|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
15.11.2009 20:20:44   
Reby
Ponedeljek, 16.11.
Zarja - ETZ
Žiži - punkcija
Kiwi - UZ

Jaz tut navijam user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image

Žižetek - a bi bil ti tak dober, pa tut men kej sms-nu user posted image
Zarči - novemer je zmagovalen, sej sma se zmenle ne user posted image
Barbi - še tukaj čestitke, spet bomo mel dvojčke user posted image  user posted image  user posted image
Kruce - na Gineko v LJ ne vem, Reš ne da nč user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 15.11.2009 20:21:35 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
15.11.2009 20:22:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla.
Pisem kar iz mobija.
Bilo je 12 celic. V sredo je ET.

Hvala vsem in lp.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
15.11.2009 20:23:26   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ojla.
Pisem kar iz mobija.

Hvala vsem in lp.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tega pa sploh nisem vidla. Super user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
15.11.2009 20:24:04   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ojla.
Pisem kar iz mobija.

Hvala vsem in lp.

Pika, kakšna info!!!user posted image user posted image user posted image  To mi delej.

Zarči mirno, mirno. Mislim nate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
15.11.2009 20:39:58   
lana08
Ponedeljek, 16.11.
Zarja - ETZ
Žiži - punkcija
Kiwi - UZ

Dobro opravite jutri punce.

Zarjica želim ti da tokrat prideš srečno do cilja.
Žižika tebi pa veliko lepih celic, ki naj se lepo oplodijo, potem pa tudi ti srečno do cilja.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
15.11.2009 20:42:12   
siskamiska
Punce samo toliko da vam napišem da navijam za vse!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
15.11.2009 22:52:34   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Ponedeljek, 16.11.
Zarja - ETZ
Žiži - punkcija
Kiwi - UZ

Dobro opravite jutri punce.

Zarjica želim ti da tokrat prideš srečno do cilja.
Žižika tebi pa veliko lepih celic, ki naj se lepo oplodijo, potem pa tudi ti srečno do cilja.

se kar podpišem pod tole, dajmo punce, go,go,go....user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
15.11.2009 23:03:36   
miklarom
pika74 - bravo za 12.celic, to mi delaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbi - user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj jih pa lepo čuvaj in grej

Biba77 - tudi tebi čestitke

Špelka - navijam za fullllllll visoko beto jutri, pa itak da bo v to nič ne skrbetiuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
16.11.2009 0:05:33   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ponedeljek, 16.11.
Zarja - ETZ
Žiži - punkcija
Kiwi - UZ

Reby sej nisi huda a ne, če si mal sposodim tvoje navijačice, da lahko še jst navijam....

punce, dobro opravite jutri...

ZARČI... zdej pa bo!

ŽIŽI... čim manj bolečo punkcijo in upam, da boš jutri prijetno presenečena

Punce... kakšno stimulacijo ste imele tukaj... sami lepi otročki... user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠUKI Maj je prekrasen fantič, se ga nisem mogla nagledat sploh, ko sem vidla še slikce na februarkah user posted image user posted image

vsem ostalim, ki vztrajate proti cilju pa želim čim krajšo pot in čim manj ovir na poti k sreči...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
16.11.2009 6:28:13   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Ponedeljek, 16.11.
Zarja - ETZ
Žiži - punkcija
Kiwi - UZ

Gigi, naj današnja šunkcija čimmanj boli in naj bo veliko celic user posted image !
Zarja, lepo začni gret user posted image .
Kiwi, dobro opravi user posted image !

Vsem želim lep dan in pričetek tedna!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
16.11.2009 7:37:29   
Anonimen
Jutro.

klavirka, itak, da bojo polni folikli!!! Verjemi v to!! user posted image user posted image

biba, uau.. to pa je rezultat!!! Kar 10 eskimčkov!!! ČESTITKE!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pika, uau.. 12 celic!!! ČESTITKE!! Zdaj pa ni hudič, da ne rata. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mamo pa zadnje čase same kokoške tukaj!!

barbi, super!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela zate! Sedaj pa pridno grej dva zmagovalca!!

Joj, punce, zadnje čase imamo pa same super rezultate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, danes lepo sprejmi pingvinčke in naj te čez 14 dni razveseli debel plusek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žiži, čim več celic ti želim danes!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4136
16.11.2009 8:31:23   
S*

Ponedeljek, 16.11.
Zarja - ETZ
Žiži - punkcija
Kiwi - UZ

Jaz tudi navijam za danes user posted image   user posted image   user posted image

Zarja lepo sprejmi pingvinčke

Žiži,
upam da se je od kot prikotalila še kakšna frnikula in da boš prijetno presenečena user posted image   user posted image   user posted image

Kiwi
, naj UZ prinese dobre novičke

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
16.11.2009 8:59:48   
sonček33
Žižek, mislim nate.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
16.11.2009 9:43:26   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Žižek, mislim nate.

tudi jaz upam na boljše od pričakovanega...

Sonči kako si kaj? a te fanta kej ubogata?user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
16.11.2009 9:52:41   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Žižek, mislim nate.

tudi jaz upam na boljše od pričakovanega...

Sonči kako si kaj? a te fanta kej ubogata?user posted image user posted image user posted image

Tanja, fajn sem. pa ti?
Fanta sta pridna, en bolj kot druguser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
16.11.2009 10:09:10   
Fargesia
uuuuuuuu, kok dogaja tukaj! držim pesti za današnje akterke!!!user posted image user posted image user posted image

pika, čestike za 12tko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
16.11.2009 11:03:09   
biba77
Jutro, čveke. Oz. dober dan.

Moj se je začel hudo zgodaj in sicer ob 4:20, ko mi je zasmrdel telefon, ker mi je ... pregorel. Jutri ga moj nese nazaj, da reklamira (je še pod garancijo), jaz sem pa danes odsekana od sveta. No, potem pa nazaj spat, pa ob šestih budnica za Dabroston, pa zrihtat bauca za vrtec, pa nazaj "spat".

Punce po ET, kako se počutite?
Meni je G sicer rekla, da je največja možnost za ponovno hiperstimulacijo 7. dan po transferju, ni pa nujna in jaz sem kot rožica. Kar težko se držim mirovanja.

No, bom že, da si ne bi na koncu sama kaj očitala, ne?

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Biba77, vidva sta jih pa dala na zalogo , čestitke za pikico. A si ti sigurna, da imaš datum za test 27.11., meni se to zdi čisto prezgodaj, kot jaz vem dajejo v MB datume za test ravnotako 14 dni. od ET-ja

Mismis, tudi me smo mislile, da bo v ponedeljek, 30.11., ampak je cela skupina, ki je imela včeraj transfer, dobila datum za beto 27.11. Menda že vejo, ne? Mogoče zato, ker smo vse imele transfer 5. dan? Ne vem...

No, grem nekaj spit, počivat, ..., potem pa spet kaj pokukam sem.

Čestitke vsem pridnim kokoškam in držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Lp,
B77

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.11.2009 11:42:16   
Zvezdica
dan...

Pa kok se tu dogaja.  Men je res žal ker se malo javim ampak fantek, ki ga je namešal reško je že pravi falot.
Najprej FARGI, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako sem vesela zate.

Mismis, jast sem zadnjič čist pozabila na srečanje. Itak dol padem ko tamal zaspiuser posted image Sem se zbudila čist prepozn, pa rihtat se mi ni dal.

Žižetka....držim pesti user posted image

Za vse ostale, ker je res veliko novih držim pesti da vsem rata, za nosečke, da bo čim lepše, ma naploh vse naj naj.

Evo sončece že tuli, očitno se ni naspal. Dam še fotke, pa moram ponj,

tkole kahlco testirava

user posted image

takole pa študira :)

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.11.2009 11:44:49 >

i belive i can fly....

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
16.11.2009 11:42:52   
Zvezdica
Mal slabe fotke, k so s telefonauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
16.11.2009 11:50:21   
biba77
Zelo lepe so in ... tamali je še lepši!user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
16.11.2009 11:50:29   
Rakica_80

Ponedeljek, 16.11.
Zarja - ETZ
Žiži - punkcija
Kiwi - UZ

Žižetek - a bi bil ti tak dober, pa tut men kej sms-nu user posted image
Zarči - novemer je zmagovalen, sej sma se zmenle ne user posted image
Barbi - še tukaj čestitke, spet bomo mel dvojčke user posted image  user posted image  user posted image
Kruce - na Gineko v LJ ne vem, Reš ne da nč user posted image

Še jaz se pridružujem navijanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žižetka, upam, da je že vse mimo in da imaš zmagovite celiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan vsemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
16.11.2009 11:51:53   
Tiki55
Dan!

Mamice prelepe čmrlje imateuser posted image user posted image user posted image Prava stimulacijauser posted image

Tudi jaz navijam za vse današnje akterkeuser posted image user posted image user posted image

biba77 jaz sem danes 7. dan po ET-ju, tudi meni je dr. rekel, da naj bi se takrat lahko poslabšalo... Pa da je najbolje, da se vsak dan tehtam, da bom najbolj zagotovo vedela ali se pripravlja ponovna hiperca (glede na zastajanje vode). No, danes se počutim tako kot ostale dni, še vedno napihnjena, pa rahle bolečine v predelu trebuha, ampak nič drastičnega. Razen da sem zdaj sem bolj nervozna, ker se približuje dan Duser posted image Ti kar počivaj... Pa srečnouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
16.11.2009 12:27:01   
gigi1
Lubice moje

Evo smo pridelali eno celo celico. ET bo, če bo v četrtek.

Vsem hvala za pestke user posted image user posted image user posted image . RVI

Zarči in Kiwi mislim na vaju user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
16.11.2009 12:43:44   
pika74
gigi1 držim pesti za četrtek user posted image user posted image user posted image !!!

Špelka - tudi tebi debele pesti za lepo beto danes user posted image .

biba77 ti imaš pa fantastičen rezultat user posted image user posted image user posted image .

zvezdica, tvoj mali je en velik cukr user posted image user posted image

zarja1 mislim nate!!! user posted image user posted image user posted image

fargi, sonček in pikovit ter ostale... hvala za čestitke ob mojem pridelku user posted image ... jaz imam običajno kar lepo cifro na punkciji... ampak na ET pa je potem bolj skromno... ma saj cifre niti niso tolk važne. Bistvo je v user posted image user posted image user posted image ...ane user posted image .

zup2 tudi tebi hvala user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
16.11.2009 12:54:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo smo pridelali eno celo celico. ET bo, če bo v četrtek.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?