Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 12:55:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss V NEDELJO BO PA EVITA NA TELEVIZIJI...... kdaj, kje in zakaj? A boste rekorderji....najmlajsi dojencek ki hodi? nE film o Eviti Peron bo.... mislim da na pop tv.... Ej a nas ti mal hecaš Ne...jaz se nikoli ne hecam.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:01:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
No tako MIhailo e pojedel kosilo in zdaj spi...jaz pa kuham kosilo za naju in pospravljam...vmes pa malo vas preberem...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:17:01
|
|
|
|
brkn83
|
midva sva se tudi zdele najedla, zdej pa se igra. Js pa hitro mal na računalnik, potem pa bo treba začet kosilo kuhat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:23:27
|
|
|
|
Ajvy
|
KAtjuša...večji si...bolj grozno zgleda....mislim pa da če to zdej zrihtate, dejte...ker je lepo pod narkozo...men bodo pod lokalno jih ven jemal...pa ni glih prijetno...ko vse vidiš in slišiš... PA še angince se mu bodo lepo nehale...ne vem...vredno je po mojem razmislit.... Glede vročine in sprehoda..ko je otrok en cel dan brez vročine....greste lahko ven.... krasen bazenček....jst si tut kej tazga želim...sam tkole fejstnga še nisem našla Simonakr...waw...to pa je maratonski šiht...dobra si Sunny...waw...žurka.... Kayica....sožalje za prijatelja....škoda..... Glede zobkov..upam,da vam čimprej prilezejo ven...res.... Igrce...Tisa se veliko veliko sama igra...tko da nimam kej dost dela...drgač je pa zdej in ...da jst stolpka sestavim...ona ga pa podere....in potem ploskamo PIškot....lepe Anine mere JA...mi smo ok...mal se še pozna...nekaj luknjic kar bo...ker se je gospodična spraskala...moćno že razmišljam da gre jutri v vrtec...sem misnla v četrtek...ampak ne vem če je ne bom že jutr odposlala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:24:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot onasiss kdo ti zdaj greni popoldneve? Vukovič.... sem ga včeraj mal v zadrego spravla....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:36:40
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem tud kosilo že skuhala, za sladico sem še puding naredila sedaj pa enga rabim da pospravi kuhinjo Tamaledva oba spita, jaz pa bom medtem mal pospravila pa en kapučin v miru spila. Piskot maš ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:42:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot dan. mi2 sva imeli pa sistematskega. katjusa mere pri 9m: 8530g, 75cm, obseg 45 cm. Lepe mere Kako je pa z alergijami?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:46:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mi sept danes kakli trd kakec...potem mu bom dala slivov kasico od frutek ,ker ta mu je do zdaj vedno pomagala..uapm ,da mu bo se danes da se se 1x pokaka,ker ni vredu da ima ze par dni trd in crn kakec ane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:47:46
|
|
|
|
Urša08
|
kayica glede igranja: Žiga se fino sam zamoti s pojočo knjigico, s kakim avtom od Nejca, rad Nejcu podira kako progo igrava se pa tako da skupaj kako knjigico gledava, potem z enim slončkom k not kuglice mečeš, potem so mu zanimivi tili obročki za natokat - mu kažem kako je treba narest, pa tako kot pri Ajvy rad podira stolpe, pa s figurcami od legota mu kažem katera žival je to in kako se oglaša, ponavadi še Nejca vključiva v to in potem on razlaga Žigu, rada se tud cartava, mu grem s prstkom po trebuščku pa ga gačam, da se smeji, z mojim se posebej igrata in seicer kake igrice v zraku al pa na postelji leži na hrbtu, žiga ima na pokrčenih nogah in se gujsata,.pojem itak ful rada, zvečer posluša pravljico ko jo berem Nejcu razen če prej ne zaspi... uf kar veliko je tega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:49:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mi sept danes kakli trd kakec...potem mu bom dala slivov kasico od frutek ,ker ta mu je do zdaj vedno pomagala..uapm ,da mu bo se danes da se se 1x pokaka,ker ni vredu da ima ze par dni trd in crn kakec ane Pa se Mihailo matra ko kaka? Upam da mu bodo slive pomagale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:52:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mi sept danes kakli trd kakec...potem mu bom dala slivov kasico od frutek ,ker ta mu je do zdaj vedno pomagala..uapm ,da mu bo se danes da se se 1x pokaka,ker ni vredu da ima ze par dni trd in crn kakec ane Pa se Mihailo matra ko kaka? Upam da mu bodo slive pomagale se napenja sam danes ni jokal...se je pa enkrat tko napenjal in sem mislila da je kakal ga grem previt in ni...no potem je cez nekaj casa,ko sem mu dala malo donata in caja...od zdaj naprej mu bom vsak dan devala kaksno sadje ,ki odpira npr zrela hruska in zdaj ko ima 5 obrokov mislim ,da bo lazje ker bo vsak dan jedel in sadje in jogurt ,ki je tudi lahko prebavljiva...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:53:22
|
|
|
|
lilcha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy poznam primere ko so se isto odločile kot ti. Jaz pa moram priznat da mi je še vedno malce hudo ker ne dojim več. Tokrat z Žigom nama je res zalavfalo in sem si želela do enega leta dojit. Mi manjka tist pogled ko ga imaš na prsih in te tako hvaležno pogleda in da tisti angelski nasmeh. Tega sedaj pri flaški ni. Po drugi strani pa priznam da je veliko bolj komot sedaj . so plusi pa minusi Katjuša ti moram rečt da kljub temu da majo zobke te dojenčki ne grizejo, vsaj ponavadi ne. Jaz nisem mela takih izkušenj, Nejc me je enkrat ugriznil in to je blo to. Si že poklicala za izvid? sej vem, mogoče zdej govorim če bi pa kdaj dojila bi bla pa cela blažena.... drugače pa ta pogled hvaležnosti dobim jst tud kadar mu flašo držim vsekakor se pa flaša ne more primerjat in ko pišete kako ste žalostne ker ne morete več dojit sem tud jst žalostna k sploh nisem pol pa pogledamo moja dečka oba tako lepa in popolna pa mi gre kr na jok čeprav se vidi da jima nič ne manjka..... ja no imam upanje da tretjega bom dojila..... Lep pozdrav Se opravičujem, ker bom komentirala tole z zaostankom - še zmeri zaostajam z branjem za nekaj dni. Namreč : tudi jaz še dojim Mašo in to z največjim veseljem. Sicer čez dan bolj malo ker je že goste hrane tolk ampak potem nadoknadi ponoči, ko se vsaj še 2-3x doji. Urnik hranjenja: 7.30 - dojenje 11 - sadje ( dodam ali skutko ali jogurt) 14.30 kosilo 17 - dojenje na hitrco (parkrat povleče) 19 - mlečna kašica za lahko noč s keksom 19.30 - dojenje ( bolj za odžejat) 00 - dojenje 3 - dojenje Potem pa se že ob 6 -ih zbudimo, ob 8-ih zaspi za kako urco, ob 12 zaspi za kake 2 urci,zvečer pa zaspi ob dojenju ob 19.30, to pa je po večini tud vse od spanja. Morm povedat tud to da zvečer ko zaspi se potem skoraj vsakič tam nekje do 22-ih vsaj 3x zbudi z nekim jokom - kot da bi bla nemirna al pa da je kej takega sanjala. Da nadaljujem kar sem hotla povedat : Jst se pa neizmerno bojim nehat dojit, ker se mi zdi da me bo to čist napsihiral, imam tak občutek kot da bo šel del mene stran in da ne bova nikoli več tako povezani. Zato bi jo rada še kar dojila, dokler bo pač ona to hotela, pa čeprav imam na ta račun tudi jaz neprespane nočke, ampak mi ni nič težko za njo. Težko bi jo na silo odstavila, če pa vem da se ona rada doji. ( Ayvi brez zamere. Pa mi tudi nismo dobili vrtca, zato je verjetno meni lažje še nadaljevati z mojim mlekom). Pa še o razvajenosti kot je mislim da Jutta pisala- tudi jaz jo imam izredno veliko po rokah ker tudi ona rabi bližino in pač izredno težko poslušam da bi se jokala in ji zato potem ugodim. Ne me napadat, pač tako čutim in tako bom ravnala, pa čeprav sem na koncu dneva malce podrta in utrujena. Tako hitro raste in kmalu ne bo več priložnosti za stiskanje . Uživajte še naprej.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:58:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
GLEDE IGRANJA-za nekaj casa se zamoti in se igra z lonckom presenecenja,ali ropotuljicami ,ki jih drzi v roki in maha z njimi in vriska z njim...zelo rad sedi v mojem narocju tako ,da jaz lezim on je pa proti meni obrnjen in da ima v roki ropotuljico s katero tolce in jo da malo sebi v usta malo pa jo hoce meni dati...zelo rad ima ce mu grem z glavo proti trebuscku(se zelo smeji)ampak jaz grem rajsi z roko ,ker drugace ostanem brez nekaj lasov... na tleh se pa igra veliko ampak ce sedim zraven ,ce se vsedem na sedezno se ob mizi dvigne...malo se tudi sprehodi v hojici oziroma malo sedi v njej in se igra...rad je v posteljici jaz pa da pocepnem in se igrava kukuc...ZELO RAD pa stoji v posteljici ,grize obrobo in vriska... tako se tudi moz igra z njim...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 13:59:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
Aja pa za zogo sem pozabila povedati ,ce jo vidi pade na glavo od puzanja in se prebrne samo da jo dohiti,jo lovi po celem stanovanju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:02:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy poznam primere ko so se isto odločile kot ti. Jaz pa moram priznat da mi je še vedno malce hudo ker ne dojim več. Tokrat z Žigom nama je res zalavfalo in sem si želela do enega leta dojit. Mi manjka tist pogled ko ga imaš na prsih in te tako hvaležno pogleda in da tisti angelski nasmeh. Tega sedaj pri flaški ni. Po drugi strani pa priznam da je veliko bolj komot sedaj . so plusi pa minusi Katjuša ti moram rečt da kljub temu da majo zobke te dojenčki ne grizejo, vsaj ponavadi ne. Jaz nisem mela takih izkušenj, Nejc me je enkrat ugriznil in to je blo to. Si že poklicala za izvid? sej vem, mogoče zdej govorim če bi pa kdaj dojila bi bla pa cela blažena.... drugače pa ta pogled hvaležnosti dobim jst tud kadar mu flašo držim vsekakor se pa flaša ne more primerjat in ko pišete kako ste žalostne ker ne morete več dojit sem tud jst žalostna k sploh nisem pol pa pogledamo moja dečka oba tako lepa in popolna pa mi gre kr na jok čeprav se vidi da jima nič ne manjka..... ja no imam upanje da tretjega bom dojila..... Lep pozdrav Se opravičujem, ker bom komentirala tole z zaostankom - še zmeri zaostajam z branjem za nekaj dni. Namreč : tudi jaz še dojim Mašo in to z največjim veseljem. Sicer čez dan bolj malo ker je že goste hrane tolk ampak potem nadoknadi ponoči, ko se vsaj še 2-3x doji. Urnik hranjenja: 7.30 - dojenje 11 - sadje ( dodam ali skutko ali jogurt) 14.30 kosilo 17 - dojenje na hitrco (parkrat povleče) 19 - mlečna kašica za lahko noč s keksom 19.30 - dojenje ( bolj za odžejat) 00 - dojenje 3 - dojenje Potem pa se že ob 6 -ih zbudimo, ob 8-ih zaspi za kako urco, ob 12 zaspi za kake 2 urci,zvečer pa zaspi ob dojenju ob 19.30, to pa je po večini tud vse od spanja. Morm povedat tud to da zvečer ko zaspi se potem skoraj vsakič tam nekje do 22-ih vsaj 3x zbudi z nekim jokom - kot da bi bla nemirna al pa da je kej takega sanjala. Da nadaljujem kar sem hotla povedat : Jst se pa neizmerno bojim nehat dojit, ker se mi zdi da me bo to čist napsihiral, imam tak občutek kot da bo šel del mene stran in da ne bova nikoli več tako povezani. Zato bi jo rada še kar dojila, dokler bo pač ona to hotela, pa čeprav imam na ta račun tudi jaz neprespane nočke, ampak mi ni nič težko za njo. Težko bi jo na silo odstavila, če pa vem da se ona rada doji. ( Ayvi brez zamere. Pa mi tudi nismo dobili vrtca, zato je verjetno meni lažje še nadaljevati z mojim mlekom). Pa še o razvajenosti kot je mislim da Jutta pisala- tudi jaz jo imam izredno veliko po rokah ker tudi ona rabi bližino in pač izredno težko poslušam da bi se jokala in ji zato potem ugodim. Ne me napadat, pač tako čutim in tako bom ravnala, pa čeprav sem na koncu dneva malce podrta in utrujena. Tako hitro raste in kmalu ne bo več priložnosti za stiskanje . Uživajte še naprej. Ilchia lepo si napisala glede dojenja ti lahko samo to rečem, da se vedve dojita kolikor bo vama pasalo, ne se ozirat na druge, če to vaju oz. tebe razveseljuje, če ti rada dojiš potem ni ovir da se ne bi. Hahaha glede prespanih nočka pa takole, jaz Žiga več ne dojim ker mi je zmanjkalo mleka in mam ravno tako neprespane nočke kot če bi dojila, lahko rečem da je bilo takrat še lažje. Ko bo konec dojenja si čestitaj ker si dolgo dojila, povezana pa boš z otročkom še vedno, se bosta pa na drugačen način pocartala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:05:03
|
|
|
|
sjmm
|
joj, sam do štacune skočm pa tok čvekate.....evo, hladilnik poln, želodčki bojo kmal, kuham en ogromen pisker zelenjavne juhe z nudelčki, pa dons si je moj zaželel tortilje, sva kr narejene kupila, doma bomo pa nadevčke nardil, Maj bo pa juhco, pa naš Janči...k drgač ful rad je, zdej mu pa bol juhce ležijo, no, smootije sva mu kupla, tak da bo dost vitaminčku glede igranja...mi imamo kr dost soigralcev, sam se tud sam mal zaigra...igrače kr po leuft frčijo, ma Duplo legice rad, pa mu stolpke zlagamo, on pa podira, drgač pa muska in plešemo in hopsamo, on se pa zravn dere...ma tak posluh, ha, ha
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:16:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm joj, sam do štacune skočm pa tok čvekate.....evo, hladilnik poln, želodčki bojo kmal, kuham en ogromen pisker zelenjavne juhe z nudelčki, pa dons si je moj zaželel tortilje, sva kr narejene kupila, doma bomo pa nadevčke nardil, Maj bo pa juhco, pa naš Janči...k drgač ful rad je, zdej mu pa bol juhce ležijo, no, smootije sva mu kupla, tak da bo dost vitaminčku glede igranja...mi imamo kr dost soigralcev, sam se tud sam mal zaigra...igrače kr po leuft frčijo, ma Duplo legice rad, pa mu stolpke zlagamo, on pa podira, drgač pa muska in plešemo in hopsamo, on se pa zravn dere...ma tak posluh, ha, ha Tudi nas Mihailo rad plese in poje..ga drzim v narocju dam muziko na tv in zacnem migat on pa aaaa,aaaa,aaaa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:23:47
|
|
|
|
Ajvy
|
LIlcha....seveda nisem užaljena...ah dej ga srat....HB da smo si drugačni... SAmo majčken te bom popravila...nisva delali nič na silo...sva se več kot en mesec odvajali od dojenja...brez enega samega joka.... Se podpišem pod URšo...čestitaj si da še vztrajaš in da se vajina vez ne bo prekinila s tem ,ko e bosta nehali dojit...... Vsi smo si različni, zato tut ne moremo po istem kalupu delat Pa srečno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:24:18
|
|
|
|
Ajvy
|
danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:27:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega Ajvy potem sta pa z Nejcem za skup Naš mulo je tud danes malce prekoračil meje kot bi temu rekli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:36:59
|
|
|
|
Onasiss
|
Midve iz sprehoda, trgovine..... kosilo skuhano, po tleh posesano-danes drugič , pomito... Onasis prišel dam in gremo kosilkat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:37:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy danes se je Tarja odločila da si bo vzela čas in mi lepo živčke iz pete vlekla...enega po enega Ah..pa ne... Tvoja Tarja zih ni taka....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:41:13
|
|
|
|
Čebel@
|
lilcha......jaz se kar pod Uršo in ajvy podpišem....... da še vedno dojiš.....nam pokažeš kakšno slikico Maše urša,ajvy......naj vama otroci za danes nehajo vleči živčke da jih bo ostaloše kaj za jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:41:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Midve iz sprehoda, trgovine..... kosilo skuhano, po tleh posesano-danes drugič , pomito... Onasis prišel dam in gremo kosilkat. pridna .....dober tek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 14:43:48
|
|
|
|
Čebel@
|
mala pančka popoldanski lepotni spanec,ati spet drva žaga,jaz imam pa čas za en brcafe......evo še vam postežem en kapučino:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?