KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Čer.. No, jaz vam sporočam, da sem kot nova, prerojena,,,masaža super ena a, smeha dovolj ,,,drugič več o tem,,,savna je bila tudi svetovna,,,ma sva uživala z mojim kot že dolgo ne...za konec, pa me je še na željo v McDonalds peljal... ....sej sva se ravno pogovarjala, kako nobel je ...pa je rekel moj: sej po mojem naju tolk časa zdej ni bilo da so že ene 2 x prenovili Kokica, sem videla da imate pikice, lahko je alergija veš. Mogoče kak prašek novi, ali pa mehčalec, šampon, žajfica....a imate Niveo?...jaz osebno sem fuuuulll alergična na vse njene izdelke... mi je pa takrat ko sem Timona peljala na Metelkovo zaradi izpuščaja rekla zdravnica, da se lahko alergija pokaže kot en izpuščaj in na sredini bel flek -izbočen, ali pa kot male pikice-koprivnica...in da to zelo srbi...si opazila, da je kaj bolj nemiren? Ga srbi, se praska?...no samo pomislila sem na to.... da bo hitro šlo... aja, pa pikapoke še za Naajoo in Nikico... Ne, Yania...sem sama zeloooo proti Nivei, v vsem....pa še na živalih testirajo...No way. Imam vse od Bubchen iz Mullerja, že od rojstva. Kaj pa vem, kaj je to, sem mislila, da je od čaja Milupinega, ki vsebije tudi pomarančno, šipek, ...Ampak zakaj je potem prej imel vročino 37.3??? Aja, ne pa ni nič nemiren...povsem enak. Super, da sta uživala. Midva se že tudi spravljava v kino, da več res ni.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.11.2009 22:29:45 >
|