|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
16.11.2009 9:47:20   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Zdej bom pa js neki uprašala (spet) najbl bojo mogoče znale odgovort tiste k majo AS ampak bom vesela usakega odgovora, torej... dns sm po dougm času spet uklopla svoj AS in se šla mal razvajat ob zvokih user posted image in zaznala sm nekej čudnega kar se mi do zdej še ni zgodilo. Ko sm prslonla AS na levo stran trebuščka sem slišala user posted image od user posted image ko sm ga prslonla na desno stran trebuščka sm slišala user posted image od user posted image user posted image WTFuser posted image kaj men zdej tukej ne štima a je to možno da se sliši srčk na levi in desni strani hkrati na sredini trebuščka se pa nč ne sliši? Pa nism poslušala svojga srčka zato kr je moj dost počasnej biu. Pa tut v sekundi se user posted image ne more obrnt na drugo stran (ne da bi js kej čutla), a je možno da mam 2user posted image   user posted image Na UZ je do zdej biu vidn samo en plodek, vem pa da je možno da se drugega odkrije kasnej, mi neda mira in bom v petek dr. Pušenjaku povedala kaj me žuli naj on to mal bl podrobno pogleda al pa naj mi razloži kako je to možno. No sej nebi bla nč huda če bi bla 2 sm me je mal šokiralo. Lepo ajejte še naprej, pa se slišmo zutrej, pa-pa.
user posted image user posted image user posted image navijam za preglede user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela tudi podobno izkušnjo z AS. Me je kar malo šokiralo, haha. Ker je pač kar malo smešno user posted image .
Vendar pomoje če bi imela dvojčke bi imela že kar konkreten trebuh? No samo moje razmišljanje.
Vendar vseeno vprašaj. Stane te nič ne, hehe.

vekybel
- a to imaš stalno te preglede ali samo sedaj v nosečnosti? Upam, da bo vse vredu. Dobro opravi!

nova gripa
- hm. Ja mene je tudi malo strah priznam. Vendar probam čimmanj razmišljati o njej, ker če ne se bom non stop sekirala in mislila, da je kaj narobe. Rajši odmislim in upam, da gre mimo mene user posted image .

Pa dobro jutro punce!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
16.11.2009 9:49:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Jutro!

Da vam malo pojamram.

Vceraj sva najprej 3 ure cakala tasco, da bi bila pripravljena Gala vzet za kako uro (je rekla "samo pojem"), da greva midva v klet za user posted image pogledat ce je slucajno kaj splesnilo (na zalost sem to da vse plesni ugotovila 2 tedna nazaj) - zivimo v 70 let stari hisi user posted image . Pa je ni bilo oz. boljs da ne govorim zakaj je prisla. user posted image user posted image user posted image user posted image Cist mimo grede ... smo bili zmenjeni za to soboto, da bo Gala cuvala, medtem ko bova midva na poroki (cca 3 urce), pa je prisla en vecer prej, ce je kaksna moznost, da ga ima moja mami - ja itak da moji ni bil noben problem. user posted image user posted image user posted image
Potem sem vceraj spet svojo mami poklicala, da je prisla Gala cuvat, da sva sla to pogledat in zrihtat ... ker med tednom ni nikoli dovolj casa za to.
Na sreco je vozicek ostal nedotaknjen ... no, skoraj ... edino ena stvar je sla po gobe, ampak na sreco nic takega - za "nakupovalno" kosarico podloga je pa totalno splesnila. Sem se kar bala, da bo treba vse na novo kupit, ker sva imela vso opremo shranjeno v kleti. Edino Galovi cevlji so katastrofalni, tako da jih zdej perem v pralnem stroju, ce bo slo dol pa smrad ven, drugace grejo pa v kanto za smeti (nekaj jih je ze slo, med drugim tudi par mojih zimskih cevljev). Mi jih je kr mal skoda, ker tolk cevljev pa res ni pocen. user posted image

Sem bila tolk besna, da sem cist ven padla vceraj. Potem je pa se tip prisel centralno popravljat in sploh nista nase zmrzovalne skrinje nazaj priklopila ... kot da imamo en sam elektricni prikljucek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se dobro, da sem opazila, ko sva sla v klet, ker se to ni zgodilo prvic (s tem da je prvis slo VSE v skrinji po gobe). user posted image user posted image user posted image

Danes sem ze boljse volje, ampak mi kar ne gre iz glave.

Drugace sem pa ok. Vikend je tako hitro minil, da sploh nisem opazila kolk je akcije v trebuhu, ampak dons je spet zur. user posted image user posted image user posted image

Priznanje ocetovstva .. ce je jaz prav spomnim, se to pred porodom naredi na Obcini. Vsaj v Domzalah je tako.

Tortica v Domzalah ... jaz bom sla kar do tja ... mi je zdej jasno kje se dobimo, ko je plamen tako fajn razlozila, ker bom po vsej verjetnosti prisla direktno iz Lj.

Lep dan, Ursa

Urša, ti kr lepo pojamraj. Zato smo pa kle.

Kar se tašče tiče, ja, vem kakšne so. Sam pri nas gre pa v drugo skrajnost. Nikakor se je ne moraš losat. Še huj je to, k hoče vsm neki življenja urejat user posted image
Se pa strinjam ... maš zlo neresno taščo. še posebej mi je čudno, ker živite v isti hiši user posted image

Za očetovstvo je pa vseeno - lahko ga rihtaš pred ali po porodu. Tko naj bi bilo v vseh občinah. (to mora biti tko že zaradi možnosti prezgodnjega poroda)

Ni važno kako prideš tja - ti sam pridi user posted image  Plamen, jest bi bila pa vesela tvojega lifta do tortice

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
16.11.2009 9:53:05   
ursa_p
Rozca ... sej tasca je drugac vsaj 10x na dan pri nas ... potrka in vstopi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - a se vid, kolk sem besna?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam takrat, ko jo pa rabis, je pa al problem al je pa problem zakaj si tolk casa hodil. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
16.11.2009 10:00:07   
rožca26

Rozca ... a pravis da za nas ni panike?

Pravijo, da je največja nevarnost te nove gripe za nosečnice in plod, ki so pod 20. tednom nosečnosti. Zato, kolikor se meni zdi, ne rabi več nobena skrbet, da bi ta gripa pustila na našem user posted image  kakšne posledice. Kolikor vem smo že vse dale skoz 20. teden, a ne??
Se pravi, lahko jo dobimo, ampak ni nič manj nevarna sedaj kot ta navadna gripa. Pač, preležiš, prečajčkaš, pa gre mimo. Problem bi bil, če bi bile na začetku nosečnosti.
Pa še tko je ...  v primeru, da jo dobiš, te mora G zelo pogosto gledat ... (vsaj naj bi) user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
16.11.2009 10:01:28   
rožca26

Rozca ... sej tasca je drugac vsaj 10x na dan pri nas ... potrka in vstopi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - a se vid, kolk sem besna?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam takrat, ko jo pa rabis, je pa al problem al je pa problem zakaj si tolk casa hodil. user posted image user posted image user posted image user posted image

uh, te so najhujše sorte. user posted image  Mam tako, sam se je zdej odvadla, ker sem rekla, da se mi morjo prej najavt ko ma kdo namen k Vidu pridit.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
16.11.2009 10:06:03   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Popolnoma nič. Me smo že izven nevarnosti.

Zakaj že?

Me osebno ne, plod pa ja. Razlaga pri urši.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
16.11.2009 10:07:13   
rožca26
Evo ga, piškoti pečeni user posted image  mmmmmmmmmmmmm so dobri user posted image  Mogoče bi mogla dat več cimeta ampak dobri so pa za pojest takoj user posted image  Dva sm že zmazala user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
16.11.2009 10:28:10   
Zvezdici
Njami za piškotke user posted image user posted image .
Se priporočam user posted image .

Vidove pikice že kaj izginjajo?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
16.11.2009 10:45:08   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Njami za piškotke user posted image user posted image .
Se priporočam user posted image .

Vidove pikice že kaj izginjajo?

Ja, meni se zdi, da izginjajo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
16.11.2009 10:48:02   
rožca26
Punce, zdele mi je tko zakuhal v glav ... od jeze user posted image
Ve niste nič krive, moj tudi ne ... svetujem vam, da si preberete pri februarkah, kaj se je eni zgodilo in reakcija dr. ... hm, lahko vam pa gor pripopam, pa upam, da ne bodo jezne. Kaj pravte??? Res, naše zdravstvo gre dobesedno v franže.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
16.11.2009 10:48:36   
3Sonček3
Dobro jutro!
Razmišlam da bi šla še mal nazaj zadremat kr se nism naspala, ustajanje na 2 uri za wc, zaspala šele okol 2 user posted image . ursa_p pa res nisi mela sreče s stvarmi. Glede gripe js nč ne paničarm, sm se pa učerej mal zamislna kr men je ostalo še od prehlada to kašljanje, pa se pol tko mal sluzasto rjavkasto izkašljujem, sm mislm da to ni nč narobe, da se samo pucam in bi gnoj mal drgač zgledou. Telesno temparaturo se tut js ne spomnm kdaj sm mela nazadnje povečano, zmatrana sm pa itak kr naprej oz. lena sm js to lenobo prepisujem user posted image .
Glede 2user posted image , mi je pa čudno, zakaj nism že prej tega opazla, pa glede na to da je plod k smo ga do zdej gledali, normalno velik za svojo starost mislm da je mal možnosti da sta dva. Kr bi bla po mojem pol oba mal manjša ane user posted image , no pustmo se presenett, bom poročala v petek kako je blo, pa si bomo z vsem na jasnem. rožca user posted image za piškotke, tut mene že ceu vikend drži da bi nrdila kakšno pecivo, mam za kinder pingui recept, pa je tko božansko dobr, sicr ne zgleda kot iz trgovine sm važn da je okus taprav user posted image . Bom ga enkrat ta tedn nrdila, pa kr mal več en pekač zame drug za ostale user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
16.11.2009 10:49:44   
Zvezdici
Super. Upam, da kmalu in jih ne bo več. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
16.11.2009 10:50:25   
Zvezdici
rožca - kar pripopaj

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
16.11.2009 10:52:45   
Zvezdici
sonček - pomoje je tudi samo eno smešno naključje in je res samo 1 user posted image .
Ti imaš tudi v petek pregled?

Jeej jst pa v petek morfo. Že komaj komaaj čakam user posted image user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
16.11.2009 10:55:59   
3Sonček3
Ja tut js mam v petek pregled oz. morfologijo že 2. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
16.11.2009 10:57:00   
Zvezdici
user posted image user posted image
Kako pa to, da že 2?
Sem najbrš spregledala, ko si to napisala že user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
16.11.2009 10:59:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

živjo punce...

nasplošno nekaj se dogaja, ampak jaz se ne počutim bolno, tudi vročine nimam, bolečin tudi ne več. zdravnika v porodnišnici sta mi dala vsak svojo razlago glede ledvic in glede bolniške. prvi pravi veliko piti, počivat, pa ne zaradi vnetja ampak zaradi možnosti ponovitve hellp sindroma. druga zdravnica v porodnišnici pravi, da hellp sindrom ni sporen, da to je reakcija na partnerjevo celico, na katero je moj organizem že navajen in da se naj hellp ne bi ponovil v 2. in naslednjih nosečnostih (??). danes mi moja ginekologinja pravi, da jaz nisem bolna in da bi tudi lahko šla delat, neketere nosečnice bi šle. da sem jaz nosečnica z nekaterimi težavami, ki ima pravico biti na bolniški ampak bolj zaradi psihe kot kar koli drugega. da počitek ne vpliva na potek nosečnosti in še nekaj cvetk, ki so ovrgle vse trditve in napotke, ki so kao do zdaj držali. in to naj bi bila slišala na nekem seminarju, simpoziju.ter da naj bi bile te težave subjektivne v smislu, da nekatere nosečnice se sploh ne bi na špikanje v ledvicah ozirale, jaz pa, ki sem očitno bolj občutljiva (pa verjemite, da še predobro vem, kaj je vnetje ledvic...sem ga imela večkrat), sem potožila o težavah in, ker sem imela v prejšnji nosečnosti hellp, mi je dala pregledat vodo in kri in potem seveda tudi predpisala antibiotik, ko se je pa ponovilo, pa me je napotila na dodatne preiskave v porodnišnico. če ne bi imela hellpa v prejšnji nosečnosti, bi mi rekla, da naj samo več pijem...?? pa koga tukaj luna trka? mene? ali pa je zdravnica z levo nogo vstala? aja rekla je še to, da te preiskave delajo samo za to, da so zaščiteni. tudi glukozni test zdaj delajo vsem nosečnicam, da so zaščiteni in če bi šlo kaj narobe, da bi imeli papirje, da so vse naredili. v zadnjem 3. mesečjiu bodo meni naredili jetrne teste,pa tudi baje samo zaradi tega, da če bi se hellp ponovil, da ne bi kdo v porodnišnici delal zdrahe, zakaj mi niso jetrnih testov naredili... tudi bolniško ti dajo, da so oni zaščiteni, ti pa se lahko sama odločiš, ali boš na bolniški ali greš delat. saj ne vem, ali naj bom jezna, ali naj se vsemu temu smejim ali kaj...da ne govorim, da je govorila, kot iz topa in s ful tečnim glasom. brezveze. zdaj se počutim, kot da izkoriščam bolniško... jutri moram nest izvide k svoji zdravnici za komisijo,pa vam povem, da ne vem kaj bi. če počitek ne vpliva na potek nosečnosti? če me ne boli v ledvicah, čeprav se nekaj dogaja? če nimam vročine? ampak največja finta pa je v tem, da sva se z zdravnico pogovarjale že prej o bolniški zaradi hellpa in vožnje, ki jo imam do službe (50 km v eno smer). jaz sem svojemu delodajalcu predlagala, da bi delala od doma in ne bi šla v bolniško. on se je strinjal, s tem, da bi morala 2-3X na teden priti tja. in ko sem to povedala zdravnici je rekla, da to je brezveze, da bolje da ostanem doma na bolniški, itak bo zdaj zima in kaj se bom matrala po tej cesti...??? danes pa tako.

tako, punce drage... jaz sem zmedena... in res več ne vem, kdo je tukaj hecen.

tako ... najprej moje smile mnenje glede na reakcijo dr. na tvoje zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa da se o tem še malo razpišem ...

Jaz "na srečo" nisem prišla v 1. nosečnosti do hellpa, sm imela pa preeklampsijo. Zdej me mora G več gledat, še posebej z UZ. In še to ... meni je dala bolniško zaradi poteka 1. nosečnosti ... KER MI JO MORA DATI!!! Glede na tvojo situacijo in že možna začetna opozorila na ponovno nevarnost, pa o tem dr., G nimata kej razmišljat!!!! PO HITREM POSTOPKU TE MORJO DAT NA BOLNIŠKO!!!!!!!!!!!!!!

Zdej pa še razlaga odebeljenih stavkov:
1. ne rabiš se počutiti bolno, da se v telesu kej dogaja. K meni je PE prišla v 3dneh. Pa sm se še na dan poroda počutila kot rožca (če izvzameš strah in šok) - nism zatekala, glava me ni bolela - skratka nobenih predznakov. Če pa ne bi poslušala Vida bi me en dan sam na tleh našli ...

2. se popolnoma strinjam z njim ...

3. vprašaj jo, če bi podpisala na list, da hellp ni sporen in da se ne more več ponovit. Ti povem, da bi bila tih k rit user posted image user posted image user posted image

4. nisi bolna???? Pa sej ne rabiš imet vročine ..., da te pošlje na bolniško. Ene imajo "sam" nizkoležečo posteljico in s tem "samo" nevarnost prezgodnjega poroda, pa jih morjo po hitrem postopku poslat na b. Pa še nekaj, ti nisi bolno, tvoj user posted image  pa je lahko v hudi nevarnosti. Pri nosečnicah morjo gledat tudi na otroka in ne samo na bodočo mamico.

5. vprašaj jo, če upa na to stavit!!!!! Kaj si upa rečt. Mene je špikal v ledvicah, ko še nism bla user posted image , pa sm letela na urgenco. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6. napaka, zato ker jih morajo rizičnim nosečnicam!!!! To ti pripada!!!! Zato jih pa plačujemo!!!!!

7. ja, sej zato pa je še vedno toliko primerov nepojasnene preeklampsije, hellpa, mrtvorojenih user posted image  ...

8. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nikar tako!!! Izkoristi, saj se ti lahko vse še enkrat ponovi!!!!

9. počitek zagotovo vpliva na potek user posted image  v tvojem, mojem in marsikaterem drugem primeru. To je dokazano!!! Ne pozabi, da je vmes vpleten stres ...

10. edina pametna od dr. v tej zgodbi. user posted image user posted image user posted image  za tako zdravnico.

11. zagotovo so tukaj hecni oz. neprofesionalni dr., predvsem pa tvoja G. Nikar ne bit zmedena ... obvezno pojdi na bolniško. Poznam primer, kjer je mela punca prvič hellpa, drugič so jo zopet tretirali kot nerizično nosečnico in se je zgodba ponovila - v drugačni obliki - otrok v istem tednu, kot sestrica, rojen, s tem, da je on slabšo potegnil - bil je zahiran!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to ti pošiljam, da se malo pomiriš. In ne pozabi ... za svoje zdravje in za zdravje naših še nerojenih user posted image  moramo predvsem poskrbeti same. Za ostale, ki v to zgodbo niso tako vpleteni, smo le številka! POLAGAM NA SRCE .... POJDI NA BOLNIŠKO, VELIKO PIJ, VELIKO POZ. ENERGIJE, SPOČIJ SE IN NAJ TE TAKI IDIOTI NE VRŽEJO IZ TIRA!!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
16.11.2009 11:00:47   
rožca26
Jest sm začela pisat od tistih smilejev dalje (no, ti so že moji).

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
16.11.2009 11:01:23   
3Sonček3
Ja v družini imamo odpoved ledvic Dia in monogloidnost pa je moj G reku da je bolš da še dr. Pušenjak pregleda (mogoče ma boljši UZ) drgač pa drugo mnenje je vedno dobrodošlo. Js mislm da je use uredu in se ne sekeram se pa zelo veselim kr bom po kratkem času spet vidla pikico user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
16.11.2009 11:05:19   
rožca26
No, zdej mi pa povejte svoje mnenje ... A niso te dr. pr user posted image , jest bi dala take po hitrem postopku na zavod!!!
Pa me nič ne zanima, da ma slab dan.
Jest mam tudi včasih slab dan, pa me starši skor da ne iz kože vlečejo, če sam narobe otroke pogledam v šoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
16.11.2009 11:06:16   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ja v družini imamo odpoved ledvic Dia in monogloidnost pa je moj G reku da je bolš da še dr. Pušenjak pregleda (mogoče ma boljši UZ) drgač pa drugo mnenje je vedno dobrodošlo. Js mislm da je use uredu in se ne sekeram se pa zelo veselim kr bom po kratkem času spet vidla pikico user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako G. Nekateri nimajo te sreče

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
16.11.2009 11:11:41   
3Sonček3
Ma kakšen zavod, na disciplinsko pol pa dalje (sm če bi kej pomagala user posted image , eni se znajo dobr zvlečt) ja katastrofa pa kot da bi oni manj plačano dobili če bi napisali bolniško. Nebom se razburjala, mi je dvignlo pritisk na 1200. Ja rožca res mam srečo za takega G, prej je delou v Lj P in je (baje) zelo dobr zdravnik, usi ga hvaljo, tut men je zakon, sm mal bl gobčen bi biu lahko, on tko zavzeto dela svoje delo da ni tistga sproščenga pogovora med nama - sej mislm da se sm men tko zdi, sm tut js mal sramežljiva, k se use okol mene dogaja, drgač pa vrjamm da je v privat življenju tko fejst kukr pr svojem delu. 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
16.11.2009 11:12:06   
Zvezdici
O moj bog. Ne morš vrjet kaj se dogaja z našim zdravstvom user posted image .
Upam, da bo ona res ostala na bolniški. Kar naj jo koristi. Res je tako kot si napisala ti rožca, sama najbolje ve kaj je dobro zanjo in za user posted image .
Upam, da bo vse vredu.
Ampak res ne morš vrjet user posted image user posted image .

sonček - a takoo.. No saj prav.. boš imela še enkrat možnost videti svojega user posted image . Jaz tudi že komaj čakam!
Kje, pa imaš pregled?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
16.11.2009 11:14:29   
3Sonček3
Pri dr. Pušenjaku v Lj. P oziroma tam zravn sej je use na kupu user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
16.11.2009 11:15:59   
Zvezdici
Sem mislila, da imaš izven P.
Ker drugače dela tukaj pri nas v centru kjer sta tudi Reš - a. Sem upala, da imaš tukaj, ker jst tuki živim. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?