malaMravljica
|
malcek spet spi, pa sem mal tukaj. Mariee, ob odhodu sem mojemu rekla, da sam non stop ocke imet na LM-u, da nama ga ne nesejo Ja, cist nauduseni, do sedaj vsi. Drugace sem ze mal boljse, sam zalostna pa, pa gledam TLP za tolazbo, zvecer bom pa Mariota Soncek, ves da nisem dobila se nobenega paketa. Upam, da ga ni kdo na poti sunu, enkrat mi je kolegica v pismo dala 80 eur in se je zgubilo. Punce, ta vikend sem zacela z oblekcami st 62. Nekaj hlac, ki so take da se zavihajo bo se od 56, pa vecino bodijev, majcke pa ne, jih tok tezko oblecem mu, pa par hlac tudi, 62 mu pa tako lepo stoji, nic preveliko in v 62 imam tok lepe zadeve. Sobica je postavljena, sem vesela. Jutri bom zlozila stvari, se nisem cist utegnila, nekja na pol do sedaj. Dobite slikce punce, dobite, pa mere, omara mi je tok vsec, je tako globoka in tok prostorna, neverjetno. Grem iskat po netu navodila za sling, ga ne znam namontirat, mali je tok zvit notri, zihr nekaj narobe delam. Rizkoo tebi morem pa mail napisat, imam slabo vest zaradi tebe trenutno.
|