mismis
|
Loremi, si me danes prehitela, ker se mi ni dalo takoj zjutraj na net. Sicer sem pa itak tebe zadolžila za jutranjo kavo Špelka, beta je super, mogoče sta res dva Tanja_Jes, a je bila danes potička? Mene so zgleda včerajšnji KLIKI le pregnali Noki moj, a si videla, čista 10-tka, to je posledica našega srečanja, ki je bil tudi za desetko Žižek, tebi samo HAY, ostalo sva že ve po gsm-ju šiškamiška, tebe se pa spomnim hvala za navijanje in pestke Zvezdica, za zadnje srečanje ti je lahko žal, full si zamudila. Vidim pa, da si mi dala mojega Patričija za stimulacijo, full je že zrastel Pikovit, kaj si ti zrihtala, saj veš kje pa Konina se je javila, a eno leto že imata malčka palčka to gre hitro čas okoli Sapi, ma jaz tudi upam da grem za tabo, čeprav malo po drugačni poti, ne bomo malenkosti, če dosežem enak cilj kot ti, bom več kot zadovoljna. Vidim, da si že v drugem tromesečju , super iz ta hudega smo ven, zdaj pa lepo počasi do konca . Cukica, kako si ti? Gloria, upam da se čimprej pocajtate oz. da se naš Nikec ne bo nalezel.