|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
17.11.2009 8:58:10   
Onasiss
Dobro jutro...da se pofočkam....
user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.11.2009 8:58:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem vidla bom šla iskat... čeprav zdej je in Cars in pa še vedno lego vlak Tomažek

v leclerkovi reklami sem vidla vlakca+progo+hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisa

Čebela a je to isto kot v Merkatorjevi reklami?

ne gledam mercatorjevih reklamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.11.2009 8:59:01   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Gre Janezek prvi dan v šolo in za sabo vleče polno torbo, ki je bila večja kot on. Ga vidi soseda in se pošali: ej torbica, kam vlečeš Janezka? Janezek se obrne in pogleda sosedo in pravi: ej gobec kam vlečeš ta staro?
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.11.2009 8:59:20   
Urša08

no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem res vesela in moram to deliti z vamiuser posted image ......aja pa po novem letu kupiva 2 avtomobila:enga zame in enga družinskegauser posted image user posted image user posted image

Super tud za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image Kerga boš pa izbrala?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.11.2009 8:59:49   
Katjusa

no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.11.2009 9:00:17   
Urša08

dobro jutro.....

z možekom sma včeraj nabavla akvarij 100l in sma ga v grobem pripravla samo nekaj trave še mormo dodat (kr plastične ker meni rastline ne ratajo..... ogledala sma si tud ribice mislim, da bomo not naselil nekje 5 vrst ribic ampak to čez 14 dni ker more voda bit 14 dni not in je treba en kup stvari not dat.... da bo pripravljena....
Florjan k je danes videl akvarij je reku da je želosten k nima nič ribicuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Katjuša ful lepo user posted image user posted image user posted image user posted image A smem vprašat kok sploh pride tak akvarij?

akvarij je bil to kar vidiš na sliki je blo 200€ s tem da sem imela že doma tamala 2 okraskauser posted image user posted image user posted image user posted image ki bi stala še nekje 20-30€ akvarij je bil znižan iz 169 na 109 pri MR Pet....

Uf kr drag špasuser posted image Je pa lepouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.11.2009 9:00:41   
Katjusa

katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem vidla bom šla iskat... čeprav zdej je in Cars in pa še vedno lego vlak Tomažek

v leclerkovi reklami sem vidla vlakca+progo+hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisa

hvala grem letak prelistatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.11.2009 9:01:13   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Dobro jutro...da se pofočkam....
user posted image

Onasiss ste mel pa dolgo spanje dons user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.11.2009 9:03:11   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da nas je danes več plačevalo položniceuser posted image user posted image user posted image

SE PODPIŠPEM.SEM ZA ŠALO takoj ob 150 e.pa to so ble samo tri položnice user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mi smo včeraj lovili zadnji rok za položnice 3 položnice skupaj so znesle nekje 220€user posted image user posted image user posted image user posted image

Halooo....Mi imamo samo eno položnico za 290 €...pa ni to kredit ampak položnica za stanovanje, najemnina in ostali stroški..... poleg tega imamo še žmilion ostalih stroškov... Tako, da ena plača za položnice pri nas ni dovolj....user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.11.2009 9:03:24   
Urša08

Čebela a je to isto kot v Merkatorjevi reklami?

ne gledam mercatorjevih reklamuser posted image

Stane 19,49 E kao 50% znižan, ima tunel, pa hiško in progo. Se mi pa zdi da je to bolj za micene in ne za Florjanauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.11.2009 9:04:23   
Onasiss

A si na lotu zadela in nam nočeš povedat, ker bi morala delit??? user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.11.2009 9:06:08   
Onasiss
Ne...nismo spal...Onasis dela dopoldne ta teden in sem morala oba oblečt in spokat v vrtec....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.11.2009 9:06:18   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da nas je danes več plačevalo položniceuser posted image user posted image user posted image

SE PODPIŠPEM.SEM ZA ŠALO takoj ob 150 e.pa to so ble samo tri položnice user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mi smo včeraj lovili zadnji rok za položnice 3 položnice skupaj so znesle nekje 220€user posted image user posted image user posted image user posted image

Halooo....Mi imamo samo eno položnico za 290 €...pa ni to kredit ampak položnica za stanovanje, najemnina in ostali stroški..... poleg tega imamo še žmilion ostalih stroškov... Tako, da ena plača za položnice pri nas ni dovolj....user posted image

Uf Onasiss potem sem jaz lahko kr srečna k mamo v povprečju za 300e položnic, no ta mesec sva mela še olje za plačat tastu pa tašči (350e).

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.11.2009 9:08:45   
Katjusa

dobro jutro.....

z možekom sma včeraj nabavla akvarij 100l in sma ga v grobem pripravla samo nekaj trave še mormo dodat (kr plastične ker meni rastline ne ratajo..... ogledala sma si tud ribice mislim, da bomo not naselil nekje 5 vrst ribic ampak to čez 14 dni ker more voda bit 14 dni not in je treba en kup stvari not dat.... da bo pripravljena....
Florjan k je danes videl akvarij je reku da je želosten k nima nič ribicuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Katjuša ful lepo user posted image user posted image user posted image user posted image A smem vprašat kok sploh pride tak akvarij?

akvarij je bil to kar vidiš na sliki je blo 200€ s tem da sem imela že doma tamala 2 okraskauser posted image user posted image user posted image user posted image ki bi stala še nekje 20-30€ akvarij je bil znižan iz 169 na 109 pri MR Pet....

Uf kr drag špasuser posted image Je pa lepouser posted image

ja drago sploh če smo šli smo šli samo kače gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image florjan si ful želi kače videt in sem se spomnla da jih lahko gremo v trgovino gledat in evo smo prlišli v trgovino smo pa ribice vidl in nekako imama z mojmu skos željo po akvariju (do sedaj smo mel samo zlate ribice.... zdej kaki 2 leti niti teh) in sma se na hitro odločila da si zrihtamo ornk akvarij not bomo dal ene živorodne ribice in če ratajo pol boste vse doble kak parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.11.2009 9:09:21   
Onasiss
Mi smo oz jaz sem spala ko ubita....user posted image  nisem tud otrok slišala....baje se je samo 1x zbudla, ker je bila žejna.....user posted image user posted image  tako je Onasis reku... jaz nič ne vem....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.11.2009 9:11:06   
Urša08

A si na lotu zadela in nam nočeš povedat, ker bi morala delit??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ni na lotu zadela. Je tašča denar ponudila oz. posodila, dala, ne vem točno user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.11.2009 9:14:05   
Čebel@
onasiss.......dobro jutro.......ne nismo na lotu zadeli-to še bomouser posted image user posted image user posted image user posted image

urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+

katjuša......user posted image user posted image user posted image  za akvarij.....pri nas bo tudi v novem stanovanju ampak un tavelik ki ima omarico zraven

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.11.2009 9:18:41   
Onasiss

Uf Onasiss potem sem jaz lahko kr srečna k mamo v povprečju za 300e položnic, no ta mesec sva mela še olje za plačat tastu pa tašči (350e).

Seveda si lahko srečna.....user posted image user posted image user posted image  in vse ostale tudi.

No...midva pač plačujeva ceno, ker sama živiva in imava mir pred vsemi nadležnimi user posted image user posted image  taščami, tasti, mamami in sestrami..... user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.11.2009 9:20:10   
Onasiss

urša......jaz bi imela 206,ampak verjetno bom vzela neki čist tok da me pripelje tist 1 kilometer do službe......tist v leclerku zraven piše 3 leta+

A kupuješ avto na kateremu piše da je 3+ in te pripelje do službe..al kva?????user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.11.2009 9:21:04   
Urša08

Seveda si lahko srečna.....user posted image user posted image user posted image  in vse ostale tudi.

No...midva pač plačujeva ceno, ker sama živiva in imava mir pred vsemi nadležnimi user posted image user posted image  taščami, tasti, mamami in sestrami..... user posted image user posted image user posted image

Onasiss ja sej biti na svojem je super user posted image user posted image user posted image user posted image Me je pa presenetil znesek ker sem mislila da so neprofitna stanovanja bolj poceni.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.11.2009 9:21:48   
Urša08

A kupuješ avto na kateremu piše da je 3+ in te pripelje do službe..al kva?????user posted image user posted image

onasiss dej vse za nazaj preber user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede tomy vlakca se pogovarjave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.11.2009 9:23:18   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....a veš za kakšnega takega,al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.11.2009 9:24:30 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.11.2009 9:24:22   
Katjusa

onasiss.......dobro jutro.......ne nismo na lotu zadeli-to še bomouser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......user posted image user posted image user posted image  za akvarij.....pri nas bo tudi v novem stanovanju ampak un tavelik ki ima omarico zraven

jst sega vlakeca ne vidimuser posted image

mi bi tud mel onga sam ni prostora in smo se zadovoljili s tem za zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... če nam bo všeč še vedno časuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim, pa da je ta 100 litrski za zečetek čist dost, da se navadiš kako z ribicami delat in za vodo skrbet ker s tem bo več dela k z zlatimi in treba je pazit na pH vode in temparaturo.... kr neki stvari je treba pazit k pri zlatih ni treba..... kasneje bomo tud rastline not posadil sam za zdej nej bodo umetneuser posted image user posted image user posted image user posted image
poznam par poročen že pomoje okol 30 let za poročno darilo dobil akvarij z ribicami in ga še zdej imajo in ribice not sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.11.2009 9:25:52   
Čebel@

jst sega vlakeca ne vidimuser posted image

mi bi tud mel onga sam ni prostora in smo se zadovoljili s tem za zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... če nam bo všeč še vedno časuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim, pa da je ta 100 litrski za zečetek čist dost, da se navadiš kako z ribicami delat in za vodo skrbet ker s tem bo več dela k z zlatimi in treba je pazit na pH vode in temparaturo.... kr neki stvari je treba pazit k pri zlatih ni treba..... kasneje bomo tud rastline not posadil sam za zdej nej bodo umetneuser posted image user posted image user posted image user posted image
poznam par poročen že pomoje okol 30 let za poročno darilo dobil akvarij z ribicami in ga še zdej imajo in ribice not sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas ima moj full smisel za ribe in jih bo on rihtaluser posted image user posted image user posted image .....čaki ti grem iskat slikico iz reklame

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.11.2009 9:26:22   
Katjusa

Onasiss ja sej biti na svojem je super user posted image user posted image user posted image user posted image Me je pa presenetil znesek ker sem mislila da so neprofitna stanovanja bolj poceni.

jst bi tud bla na svojemuser posted image user posted image user posted image mogoče pa kdaj.... če bi imela tud jazs lužbo bi blo to lažje izvedljivo..... no ko bi imel vsaj svoje števce za vodo elektirko.....user posted image user posted image user posted image user posted image mal že razmišljama, da bi si tle zrihtala vsaj za svoje nadstropje vsaj za elektriko.... ampak če češ to delat morš ve razmit in nove kable.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?