Nejca vključiva v to in potem on razlaga Žigu, rada se tud cartava, mu grem s prstkom po trebuščku pa ga gačam, da se smeji, z mojim se posebej igrata in seicer kake igrice v zraku al pa na postelji leži na hrbtu, žiga ima na pokrčenih nogah in se gujsata,.pojem itak ful rada, zvečer posluša pravljico ko jo berem Nejcu razen če prej ne zaspi... uf kar veliko je tega

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
17.11.2009 13:49:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mi sept danes kakli trd kakec...potem mu bom dala slivov kasico od frutek ,ker ta mu je do zdaj vedno pomagala..uapm ,da mu bo se danes da se se 1x pokaka,ker ni vredu da ima ze par dni trd in crn kakec aneuser posted image user posted image user posted image

Pa se Mihailo matra ko kaka? Upam da mu bodo slive pomagale user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
17.11.2009 13:52:18   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pa se Mihailo matra ko kaka? Upam da mu bodo slive pomagale user posted image

se napenja sam danes ni jokal...se je pa enkrat tko napenjal in sem mislila da je kakal ga grem previt in ni...no potem je cez nekaj casa,ko sem mu dala malo donata in caja...od zdaj naprej mu bom vsak dan devala kaksno sadje ,ki odpira npr zrela hruska in zdaj ko ima 5 obrokov mislim ,da bo lazje ker bo vsak dan jedel in sadje in jogurt ,ki je tudi lahko prebavljiva...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.11.2009 13:53:22   
lilcha

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ajvy poznam primere ko so se isto odločile kot ti. Jaz pa moram priznat da mi je še vedno malce hudo ker ne dojim več. Tokrat z Žigom nama je res zalavfalo in sem si želela do enega leta dojit. Mi manjka tist pogled ko ga imaš na prsih user posted image in te tako hvaležno pogleda in da tisti angelski nasmeh. Tega sedaj pri flaški ni.  Po drugi strani pa priznam da je veliko bolj komot sedajuser posted image . so plusi pa minusi

Katjuša ti moram rečt da kljub temu da majo zobke te dojenčki ne grizejo, vsaj ponavadi ne. Jaz nisem mela takih izkušenj, Nejc me je enkrat ugriznil in to je blo to.
Si že poklicala za izvid?

user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem, mogoče zdej govorim če bi pa kdaj dojila bi bla pa cela blažena.... drugače pa ta pogled hvaležnosti dobim jst tud kadar mu flašo držim vsekakor se pa flaša ne more primerjat in ko pišete kako ste žalostne ker ne morete več dojit sem tud jst žalostna k sploh nisem  pol pa pogledamo moja dečka oba tako lepa in popolna pa mi gre kr na jok čeprav se vidi da jima nič ne manjka..... ja no imam upanje da tretjega bom dojila.....user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lep pozdrav

Se opravičujem, ker bom komentirala tole z zaostankom - še zmeri zaostajam z branjem za nekaj dni. user posted image user posted image user posted image

Namreč : tudi jaz še dojim Mašo in to z največjim veseljem. Sicer čez dan bolj malo ker je že goste hrane tolk ampak potem nadoknadi ponoči, ko se vsaj še 2-3x doji.
Urnik hranjenja:
7.30 - dojenje
11 - sadje ( dodam ali skutko ali jogurt)
14.30 kosilo
17 - dojenje na hitrco (parkrat povleče)
19 - mlečna kašica za lahko noč s keksom
19.30 - dojenje ( bolj za odžejat)
00 - dojenje
3 - dojenje
Potem pa se že ob 6 -ih zbudimo, ob 8-ih zaspi za kako urco, ob 12 zaspi za kake 2 urci,zvečer pa zaspi ob dojenju ob 19.30, to pa je po večini tud vse od spanja.
Morm povedat tud to da zvečer ko zaspi se potem skoraj vsakič tam nekje do 22-ih vsaj 3x zbudi z nekim jokom - kot da bi bla nemirna al pa da je kej takega sanjala.

Da nadaljujem kar sem hotla povedat :
Jst se pa neizmerno bojim nehat dojit, ker se mi zdi da me bo to čist napsihiral, imam tak občutek kot da bo šel del mene stran in da ne bova nikoli več tako povezani. Zato bi jo rada še kar dojila, dokler bo pač ona to hotela, pa čeprav imam na ta račun tudi jaz neprespane nočke, ampak mi ni nič težko za njo. Težko bi jo na silo odstavila, če pa vem da se ona rada doji. ( Ayvi brez zamere. Pa mi tudi nismo dobili vrtca, zato je verjetno meni lažje še nadaljevati z mojim mlekom).

Pa še o razvajenosti kot je mislim da Jutta pisala- tudi jaz jo imam izredno veliko po rokah ker tudi ona rabi bližino in pač izredno težko poslušam da bi se jokala in ji zato potem ugodim.

Ne me napadat, pač tako čutim in tako bom ravnala, pa čeprav sem na koncu dneva malce podrta in utrujena. Tako hitro raste in kmalu ne bo več priložnosti za stiskanje .

Uživajte še naprej.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.11.2009 13:58:19   
MIHAILO
GLEDE IGRANJA-za nekaj casa se zamoti in se igra z lonckom presenecenja,ali ropotuljicami ,ki jih drzi v roki in maha z njimi in vriska z njim...zelo rad sedi v mojem narocju tako ,da jaz lezim on je pa proti meni obrnjen in da ima v roki ropotuljico s katero tolce in jo da malo sebi v usta malo pa jo hoce meni dati...zelo rad ima ce mu grem z glavo proti trebuscku(se zelo smeji)ampak jaz grem rajsi z roko ,ker drugace ostanem brez nekaj lasov...user posted image na tleh se pa igra veliko ampak ce sedim zraven ,ce se vsedem na sedezno se ob mizi dvigne...malo se tudi sprehodi v hojici oziroma malo sedi v njej in se igra...rad je v posteljici jaz pa da pocepnem in se igrava kukuc...ZELO RAD pa stoji v posteljici ,grize obrobo in vriska...user posted image tako se tudi moz igra z njim...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.11.2009 13:59:32   
MIHAILO
Aja pa za zogo sem pozabila povedati ,ce jo vidi pade na glavo od puzanja in se prebrne samo da jo dohiti,jo lovi po celem stanovanju user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
17.11.2009 14:02:31   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ajvy poznam primere ko so se isto odločile kot ti. Jaz pa moram priznat da mi je še vedno malce hudo ker ne dojim več. Tokrat z Žigom nama je res zalavfalo in sem si želela do enega leta dojit. Mi manjka tist pogled ko ga imaš na prsih user posted image in te tako hvaležno pogleda in da tisti angelski nasmeh. Tega sedaj pri flaški ni.  Po drugi strani pa priznam da je veliko bolj komot sedajuser posted image . so plusi pa minusi

Katjuša ti moram rečt da kljub temu da majo zobke te dojenčki ne grizejo, vsaj ponavadi ne. Jaz nisem mela takih izkušenj, Nejc me je enkrat ugriznil in to je blo to.
Si že poklicala za izvid?

user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem, mogoče zdej govorim če bi pa kdaj dojila bi bla pa cela blažena.... drugače pa ta pogled hvaležnosti dobim jst tud kadar mu flašo držim vsekakor se pa flaša ne more primerjat in ko pišete kako ste žalostne ker ne morete več dojit sem tud jst žalostna k sploh nisem  pol pa pogledamo moja dečka oba tako lepa in popolna pa mi gre kr na jok čeprav se vidi da jima nič ne manjka..... ja no imam upanje da tretjega bom dojila.....user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lep pozdrav

Se opravičujem, ker bom komentirala tole z zaostankom - še zmeri zaostajam z branjem za nekaj dni. user posted image user posted image user posted image

Namreč : tudi jaz še dojim Mašo in to z največjim veseljem. Sicer čez dan bolj malo ker je že goste hrane tolk ampak potem nadoknadi ponoči, ko se vsaj še 2-3x doji.
Urnik hranjenja:
7.30 - dojenje
11 - sadje ( dodam ali skutko ali jogurt)
14.30 kosilo
17 - dojenje na hitrco (parkrat povleče)
19 - mlečna kašica za lahko noč s keksom
19.30 - dojenje ( bolj za odžejat)
00 - dojenje
3 - dojenje
Potem pa se že ob 6 -ih zbudimo, ob 8-ih zaspi za kako urco, ob 12 zaspi za kake 2 urci,zvečer pa zaspi ob dojenju ob 19.30, to pa je po večini tud vse od spanja.
Morm povedat tud to da zvečer ko zaspi se potem skoraj vsakič tam nekje do 22-ih vsaj 3x zbudi z nekim jokom - kot da bi bla nemirna al pa da je kej takega sanjala.

Da nadaljujem kar sem hotla povedat :
Jst se pa neizmerno bojim nehat dojit, ker se mi zdi da me bo to čist napsihiral, imam tak občutek kot da bo šel del mene stran in da ne bova nikoli več tako povezani. Zato bi jo rada še kar dojila, dokler bo pač ona to hotela, pa čeprav imam na ta račun tudi jaz neprespane nočke, ampak mi ni nič težko za njo. Težko bi jo na silo odstavila, če pa vem da se ona rada doji. ( Ayvi brez zamere. Pa mi tudi nismo dobili vrtca, zato je verjetno meni lažje še nadaljevati z mojim mlekom).

Pa še o razvajenosti kot je mislim da Jutta pisala- tudi jaz jo imam izredno veliko po rokah ker tudi ona rabi bližino in pač izredno težko poslušam da bi se jokala in ji zato potem ugodim.

Ne me napadat, pač tako čutim in tako bom ravnala, pa čeprav sem na koncu dneva malce podrta in utrujena. Tako hitro raste in kmalu ne bo več priložnosti za stiskanje .

Uživajte še naprej.

Ilchia lepo si napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image glede dojenja ti lahko samo to rečem, da se vedve dojita kolikor bo vama pasalo, ne se ozirat na druge, če to vaju oz. tebe razveseljuje, če ti rada dojiš potem ni ovir da se ne bi. Hahaha glede prespanih nočka pa takole, jaz Žiga več ne dojim ker mi je zmanjkalo mleka in mam ravno tako neprespane nočke kot če bi dojila, lahko rečem da je bilo takrat še lažje. Ko bo konec dojenja si čestitaj ker si dolgo dojila, povezana pa boš z otročkom še vedno, se bosta pa na drugačen način pocartalauser posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.11.2009 14:05:03   
sjmm
joj, sam do štacune skočm pa tok čvekate.....evo, hladilnik poln, želodčki bojo kmal, kuham en ogromen pisker zelenjavne juhe z nudelčki, pa dons si je moj zaželel tortilje, sva kr narejene kupila, doma bomo pa nadevčke nardil, Maj bo pa juhco, pa naš Janči...k drgač ful rad je, zdej mu pa bol juhce ležijo, no, smootije sva mu kupla, tak da bo dost vitaminčku

glede igranja...mi imamo kr dost soigralcev, sam se tud sam mal zaigra...igrače kr po leuft frčijo, ma Duplo legice rad, pa mu stolpke zlagamo, on pa podira, drgač pa muska in plešemo in hopsamo, on se pa zravn dere...ma tak posluh, ha, ha

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.11.2009 14:16:01   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

joj, sam do štacune skočm pa tok čvekate.....evo, hladilnik poln, želodčki bojo kmal, kuham en ogromen pisker zelenjavne juhe z nudelčki, pa dons si je moj zaželel tortilje, sva kr narejene kupila, doma bomo pa nadevčke nardil, Maj bo pa juhco, pa naš Janči...k drgač ful rad je, zdej mu pa bol juhce ležijo, no, smootije sva mu kupla, tak da bo dost vitaminčku

glede igranja...mi imamo kr dost soigralcev, sam se tud sam mal zaigra...igrače kr po leuft frčijo, ma Duplo legice rad, pa mu stolpke zlagamo, on pa podira, drgač pa muska in plešemo in hopsamo, on se pa zravn dere...ma tak posluh, ha, ha

Tudi nas Mihailo rad plese in poje..ga drzim v narocju dam muziko na tv in zacnem migat on pa aaaa,aaaa,aaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.11.2009 14:23:47   
Ajvy
LIlcha....seveda nisem užaljena...ah dej ga srat....HB da smo si drugačni...
SAmo majčken te bom popravila...nisva delali nič na silo...sva se več kot en mesec odvajali od dojenja...brez enega samega joka....
Se podpišem pod URšo...čestitaj si da še vztrajaš in da se vajina vez ne bo prekinila s tem ,ko e bosta nehali dojit......
Vsi smo si različni, zato tut ne moremo po istem kalupu delat user posted image user posted image
Pa srečno

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.11.2009 14:24:18   
Ajvy
danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.11.2009 14:27:13   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega

Ajvy potem sta pa z Nejcem za skupuser posted image Naš mulo je tud danes malce prekoračil meje kot bi temu rekliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.11.2009 14:36:59   
Onasiss
Midve iz sprehoda, trgovine..... kosilo skuhano, po tleh posesano-danes drugičuser posted image user posted image , pomito... Onasis prišel dam in gremo kosilkat.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.11.2009 14:37:39   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ah..pa ne... Tvoja Tarja zih ni taka....user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.11.2009 14:41:13   
Čebel@
lilcha......jaz se kar pod Uršo  in ajvy podpišem.......user posted image user posted image user posted image  da še vedno dojiš.....nam pokažeš kakšno slikico Mašeuser posted image
urša,ajvy......naj vama otroci za danes nehajo vleči živčke da jih bo ostaloše kaj za jutriuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.11.2009 14:41:52   
Čebel@

Midve iz sprehoda, trgovine..... kosilo skuhano, po tleh posesano-danes drugičuser posted image user posted image , pomito... Onasis prišel dam in gremo kosilkat.
pridnauser posted image user posted image user posted image .....dober tek

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.11.2009 14:43:48   
Čebel@
mala pančka popoldanski lepotni spanec,ati spet drva žaga,jaz imam pa čas za en brcafe......evo še vam postežem en kapučino:

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?