|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
13.11.2009 16:47:12   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

A ne, mi paše tale pampers marcedezuser posted image

Hehe user posted image user posted image user posted image . Oja pa še kak ti pašeuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.11.2009 17:09:40   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hehe user posted image user posted image user posted image . Oja pa še kak ti pašeuser posted image

PAŠE,PAŠE,PAŠE,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.11.2009 17:18:41   
a.biba

PAŠE,PAŠE,PAŠE,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem user posted image user posted image user posted image  Krasna si. Mi poveš kako si zadovoljna z vozičkom? Je kaj moteče majhno spodnje kolo, povzroča kakšne težave ker je precej majhen?

Sem kar napadla.

Saj ne vem kaj sem prebrala. Sma imeli z malo danes športni dan že od zjutraj, opravek, kavica, na kosilo, urejanje papirjev... tak, da sem čisto zbita, mala pa še kar polna energije, pa je šla še na sprehod z atijem okoli vasi, ko je mami skočile v trgovino. Pa vseeno mislim, da bo šla danes hitro spat.

Opozorilo - JUTRI JE ZADNJI DAN ZA ODDAJO VLOGE ZA ZNIŽANO PLAČILO VRTCA!
Jaz sem že dober mesec nazaj poslala za znižanje, ker sem prejemala nadomestilo, pa ni bilo nič odločbe. Danes pa le grem vprašat kaj se dogaja in me je čisto spregledala, je mislila, da je vloga za drugo leto. Tako, da sem zdaj padla en razred nižje in še na srečo se bo lahko delal poračun. Tako, da mislim, da imam naslednji mesec že plačan vrtec.user posted image Vsaj nekaj.

Glaseki oddani, potem pa še mogoče kaj napišem, eč ne bom dol padla prej. Zdaj pa nekaj pojest.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 13.11.2009 17:20:32 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.11.2009 17:19:43   
nadka30
spet me računalnik jezi grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, sem hotela še nekaj dodat, pa mi je pol stvari zbrisal, najrajši bi mu eno prismolili okrog ušeš, če bi jih imeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tassika super slikce, pa zojino prevozno sredstvo jeuser posted image user posted image mate zimske gume gor, drugače imate še jutri možnost da jih zamenjate,jutri je zadnji datum za zamenjavo gumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kepica seveda boš gospauser posted image user posted image user posted image , te bomo potem gospa kepica nagovarjaleuser posted image user posted image user posted image mal se hecam ne me resno jemat, danes se še lahko jutri in nedeljo bo pa kar tečno, ker moram it na šihtuser posted image user posted image user posted image
kepica veš mami ni nič posebnega čeprav vsi pravijo da je punčka moja kopija, no jaz sem umetno rahla blondinka včasih rdečolaska odvisno kam veter zapihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotina še enkrat iskerene čestitke za user posted image user posted image user posted image
sonček25, kje se pa skrivaš, sem šele sedaj videla da si ti že napisaka kdaj user posted image ne bo, seveda je ne bo ,ker ti boš naslednjauser posted image , jaz bom pa takoj naslednji mesec za tabo, a se strinjašuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 679
13.11.2009 17:25:29   
nadka30
a.biba kako smo, koliko smo že sedaj user posted image , kakšno je počutje,......
kako je pa tvoji punčki ime, verjetno te še nisem vprašala mal sem firbčnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 680
13.11.2009 17:25:40   
tassika
A.biba meni je voziček zakon, jaz sem samo to sprednje kolo zamenjala za napihljivega in gre zdaj še boljše, meni ni moteč, se mi zdi stabilen voziček, včasih malo prehitro zavije, ker ga lahko obračaš z enim prstom, ampak meni je to zakon, lahkeh, dobro vodljiv in lep. Vsi ostali so tako glumazni in težki, jaz če ne bi tega dobila od svakinje bi sigurno iskala enakega rabljenega. Gre pa po vseh terenih, no ja mogoče ne čez kake korenine, drugače pa trava, makedam niso problematični.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.11.2009 17:37:58   
a.biba

A.biba meni je voziček zakon, jaz sem samo to sprednje kolo zamenjala za napihljivega in gre zdaj še boljše, meni ni moteč, se mi zdi stabilen voziček, včasih malo prehitro zavije, ker ga lahko obračaš z enim prstom, ampak meni je to zakon, lahkeh, dobro vodljiv in lep. Vsi ostali so tako glumazni in težki, jaz če ne bi tega dobila od svakinje bi sigurno iskala enakega rabljenega. Gre pa po vseh terenih, no ja mogoče ne čez kake korenine, drugače pa trava, makedam niso problematični.

Hvala za urgentni odgovor user posted image . Mal spremljam ponudbo, za dorečit pa še imamo čas.

Nadka30 moje počutje se izboljšuje, samo včasih me še zvije. Pa to je že tak milina. Jem že dokaj normalno in zdajle kumarice grickam - pri meni že velja to, v prvi nosečnosti sladkarije (predvsem gumi medvedki so bili obvezna opreme vedno in povsod), zdaj mi pa sladko ne gre, pa kislo paše. Kot po starih vražah, razen če nas še kaj presenetiuser posted image .
Naša babika je pa Sara, mislim, da še nisem povedala. Tak, da bomo imeli dva hebrejska imena, je rekel ginekolog, da točno to je imel v glavi, ko sem rekla, da bo fantek David, da zraven pa paše Sara. Dva hebrejska imena. Naš otrok je naraven talent za zbiranje imen.user posted image

Aja, stopila sem pa v 16. teden. In buši je že bolj viden, zdaj me pa že opazijo.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 13.11.2009 17:39:27 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 682
13.11.2009 17:53:37   
nadka30
lepo ime za pobčekauser posted image user posted image , to ime sma midva imela izbrano v prvi nosečnosti; nadja in david, ker pa je bila okrogla lunca je prišla nadjauser posted image user posted image user posted image
kako napreduje diplomska?
še malo in boš na polovici nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja kje se pa skriva kepica?user posted image user posted image user posted image
punce ste kaj vraževerne, ker je danes petek trinajstegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 683
13.11.2009 17:57:35   
a.biba
Petek 13. je minil čist nič 13. Kot normalen dan brez zapletov, pa sem bila cel dan terenska.

Diplomska - če verjamete ali ne, sem jo danes poslala mentorju v pregled. Pa da vidimo kaj bo našel in kulk še bomo popravljali.

Vidiš, danes sem pa jaz obsedela, gledam top model in srfam. Sara se pa pri teti v sosednji hiši potepa, meni pa prav paše danes.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 684
13.11.2009 18:03:42   
a.biba
Tassika sem te pokukala k novembrskim kostanjček in prebrala, da imate vneto očko. Tudi mi smo imeli to težavo že iz bolnišnice in niso kapljice nič pomagala, se je kar ponavljalo. Potem sem pa zdravila samo še s svojim mlekom in smo se vnetja za vedno znebil. Kar direkt ji kapni v očko par dni za pored, pred hranjenjem, ko fajn teče. Boš videla, krasno deluje.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 685
13.11.2009 18:06:27   
sonček85
pilotina:jupi še 1xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako lepo te je videt na seznamčku nosečkuser posted image user posted image user posted image user posted image
hVALA VSEM ZA ODDANE GLASKE
kepica:iiiiiii kako lepo od dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kako lepa nosečka si v kopalkah
sonček:jupi držimo pesti da je ne bo in da bo lepi in debeli plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadka.hvala tudi jaz upam ,da bojo ti dve leti kmalu okoli
tassika:lepe slikceuser posted image
biba>:lepo ime in super da si že v 16tuser posted image user posted image user posted image pa bravo za oddajo diplomske

Evo mi mamo že vse omare postavljene ,mami pa je vse že pospravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 686
13.11.2009 18:06:42   
tassika
Hvala a.biba, sej sem to enkrat že nekje zasledila pa nisem bila prepričanauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.11.2009 18:09:46   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pilotina:jupi še 1xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako lepo te je videt na seznamčku nosečkuser posted image user posted image user posted image user posted image
kepica:iiiiiii kako lepo od dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kako lepa nosečka si v kopalkah
sonček:jupi držimo pesti da je ne bo in da bo lepi in debeli plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
biba>:lepo ime in super da si že v 16tuser posted image user posted image user posted image pa bravo za oddajo diplomske

Evo mi mamo že vse omare postavljene ,mami pa je vse že pospravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako migajoč post user posted image  - full dober zgleda. user posted image

Vidite, da se mi ne da nič druga delat, kot tu gor viset user posted image user posted image user posted image bravo še za mene, delal bomo pa jutri, ko se naspimo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.11.2009 18:10:37   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi moj je tak,pride k meni ali me pokliče pa reče daj me malo počohaj po hrbtu(to ga je oma naučila) in potem ga seveda čohamuser posted image user posted image ti naši deci so včas user posted image včas pa pravi otročkiuser posted image user posted image

Super za kopanja,jaz komaj čakam drugi vikenduser posted image

Kam se greste čopkat???user posted image user posted image

Sonček kaj res lahko vroča voda sproži porod?
ne vem še samo po moje v Laško ,še imava od lani karte ko sva jih dobila za novo leto,a jih nisva izkoristila ker sem bila nosečka
Joj to pa nebi vedela za toplo vodo,sam po moje je res,ker vem da ne smeš edeti na pečki ali kje na toplem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.11.2009 18:10:40   
sonček85
mi
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Tassika sem te pokukala k novembrskim kostanjček in prebrala, da imate vneto očko. Tudi mi smo imeli to težavo že iz bolnišnice in niso kapljice nič pomagala, se je kar ponavljalo. Potem sem pa zdravila samo še s svojim mlekom in smo se vnetja za vedno znebil. Kar direkt ji kapni v očko par dni za pored, pred hranjenjem, ko fajn teče. Boš videla, krasno deluje.
mi imamo še tudi vneto učko še iz porodnišnice,pa nikakor ni boljeuser posted image ,ne pomagajo kaplice,ne moje mleko nič popolnoma nič

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 690
13.11.2009 18:19:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Kako migajoč post user posted image  - full dober zgleda. user posted image

Vidite, da se mi ne da nič druga delat, kot tu gor viset user posted image user posted image user posted image bravo še za mene, delal bomo pa jutri, ko se naspimo.
user posted image user posted image hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 691
13.11.2009 18:23:47   
nadka30
sonček85 poglej če tako razmišljašuser posted image , cca devet mesecev si noseča , teh devet odštejemo od dveh let dobimo malo več kot leto še, torej čez eno leto na istem mestu navijamo za tvoj plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 692
13.11.2009 18:26:54   
mariee
a.biba super za diplomskouser posted image user posted image user posted image

Tassika kakšne važičke steuser posted image user posted image user posted image user posted image   super zgledata!!!Mi imamo tudi tak voziček, komaj čakam, da ga damo tudi mi iz garažeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 693
13.11.2009 18:32:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

sonček85 poglej če tako razmišljašuser posted image , cca devet mesecev si noseča , teh devet odštejemo od dveh let dobimo malo več kot leto še, torej čez eno leto na istem mestu navijamo za tvoj plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.11.2009 19:44:10   
Kepica83
Živjo punce!
Evo vašo kepico. Kak lepo da si zmislite name.
OOOOO Nadka30 moja energie bomba spet zažiga tu na forumuuser posted image user posted image user posted image . Le tak dalje pa bo drug mesec + viden iz letala.
Sonček85 joj te kar pogrešam tu gor, sem navajena da se bolj pogosto javljašuser posted image .

A.biba no super za celodnevno pohajanje. Pa čestitke za oddano diplomsko.
Evo kepica pa je sama. Do pred 5 minutami sem še imela mojega, atija pa mamo tu sedaj pa sem sama. Moj je šel delatuser posted image . Danes pa ju3 je v intervencijski. In mi niti malo ne paše to. Ti vikendi. Pa vse pijano. eh....
Sma se prej najedla, malo za tem pa sta naša dva prišla. Je ati rekel kak lepo dragemu malico pripravljam. Je dobil v plastično posodico pečene ražnjiče, paradajz, čebulo, banano, mandarine, jogurt, rum kokos bonbone in dve čokoladici životinskega carstva.
Danes sva cel dan migala. Moj je počistil kuhinjo in kopalnico jaz pa vse ostalo. Pol sma pa šla ven pasjo utico malo urejat. Sma na streho topli pod gor zabila.
Punce še zdaj nimam pralnega stroja. Ni dela nekega. Je danes bil serviser spet tu, pa ni vredu del pa računa na torek ali sredo da pride. Mi je zadnjič mama oprala 4 ali 5 strojev. Pa zdaj je spet odvlekla polno črno vrečo 150literskouser posted image . Če tolko perila umažema, zaradi psa. Ogromno sem na roke oprala to kaj pa je bolj umazano pa ni šans na roke oprati. Hvala mami pa atiju. 70km naredita da prideta perilo iskat.
Aja pa mama že cel teden mojega terorizira da ji more princeske spečti. user posted image  Verjetno ji bo v nedeljo ustregel. Mmmm prej sem jedla suho salamo od ovčke. Nama je ati prinesel. Full so dobre. Mmmm jaz sme nora na pečenega jagenjčka. Se mi vidi da sem pola pola user posted image user posted image .
Hmmm kaj še mam za povedat. Aja. Ju3 morem it spet k Omi na Ptuj. Bovei z mamo vse okne  pa zavese oprale pa hišo sčistle. Pa mi ni najbolj. Nikoli nisem nekam šla če je bil moj doma. Ker sem tak rada z njim. Vsako prosto minuto skupaj preživima. Ampak ju3 morem iti. Pa tak vedno nekaj zaslužim. Še malo pa bodo prstani odsluženi. V slabem mesecu sma skoraj 300eur pri njej zaslužla. user posted image  Ja zdaj je treba na vsak euro gledat, ko bejbi pride.
Joj upam, da nisem preveč zatežila. Če še se kaj spomnim , napišemuser posted image .
Je katera tu da bove tračkali??

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.11.2009 20:29:06   
malaMravljica
Kepcek, jaz sem tu, ma sam na hitro.

Bejbe, sobica je tu!!!! Jo mentirajo sedaj. Bi bila ze zmontirana, ce ne bi bila omara 6 mm previsoka za nasa vrata user posted image user posted image user posted image  komaj so jo spravili po stopnicah gor, pa spet dol. Sedaj sta jo pa v vilicajem dvignila gor in skozi kuhinsko okno notri, je blo en dva tri. Bejbe, tok je lepa, tek je lepa.  Sam za jutri dobim nove obiske iz SLÖo, ne bo casa zlagat stvari v omaro, grrrr... pa v ponedeljek, kolk bom uzivala. Tok placa je, povso predali, policke, res super. Ko bo zmontirana bom temu, ki mi jo ne naredil povedalal, da mi je tok vsec, da bi tako sobico cakala se celo leto, sam da bi tako dobila. JUpii..  ma tok srecna danes.

Soncek, oh ves, sam odkar imam bejbija zame takoj pomeni takoj, ko bo bejbi poslihtan, vidis zame je takoj sedaj user posted image user posted image  

sedaj grem pa kontrolirat kako delajo user posted image  

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.11.2009 20:34:50   
Kepica83
MM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sobico. user posted image user posted image  Mali LM si zasluži najlepšo sobico. Pa le poslikaj ko bo končanauser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 697
13.11.2009 21:31:11   
sonček85
kepica>:kako lepo je brat da te nekdo pogrešam pset spičila in .Ma ja imam toliko dela da se mi že meša,tečna sem ko sam hudič sva se z mojise ne pogovarjavauser posted image
No uspelo mi je pa vse pospravit,jutri pa žer grem ob 8h od doma z Aleksom in nas cel dan ne bouser posted image

Joj kako lepo si to res dragemu uštimala za v službo.Res lepo.Super za potepanje,pospravljanje in vse ostalo-pridna sta.

jUTRI PA ČIM PREJ VSE NAREST PA PO PAMETI DOMOV V OBJEM DRAGEMU
mm:no evo mi je uspelo prit goruser posted image Ja kako lepo,no vidiš se je splačalo počakat 1m -zdaj je pa bomoba tko je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kkako poteka kontrola-je vse tipi topi user posted image Slikice pa čakamouser posted image

tko jaz grem pa počas pod tuš,Aleksu še cucle prekuham pol pa spattttttttttttttttttt

rižkoo,maška,maj,mariee,drobtinica,nogavica,....kje steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.11.2009 21:43:44   
Kepica83
Sonček zakaj se kregaš? Ne smeš to delat. Pa mulit se tudi ne smeta. Ampak se lepo treba pogovorit. Poslušaj omo kepicouser posted image . Jaz pa sem se zdaj iz moje pikice tak smejala. Me tak brca kot da je nevem kaj. Prav smešno je blouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.11.2009 6:35:17   
sonček85

Sonček zakaj se kregaš? Ne smeš to delat. Pa mulit se tudi ne smeta. Ampak se lepo treba pogovorit. Poslušaj omo kepicouser posted image . Jaz pa sem se zdaj iz moje pikice tak smejala. Me tak brca kot da je nevem kaj. Prav smešno je blouser posted image
saj vem ,samo kaj ko ..........

Jutro ,evo grem glasovat za naša dva sončka

Lep dan vsem in ne pozabite oddat glasovuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?