Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:48:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Očitno vse uživate v lepem vremenu Jaz pa čakam, da se Timeja zbudi, jo nahranim, potem pa na sprehod Gre katera zraven? Meni je Luka tudi zdaj zaspal, pol pa ga šibnema ven. Kam bosta šla? Mogoče se pa srečamo Midve bova šli najverjetneje do parka, pa malo po parku Samo ne vem, kdaj se bo gospodična zbudla Je res čisto adijo s tem spanjem po tem vikednu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:49:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tudi ti si zvečer omagala? Jaz sem zaspala kot ubita Nisem ravno omagala ker sem gledala tv do pol12. Samo iz pojstle se mi ni dalo. Pa je pasalo malo za spremembo. Včasih res spremembe pašejo, se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:50:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, hvala za tisti link prejšnjič, So fuuuuuull lepe slikice gor ja, ne... ...nekaj me je rač. zezal ampak sem s tem tudi nekaj dobrega naredila... Seveda si dobro nardila So res fajn slikice, pa še shranit jih ni treba, ko samo kodo za forum prekopiraš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:50:23
|
|
|
|
marta82
|
Midva s Tinejem sva pri mojih v Halozah. Dragi celi dan dela. Tinej je šel z babico na sprehod, jaz pa uživam na kavču. Popoldan se gremo pa na Ptujske kopat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:50:45
|
|
|
|
rina22
|
Uuuuu, jaz sem pa dobla 4. zvezdico zraven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:52:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Midva s Tinejem sva pri mojih v Halozah. Dragi celi dan dela. Tinej je šel z babico na sprehod, jaz pa uživam na kavču. Popoldan se gremo pa na Ptujske kopat. Oooooooo, kak vam je lepo Malo počitka je pa treba Kopanje.........jaz bi tudi šla Sva se šla z dragim samo 1X kopat, ko sem še bla noseča.... Jaz se pa taaaak rada kopam Tak da komaj čakam, ko se bomo lahko šli s Timejo kopat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:57:21
|
|
|
|
botrca
|
Kaj danes kuhate? Jaz imam zase že kuhano enolončnico iz kitajskega zelja, samo po hrenovke skočim v trgovino, Janu pa bom skuhala cvetačno juhico.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:59:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj danes kuhate? Jaz imam zase že kuhano enolončnico iz kitajskega zelja, samo po hrenovke skočim v trgovino, Janu pa bom skuhala cvetačno juhico. Jaz bom pa danes nardila pico. Ker je full hitro narejena, ker se mi danes tak ne da kuhat Ju3 bom pa skuhala sladko zelje s hrenovko, v sredo pa še ne vem, ker imava P in ne vem, kda se bova vrnili in kakšne volje bo Timeja... kolko bom lahko nardila poleg nje (čaka naju 1. obvezno cepljenje.....)
< Sporočilo je popravil rina22 -- 16.11.2009 10:00:46 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 9:59:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kam bosta šla? Mogoče se pa srečamo Midve bova šli najverjetneje do parka, pa malo po parku Samo ne vem, kdaj se bo gospodična zbudla Je res čisto adijo s tem spanjem po tem vikednu Midva boma tudi šla v park. Samo ko se zbudi. To pa jaz tudi ne vem kdaj bo. Kr včasih spi 1 uro včasih pa samo pol. Lahko pa mi sms pošlješ ko bota šle. Če češ.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:00:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Midva s Tinejem sva pri mojih v Halozah. Dragi celi dan dela. Tinej je šel z babico na sprehod, jaz pa uživam na kavču. Popoldan se gremo pa na Ptujske kopat. za uživanje. Za kopanje pa sem ti mičkeno fauš. Jaz bi tudi. Pa glejta da bosta uživala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:01:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kam bosta šla? Mogoče se pa srečamo Midve bova šli najverjetneje do parka, pa malo po parku Samo ne vem, kdaj se bo gospodična zbudla Je res čisto adijo s tem spanjem po tem vikednu Midva boma tudi šla v park. Samo ko se zbudi. To pa jaz tudi ne vem kdaj bo. Kr včasih spi 1 uro včasih pa samo pol. Lahko pa mi sms pošlješ ko bota šle. Če češ. OK, seveda ti bom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:01:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uuuuu, jaz sem pa dobla 4. zvezdico zraven Si jih hitro nabereš, ko z nami čvekaš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:02:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kam bosta šla? Mogoče se pa srečamo Midve bova šli najverjetneje do parka, pa malo po parku Samo ne vem, kdaj se bo gospodična zbudla Je res čisto adijo s tem spanjem po tem vikednu Midva boma tudi šla v park. Samo ko se zbudi. To pa jaz tudi ne vem kdaj bo. Kr včasih spi 1 uro včasih pa samo pol. Lahko pa mi sms pošlješ ko bota šle. Če češ. OK, seveda ti bom Zmejeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:03:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uuuuu, jaz sem pa dobla 4. zvezdico zraven Si jih hitro nabereš, ko z nami čvekaš. Samo res Ko sem začela z vami čvekat, sem mela mislim da samo 2. Če se ne motim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:16:00
|
|
|
|
marta82
|
Kuhala ne bom. Bom pa jedla filane paprike in pire, Tinej pa govejo juho (z mesom, korenčkom in kruhom).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:16:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uuuuu, jaz sem pa dobla 4. zvezdico zraven
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:18:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uuuuu, jaz sem pa dobla 4. zvezdico zraven Si jih hitro nabereš, ko z nami čvekaš. boš hitro prišla do ...tak je to na Mb. čveku
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:19:15
|
|
|
|
botrca
|
Fajn bodite za zdaj...z Janom greva ven, ker je ful lepo...dokler se ne vsipa napovedan je dež...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:33:03
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 [] Tak da komaj čakam, ko se bomo lahko šli s Timejo kopat jutro babike! kaj kera ve, kdaj se lahko greš prvič z otročkom v kake terme kopat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:51:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 [] Tak da komaj čakam, ko se bomo lahko šli s Timejo kopat jutro babike! kaj kera ve, kdaj se lahko greš prvič z otročkom v kake terme kopat? Ko ti glavico že sama drži. Lahko pa že prej. Mi smo se šli ko je bil Luka star 4 mesece, bi pa že šli prej pa nekako časa nismo našli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:53:15
|
|
|
|
vitabella
|
jaz mam pa šele eno zvezdico ajmo babe čvekat čvekat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:55:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee berem vas ne. oz, to kar preberem, vidim, se bolj kot ja, dolgočasite. to pa ni res, nam ni nikoli dolgčas, kajne punce... ja res......kje pa si ti to zasledila nevem če katera ve,kaj pomeni dolgčas
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:56:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Fajn bodite za zdaj...z Janom greva ven, ker je ful lepo...dokler se ne vsipa napovedan je dež...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ne jokaj vnaprej..uživaj v lepem trenutku
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 10:58:38
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem danes spet polna energije. Zjutraj sem A peljala v vrtec...nato sem šibala v hofer po plenice in nekaj malenkosti še,pa še v lidl po rože.........doma sem vse u nulo pospravla.....umila tla,perilo obesla,sedaj pa še zavese perem.....da jih potem kar obesim nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 16.11.2009 11:02:41
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 [] Tak da komaj čakam, ko se bomo lahko šli s Timejo kopat jutro babike! kaj kera ve, kdaj se lahko greš prvič z otročkom v kake terme kopat? Ko ti glavico že sama drži. Lahko pa že prej. Mi smo se šli ko je bil Luka star 4 mesece, bi pa že šli prej pa nekako časa nismo našli. a hvala za odgovor, ja naša že kar pridno drži glavico, včasih ji samo še malo zaniha, se pa drži! se bomo mogli počasi it kam kopat, to jaz tut zelo rada počnem!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.