|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
17.11.2009 10:11:16   
didi5
Dober dan vsem skupaj!

Wannabemommy : a ti si mariborčanka? Midva z user posted image sva tudi včerja gledala ta film v Koloseju! Meni je bil super (sicer dolg tako kot si napisala) ampak moj ima pa vedno pripombe (kak mu naj dopovem, da je toi film narejen za množice??? a je mogoče star 5 letuser posted image ).

Danes je moje pučtje že boljše - ampak po tem ko pol dneva prestradam (jem samo muslije s probiotičnim jogurtom in lanenimi semeni) ker imam očitno težave s prebavo. Včeraj več nisem mogla nioti hodit tako mi je pritiskalo vse navzdol (pol več ne veš al te boli odspredaj kjer je beby al odzadaj). Bomo vidli kako bo s to damočo lekarno in bio kaj bolje.

Brcike: jaz mislim, da jih čutim, nisem pa preprilačana (tako da po moje tiste, ki mislite da vas bebice ne šmirglajo, dejasnko verjetno brcajo ampak se vam zdi da v želodčku kruliuser posted image ). Jaz čutim ob večerih rahel pritisk na področju maternice in to je to. Čez kaki teden bomo pa vse verjetno že točno vedela kdaj plešejo, fuzbalirajo ali počivajo user posted image .

Lep dan vsem skupaj! Tiste, ki ste doma pa si privoščite kak sprehod na sončku še za nas, ki se iz službe vrnemo vsak dan v trdi temi user posted image .

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
17.11.2009 10:21:19   
nincy29
hey
še jaz se malo oglašamuser posted image .buši pridno raste..nemorem nobene majice več zapet kmaluuser posted image .tudi mi čakamo taprave brcike.sem pa učiri moj avtek prodala,tako da danes po delu me samo rihtanje papirjev čakauser posted image .
sem dobila odgovor od dr. strah..pride 3d/4d ultrazvok 110€ Z CDJEM.je pa napisala da mi priporoča od 24-26 tedna.bomo vidli kako bodo finance glede na to da januarja greva na svoje pa morava še stanovanje poštimat.
drugače glede majčk..nekam fuul se vlečejo te majčke.do številke 50 bomo fuul težko prišle,tako da priporočam da se pač jih naroči ane.
glede une majčke k sem pa jaz rekla
smo samo v 5.
nax05-črna dolg rokav
Aprilčica10
cojka-črna dolg rokav št 40
memole
nincy29

tako da pomojem nebomo nič cenej dobile.bom pa zdaj email poslala.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
17.11.2009 10:22:19   
ela24
Pozdravljene nosečke!
Sem vas precej pogrešala, ampak se nisem mogla nič javit, ker sem bila celo večnost v bolnici zaradi mojega kašlja. Uh, kako se je vleklo. Pa pridem domov, pa spet kašljam, in z stalno večjo žalostjo ugotovljam, da je verjetno moj kužek tisti, zaradi katerega imam alergijouser posted image  Ampak, jaz nikoli nisem imela alergije...? Kaj nam ta nosečnost vse prinese.
Tudi jaz sem v staležu in me je skozi strah te kontrole, pa čeprav ne laufam naokoli, ampak neke stvari so pa nujne... Upam, da so toliko človeški, da razumejo, da mora človek v lekarno, na sprehod itd. In to absolutno ni isto kot da delaš. Sploh v moji dejavnosti si res ne predstavljam, da bi še delala. Sploh zdaj, ko je vse bolano in me vsi zdravniki opozarjajo, naj omejim stike, ker takoj staknem vse možno.
Trebuh pridno rasteuser posted image  Zdaj sem imela kar tri ultrazvoke v 14dneh. In včeraj je te končno pokazal kaj ima med nogami. Ni pa bila ginekologinja ziher, tako da bom še počakala na morfologijo, če bo isto. Sma pa bla z mojim kar malo presenečena, ker sma oba pričakovala kontra spol. Ne vem kak touser posted image  Vesela pa v vsakem primeru.
Nisem vsega nazaj brala, Nataša 35, ti si že izvedela spol?

(odgovor članu neli2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
17.11.2009 10:32:54   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

hey
še jaz se malo oglašamuser posted image .buši pridno raste..nemorem nobene majice več zapet kmaluuser posted image .tudi mi čakamo taprave brcike.sem pa učiri moj avtek prodala,tako da danes po delu me samo rihtanje papirjev čakauser posted image .
sem dobila odgovor od dr. strah..pride 3d/4d ultrazvok 110€ Z CDJEM.je pa napisala da mi priporoča od 24-26 tedna.bomo vidli kako bodo finance glede na to da januarja greva na svoje pa morava še stanovanje poštimat.
drugače glede majčk..nekam fuul se vlečejo te majčke.do številke 50 bomo fuul težko prišle,tako da priporočam da se pač jih naroči ane.
smo samo v 5.
nax05-črna dolg rokav
Aprilčica10
memole
nincy29

Meni pa rdeča z črnimi rokavi dolgimi in ne na V izrez!Velikost pa L/XLuser posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
17.11.2009 10:37:30   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Pol bo pa še otrok svojeglav po mami in bo nogice skupaj držaluser posted image user posted image user posted image

cojka Pravijo da nogice skupaj drzijo samo puncke, da fantje pa kao radi pokazejo kar imajo user posted image
... me prav zanima ce je to res ... meni je dete na UZ nogice cist prekrizalo... sej se v albumu prav fajn vidi user posted image

Wannabemommy v nosecnosti je naceloma plavanje in cim vec gibanja priporocljivo... moja kolegica je babica v porodnisnici in ko je bila noseca je ene par krat sla plavat, ne smes pa pretiravat pa dolgo bit v vodi, veckrat po malo, do 20 minut je vse ok ... ceprav mi ni jasno lih zakaj se ne sme ostajat dolgo v vodi ... jaz pa tak rada v bani doma lezim, zdaj pa se treba samo tusirat, ker ce se vlezem pol pozabim na cas user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
17.11.2009 10:44:40   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: memole

hey
smo samo v 5.
nax05-črna dolg rokav
Aprilčica10
memole
nincy29

Meni pa rdeča z črnimi rokavi dolgimi in ne na V izrez!Velikost pa L/XLuser posted image

hm pomojem bo treba kar enake naročit več..enake barve

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
17.11.2009 10:51:03   
živa
Hoj!

Da se še jaz malo javim. Tudi jaz sem ta teden doma, ker se obupno počutim - imam vse znake nove gripe razen vročine user posted image  - ampak nisem na bolniški, pač pa delam doma. Jutri imam pregled.

Kopanje - če nimate problemov z ledvicami in mehurjem, ni treba komplicirat, jaz sem z malim noseča hodila plavat in tudi še noben G ali splošni zdravnik, kolikor vem, zdravim nosečnicam tega ni odsvetoval. Isto je z dvigovanjem - če je vse ok, ni treba biti zaskrbljen, če dvignete 20-kilogramskega psa ali otroka (še zame po 2 CR ne komplicirajo).

A ni bila včeraj polna luna? Morda smo zato imele slab dan user posted image .

Zdaj grem pa delat.

Lp,

živa

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
17.11.2009 12:13:04   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Pol bo pa še otrok svojeglav po mami in bo nogice skupaj držaluser posted image user posted image user posted image

cojka Pravijo da nogice skupaj drzijo samo puncke, da fantje pa kao radi pokazejo kar imajo user posted image
... me prav zanima ce je to res ... meni je dete na UZ nogice cist prekrizalo... sej se v albumu prav fajn vidi user posted image

hei ... evo mene iz pregleda - MF ... naša pupa pa ni držala nogic skupaj, tako da to ne drži user posted image ... se je lepo videla sramna kost, čisto nič ni bingljalo vmes user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
17.11.2009 12:26:54   
nincy29
aa chi_pita čestitke za pupikouser posted image user posted image
a si čutla da bo pupika?

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.11.2009 12:30:24   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

hei ... evo mene iz pregleda - MF ... naša pupa pa ni držala nogic skupaj, tako da to ne drži user posted image ... se je lepo videla sramna kost, čisto nič ni bingljalo vmes user posted image user posted image user posted image

... mogoce pa tvoja babika ni sramezljiva user posted image , jaz itak vsekakor nocem vedet kaj bo, bom raje imela presenecenje, tak da mogoce pa je moje dete to vedelo pa so zato ble nogice prekrizane user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.11.2009 12:31:22   
Chi_Pita
No evo, da malo povem kako je bilo na MF ... najprej smo poslušali srčka in višino maternice mi je izmerila - je že nad popkom user posted image
...potem pa UZ: vse je bilo BP in v normalnih izmerah - v glavnem vse se je videlo... aja, izračunala je težo: 375g user posted image
Med nogicami pa smo videli lulico user posted image ... čisto nič ni bila sramežljiva ta naša pupa, kmalu je začela z rokicami veselo migati, noge pa je imela čisto mimo glave dvignjene - prav smešno videt, kot kak akrobat user posted image

Sem pa prehlajena in so mi takoj nataknili tisto masko na obraz ... sem se počutila kot nek prenašalec virusov, prav za v karanteno sem bila user posted image ... pa g. me je že napotila naj se grem cepit in nisem vedla kaj rečt, ker sem absolutno proti cepljenju za novo gripo, pa sem kar ustrelila: na jajca sem alergična user posted image ona pa, da potem to absolutno odpade user posted image user posted image user posted image

Evo tropical za seznamček: NP 15.12., user posted image , +6kg,
Čestitke vsem za brcike in za preglede. user posted image
Punce, grem jaz spat, ker se mi nekaj kuha. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.11.2009 12:32:37   
Chi_Pita

a si čutla da bo pupika?

hvala in ja, čutila sem in še vedno čutim, da bo pupa. user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.11.2009 12:46:29   
Di_Di
Dan..

Kako ste kej? Jaz danes kr ok, čeprav se nekak sploh nisem mogla zbudit.. bi kr spala, spala in še spala user posted image ma je blo treba ustat pa kej za šolo narest.

flora1983 kaj takoj drugi dan si jo imela? ajej .... drugače pa hvala za informacije. ja jaz sem šla odločbo včeraj iskat na pošto... sam mene tud če me bojo iskal vprašanje če me bodo najdli user posted image stalno sem namerč prijavljena pri sestri ona pa živi v bloku tko da če ne vejo njenega priimka pol me ne morejo najt, kot drugo jaz živim na **** naslovu in glede na to da hisa ni tko mala in niti nas stanovalcev ni malo me bodo tud tu težko našli, razen če bodo koga vprašali seveda user posted image zdej se mi smeje, ma verjetno imam lahko pizdrarije zaradi tega al?user posted image hmm no ja v končni fazi imajo tel št, vejo kej sem zaposlena in če me bodo hotli dobit me bodo že. je res?

mal mi je smotano, ker sva bila za vikend vabljena na koroško, kjer bo brat od mojga krstil tamala dva in bi full šli in še sva hotla začetek decembra za en teden k njemu in za par dni v toplice... zdaj bo pa to težko izvedljivo. user posted image

Wannabemommy v žusterno ti ne priporočam  it, ker imajo zelo umazano vodo! jaz grem ponavadi kr v terme palace, voda je dokaj topla ni vroča ma niti mrzla ni .. se da kopat. drugače greš pa lahko tudi v metropol, sam tam je sam en bazen al pa bernardin, sam kot sem prebrala je memole napisala da je voda kr mrzla tam. V adriji vem da imajo bazen nisem pa še bla tam... tko da jaz ti predlagam palace al pa adrijo če pravi memole da je fajn. Sam kot sem že napisala v žusterno ne it, ker je baje tam voda naj bl umazana! Drugače pa tud mene full mika da bi šla plavat, sam mal cvikam zarad kontrole, mal pa da nebi kakega unetja fasala... user posted image

ela24 smo te kr mal pogrešale vsaj jaz... mi je blo prav čudno da te ni od nikjer. Upam da kašel hitro poneha in tud da ni tvoj kužek kriv za to! Drugače se pa strinja s teboj .. sej ne moreš bit skoz not, se ti ja strga.. še jaz sem navajena bit skoz na terenu.. sej ne da bi bla zdej nonstop okorg sam bi šla en giro da se mal zraka nadiham pa noge raztegnem... je počutje takoj boljše, sej pa nimam strogega mirovanja.. pa še moji glavi prav paše mal bit na zraku user posted image

Chi_Pita čestitam za dobro opravljen pregled, kar se tiče prehlada pa le pij dosti tekočine in jej vitaminčke pa bo! Čim prej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
17.11.2009 12:49:22   
Anonimen
aaaaa, zakaj sem vse napisala in mi je kr napisal neko napakouser posted image

cojka si že kaj bolje danes? Mene je tud pri konjčku neki prepihalo in sem čist mimo danes.

živa men G na vsakem pregledu reče, da ne smem nič težkega nosit, tako da se ne bi glih strinjala, da je ok da dviguješ težke stvari.

nincy29 super da si sporočila glede cene pri dr. Strah. Za majčke pa tud sporoči kako se boš zmenila.

Chi_Pita super za punčkouser posted image Jaz bi tud.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 17.11.2009 12:51:57 >

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
17.11.2009 12:50:06   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

a si čutla da bo pupika?

hvala in ja, čutila sem in še vedno čutim, da bo pupa. user posted image

potem bomo mi plave barve pajacke kupovaliuser posted image user posted image user posted image ...hec

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.11.2009 13:02:21   
Di_Di
a ja to sem vam pa pozabla napisat včeraj je najin mali pikec oz pikica zbrcala atijevo roko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prav smešno se mi je zdelo, hkrati pa tko fajn user posted image sva šla ninat pa je začela neki malga brcat, pa dam najprej sama roko gor in me en parkrat brcne, pa rečem mojmu, da naj da on svojo roko da bo čutu najino pikico in res da roko gor.. najprej nič pol dobi ene dve tri, čez par sekund ga je pa že na pouno začne brcat user posted image user posted image user posted image user posted image se nama je obema tko fajn zdelo user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.11.2009 13:06:03   
dacy
...evo moj otrok se je lih zbudil in me nezno brca user posted image , prav lepo se ze cuti kdaj spi in kdaj je buden user posted image , ko je buden prav ni mira v trebuhu user posted image

Meni pa prav pase da nisem ze zdaj in do konca na bolniski, lih zarad tega ker ne bi zdrzala doma skoz, kontrole pa baje kar dost izvajajo... raje malo delam, pa grem vsak mesec za kak teden ali dva na bolnisko, pa lahko hodim okrog brez problema user posted image

nax05 vsekakor se strinjam s tem da ni priporocljivo kaj tezkega dvigovat, je pa tud res da ce se nosecnica pocuti cist vredu in nima nobenih bolecin v predelu trebuha ali kriza itd... in ce pazi kako doloceno stvar dvigne, tud ne bo nic narobe, ce le ni ta stvar pretezka in ce ne prenasa iz dneva v dan nekih tezjih stvari, v sluzbi ali drugje... jaz vsekakor ne reskiram raje nicesar ker imam zivec vklescen v krizu in bo treba se dobre 4 mesece zdrzat s tem do konca user posted image

Chi_Pita tebi sem pa prej pozabla cestitat, me prav veseli za tvojo user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.11.2009 13:30:11   
BELA BUČA
Včeraj sva kar na hitro kupila voziček. Želela sem si Jane slalom pro in sva si ga v Pikapolonici tudi pogledala. Nisem mela namena kupit rabljenega, čeprav je nov 760 evrov -- z avtosedežem in športnim delom, mojemu se zdi pa nov vozićek bedarija. Na bolhi sem našla enega in edinega, starega eno leto in res lepo ohranjenega. Šla sva ga pogledat, ker ni bilo daleč, in je šel z nama. Moj ga je razstavil in sem že vse oprala. Dala sva pa 280, tko da se je splačalo. Sem vesela, da me je prepričal.

Zjutraj sem bila v laboratoriju, ker je danes 20 tednov. Naslednji teden pa morfologija. Jaz bi mojega vzela sabo. Je to navada al ne?

Mal se zmigajte in naročte še kako majčko, da ne bomo brez.

Kar se bolniških tiče, baje kontrolirajo in je kar sranje, če te ni doma. Mene še niso. Baje majo pa piko na tiste, ki kličejo na komisijo, kdaj bodo odločbe, ker te včasih zamujajo. Tega res ne delat, ker so alergični in zelo zelo nagajajo. Moja kolegica je dobila odločbo po enem tednu, ko ji je bolniška že potekla, jaz sem jo zaenkrat še obakrat dobila prej.
A ti podaljšajo zaradi povečanega tveganja za gripo? Na naši šoli je že pol okuženih in majo že poostren nadzor, razkuževanje kljuk, pip vsaki dve uri ... Moja ginekologinja je rekla, naj se ne cepim.

Bodite lepo

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.11.2009 13:37:35   
none85
BELA BUČA super, da si kupila voziček Slalom pro, namreč jaz sem ga tudi in je videti super. Za vse, ki boste voziček še kupovale vam priporočam nakup preko spletne strani www.o-baby.de, kjer sem sama naročila voziček slalom pro in zanj skupaj s košaro plačala okrog 400€ + poštnina 9,5€. Samo priporočam, da ne bi po nepotrebnem preveč plačevale za voziček. user posted image lep dan še naprej. 

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.11.2009 13:41:10   
Venera
Pozdravljeneuser posted image !

da vam malo poročam, kako je pri nas. Res da se javim bolj redko, ampak čas res ne dopušča... pa tako ste čvekaste, da vam niti ne sledim več!user posted image user posted image
Danes sem imela pregled, srček se je lepo slišal. Pridelala sem cele 3 kg!user posted image .
Morfologijo pa imam 15.12.2009

Danes sem že v 18 tednu in 2 dni. Brcike pa čutim že od 16t 3/7. Ful je lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Razmišljam, da bi šla po morfologiji še na 3D k dr. Lukmanu na Ptuj. Sem pa videla, da si Wannabemommy napisala, da ima to tudi Dr. Miglar! Pa res stane samo 40,00 EUR, se mi zdi kar poceni, v primerjavi z ostalimi!??

Tako drage moje, saj ne vem več kateri se kaj dogaja, ker nas je enostavno preveč! Zato vsem, ki že čutite brcike ISKRENO ČESTITAM - uživajte, ostalim pa držim pesti, da boste čim prej začutile!

lep sončni dan iz MB!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.11.2009 13:46:38   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: BELA BUČA

Zjutraj sem bila v laboratoriju, ker je danes 20 tednov. Naslednji teden pa morfologija. Jaz bi mojega vzela sabo. Je to navada al ne?

Seveda gre ogromno ockov zraven na UZ... moj bo na morfologijo tudi sel zraven ... do zdaj je bil na UZ z mano samo enkrat, vse ostalo pa je z mano bila moja mama, ker je moj dragi pac delal in nisva uspela nikakor it skupaj user posted image
Kar vzemi ga zraven, ne bo mu zal ... vsaj mojemu ni bilo user posted image

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 13:49:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu none85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.11.2009 13:58:00   
didi5
Razmišljam, da bi šla po morfologiji še na 3D k dr. Lukmanu na Ptuj. Sem pa videla, da si Wannabemommy napisala, da ima to tudi Dr. Miglar! Pa res stane samo 40,00 EUR, se mi zdi kar poceni, v primerja
IZVIRNO SPOROČILO: Venera

Pozdravljeneuser posted image !

da vam malo poročam, kako je pri nas. Res da se javim bolj redko, ampak čas res ne dopušča... pa tako ste čvekaste, da vam niti ne sledim več!user posted image user posted image
Danes sem imela pregled, srček se je lepo slišal. Pridelala sem cele 3 kg!user posted image .
Morfologijo pa imam 15.12.2009

Danes sem že v 18 tednu in 2 dni. Brcike pa čutim že od 16t 3/7. Ful je lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Razmišljam, da bi šla po morfologiji še na 3D k dr. Lukmanu na Ptuj. Sem pa videla, da si Wannabemommy napisala, da ima to tudi Dr. Miglar! Pa res stane samo 40,00 EUR, se mi zdi kar poceni, v primerjavi z ostalimi!??

Tako drage moje, saj ne vem več kateri se kaj dogaja, ker nas je enostavno preveč! Zato vsem, ki že čutite brcike ISKRENO ČESTITAM - uživajte, ostalim pa držim pesti, da boste čim prej začutile!

lep sončni dan iz MB!

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
17.11.2009 14:00:01   
didi5

Bi ti priporočla dr. Rosiča pa nisem prepričana da ima 3D (čeprav se mi zdi da ima). Lukman je baje tudi super, Miglerja pa poznam osebno (zato tudi ni moj ginekolog user posted image ), ampak moje prijateljice ga zeeelooo hvalijo. Tak da, verjetno kje ti je lažje in ceneje.

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
17.11.2009 14:01:59   
didi5

Cojka: je že res, da sem mnenja, da se za tole prašičjo gripo dela prevelika panika AMPAK ko nosič pod srčkom še eno bitje za katerega si odgovoren pa je malček drugačna zgodba.  Jaz se ne bi igrala na tvojem mestu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?