|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
14.11.2009 20:25:04   
sonček85
u
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

hehe user posted image  misliš da bo 2.4.?user posted image
upamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.11.2009 20:34:57   
Kepica83
user posted image  Lahko bi bil že marca. Nem rabla tak dolgo čakati. Ker že komaj čakam.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 727
15.11.2009 9:44:09   
tassika
Jutro punce, danes sem pa totalno skurjena, spala sem cele 3 urce. Včeraj sem si privoščila sladko zelje in pol najbrž veste kakšna je zgodba naprej, sicer ni bilo krčkov, jo je pa tako napenjalo, da celo noč nisva spali, tudi jesti ni hotla kaj preveč, no zdaj sem spila čajček pa upam, da bo bolje.user posted image

Jo je pa moj zdaj že parkrat previl in sem tolk navdušena, ker se tudi njemu polula in pokaka na previjalno, lepo je videt da ne nagaja samo meni. Ker prvič ko jo je prvil je bila tako pridna, čisti angelček, zdaj je pa tudi pri njemu že mali hudiček, sem žleht a neuser posted image

Glasovanje opravljeno. Bravo Liam, ima kar dobro vodstvo, Aleks pa malo zaostaja, sonček zbrcaj malo apilčice, naj glasujejo, da prideš tudi ti kaj višje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.11.2009 10:03:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Glasovanje opravljeno. Bravo Liam, ima kar dobro vodstvo, Aleks pa malo zaostaja, sonček zbrcaj malo apilčice, naj glasujejo, da prideš tudi ti kaj višje.
Sem tko vesela za Liam-a da ima tko lepo vodstvo
Ja naše aprilke pa kaj pa vem.Če vam povem po resnici ,dajem to tko malo za hec,če bi bi čene pa ne.Bomo dali pa portet narisat in bo isto tko lepo.

No evo naš sonček se je zbudil po 1.5huser posted image user posted image user posted image smo namreč danes bedeli že od 4.30-8.30user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 729
15.11.2009 10:04:00   
sonček85
nikol
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

user posted image  Lahko bi bil že marca. Nem rabla tak dolgo čakati. Ker že komaj čakam.
nikoli ne veš,pusti se presenetit

tako glaski oddaniuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 730
15.11.2009 11:05:30   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Sem tko vesela za Liam-a da ima tko lepo vodstvo
Ja naše aprilke pa kaj pa vem.Če vam povem po resnici ,dajem to tko malo za hec,če bi bi čene pa ne.Bomo dali pa portet narisat in bo isto tko lepo.

No evo naš sonček se je zbudil po 1.5huser posted image user posted image user posted image smo namreč danes bedeli že od 4.30-8.30user posted image

Sonček super ideja, daš narisat pa je, samo pač malo stane, ampak za naše sončke vse.

No vsaj nisem edina bedela, spala sem točno od 1-4 zjutraj potem pa ob4 jest, pa ob 5 jest, pa ob 6,30 jest, ker je parkrat povlekla in potem je mogla prdkat in ni hotla več in zdaj končno spančka in bi šla lahko tudi jaz pa ne morem, sem šla pod tuš, se cela namazala, pa se malo boljše počutim, ob 13.00 gremo pa na sprehod, mojega pospremiva na košarko, letiva en hitr krogc, ker je vreme bljak, le kje je tisti sonček in 15 stopinj kar je bilo napovedanouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 731
15.11.2009 12:11:00   
a.biba
Glaska oddana.

Tassika sonček in 15 stopinj je pa pri nas, tak da si očitno našo napoved poslušala user posted image .

Zdaj pa gremo h kolegom na kosilo - paše razvajanje. Čavči do večera in lepo nedeljo!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 732
15.11.2009 13:50:18   
malaMravljica
Punce moje, jaz sem pa danes user posted image    vsi obiski so sli nazaj in sedaj spet tolko casa ne bom nikogar videla. Tok sovrazim obiske samo zato, ker na koncu vedno grejo nazaj.

Twixy, tebi pa stiskam pesti, da zdrzis vsaj do 34 tedna.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 733
15.11.2009 15:57:59   
mariee
boga mMuser posted image user posted image user posted image a so bili tvoji navdušeni nad LM?

mi pa user posted image , pa pijem malinov čaj, pa likam, pa pospravljam... pa me nič ne zagrabiuser posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
15.11.2009 16:10:40   
malaMravljica
malcek spet spi, pa sem mal tukaj.

Mariee, ob odhodu sem mojemu rekla, da sam non stop ocke imet na LM-u, da nama ga ne nesejo user posted image  Ja, cist nauduseni, do sedaj vsi. Drugace sem ze mal boljse, sam zalostna pa, pa gledam TLP za tolazbo, zvecer bom pa Mariota user posted image  

Soncek, ves da nisem dobila se nobenega paketa. Upam, da ga ni kdo na poti sunu, enkrat mi je kolegica v pismo dala 80 eur in se je zgubilo.

Punce, ta vikend sem zacela z oblekcami st 62. Nekaj hlac, ki so take da se zavihajo bo se od 56, pa vecino bodijev, majcke pa ne, jih tok tezko oblecem mu, pa par hlac tudi, 62 mu pa tako lepo stoji, nic preveliko in v 62 imam tok lepe zadeve.
Sobica je postavljena, sem vesela. Jutri bom zlozila stvari, se nisem cist utegnila, nekja na pol do sedaj. Dobite slikce punce, dobite, pa mere, omara mi je tok vsec, je tako globoka in tok prostorna, neverjetno.

Grem iskat po netu navodila za sling, ga ne znam namontirat, mali je tok zvit notri, zihr nekaj narobe delam.

Rizkoo tebi morem pa mail napisat, imam slabo vest zaradi tebe trenutno.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 735
15.11.2009 16:11:59   
malaMravljica
Mariee, ves kok se veselim, da bos kmalu mami, tako ti privoscim, pa slikc se veselim.

Neposredna povezava do sporočila: 736
15.11.2009 17:12:16   
tassika
MM ko poštudirš sling se priporočam, ker jaz tudi ne znam čisto dobro uporabljat. So p anavodila na mojskratek.com

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 737
15.11.2009 19:59:37   
sonček85
mm:joj bogica,drži se .joj upam,da res ne ,no pa daal sem priporočeno tko da če bi se kje zgubil ga najdejo s pomočjo tega.Upam,da ni kdo tko nesramen in da vzame to user posted image Rižkoo mi je rekla da potuje nekje 8 dni,poslala sem v sredo.
jupi za sobicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
marie:pridna sta vidva,le tako naprejuser posted image

Evo naš škratek je danes prvič ponoči v svoji sobici.mam varuško vklopljeno,uro ob 03.00 naštimano,da ga grem pokukat  če je vse ok.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 738
16.11.2009 6:40:57   
oton
dobro jutro punce...
najprej Twixy držim pesti da tvoj dojenček čim dlje časa ostane v tvojem trebušku na varnem in toplem. za tebe in tvijo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no zdaj pa z novicami na plan: punce moje ni minil niti mesec kar se vam sem pridružila, tukaj v klepetanju, jamranju in tolaženju...vsem vam hvala za lepo napisane besede: še kako pomagajo ko srce joče in je dan težek...no in nevem katera je že napisala da se bom kar hitro prestavila v srednji stolpec in ......ja punce moje malo sicer nepričakovano ( ker dejansko tako zelo nismo še delali na pluseku) ampak v soboto sem delala test in se pokazal en zelooooo leppppp + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sva z mojim kar jokala od sreče in upamo na najboljše, da čez devet mesecev drživa najino štručko v naročju. Počutim se dobro, danes pokličem svojo gin. da se zmenimo za pregled. Tako da hvala še enkrat vsem za pozitivne misli in držite pesti da bo vse OK.
Želim vam lep dan in se tipkamo še kaj...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 739
16.11.2009 6:56:30   
Teni_
Dobro jutro. Vikend je bil naporen, pa prejšnji teden tudi, tako, da se nisem veliko oglašala. Praznovanja so v glavnem za nami.

Oton - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 740
16.11.2009 6:57:55   
zvesta
oton... čestitke... mirno in lepo nosečnost želim.. pa seveda zdravega dojenčka na koncu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 741
16.11.2009 7:17:21   
mariee
oton user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image /user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 742
16.11.2009 7:56:17   
a.biba
Oton user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke. Pazi nase in bomo fejst držale pesti, da bo tokrat vse ok. Si mi takoj polepšala dan!user posted image user posted image user posted image  Očitno so ta plusek čarovnice začaralauser posted image . Krasno!

TeniRR  sem že mislila na tebe. Pa naj ti bo, če sta tako pridno praznovali.user posted image

Zdaj pa glasovat, zajtrk pojest in naj se dan uradno začne.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 743
16.11.2009 8:11:18   
mariee
Glasovanje opravljeno.

Pri nas je pa tako čudno vreme, sem upala, da bo sonček..user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 744
16.11.2009 8:14:01   
sonček85
jutro!!!!
Joj kako lepa novička za dobro jutro -bravo oton -ČESTITKE zdaj pa srečnih in lepih 9mesecev

Glaski oddani ,vsem pa želim lep dan

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 745
16.11.2009 8:57:55   
nadka30
jutro
oton bravo in iskrene čestitke, user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo punca to so lepe novice, res vama ga privoščim.
vidim da veselo klepetate, kepica lepo da si me pogrešala se nisem imela nič časa javit ker smo v službi imeli čez vikend inventuro, hvalu bogu je za nami, upam da bom drugo leto že meduser posted image da mi ne bo treba bitt na inventuri.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 746
16.11.2009 9:05:28   
soncek_25
Jutro!
Glaski za naša 2 sončka oddani...user posted image
No, sedaj pa da vam povem, da ta mesec ne bo še nič z mojim +, ker se počasi kaže user posted image , ornk me že trebuh boli, pa na vsake tolk časa že mičken pritečeuser posted image ...nič hudega...bo pa naslednji mesec, al pa januarja, sej sem navajena, da ne dobim nič takoj ko si zamislim in da se morm mal potrudituser posted image user posted image user posted image
Oton...čestitkeuser posted image ...lepo da je tako hitro uspelo!
Nadka_bomo skupaj navijale decembra!!!
Tassika paše ti tale pampers mercedes...si me nasmejala!!!
MM bravo za sobico...čakam slikiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 747
16.11.2009 9:47:24   
nadka30
seveda sonček25 boma skupaj bodrile nea drugo v decembru čeprav je še vedno možno da tvoje tečke v tem mesecu ne bouser posted image
če bom jaz svojo dobila v takem razmiku kot prvo user posted image po abraziji, bom nekje ob božiču upala da je ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da zdaj pa še samo malo potem pa gremo v boj za en ogromen plusek, ki se bo videl z luneuser posted image user posted image user posted image

En lep rahlo sončen pozdrav vsem
oton tebi še pa enkrat iskerene čestitke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 748
16.11.2009 10:23:31   
nadka30
danes sem pa kar sama tuuser posted image user posted image user posted image user posted image
le kje se skrivajo vse naše punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 749
16.11.2009 10:24:52   
Kepica83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO OTONuser posted image . ČESTITKEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 16.11.2009 10:26:58 >

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?