|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
16.11.2009 9:48:46   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Očitno vse uživate v lepem vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa čakam, da se Timeja zbudi, jo nahranim, potem pa na sprehoduser posted image user posted image

Gre katera zraven?

Meni je Luka tudi zdaj zaspal, pol pa ga šibnema ven.

Kam bosta šla? Mogoče se pa srečamouser posted image Midve bova šli najverjetneje do parka, pa malo po parkuuser posted image Samo ne vem, kdaj se bo gospodična zbudlauser posted image Je res čisto adijo s tem spanjem po tem vikednuuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.11.2009 9:49:20   
rina22

Tudi ti si zvečer omagala? user posted image Jaz sem zaspala kot ubitauser posted image

Nisem ravno omagala ker sem gledala tv do pol12. Samo iz pojstle se mi ni dalo. Pa je pasalo malo za spremembo.

Včasih res spremembe pašejo, se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.11.2009 9:50:10   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

botrca, hvala za tisti link prejšnjič, So fuuuuuull lepe slikice goruser posted image user posted image user posted image

ja, ne...user posted image user posted image user posted image ...nekaj me je rač. zezal ampak sem s tem tudi nekaj dobrega naredila...user posted image user posted image user posted image

Seveda si dobro nardilauser posted image user posted image So res fajn slikice, pa še shranit jih ni treba, ko samo kodo za forum prekopiraš user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.11.2009 9:50:23   
marta82
Midva s Tinejem sva pri mojih v Halozah. Dragi celi dan dela. Tinej je šel z babico na sprehod, jaz pa uživam na kavču. user posted image Popoldan se gremo pa na Ptujske kopat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.11.2009 9:50:45   
rina22
Uuuuu, jaz sem pa dobla 4. zvezdico zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.11.2009 9:52:14   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Midva s Tinejem sva pri mojih v Halozah. Dragi celi dan dela. Tinej je šel z babico na sprehod, jaz pa uživam na kavču. user posted image Popoldan se gremo pa na Ptujske kopat.

Oooooooo, kak vam je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image Malo počitka je pa trebauser posted image Kopanje.........jaz bi tudi šlauser posted image user posted image Sva se šla z dragim samo 1X kopat, ko sem še bla noseča.... Jaz se pa taaaak rada kopamuser posted image user posted image Tak da komaj čakam, ko se bomo lahko šli s Timejo kopat user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
16.11.2009 9:57:21   
botrca
Kaj danes kuhate?

Jaz imam zase že kuhano enolončnico iz kitajskega zelja, samo po hrenovke skočim v trgovino, Janu pa bom skuhala cvetačno juhico.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
16.11.2009 9:59:11   
rina22

Kaj danes kuhate?

Jaz imam zase že kuhano enolončnico iz kitajskega zelja, samo po hrenovke skočim v trgovino, Janu pa bom skuhala cvetačno juhico.

Jaz bom pa danes nardila pico. Ker je full hitro narejena, ker se mi danes tak ne da kuhatuser posted image user posted image

Ju3 bom pa skuhala sladko zelje s hrenovko, v sredo pa še ne vem, ker imava P in ne vem, kda se bova vrnili in kakšne volje bo Timeja... kolko bom lahko nardila poleg nje (čaka naju 1. obvezno cepljenje.....)

< Sporočilo je popravil rina22 -- 16.11.2009 10:00:46 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
16.11.2009 9:59:18   
ly117
Kam bosta šla? Mogoče se pa srečamouser posted image Midve bova šli najverjetneje do parka, pa malo po parkuuser posted image Samo ne vem, kdaj se bo gospodična zbudlauser posted image Je res čisto adijo s tem spanjem po tem vikednuuser posted image

Midva boma tudi šla v park. Samo ko se zbudi. To pa jaz tudi ne vem kdaj bo. Kr včasih spi 1 uro včasih pa samo pol.
Lahko pa mi sms pošlješ ko bota šle. Če češ.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
16.11.2009 10:00:49   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image user posted image user posted image user posted image za uživanje. Za kopanje pa sem ti mičkeno fauš. Jaz bi tudi. user posted image Pa glejta da bosta uživala.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
16.11.2009 10:01:30   
rina22

Midva boma tudi šla v park. Samo ko se zbudi. To pa jaz tudi ne vem kdaj bo. Kr včasih spi 1 uro včasih pa samo pol.

OK, seveda ti bomuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
16.11.2009 10:01:43   
ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si jih hitro nabereš, ko z nami čvekaš. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
16.11.2009 10:02:14   
ly117

OK, seveda ti bomuser posted image

Zmejeno.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
16.11.2009 10:03:01   
rina22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si jih hitro nabereš, ko z nami čvekaš. user posted image

Samo res user posted image user posted image Ko sem začela z vami čvekat, sem mela mislim da samo 2. Če se ne motimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
16.11.2009 10:16:00   
marta82
Kuhala ne bom. Bom pa jedla filane paprike in pire, Tinej pa govejo juho (z mesom, korenčkom in kruhom).

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
16.11.2009 10:16:50   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
16.11.2009 10:18:00   
botrca

boš hitro prišla do user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tak je to na Mb. čveku

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
16.11.2009 10:19:15   
botrca
Fajn bodite za zdaj...z Janom greva ven, ker je ful lepo...dokler se ne vsipa napovedan je dež...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
16.11.2009 10:33:03   
vitabella

[] Tak da komaj čakam, ko se bomo lahko šli s Timejo kopat user posted image user posted image

jutro babike! kaj kera ve, kdaj se lahko greš prvič z otročkom v kake terme kopat?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
16.11.2009 10:51:58   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

[] Tak da komaj čakam, ko se bomo lahko šli s Timejo kopat user posted image user posted image

jutro babike! kaj kera ve, kdaj se lahko greš prvič z otročkom v kake terme kopat?

Ko ti glavico že sama drži. Lahko pa že prej. Mi smo se šli ko je bil Luka star 4 mesece, bi pa že šli prej pa nekako časa nismo našli.

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
16.11.2009 10:53:15   
vitabella
jaz mam pa šele eno zvezdico user posted image user posted image ajmo babe čvekat čvekat!

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
16.11.2009 10:55:54   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

berem vas ne. oz, to kar preberem, vidim, se bolj kot ja, dolgočasite.

to pa ni res, nam ni nikoli dolgčas, kajne punce...user posted image

ja res......kje pa si ti to zasledilauser posted image nevem če katera ve,kaj pomeni dolgčasuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
16.11.2009 10:56:46   
arabela*

Fajn bodite za zdaj...z Janom greva ven, ker je ful lepo...dokler se ne vsipa napovedan je dež...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

ne jokaj vnaprej..uživaj v lepem trenutkuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
16.11.2009 10:58:38   
arabela*
Jaz pa sem danes spet polna energije.user posted image

Zjutraj sem A peljala v vrtec...nato sem šibala v hofer po plenice in nekaj malenkosti še,pa še v lidl po rože.........doma sem vse u nulo pospravla.....umila tla,perilo obesla,sedaj pa še zavese perem.....da jih potem kar obesim nazaj.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
16.11.2009 11:02:41   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

Ko ti glavico že sama drži. Lahko pa že prej. Mi smo se šli ko je bil Luka star 4 mesece, bi pa že šli prej pa nekako časa nismo našli.

a hvala za odgovor, ja naša že kar pridno drži glavico, včasih ji samo še malo zaniha, se pa drži! se bomo mogli počasi it kam kopat, to jaz tut zelo rada počnem!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.