Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 20:10:54
|
|
|
|
Urša
|
Kar potrudi se!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 20:14:36
|
|
|
|
petarda
|
Ne bo mi uspelo... zdaj mi eno slikico nalaga že pol ure, pa je čisto pomanjšana ... Bi pa rada delila par slikic z vami, predvsem tisto na kateri se vidi tortica, ki jo je za moja škrata spekla podgurka . Je dobila veliko pohval, celo v gostilni, ki je znana po dobri hrani in kjer smo imeli praznovanje, del gostilne pa je slaščičarna, no in glavni slaščičar je vprašal kje smo naročili to tortico in kar ni mogel verjeti, da je doma narejena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 20:15:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kar potrudi se! No ajde...še kake pol urice...ravno toliko, da malo z večjega pospravim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 20:39:25
|
|
|
|
til
|
Punce imam eno vprašanje. Vem, da smo že parkrat pisale o tem pa ne najdem. Imam nov računalnik in nimam nobenega naslova, kjer se dobijo tele slikice, ki jih limate ob rojstnih dneh. Dajte mi prosim povedat kje jih najdem . Ker delam vabilo za Tilna za rojstni dan in rabim slikice, da jih bom prilimala zraven. Nekaj sem jih prekopirala kar od vas ampak bi mogoče vzela še kakšno drugo. Pa da povem še to, da imamo obdobje pljuvanja . In danes je šel Tilen zopet spat brez risanke. Kar je bilo za njega velik šok ne vem pa kako mu dopovedat, da se tega pač ne počne . Uporabila sem že vse fore še od prej ko je imel takšna in drugačna obdobja ampak nič ne pomaga upam, da se ga bo tole z risankami kaj prijelo. No zdaj pa lahko noč.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 20:46:40
|
|
|
|
petarda
|
Za pljuvanje bi mu pa jaz tudi najstrožjo kazen odredila...pač vzela tisto, kar mu je najljubše .... drgač pa ti ne znam dosti pomagat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 20:50:06
|
|
|
|
petarda
|
samo tole mi je uspelo naložit ....se ne vidi cela tortica Moram pa iti zdaj zraven juniorja, ker se nekaj zbuja, očitno ga je kar zmatral tale krst.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 20:57:46
|
|
|
|
amy26
|
čestitke vsem slavljencem čestitke Paštetka sploh ni bilo časa za rr, Imela Elo bolano no danes je že boljša je pa kašljala na polno, vročina, brez apetita, smrkava no danes je že OK, lepo jedla pila til, lepo da si se oglasila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 20:59:31
|
|
|
|
amy26
|
petarda lušta slikica pol ste praznovali kar v gostilni, super mi bomo kar doma v ožjem krogu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 21:07:54
|
|
|
|
Urša
|
Čudovita tortica! Podgurka je prava mojstrica!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.11.2009 21:16:21
|
|
|
|
ada2
|
čestitke vsem slavljencem, petrada res lepa torta - podgurka, pa petarditu so pa lasje ful hitro zrasli, ima spet take dolge... saj smo takrat poleti 1x istočasno bili pri frizerju, če se prav spomnim ... ampak ne vem pa, ali smo potem mi še 1x bili v glavnem, vreme je bilo danes čudovito, kar smo dobro izkoristili, včeraj pa tudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 0:22:58
|
|
|
|
Meggi
|
Začelo se je on taki uri, ko smo štartal proti mestu snidenja. Nova spoznanja, nove radosti so nas obogatile do 4. svečke. VSE NAJBOLJŠE, SONCE MOJE,... p.s. Mamina prva uradna torta ,.. za mojo malo rožico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 7:42:41
|
|
|
|
petarda
|
Evo čez noč je še tile dve naložilo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 7:47:04
|
|
|
|
petarda
|
Medvedka sta moja dva sinčka, strelo je imel petardito na vabilih in v večino darilnih vrečkah , prav takega angelčka pa je imel junior na belem krstnem pregrinjalu... ...v glavnem...vse po naročilu . Pa res se je zelooooooooooo potrudila podgurka. No...kdo pa danes kaj praznuje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 7:49:29
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše, Brina! Meggi lepo si se potrudila!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 12:13:46
|
|
|
|
Meggi
|
U hvala hvala, po dolgem cajtu sem spet mal ponosna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 19:43:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdravo drage moje Po dveh dneh internetnega mrka sem nazaj. Nam je trebalo updejtati računalnik in nama ga je sosed lepo čez vikend porihtal. Najprej: VSE NAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENCEM Potem pa malo majn dobra novica Danes sem imela pregled. Situacija je vse prej kot rožnata. Maternični vrat se je skrajšal na minimun. Je G rekla da ga je še dober cm, pa malo sem odprta. Tako da imam strogo ležanje. Od zadnjega pregleda imam eno kilo majn. Tako da sem se do sedaj zredila 9 kg. Zgleda da bom sedaj res mogla počivati. Še sreča, da je jesen in že skoraj zima, ker drugače non stop nekaj delam-če ne v hiši, pa zunaj. Edino na vrtu bi mogla še zelje porezat, pa bo to baje naredil. Pa še nekaj sem izvedela. Sem bila res presenečena ker tega do sedaj nisem vedla Mene je G danes tako nadrla glede božanja. Roka mi je večkrat čisto tako podzavestno ušla na trebuh in sem ga pobožala. No, pa baje to dotikanje vzpodbuja krčenje maternice. Tako da se sedaj močno kontroliram da tega ne delam (sem kopirala kar iz januark ker se mi ne ljubi še enkrat pisati )
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 19:49:54
|
|
|
|
petarda
|
Naty počivaj, pa nemesto trebuščka božaj lubija, pa bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 20:01:40
|
|
|
|
Urša
|
Naty, čuvaj se!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 20:03:07
|
|
|
|
Urša
|
Samo tale tortica je pa tako kjut, da se je ne morem nagledat! Res ne bi rekla, da je doma narejena! Podgurka naj kar s.p. odpre!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 20:39:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Samo tale tortica je pa tako kjut, da se je ne morem nagledat! Res ne bi rekla, da je doma narejena! Podgurka naj kar s.p. odpre! Se popolnoma strinjam
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 20:44:12
|
|
|
|
ada2
|
naty počivaj!!!! če boš pa kaj rabila pa me rufni... zdaj vem do tebe priti (po najbližji poti ), pa dokler sem doma ni problema. lahko tudi kdaj z adamom prideva po Sergeja, pa se gremo malo igrat, da boš ti v miru počivala pa še vprašanje za vse: ali je katera uporabljala tisto za uha pucat, ko se pošprica v uho in potem kao umazanija vun priteče? bubi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 20:46:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa še vprašanje za vse: ali je katera uporabljala tisto za uha pucat, ko se pošprica v uho in potem kao umazanija vun priteče? bubi? Jaz sem vprašala pediatra, pa mi je rekel, da v uho ni pametno dajati NIČ... ne olja, ne tega razpršila...nič.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 21:08:16
|
|
|
|
petarda
|
Ada zdaj imaš dirty dancing
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.11.2009 21:14:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada zdaj imaš dirty dancing jap, samo moj gleda sovražnik pred vrati... meni je sicer to dober film, ampak nisem glih danes take volje za to gledat... bom šla raje v spalnico alfa gledat
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?