|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
11.11.2009 10:39:53   
Teni_
Hvala. Ravno hallo kitty je imela navabilih za rojstni dan. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.11.2009 13:43:24   
ada2
Vse najboljše Nika!user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.11.2009 18:26:29   
NinaŠ
Nika vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.11.2009 18:36:00   
Teni_
Hvala. Nika je bila danes za 3 ure v vrtcu, ker je šla praznovat rojstni dan.

user posted image

user posted image

user posted image
Evo, tako fantje že zdaj stojijo v vrsti za Nikouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.11.2009 18:37:40 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.11.2009 18:39:45   
*bubi*
Vse najboljše, Nika user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.11.2009 18:43:41   
Urša
VSE NAJBOLJŠE NIKA!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.11.2009 21:12:13   
petarda
Prišla iz Martinovanja s sodelavkami user posted image user posted image user posted image ... Bubi, ada...in mogoče še katera....boste dobile vabilo mojega malega svaka, da bi bile FB prijateljice, ker je čist v farmo padu in rabi sosede user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.11.2009 21:26:47   
*bubi*
Aha..... se mi je zdelo, kam pes taco moli. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.11.2009 22:15:04   
petarda
...sem dobila danes eno dozo motivacije, da bi petardito in junior dobila še bratca ali sestrico user posted image user posted image user posted image ....jaooooo...jaz še res nebi šla v službo user posted image ....sploh pa ne v tako, kot jo zdaj opisujejo...baje so odnosi...tko-tkouser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.11.2009 8:00:12   
petarda
Dobro jutro user posted image

user posted image

Imejte lep dan...pri nas se že kaže sonček! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 785
12.11.2009 9:50:57   
Naty_ka
Dan

Pa ne morem rečti da je dober, ker sem take volje da je hudo.
Sva šla danes s S k zobozdravniku. In sediva tam že eno uro in 15 min. itak v polni čakalnici-je zraven še splošni zdravnik. In ko bi morala biti na vrsti, pride ena frajla z otrokom-mislim da tam en tretji razred in kar gre not. Jao. Mi je tlak dvgnilo na maksimum. Še S me je spraševal kaj je zdaj to in zakaj je šel fantek pred njim.
No, pa sem potem tej damici ko je šla ven povedala da se to ne dela in me je samo čukavo gledala user posted image
Pa sem še zobozdravnici rekla da bi bilo lepo da bi malo gledala na vrstni red, ker mi sicer ni problem malo počakat, je pa mi problem sedet tako dolgo v polni čakalnici bolanih ljudi z zdravim otrokom
Pa jo prosim če mi pove kdaj lahko še jaz pridem. Sem bila že pred dopusti in mi je takrat rekla da naj pridem jeseni. Zdaj pa me je napizdila, da kje sem bila tako dolgouser posted image  Ej, meni več ni nič jasno.
Vem samo to, da se je S veselil tiste štampilke (ki jo dobi vsak) in da mu je danes ni dala. Mi je prav hudo ko sem gledala njegov razočaran obraz.user posted image

Uh, mogla sem se malo skašljat user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 786
12.11.2009 15:34:01   
petarda
mudi se mi...samo tole....akcija spletna danes babycenter...maxicosi rodi xr.... žiga v naročju...ajd čau....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 787
12.11.2009 19:08:39   
NinaŠ
Joj Naty, takle tudi mene raz***** user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo moram ti pa priznat, da jaz ne bi bila tolk potrpežljiva, da bi uro 15 čakala user posted image , bi vzela kartico nazaj in se naročila za drugič.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 788
12.11.2009 19:10:51   
NinaŠ
....še bolj me pa razp****jo taki čukci kot je Humar user posted image user posted image . Mislim haloooooo user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo tokrat vsaj reševanje sam plačal!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 789
12.11.2009 20:17:17   
ada2
od 9 do 17 sem bila zunaj, če ne štejem 3x, ko sem šla miha previt, pa pol ure v šotoru na razstavi malih živaliuser posted image , kuhala nisem, sva šle z nušo na pico, andreja sem pa poslala na toplo malcouser posted image
prehodila sem mesto 2x po dolgem in počez, bila na pokopališču pri grobu dragega prijatelja, srečala veliko znancev in predvsem vpijala sončne žarke.

aja, včeraj sem pa bila v službi, ker so me klicali, da pridem izbrat darila za miklavževanje za otroke, pa me je šefica kar poklicala za raport in sva določili kdaj pridem delatuser posted image user posted image user posted image  torej 8 marca začnem, po vsej verjetnosti pa bom delala samo dopoldansko smeno, pa med vikendom brez dvanajstkuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 790
12.11.2009 21:21:33   
petarda
Naty...nimam besed za tvoj primer user posted image ....še najbolj za to, da mu zobozdravnica...ali pač sestra ni hotela potem dati tiste štampiljke user posted image user posted image .... Uf...k sreči sta naša zobozdravnica in sestra ful, ful prijazni, pa tudi zobozdravstvena ambulanta je čisto v drugem nadstropju od splošne....je moralo biti res bed sedeti tam med bolnimi otroci, pa še zdaj, ko s to gripo strašijo, pa še ti nosečka user posted image ... Nimam besed...resuser posted image

Ada a ti boš pa dopust še koristila? Koliko dni pa? Si se pa fajn zmenila za delovni čas user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 791
13.11.2009 8:16:33   
petarda
Dobro jutro, Tina! user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 792
13.11.2009 8:22:17   
petarda
uf...spet me je ven vrglo user posted image ....

user posted image

V glavnem....kava in čaj, potem pa keri kaj paše user posted image ....jaz bom danes kar obojeuser posted image .... Pa petek 13. je danes, pazite kaj delate user posted image user posted image user posted image ....nazadnje je bil točno pred osmimi meseci....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 793
13.11.2009 8:40:34   
ada2
Tina vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

pa tudi Žigu čestitke za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image

jaz pa šibam zdaj k frizeruuser posted image

pa ne vem, ali naj se vam zjamram ali ne, saj v bistvu sem itak čist odmislila vse skupaj, ampak.....eh!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 794
13.11.2009 8:41:53   
petarda
pa daj no...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 795
13.11.2009 18:56:41   
Urša
TINA, VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.11.2009 20:19:33   
NinaŠ
Hvala za čestitke user posted image

Tina je danes praznovala v vrtcu user posted image user posted image user posted image , itak je bila fulll navdušena user posted image user posted image user posted image , da ne rečem že zjutraj polna adrenalina user posted image . Popoldne smo se malo poveselili še doma, glavnina praznovanja pa nas čaka jutri in pojutrišnjem.... tako da fotke slavljenke sledijo.....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 797
13.11.2009 20:37:16   
Urša
Ne vem zakaj se mi čez nekaj časa zbriše slikica. user posted image  
Pa eno drugo za slavljenko!

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.11.2009 20:42:56   
*bubi*
Tina, vse naj, naj!!! user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 799
13.11.2009 23:41:58   
petarda
Lahko noč...jutri pa nov dan user posted image ....evo takle cajt pred štirimi leti sem že dihala user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?