Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:13:56
|
|
|
|
vitabella
|
no sem hotla še prej napisat, da sem jaz bla tut taka beba, da v košari sem se še rada vozla, pol v sedežu pa no way!!!! boga mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:17:00
|
|
|
|
vitabella
|
danes se pa tu gor bolj ko ne sama sabo pogovarjam matr sem si zanimiva! pa vztrajna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:17:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo marta, mam vprašanje zate že od zadnjič. napisala si da si iz Kamnika, zdaj pa da si bla pri svojih bla v Halozah? sem narobe razumela? lahk mi napišeš kaj me briga Sem komaj čakala, da ti vrnem... KAJ TE BRIGA! V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:19:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella danes se pa tu gor bolj ko ne sama sabo pogovarjam matr sem si zanimiva! pa vztrajna pride taki dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:21:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. Zanimiva zgodba.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:22:17
|
|
|
|
matcar
|
Čer,babike!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:23:14
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo marta, mam vprašanje zate že od zadnjič. napisala si da si iz Kamnika, zdaj pa da si bla pri svojih bla v Halozah? sem narobe razumela? lahk mi napišeš kaj me briga Sem komaj čakala, da ti vrnem... KAJ TE BRIGA! V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. sem radovedna kaj? upam, da ne preveč no pa saj ti si me pa po št. gatk spraševala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:24:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. Zanimiva zgodba. Ja v naši familijo so vsi ločeni. Midva trdiva, da bova prekinila tradicijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:24:47
|
|
|
|
matcar
|
Sem vas najprej za nazaj prebrala,zdaj pa še moj raport! Fuuuul sem v bedu ,spala skoraj nič,delno zaradi Saš-a(spet),delno zaradi zamašenega nosa.Danes sem delala dopoldan,tak da sem vstala ob 4.45.HB,da je bil dan miren,ker sem kot cota.Vse me boli,ušesa,grlo,poln nos,še mehur in ledvice.Tak,da je skrajni čas,da se spravim k dohtarju malo na obisk.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:25:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo marta, mam vprašanje zate že od zadnjič. napisala si da si iz Kamnika, zdaj pa da si bla pri svojih bla v Halozah? sem narobe razumela? lahk mi napišeš kaj me briga Sem komaj čakala, da ti vrnem... KAJ TE BRIGA! V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. sem radovedna kaj? upam, da ne preveč no pa saj ti si me pa po št. gatk spraševala O ne ne. Jaz pa nisem tako perverzna. To je bila Ly.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:25:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. Zanimiva zgodba. Ja v naši familijo so vsi ločeni. Midva trdiva, da bova prekinila tradicijo. Tako se govori!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:26:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella danes se pa tu gor bolj ko ne sama sabo pogovarjam matr sem si zanimiva! pa vztrajna pride taki dan. Mi2 z Ly ma že skusle,ne Ly?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:27:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas najprej za nazaj prebrala,zdaj pa še moj raport! Fuuuul sem v bedu ,spala skoraj nič,delno zaradi Saš-a(spet),delno zaradi zamašenega nosa.Danes sem delala dopoldan,tak da sem vstala ob 4.45.HB,da je bil dan miren,ker sem kot cota.Vse me boli,ušesa,grlo,poln nos,še mehur in ledvice.Tak,da je skrajni čas,da se spravim k dohtarju malo na obisk. Ja te se pa le spravi. Naj te malo porihtajo. Pa otroke v varstvo in v posteljo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:28:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas najprej za nazaj prebrala,zdaj pa še moj raport! Fuuuul sem v bedu ,spala skoraj nič,delno zaradi Saš-a(spet),delno zaradi zamašenega nosa.Danes sem delala dopoldan,tak da sem vstala ob 4.45.HB,da je bil dan miren,ker sem kot cota.Vse me boli,ušesa,grlo,poln nos,še mehur in ledvice.Tak,da je skrajni čas,da se spravim k dohtarju malo na obisk. Ja te se pa le spravi. Naj te malo porihtajo. Pa otroke v varstvo in v posteljo! Joj,kak bi mi to pasalo! Drugače bom itak pregorela.Grem ju3 zjutraj se kr naročit,HB,da sem zraven ZD doma.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:28:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj jaz je tudi ne obsojam. Jaz sem tudi tak delala. Je pa res da midva nisma imela takih problemom. Ne bom rekla da ni nikoli jokal v košari, če pa je pa tak kot si ti napisala vitabella popravla dudo, ponudla čajčka. ja ampak pri nekaterih otrocih to ne gre.pa lahko delaš kaj hočeš in nič. Jaz vidim sedaj ko imam dve,da so otroci fuuul različni med sabo...in vsakega moraš po svoje na svoj način,vsak čist svoje zahteva.Npr.pri meni oz M. nič nepali..ona ko bi se začela dret,pa je ne bi ven vzela,bi začela še bolj kričat,dudo,pa flašo pa bi mi verjetno nekam zabrisala ..in tukaj enostavno več ne vidiš druge možnosti kot hočeš nočeš ugodiš.res je full težko s takimi otroki.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:29:19
|
|
|
|
vitabella
|
oprosti marta! eh me tršice smo preveč fine da bi to spraševale, le kaj mi je bilo matcar nisi ti še na porodniški?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:31:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. Zanimiva zgodba. Ja v naši familijo so vsi ločeni. Midva trdiva, da bova prekinila tradicijo. .....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:31:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar nisi ti še na porodniški? Jap,do marca! Delam pa že od avgusta pri kolegici v kafiču,ponavadi med vikendi.Danes je bila izjema.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:31:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer,babike! Kontra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:32:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. Zanimiva zgodba. Ja v naši familijo so vsi ločeni. Midva trdiva, da bova prekinila tradicijo. Saj niste edina taka familija. Jaz še poznam eno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:33:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas najprej za nazaj prebrala,zdaj pa še moj raport! Fuuuul sem v bedu ,spala skoraj nič,delno zaradi Saš-a(spet),delno zaradi zamašenega nosa.Danes sem delala dopoldan,tak da sem vstala ob 4.45.HB,da je bil dan miren,ker sem kot cota.Vse me boli,ušesa,grlo,poln nos,še mehur in ledvice.Tak,da je skrajni čas,da se spravim k dohtarju malo na obisk. joj matcar.upam da se ti porihta meni pa gre na boljše.Edino ta nos...ma to ne moreš verjet...že cel mesec..diham skozi usta Danes sem začela tudi telovadit.....zdaj še pa iščem "partnerko" za tek
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:33:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. Zanimiva zgodba. Ja v naši familijo so vsi ločeni. Midva trdiva, da bova prekinila tradicijo. Saj niste edina taka familija. Jaz še poznam eno. Jaz pa kr nekaj!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 20:33:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo marta, mam vprašanje zate že od zadnjič. napisala si da si iz Kamnika, zdaj pa da si bla pri svojih bla v Halozah? sem narobe razumela? lahk mi napišeš kaj me briga Sem komaj čakala, da ti vrnem... KAJ TE BRIGA! V srednji šoli sem se skupaj z mamo (ki se je razšla s partnerjem) preselila iz Kamnika v Mb. Tam je spoznala novega partnerja in so se skupaj z babico (ki se je takrat ločila z dedkom) preselili v hišo v Haloze. sem radovedna kaj? upam, da ne preveč no pa saj ti si me pa po št. gatk spraševala O ne ne. Jaz pa nisem tako perverzna. To je bila Ly. Ja pe res je da sem jaz spraševala, samo perverzna pa nisem. Ni bil obvezen podatek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.