Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:58:10
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro...da se pofočkam....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:58:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznam nisem vidla bom šla iskat... čeprav zdej je in Cars in pa še vedno lego vlak Tomažek v leclerkovi reklami sem vidla vlakca+progo+hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisa Čebela a je to isto kot v Merkatorjevi reklami? ne gledam mercatorjevih reklam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:59:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Gre Janezek prvi dan v šolo in za sabo vleče polno torbo, ki je bila večja kot on. Ga vidi soseda in se pošali: ej torbica, kam vlečeš Janezka? Janezek se obrne in pogleda sosedo in pravi: ej gobec kam vlečeš ta staro?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:59:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notri Super sem res vesela in moram to deliti z vami ......aja pa po novem letu kupiva 2 avtomobila:enga zame in enga družinskega Super tud za avto Kerga boš pa izbrala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:59:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notri Super oooo super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:00:17
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro..... z možekom sma včeraj nabavla akvarij 100l in sma ga v grobem pripravla samo nekaj trave še mormo dodat (kr plastične ker meni rastline ne ratajo..... ogledala sma si tud ribice mislim, da bomo not naselil nekje 5 vrst ribic ampak to čez 14 dni ker more voda bit 14 dni not in je treba en kup stvari not dat.... da bo pripravljena.... Florjan k je danes videl akvarij je reku da je želosten k nima nič ribic Katjuša ful lepo A smem vprašat kok sploh pride tak akvarij? akvarij je bil to kar vidiš na sliki je blo 200€ s tem da sem imela že doma tamala 2 okraska ki bi stala še nekje 20-30€ akvarij je bil znižan iz 169 na 109 pri MR Pet.... Uf kr drag špas Je pa lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:00:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznam nisem vidla bom šla iskat... čeprav zdej je in Cars in pa še vedno lego vlak Tomažek v leclerkovi reklami sem vidla vlakca+progo+hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisa hvala grem letak prelistat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:01:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Dobro jutro...da se pofočkam.... Onasiss ste mel pa dolgo spanje dons
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:03:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Šaki IZVIRNO SPOROČILO: Jutta vidim, da nas je danes več plačevalo položnice SE PODPIŠPEM.SEM ZA ŠALO takoj ob 150 e.pa to so ble samo tri položnice tudi mi smo včeraj lovili zadnji rok za položnice 3 položnice skupaj so znesle nekje 220€ Halooo....Mi imamo samo eno položnico za 290 €...pa ni to kredit ampak položnica za stanovanje, najemnina in ostali stroški..... poleg tega imamo še žmilion ostalih stroškov... Tako, da ena plača za položnice pri nas ni dovolj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:03:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznam nisem vidla bom šla iskat... čeprav zdej je in Cars in pa še vedno lego vlak Tomažek v leclerkovi reklami sem vidla vlakca+progo+hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisa Čebela a je to isto kot v Merkatorjevi reklami? ne gledam mercatorjevih reklam Stane 19,49 E kao 50% znižan, ima tunel, pa hiško in progo. Se mi pa zdi da je to bolj za micene in ne za Florjana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:04:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notri A si na lotu zadela in nam nočeš povedat, ker bi morala delit???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:06:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Ne...nismo spal...Onasis dela dopoldne ta teden in sem morala oba oblečt in spokat v vrtec....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:06:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Šaki IZVIRNO SPOROČILO: Jutta vidim, da nas je danes več plačevalo položnice SE PODPIŠPEM.SEM ZA ŠALO takoj ob 150 e.pa to so ble samo tri položnice tudi mi smo včeraj lovili zadnji rok za položnice 3 položnice skupaj so znesle nekje 220€ Halooo....Mi imamo samo eno položnico za 290 €...pa ni to kredit ampak položnica za stanovanje, najemnina in ostali stroški..... poleg tega imamo še žmilion ostalih stroškov... Tako, da ena plača za položnice pri nas ni dovolj.... Uf Onasiss potem sem jaz lahko kr srečna k mamo v povprečju za 300e položnic, no ta mesec sva mela še olje za plačat tastu pa tašči (350e).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:08:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro..... z možekom sma včeraj nabavla akvarij 100l in sma ga v grobem pripravla samo nekaj trave še mormo dodat (kr plastične ker meni rastline ne ratajo..... ogledala sma si tud ribice mislim, da bomo not naselil nekje 5 vrst ribic ampak to čez 14 dni ker more voda bit 14 dni not in je treba en kup stvari not dat.... da bo pripravljena.... Florjan k je danes videl akvarij je reku da je želosten k nima nič ribic Katjuša ful lepo A smem vprašat kok sploh pride tak akvarij? akvarij je bil to kar vidiš na sliki je blo 200€ s tem da sem imela že doma tamala 2 okraska ki bi stala še nekje 20-30€ akvarij je bil znižan iz 169 na 109 pri MR Pet.... Uf kr drag špas Je pa lepo ja drago sploh če smo šli smo šli samo kače gledat florjan si ful želi kače videt in sem se spomnla da jih lahko gremo v trgovino gledat in evo smo prlišli v trgovino smo pa ribice vidl in nekako imama z mojmu skos željo po akvariju (do sedaj smo mel samo zlate ribice.... zdej kaki 2 leti niti teh) in sma se na hitro odločila da si zrihtamo ornk akvarij not bomo dal ene živorodne ribice in če ratajo pol boste vse doble kak parček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:09:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo oz jaz sem spala ko ubita.... nisem tud otrok slišala....baje se je samo 1x zbudla, ker je bila žejna..... tako je Onasis reku... jaz nič ne vem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:11:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notri A si na lotu zadela in nam nočeš povedat, ker bi morala delit??? Ne ni na lotu zadela. Je tašča denar ponudila oz. posodila, dala, ne vem točno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:14:05
|
|
|
|
Čebel@
|
onasiss.......dobro jutro.......ne nismo na lotu zadeli-to še bomo urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ katjuša...... za akvarij.....pri nas bo tudi v novem stanovanju ampak un tavelik ki ima omarico zraven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:18:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uf Onasiss potem sem jaz lahko kr srečna k mamo v povprečju za 300e položnic, no ta mesec sva mela še olje za plačat tastu pa tašči (350e). Seveda si lahko srečna..... in vse ostale tudi. No...midva pač plačujeva ceno, ker sama živiva in imava mir pred vsemi nadležnimi taščami, tasti, mamami in sestrami.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:20:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ A kupuješ avto na kateremu piše da je 3+ in te pripelje do službe..al kva?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:21:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uf Onasiss potem sem jaz lahko kr srečna k mamo v povprečju za 300e položnic, no ta mesec sva mela še olje za plačat tastu pa tašči (350e). Seveda si lahko srečna..... in vse ostale tudi. No...midva pač plačujeva ceno, ker sama živiva in imava mir pred vsemi nadležnimi taščami, tasti, mamami in sestrami..... Onasiss ja sej biti na svojem je super Me je pa presenetil znesek ker sem mislila da so neprofitna stanovanja bolj poceni.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:21:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ A kupuješ avto na kateremu piše da je 3+ in te pripelje do službe..al kva????? onasiss dej vse za nazaj preber Glede tomy vlakca se pogovarjave
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:23:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ A kupuješ avto na kateremu piše da je 3+ in te pripelje do službe..al kva????? .....a veš za kakšnega takega,al kaj?
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.11.2009 9:24:30 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:24:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.......dobro jutro.......ne nismo na lotu zadeli-to še bomo urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ katjuša...... za akvarij.....pri nas bo tudi v novem stanovanju ampak un tavelik ki ima omarico zraven jst sega vlakeca ne vidim mi bi tud mel onga sam ni prostora in smo se zadovoljili s tem za zdej ..... če nam bo všeč še vedno čas mislim, pa da je ta 100 litrski za zečetek čist dost, da se navadiš kako z ribicami delat in za vodo skrbet ker s tem bo več dela k z zlatimi in treba je pazit na pH vode in temparaturo.... kr neki stvari je treba pazit k pri zlatih ni treba..... kasneje bomo tud rastline not posadil sam za zdej nej bodo umetne poznam par poročen že pomoje okol 30 let za poročno darilo dobil akvarij z ribicami in ga še zdej imajo in ribice not seveda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:25:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.......dobro jutro.......ne nismo na lotu zadeli-to še bomo urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+ katjuša...... za akvarij.....pri nas bo tudi v novem stanovanju ampak un tavelik ki ima omarico zraven jst sega vlakeca ne vidim mi bi tud mel onga sam ni prostora in smo se zadovoljili s tem za zdej ..... če nam bo všeč še vedno čas mislim, pa da je ta 100 litrski za zečetek čist dost, da se navadiš kako z ribicami delat in za vodo skrbet ker s tem bo več dela k z zlatimi in treba je pazit na pH vode in temparaturo.... kr neki stvari je treba pazit k pri zlatih ni treba..... kasneje bomo tud rastline not posadil sam za zdej nej bodo umetne poznam par poročen že pomoje okol 30 let za poročno darilo dobil akvarij z ribicami in ga še zdej imajo in ribice not seveda pri nas ima moj full smisel za ribe in jih bo on rihtal .....čaki ti grem iskat slikico iz reklame
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 9:26:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uf Onasiss potem sem jaz lahko kr srečna k mamo v povprečju za 300e položnic, no ta mesec sva mela še olje za plačat tastu pa tašči (350e). Seveda si lahko srečna..... in vse ostale tudi. No...midva pač plačujeva ceno, ker sama živiva in imava mir pred vsemi nadležnimi taščami, tasti, mamami in sestrami..... Onasiss ja sej biti na svojem je super Me je pa presenetil znesek ker sem mislila da so neprofitna stanovanja bolj poceni. jst bi tud bla na svojem mogoče pa kdaj.... če bi imela tud jazs lužbo bi blo to lažje izvedljivo..... no ko bi imel vsaj svoje števce za vodo elektirko..... mal že razmišljama, da bi si tle zrihtala vsaj za svoje nadstropje vsaj za elektriko.... ampak če češ to delat morš ve razmit in nove kable.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?