|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
16.11.2009 17:47:31   
neli2010
punce čer!

Današnji pregled je minil srečno, nsva pa mogla izvedeti spola ker je malček skos spal, nogice je pa tišal čisro skupaj, no bo pa na drugem pregledu user posted image

Naslednji pregled oz. morfologijo imam 7.12.2009.

punce lepo božajte buške in uživajte ob brcikah.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.11.2009 18:05:38   
Anonimen
aprilčica 10 zdravo,kako si kaj ...sem zasledila ,da si začutila prve bince dojenčka ..kdaj imaš rok..tudi jaz že kar močno čutim brce...če ti povem ..tudi mene že kar nekaj časa mučijo glavoboli...ja lepo s imejte..grem likati...lep pozdrav...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.11.2009 18:07:24   
Anonimen
čer..kako si kaj si preživela pregled..kdaj pa imaš rok ,če smem vprašati...

(odgovor članu neli2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.11.2009 18:10:35   
Anonimen
tropical,kaj te pa muči z želodcem..a te kislina matra....upam..da si kaj boljše....lp...

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.11.2009 18:32:28   
Anonimen
Levinjica: rok imam 30.4. Sem zelo vesela teh nežnih brcih, vsaj vem, da nekaj nosim pod srčkom, glede na to, da sem nosečnost do sedaj preživela brez bruhanja ali ostalih nosečniških znakov (se pozna kako sem se pridno redilauser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.11.2009 18:54:48   
Wannabemommy
Ojla

majas - ja ni panike ko bodo punce rekle fiksen datum greva , jaz sem tak skoz doma kr več ne delam. Kar pa se tiče morfologije in 3D UZ grem privat k Dr. Miglarju ki drugače dela v Avstriji in je tud moj ginekolog. Cena pa je mislim da 40 eur s tem da ti filmček naredi. V glavnem ql, drugač pa mislim da se morfologija dela pri vsakem osebnem ginekologu.

Bol vas berem bol mi je hudo vse pravite da že čutute brcike svojih user posted image  jaz pa še vedno nič in sem vedno bolj živčna,....user posted image upam da bodo kmalu

Kepica83 - Ti si se šla pred kratkim kopat? Kam si to šla in si mela kake težave?  Jaz nevem kam naj grem ful bi se šla , pa ne smem na habakuk , ne na fontano hmmm? Ma ktera kakšen predlog?

Nič lep večer pa pridno božajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.11.2009 19:30:46   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Mi smo malo prej prišli domov!
Smo Laro peljali na plavanje!

Wannabemommy jaz tudi še ne čutim brcik!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   [Brisano sporočilo]
16.11.2009 19:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.11.2009 19:49:08   
Anonimen
Med tednom bo to zelo težko, ker mam kar dosti dela za fax, resno se moram spraviti narediti čimveč zdaj, da ne bom imela na koncu problemov, že tako imam za sabo boloncauser posted image user posted image Upam, da se bomo dobile tudi v Mariboru in se vam z veseljem pridružimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.11.2009 19:51:31   
Anonimen
aprilčica 10,jaz imam pa rok 8 4 2010,komaj čakam ....lep večer...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.11.2009 19:55:43   
Anonimen
cojka,zdravo..kako si kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 3261
   [Brisano sporočilo]
16.11.2009 19:55:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
16.11.2009 20:01:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.11.2009 20:01:59   
Anonimen
No jaz se tudi med vikendom ne bi dobivala, ker je to edini čas, ko sem res lahko z mojim (sicer še to ne vedno). Tako, da meni med tednom popoldne odgovarja. Zdej moramo določit še dan in uro.

Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.11.2009 20:04:15   
Anonimen
cojka pa kaj je zdej to, se sploh ne pozdraviš. Čim več počivat. Sem ti hotla napisat da naj te tvoj razvaja, samo si itak že v Lj stran od njega ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.11.2009 20:09:28   
Anonimen
cojka...sem uredu...glava me kar zelo boli,zgleda ,da bom zbolele...drugač pa ,komaj čakam..ko imam v četrtek pregled utrazvok...dojenček ker veselo brca....lp...

Neposredna povezava do sporočila: 3266
   [Brisano sporočilo]
16.11.2009 20:13:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
   [Brisano sporočilo]
16.11.2009 20:20:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.11.2009 20:49:26   
lija34
Zdravo aprilčice!

Čestitke vsem za brcike, tudi naš lenušček je začel včeraj zvečer brcatiuser posted image .

Za srečanje mi je Lj predaleč, pa tudi v službi sem petek in svetek, bi vas pa bilo lepo srečat, mogoče si še premislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.11.2009 23:05:16   
Di_Di
Pozdravljene dame..

spet ste mi dale dela, da sem imela kaj za brat. Tko kot od Tropical danes niti ni moj dan... že od kar sem se zbudila sem čisto po vremenu  user posted image tko zamorjena, brez kakršne koli volje, sama sebi grem na živce kr neki bi se jokala.. skratka danes sem res obupna in bi se najraje  popokala nekam in tam ostala neki časa.. no in da bo mera polna me je kšno urco nazaj začel bolet trebušček pa še bruha se mi.. zdaj čakam user posted image da pride iz službe in razmišljam al naj grem do dežurnega g. al ne?user posted image

Sem pa danes dobila odločbo od ZZZS-ja... do 31.12 sem na bolniški, sam so mi napisal da ne smem nikamor od doma razen do zdravika al pa na terapije... seveda sem jaz talent pozabla vprašat svojo zdravinico če mi lahko omogoči sprehode, v končni fazi moram tudi v trgovino, lekarno, na pošto itd..

A je imela morda katera od vas, ki ste na bolniški kako kontrolo? Po kolkem času pa?

No ja.. dovolj za danes... šibam počivat, da mi čim prej mine ta zoprn dan...

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
17.11.2009 0:28:29   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

tropical,kaj te pa muči z želodcem..a te kislina matra....upam..da si kaj boljše....lp...

ni kislina, ampak živci upam, da bo kamlu boje. Ko bi bila vsaj kislina
No zdaj ko sem doma je že bolje.
Čestitke za vse opravljene preglede.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
17.11.2009 8:00:42   
memole
Jutro!

Kako ste?

Jaz sem tamalo že spravla v vrtec,potem grem pa k zobarci tako da sem danes popoldan v službi!
Pa se mi prav ne da ko pa je tako gnilo vreme!

No če se ne boste dobile med vikendom potem mene ne bo ker jaz med tednom ne morem lahko samo za vikende!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
17.11.2009 8:17:41   
Wannabemommy
Jutro

Memole - hvala za tolažbo, ampak sej veš da komaj čakam na te brcike.  Kdaj mač PDP? Ti si iz obale ne?
A veš če ima kateri hotel v bazenu ogrevano morsko vodo? Meša mi se že tak bi šla plavat pa ne vem kam,.....
Že nasplošno rada plavam, obožujem vodo zaj pa,...joj če nevem kam lahko pa kam ne;
Včeraj sva šla z mojimuser posted image  v kino. Gledala sva tale novi film o apokalipsi 2012, super filmuser posted image user posted image  sam je kr dolgo trajal ,iz kino dvorane sem šla ko žogica ker tri ure nism mogla do stranišča, drugač pa res dobr film.

Vsem ki še spite in boste kmalu odprle očke lep začetek dneva, tistim ki pa ste že vstale pa lep dan.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
17.11.2009 8:41:57   
memole
Wannabemommy jaz imam PDP 26.4.,ja ja sem iz obale!
Pa ti iz kje si?
Pa brcike boš tudi čutila nič bat!
Jaz sem že drugič noseča pa pravijo da drugič prej čutiš jaz jih pa še ne!Mogoče je tale naša pupica bolj mirna kot taprva!user posted image

A bi rabla tle za obalo?
Bernardin je mrzel sem bla enkrat in je blo tko mrzlo,še uni đakuzi ni imel tople vode kot bi morala bit,v Ankaranu je meni ok,pa palace v portorožu ima sam ne vem kako imajo ogrevano in pa žusterna za ostale pa ne vem če je še kje kšen!
Drugače pa mi hodimo vsako leto v čatežke ob zimskem času in je super!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
17.11.2009 8:50:20   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di

Pozdravljene dame..

spet ste mi dale dela, da sem imela kaj za brat. Tko kot od Tropical danes niti ni moj dan... že od kar sem se zbudila sem čisto po vremenu  user posted image tko zamorjena, brez kakršne koli volje, sama sebi grem na živce kr neki bi se jokala.. skratka danes sem res obupna in bi se najraje  popokala nekam in tam ostala neki časa.. no in da bo mera polna me je kšno urco nazaj začel bolet trebušček pa še bruha se mi.. zdaj čakam user posted image da pride iz službe in razmišljam al naj grem do dežurnega g. al ne?user posted image

Sem pa danes dobila odločbo od ZZZS-ja... do 31.12 sem na bolniški, sam so mi napisal da ne smem nikamor od doma razen do zdravika al pa na terapije... seveda sem jaz talent pozabla vprašat svojo zdravinico če mi lahko omogoči sprehode, v končni fazi moram tudi v trgovino, lekarno, na pošto itd..

A je imela morda katera od vas, ki ste na bolniški kako kontrolo? Po kolkem času pa?

No ja.. dovolj za danes... šibam počivat, da mi čim prej mine ta zoprn dan...

Lahko noč

Ja jaz sem jo mela že takoj naslednji dan po prejemu odločbe. Bila je sobota in še praznik. Pol je pa nisem mela več. Mogoče boš pa imela srečo in je pač nikoli ne boš imela.

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?