|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
15.11.2009 20:10:54   
Urša
Kar potrudi se!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 826
15.11.2009 20:14:36   
petarda
Ne bo mi uspelo... user posted image  zdaj mi eno slikico nalaga že pol ure, pa je čisto pomanjšana user posted image ... Bi pa rada delila par slikic z vami, predvsem tisto na kateri se vidi tortica, ki jo je za moja škrata spekla podgurka user posted image user posted image user posted image . Je dobila veliko pohval, celo v gostilni, ki je znana po dobri hrani in kjer smo imeli praznovanje, del gostilne pa je slaščičarna, no in glavni slaščičar je vprašal kje smo naročili to tortico in kar ni mogel verjeti, da je doma narejena user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.11.2009 20:15:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kar potrudi se!

No ajde...še kake pol urice...ravno toliko, da malo z večjega pospravim user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.11.2009 20:39:25   
til
Punce imam eno vprašanje. Vem, da smo že parkrat pisale o tem pa ne najdem. Imam nov računalnik in nimam nobenega naslova, kjer se dobijo tele slikice, ki jih limate ob rojstnih dneh. Dajte mi prosim povedat kje jih najdem user posted image . Ker delam vabilo za Tilna za rojstni dan in rabim slikice, da jih bom prilimala zraven. Nekaj sem jih prekopirala kar od vas ampak bi mogoče vzela še kakšno drugo.

Pa da povem še to, da imamo obdobje pljuvanja user posted image user posted image . In danes je šel Tilen zopet spat brez risanke. Kar je bilo za njega velik šokuser posted image ne vem pa kako mu dopovedat, da se tega pač ne počneuser posted image . Uporabila sem že vse fore še od prej ko je imel takšna in drugačna obdobja ampak nič ne pomaga upam, da se ga bo tole z risankami kaj prijelo.

No zdaj pa lahko noč.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.11.2009 20:44:41   
petarda
Jaz jih limam od tule

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 830
15.11.2009 20:46:40   
petarda
Za pljuvanje bi mu pa jaz tudi najstrožjo kazen odredila...pač vzela tisto, kar mu je najljubše user posted image .... drgač pa ti ne znam dosti pomagat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 831
15.11.2009 20:50:06   
petarda
samo tole mi je uspelo naložit user posted image ....se ne vidi cela torticauser posted image

user posted image

Moram pa iti zdaj zraven juniorja, ker se nekaj zbuja, očitno ga je kar zmatral tale krst.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 832
15.11.2009 20:57:46   
amy26
čestitke vsem slavljencem

user posted image

čestitke Paštetka user posted image user posted image user posted image

sploh ni bilo časa za rr, Imela Elo bolano no danes je že boljša
je pa kašljala na polno, vročina, brez apetita, smrkava
no danes je že OK, lepo jedla pilauser posted image

til, lepo da si se oglasila

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 833
15.11.2009 20:59:31   
amy26
petarda lušta slikica

pol ste praznovali kar v gostilni, super
mi bomo kar doma v ožjem krogu

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.11.2009 21:07:54   
Urša
Čudovita tortica! Podgurka je prava mojstrica! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 835
15.11.2009 21:16:21   
ada2
čestitke vsem slavljencem, petrada res lepa torta - user posted image user posted image user posted image  podgurka, pa petarditu so pa lasje ful hitro zrasli, ima spet take dolge... saj smo takrat poleti 1x istočasno bili pri frizerju, če se prav spomnimuser posted image user posted image ... ampak ne vem pa, ali smo potem mi še 1x biliuser posted image  

v glavnem, vreme je bilo danes čudovito, kar smo dobro izkoristili, včeraj pa tudiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 836
16.11.2009 0:22:58   
Meggi
user posted image

Začelo se je on taki uri, ko smo štartal proti mestu snidenja.
Nova spoznanja, nove radosti so nas obogatile do 4. svečke.

VSE NAJBOLJŠE, SONCE MOJE,...

p.s. Mamina prva uradna torta ,.. za mojo malo rožico user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 837
16.11.2009 7:42:41   
petarda
Evo čez noč je še tile dve naložilo...

user posted image  user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 838
16.11.2009 7:47:04   
petarda
Medvedka sta moja dva sinčka, strelo je imel petardito na vabilih in v večino darilnih vrečkah user posted image , prav takega angelčka pa je imel junior na belem krstnem pregrinjalu...user posted image ...v glavnem...vse po naročilu user posted image . Pa res se je zelooooooooooo potrudila podgurka. user posted image user posted image

No...kdo pa danes kaj praznuje? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 839
16.11.2009 7:49:29   
petarda
Vse najboljše, Brina!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Meggi lepo si se potrudila! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 840
16.11.2009 12:13:46   
Meggi
U hvala hvala, po dolgem cajtu sem spet mal ponosna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 841
16.11.2009 19:43:59   
Naty_ka
Zdravo drage moje user posted image

Po dveh dneh internetnega mrka sem nazaj. Nam je trebalo updejtati računalnik in nama ga je sosed lepo čez vikend porihtal.

Najprej:

VSE NAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENCEM user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa malo majn dobra novica user posted image
Danes sem imela pregled. Situacija je vse prej kot rožnata. Maternični vrat se je skrajšal na minimun. Je G rekla da ga je še dober cm, pa malo sem odprta. Tako da imam strogo ležanje. Od zadnjega pregleda imam eno kilo majn. Tako da sem se do sedaj zredila 9 kg.
Zgleda da bom sedaj res mogla počivati. Še sreča, da je jesen in že skoraj zima, ker drugače non stop nekaj delam-če ne v hiši, pa zunaj. Edino na vrtu bi mogla še zelje porezat, pa bo to baje user posted image  naredil.

Pa še nekaj sem izvedela. Sem bila res presenečena ker tega do sedaj nisem vedla user posted image
Mene je G danes tako nadrla glede božanja. Roka mi je večkrat čisto tako podzavestno ušla na trebuh in sem ga pobožala. No, pa baje to dotikanje vzpodbuja krčenje maternice. Tako da se sedaj močno kontroliram da tega ne delam user posted image

(sem kopirala kar iz januark ker se mi ne ljubi še enkrat pisatiuser posted image )

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 842
16.11.2009 19:49:54   
petarda
Naty počivaj, pa nemesto trebuščka božaj lubija, pa bo user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
16.11.2009 20:01:40   
Urša
Naty, čuvaj se! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 844
16.11.2009 20:03:07   
Urša
Samo tale tortica je pa tako kjut, da se je ne morem nagledat! Res ne bi rekla, da je doma narejena! Podgurka naj kar s.p. odpre! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 845
16.11.2009 20:39:00   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Samo tale tortica je pa tako kjut, da se je ne morem nagledat! Res ne bi rekla, da je doma narejena! Podgurka naj kar s.p. odpre! user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 846
16.11.2009 20:44:12   
ada2
naty počivaj!!!!
če boš pa kaj rabila pa me rufni... zdaj vem do tebe priti (po najbližji potiuser posted image ), pa dokler sem doma ni problema. lahko tudi kdaj z adamom prideva po Sergeja, pa se gremo malo igrat, da boš ti v miru počivalauser posted image

pa še vprašanje za vse: ali je katera uporabljala tisto za uha pucat, ko se pošprica v uho in potem kao  umazanija vun priteče? bubi?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 847
16.11.2009 20:46:15   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pa še vprašanje za vse: ali je katera uporabljala tisto za uha pucat, ko se pošprica v uho in potem kao  umazanija vun priteče? bubi?user posted image

Jaz sem vprašala pediatra, pa mi je rekel, da v uho ni pametno dajati NIČ... ne olja, ne tega razpršila...nič.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 848
16.11.2009 21:08:16   
petarda
Ada zdaj imaš dirty dancing user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.11.2009 21:14:40   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada zdaj imaš dirty dancing user posted image

jap, samo moj user posted image  gleda sovražnik pred vrati... meni je sicer to dober film, ampak nisem glih danes take volje za to gledat... bom šla raje v spalnico alfa gledatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?