|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
16.11.2009 13:08:34   
Fargesia
zvezdicaaaaauser posted image

gigi, user posted image user posted image user posted image naj te pričaka lepa blastocista!

pika, stiskam pestke, da te bodo pričakale lepe blastociste in da potem zagledaš user posted image user posted image !!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.11.2009 13:08:50   
konina
Pozdravljene. Sem vaša stara borka, ki se zelo malo javlja, vendar vas redno spremljam in navijam za vsako staro in novo kokoško tukaj . ZA vse skupaj držim pesti!!!!

Tukaj pa je nekaj stimulacije, da ne obupate. Moja dva fantiča sta bila prejšnji teden stara 1 leto in sta prava korenjaka in lumpa. Zraven pa prilagam še Nevo, ki pa je naše veselje in v veliko pomoč.

Dajmo, ženske. Nič obupat. Borite se, ker je na koncu vse pozabljeno, saj vas VSE čaka čudovita nagrada.

Lp, Nina

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
16.11.2009 13:19:41   
BarbiG

Gigi, še tukaj. Gremo na zmago. Tale celica je tista ta prava. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
16.11.2009 13:19:58   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo smo pridelali eno celo celico. ET bo, če bo v četrtek.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super pa že v četrtek po dete user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.11.2009 13:29:27   
sonček33

user posted image

Žižek moj dragi. A ti nekaj povem? Eden otroček naenkrat je čist dovolj, ne bo ti dolgčasuser posted image . Sem vesela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.11.2009 13:31:41   
sonček33
Konina, živjo stara sablja. malo bolj pogosto se javi...sicer pa ja, vidim, da dolgčas vam pa niuser posted image  Kakšna škrata sta že in super, da imaš tako fajn pomoč. Nevi pje pa zihr v veselje in ponos.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.11.2009 13:38:08   
sapi
Sem napisala malo za čisto vsako posamezno sedaj pa tkole user posted image .....

Punce toliko stimulčacije na kupu pa že dolgo ne sami cukri, joj sem kar gledala in gledala ...

mismis super za foliklčke to pa je bilo rekordno število do sedaj ... pa lepo naj se razvijajo, pa veelikoooo naj jih bo za v zamrzovalnik, da bo za naprej še družba, ker greš tokrat za mano sicer po malo drugačni potem vendar za sigurno ...
Tanja ti pa tudi kokoškica user posted image ...
žiži boš videla, bo zmagovalna user posted image ...
Pika naj se lepo razvijajo, da dobiš k sebi svoje pikice ...
Zarja a že greješ ....

Pozdravček vsem borkam in objemček vsem, ki jim ni uspelo ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.11.2009 13:42:33   
lana70

Lubice moje

Vsem hvala za pestke user posted image user posted image user posted image . RVI

srčno upam in držim pesti, da je ta celica tista taprava borka user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.11.2009 14:00:24   
nokes
žižika moja!!! držim pesti do četrtka kot nora!!! dajmo zdaj pikica!!user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.11.2009 14:09:00   
KIWI
Hojla, punce

UZ za menoj, danes stopka,v sredo 18.11. punkcija. Puntirali bomo tri folikle, vsi trije po 18 (Dr. Kovačeva pravi, da so lepi!?), glede endometrija pa se je včeraj dr. zgleda user posted image en mal uštela, ker so danes namerili debelino 10 (to je tudi lepo, je rekla). Tako da, traaalaalaaa hopsaasaaaa, jaz sem danes prav dobre volje,! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.11.2009 14:20:37   
cukica
Mismism in Tanja_Jes najprej čestitke za 10 celic naj se jih čim več opldi in naj vama vstavijo zmagovalce,...
Gigi1 naj se ti lepo oplodo celica in naj tudi tebi rata,...
Kiwi čim manj bolečo punkcijo v sredo,...
Zarja,Špela kje sta in upam,da je vse o.k. Zarja ti lepo grej,Špelka tebi pa vse dober še naslednjih 8 mesecev,...

Ostalim pa prav lep pozdrav

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.11.2009 14:46:48   
gloria
dan borke mojeuser posted image

...danes sem doma ker sva z mojim pokasirala nakakšno virozo in bruhava že dva dni, da ne povem kakšen obisk stranišča imavauser posted image ....no najprej je zbolel tast,pa tašča potem pa mi2...Nik je zaenkrat okuser posted image ...nahiterco se javim in povem da mislim na vas 100 na uro.....seznam noseč se polni in tko je prav....avgust 2010 je zmagovalen punce mojeuser posted image user posted image user posted image ....
Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image super,super,super punca moja
Gigi ma dovolj bo za enkrat,z enim otročkom je kr dela boš vidla...počivajuser posted image

...ostale pridete na vrsto zvečer,grem mal počivatuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.11.2009 15:34:16   
Zvezdica

Lubice moje

Vsem hvala za pestke user posted image user posted image user posted image . RVI

Zarči in Kiwi mislim na vaju user posted image  user posted image  user posted image

gigi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je taprava.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.11.2009 16:57:05   
zarja1
Evo, oba pingvinčka preživelauser posted image user posted image in se že grejeta pri mami. Test pade 30.11.

Hvala vam srčice moje....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.11.2009 16:59:23   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Evo, oba pingvinčka preživelauser posted image user posted image in se že grejeta pri mami. Test pade 30.11.

user posted image user posted image user posted image držimo pesti!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.11.2009 17:00:33   
Tanja_Jes

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....kolk sem vesela...user posted image user posted image user posted image lubčka vsem trem

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.11.2009 17:07:44   
Špelka
Oj, punce, čist na hitr: Žiži in Pika - pestke za vajine user posted image user posted image user posted image .

Moja beta je prav strašljivo visoka, še zlasti zato, ker mamo enga škratka doma in smo računali na enega. Ampak seveda so vsi veseli, amo da bo vsebina moje mternice zdrava!!!!!user posted image user posted image  Se beremo zvečer!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.11.2009 17:08:00   
gigi1
Lubike moje hvala vam vsem. Še ekstra zahvala mamicam za tako lepo stimulacijo user posted image

Zarči user posted image  user posted image  user posted image  saj veš user posted image  user posted image  user posted image

Kiwi user posted image  user posted image  user posted image  tralala hopsasa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Špelka še tebe čakamo

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.11.2009 17:09:48   
gigi1
No, si me prehitela user posted image .

Super za visoko beto user posted image  user posted image  user posted image . Koliko????

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.11.2009 17:11:43   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.11.2009 17:32:57   
Špelka
O, Žiži, hvl za čestitke, sem vedla da boš vprašala...user posted image  Evo: 2860 na 16. dan po ET. Kaj misliš? user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
16.11.2009 17:37:25   
BarbiG

O, srčece zlato, super. Zdaj pa se pusti razvajati in 30.11. boš ugledala magični user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
16.11.2009 17:37:50   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

O, Žiži, hvl za čestitke, sem vedla da boš vprašala...user posted image  Evo: 2860 na 16. dan po ET. Kaj misliš? user posted image

Super. Res lep beta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
16.11.2009 17:45:14   
mismis

tole novičko čakam že cel dan. Bravo srce, lepo grejuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
16.11.2009 18:00:09   
mismis
Loremi, si me danes prehitela, ker se mi ni dalo takoj zjutraj na net. Sicer sem pa itak tebe zadolžila za jutranjo kavo user posted image user posted image user posted image
Špelka, beta je super, mogoče sta res dva user posted image user posted image user posted image

Tanja_Jes, a je bila danes potička? user posted image user posted image user posted image  Mene so zgleda včerajšnji KLIKI le pregnali

Noki moj, a si videla, čista 10-tka, to je posledica našega srečanja, ki je bil tudi za desetkouser posted image user posted image

Žižek, tebi samo HAY, ostalo sva že ve po gsm-ju

šiškamiška, tebe se pa spomnim user posted image user posted image user posted image  hvala za navijanje in pestke

Zvezdica, za zadnje srečanje ti je lahko žal, full si zamudila. Vidim pa, da si mi dala mojega Patričija za stimulacijo, full je že zrasteluser posted image

Pikovit, kaj si ti zrihtala, saj veš kje

pa Konina se je javila, a eno leto že imata malčka palčka user posted image user posted image user posted image  to gre hitro čas okoli

Sapi, ma jaz tudi upam da grem za tabo, čeprav malo po drugačni poti, ne bomo malenkosti, če dosežem enak cilj kot ti, bom več kot zadovoljna. Vidim, da si že v drugem tromesečju user posted image user posted image , super iz ta hudega smo ven, zdaj pa lepo počasi do konca .

Cukica, kako si ti?

Gloria, upam da se čimprej pocajtate oz. da se naš Nikec ne bo nalezel.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?