|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
14.11.2009 9:58:56   
a.biba
Vau, ste aktivne danes... samo kje drugje kot na RR user posted image .

Kepica83 user posted image  za 20. tednov, polovička, če bo šlo vse po knjigi!
Pa nisem te pohvalila v kopalkah. A ti je pasala voda na bazenu? Mi se tudi spravljamo, verjetno bomo šli še danes popoldne, pa vprašanje, če mi bo pasalo. Drugače je pa men g. rekel, da vročih kopeli, pa teh masažnih ne, bazeni pa kamot.

Sonček85 uživaj, pa ne se več jezit na dragega, zdaj bi te že lahko minilo.

Jaz imam pa projekt redčenja igrač, sem kar pošteno nabrala neuporabnih stvari, tako da je že manj gužv v sobici. No, grem dokončat, pa potem pokukam, če ste se kaj opogumile in kaj napisale.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.11.2009 10:02:31   
MAŠKA
Sonček85 tukaj semuser posted image

Kdaj prideta z rižkico naslednji teden? V ponedeljek moram še nekaj v službo it, drugače pa lahko izbereta katerikoli dan!

Zdaj grem pa malo pospravljat, potem na obisk k mojim domov, tako da vas zvečer malo spet preberm.

Pozdravček vsem!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.11.2009 10:08:33   
pilotina
twixy se je včeraj oglasila...ni dobro...včeraj je dobila inekcijo za pljučka...žalostna je user posted image

je pa napisala še tole

"pozdravi moje bejbe"...in zahvaljuje se vam za pestke...Liamu, Aleksu, Zoji, Luca Mateu pošilja ljubčke, velike...midve s kepico pa naj božava bušija

hudo ji je in res se mi smili

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.11.2009 10:12:11   
Kepica83
Jutro punce!
Sonček85 rada te mamuser posted image user posted image user posted image user posted image

A.biba hvala za pohvale. hmmm kaj se kopanja tiče. Jaz sem bila zunaj v bazenu max 6min. Pa me je začelo bolet v levem predelu trebuha. V bližini levega jajčnika. No in sem rekla mojemu da greva ven. Pa sva šla not v bazene. In nisem šla več v vodo. Sem sedela na robu in tačke namakala.Pa par krogov sem naredla po tej polički ko je v bazenu pod vodo da lahko ljudje gor ležijo. No po tem sem v krog hodla.user posted image user posted image Pol pa sem spet se malo vsedla na rob. user posted image  Meni ni pasalo. Oz. meni je fulll pasalo, samo moji bebi neuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.11.2009 10:14:37   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

twixy se je včeraj oglasila...ni dobro...včeraj je dobila inekcijo za pljučka...žalostna je user posted image

je pa napisala še tole

"pozdravi moje bejbe"...in zahvaljuje se vam za pestke...Liamu, Aleksu, Zoji, Luca Mateu pošilja ljubčke, velike...midve s kepico pa naj božava bušija

user posted image user posted image user posted image user posted image  joj pilotinca. Kaj to vse pomeni. Zakaj si ji že dali injekcijo za pljučka?? Daj jaz nimam številke. Pozdravi jo in reči da kepica pravi, da bo vse vredu in da naj ne skrbi. In da vse mislimo nanjo in držimo pesti, tako da nima kaj narobe it.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 705
14.11.2009 10:27:46   
tassika
Boga Twixy njej pa res ni postlano z rožicami. Inekcija za pljučka pomeni, da dobiš zdravilo deksamatazon (vsaj ponavadi je tako), ki pospeši razvoj pljučk v primeru, da se otrok predčasno rodi. Ni nevarna ne za mamo, ne za otroka, niti ni nevarna, recimo, da se otrok potem rodi na rok. To je bolj preventiva. Dobiš pa mislim, da dve ali tri inekcije. Ne vem točno v katerem tednu je Twixy, ampak punce, ko je bila moja Zoja na intenzivni na eint-u sem videla take male borce, da me je kar stisnilo, tako majhen in lahek dojenček s tako voljo do življenja, te res gane in moram reči, da so se sestre tam res skoraj na pol pretrgale, da so poskrbele za vse, res, da so v inkubatorjih in da se marsikateri hrani po sondi, ampak živijo pa in mislim, da v nemčiji je pa za to še bolje poskrblejeno in da bodo vse naredili, da rešijo otročka naše Twixy.

Evo jaz pa kuham danes nekaj napol martinovo kosilo, sladko zelje, mlince in pa piščančji zrezki, za dva se mi res ne splača peči gooske, zelje bo pa navadno, ker ga imam v hladilniku. Upala sem, da bomo šli tudi danes malo vn pa je tukaj tako bljak vreme, da ne vem, mogoče bomo vseeno leteli za 10 min en hiter krogec če ne bo deževalo, popoldne pa itak spet obiski. Sem se odločila, da naredim nekaj iz listnatega testa, podobno kot jabolčna pita v mc donaldsu, pa da vidimo če bo uspelo user posted image

Pilotina, kako si kaj, še vedno počivaš, sem videla, da imaš spet kmalu pregled a to pri Rešu ali pri svoji g.?

Kepica meni so bili strogo prepovedani obiski bazenov zaradi krvavitev in vsega, pa po pravici povedano niti nisem pogrešala, edino poletje me je malo dajalo, ker nisem mogla na morje, sem ritko namočila samo 2x, bo pa drugo leto bolje, ko bom na porodniški, bova z Zojo obe namakali ritkiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 706
14.11.2009 10:29:39   
Kepica83
A.biba hvala za čestitke za 20tednov. Jihaaaaaaaaaa. Kak je lepo videt da smo že na polovički. Še maaaaalouser posted image user posted image . Sicer pa ti kar šibaš za mano, pa pilotinca tudi. Saj prav tak. Goooooo bejbe goooooo.

Aja nekaj vam morem povedat. Danes po 5 uri me je zgrabil krč v desni nogi. Prvič v življenju. Kak me je zgrabil krč pa slišim da moj odklepa vrata. In ga začnem klicat. Prileti v spalnico in me začne masirat. Nato še me je zgrabil krč v levi nogi. Tako da mi je obe nogi na 1x masiral. Jojj kak to boli. Zdaj pa komaj hodim. Hvala bogu da je zakladek prišo ravno takrat domov.
Včeraj je moj možek bil v intervencijski patrulji. No in danes ko zjutraj pridem k sebi, sem takoj vidla da je nek čuden. Pa ga vprašam če je sve vredu z njim. Pa je rekel da je samo zmantran. Sem rekla ne laži mamici. Kaj je narobe. Pa je rekel da so se pretepali. In da je njegovega sodelavca 130kg ded udaril. Pa mu rečem da se naj pride vsest k meni na posteljo pa mi naj pove kaj se je zgodilo. Pa je rekel da sta mogla it v intervencijo v eno gostilno to gorilo mirit. In ker je totalni idiot je udaril od mojega sodelavca. No moj je skočil in je rekel da ga je komaj na tla spravil. In da ga je verjetno 10 min davil, da je oni komaj omedlel. Je rekel da se je drl zraven ko ga je davil. Pol pa je ta tip zahteval zdravnika in je zdravnik odredil da ga lahko izpustijouser posted image user posted image  no in je on lepo odkorakal na prostost. Pol pa še je rekel če bo zunaj policija pred hišo se naj ne ustrašim, ker bodo verjetno odredili da bodo naju varovali en čas. Pa njegovega sodelavcauser posted image  no pol pa še je rekel: zdaj sem že vredu, ko sem doma pri tebi mamiuser posted image . Občutek imam da še mi nekaj prikriva, ker je res bil potrt. Ampak nisem htela dregat v njega. Zdaj lepo pančka ko angelček in ga je prav lepo za gledat. Upam da je samo to in da mi je vse povedal. Hja tak je to. Ko imaš možeka v takem poklicu. Pa se mi zdi da bo vedno huje v tej naši državi.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 707
14.11.2009 10:33:12   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Boga Twixy njej pa res ni postlano z rožicami. Inekcija za pljučka pomeni, da dobiš zdravilo deksamatazon (vsaj ponavadi je tako), ki pospeši razvoj pljučk v primeru, da se otrok predčasno rodi. Ni nevarna ne za mamo, ne za otroka, niti ni nevarna, recimo, da se otrok potem rodi na rok. To je bolj preventiva. Dobiš pa mislim, da dve ali tri inekcije. Ne vem točno v katerem tednu je Twixy, ampak punce, ko je bila moja Zoja na intenzivni na eint-u sem videla take male borce, da me je kar stisnilo, tako majhen in lahek dojenček s tako voljo do življenja, te res gane in moram reči, da so se sestre tam res skoraj na pol pretrgale, da so poskrbele za vse, res, da so v inkubatorjih in da se marsikateri hrani po sondi, ampak živijo pa in mislim, da v nemčiji je pa za to še bolje poskrblejeno in da bodo vse naredili, da rešijo otročka naše Twixy.

Kepica meni so bili strogo prepovedani obiski bazenov zaradi krvavitev in vsega, pa po pravici povedano niti nisem pogrešala, edino poletje me je malo dajalo, ker nisem mogla na morje, sem ritko namočila samo 2x, bo pa drugo leto bolje, ko bom na porodniški, bova z Zojo obe namakali ritkiuser posted image

Naj te bogec uslišiuser posted image .
Jaz pa sem malo pogrešala bazenčke, moj pa še bolj in zato sem šla z njim, da se malo načopka. Je bil tak posrečen v tisti vodici. Samo okice so ven iz vode štrlele pa malo nosekauser posted image user posted image . Hmmm jaaa morje. Drugo leto avgusta bo verjetno še prehitro za bebo za morje ali?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 708
14.11.2009 10:38:31   
tassika
Kepica ne bo prehitro, komot boste šli, samo v vodo je ne boš dajala, ker bo premrzla, komot pa daš malo vodice v bazenček, pustiš na sončku in jo potem namočiš, tvoja biba bo takrat stara že dobre 4 mesece in to ni panike, samo saj veš, senčka, veliko tekočine in topla vodica pa se da user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.11.2009 10:44:39   
Anonimen
Punce, nismo več prviuser posted image ... hvala za vse vaše glaseke zdej pa v akcijoooo... še glaskooov...pliissss
Pol se vam javim, grem k frizerju..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
14.11.2009 10:52:25   
mariee
Twixy user posted image user posted image user posted image user posted image boga, držim pesti da bo pikica v trebuščku ostala!!!!!

Kepica
začni pit magnezijeve šumeče tablete in bo boljše, pa sprehodi tudi pomagajo. Jaz sem imela eno obdobje, ko so me vsako noč napadli krči, ampak potem se že navadiš, da se ne smeš raztegovat ponoči.

Jaz sem pa že vse pospravla, zdj grem pa na kavico z eno nosečkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.11.2009 11:00:10   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

je pa napisala še tole

joj, twixy... drži se...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.11.2009 11:04:13   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Kepica
začni pit magnezijeve šumeče tablete in bo boljše, pa sprehodi tudi pomagajo. Jaz sem imela eno obdobje, ko so me vsako noč napadli krči, ampak potem se že navadiš, da se ne smeš raztegovat ponoči.

Mariee papam magnesium300 tablete. Sonček85 reklauser posted image . Ja sprehod....hmmmm . kje je že to? mesec pa pol nazaj je zadnji bil se mi zdi.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.11.2009 11:11:42   
Kepica83
uspelo mi je galsovati. Jihaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.11.2009 16:11:16   
mariee
Kje ste vse?? Jaz sem tudi že glasovala... zdj pa mal na netu visim, ampak ni nobene tukaj...user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.11.2009 17:10:50   
drobtinica29

čaw punce!

na hitro, da nebo prej sirece user posted image , mi smo ok, lepo se hranimo, spimo, se redimo, le krčeke imamo občasno. kopali se še mi tudi nismo, naslednji teden bo na vrsti. sprehodi so aktualni na polno, zelo uživamo vsi.

moj dragi mi je v veliko oporo, doma je še do torka, potem pa gre delat. za malega lepo poskrbi, ni blema.

PIlotinca saj ne morem vrjet kaj sem prebrala, čestitkeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Twixy zate pa močno držim pestke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ostale pozdravljam, če bo še potem kaj časa se oglasim! drugače vas preberem le za pisanje potem zmanjka časa! user posted image

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.11.2009 19:00:54   
sonček85
maška:ne vem še kateri dan ,se bova dogovorile z Rižkoo pa ti javiva 1-2 dni prej
biba:user posted image hvala ,ja se že pogovarjava.Ne moreva 1 brez drugega pa še otročka imava skupaj in se ne smeva kregat
twixy:mislimo nate,Pikica pa se naj drži.mislimo nanju.Pilotinca,pozdravi jo
kepica:hvaala enako-kiss,kiss,kiss
Dragijeva masaža je pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image ti pa kr lepo papcaj tabletke user posted image
drobtinica:jupi kako lepo da si se nam javila.Samo da ste super

Naj vam pa mi povemo veselo novičko-Aleks se je danes prvič sam vsedeluser posted image user posted image user posted image user posted image Ati in mami sta tko vesela

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.11.2009 19:05:13   
sonček85
jupi Liam je spet prviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.11.2009 19:08:22   
tassika
Jaz vsak dan glasujem.

Sonček, a si lahko koncept vašega seznamčka sposodim z novembrske kostanjčke?

No danes je pa rodila moj kolegica, fantka gala, še v petek sva se pogovarjali, ko je rekla, da bi rada da bi zdaj pa že kaj bilo in sem ji rekla, boš videla, mogoče še ta vikend ker je mlaj v pon in evo danes je bilo, tako kot pri meni 14 dni nazaj, v soboto rodila v pon. polna lunauser posted image  Sem dobila magične moči na noč čarovnicuser posted image  Ampak a veste, da me kar malo nostalgija daje, kako je bilo ko je prišla Zoja, saj zdaj ko jo gledam tukaj sem ful vesela (spančka na kavču zraven mene, noče biti popoldne v posteljici sama) ampak tistih občutkov, ki jih dobiš tam, to je pa nekaj čisto posebnega. No ne bom več tečnarila, ker to ni tema za to, ampak mogla sem malo pojambratuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.11.2009 19:19:12   
Kepica83
Čerček punce!
Takle pa je kepica speeeet sama user posted image . Joj kakšen veter zunaj piha. Danes sem cel dan nekaj čistla, pa kuhala, pa spet čistla... Pa 2 x sem hodla v trgovinouser posted image . Nakupim dve polni vrečki. Pa pridem domov, pa se spravim kuhat in evo kepica brez čebuleuser posted image . Nič šibaj miško nazaj.
Sonček85 no super da se spet pogovarjatauser posted image user posted image user posted image . Kaj se pa Aleksa tiče nimam besed. Ta mali je tako brihten in napreden da nemoreš verjet. Kako se že on sam guga pa vse. Kapa dol. res.user posted image user posted image
Tassika čestitke tvoji prijateljici. Pa saj prav to, da si nostalgična in da deliš to z nami.

Nadka30, sonček25. biba? Kje ste vse?
Pa pilotinca??

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.11.2009 19:20:38   
a.biba
Čer!

Twixy držimo pesti, močno močno... držite se in počakajte, če je še le možno. Vsak dan je pomembenuser posted image user posted image user posted image .

Kepica joj, ti krči pa tako bolijo, sem imela jaz tudi celo nosečnost težave s tem. No, zdaj še nimam. Pa sem se potem tudi tako kontrolirala, da se v spanju pač nisem nič pretegnila, ker je to res grozen občutek.

Tassika ti si dobila pa čudežno moč na noč čarovnic, tako da nam še kaj lepega prerokuj.

Sonček pridna, da sta se pobotala. Saj skoz pa res ne moreta biti  ljubeča in prijazna. Bi še kdo rekel, da je kaj narobe z vama user posted image . ČESTITKE Aleks!!!user posted image Res hitro napreduje, zdaj ga pa pazite, da se kam ne prekucne. Tega je bilo mene vedno strah, da mi kam pade.

Rižkoo ja smo prvi. Pridno glasujem in očitno druge tudi. Le tako naprej! Lepo pocartaj tega lepotca.

Mi smo bili na kopanju v Laškem od dveh do zdajle. Super fino je bilo, mala je uživala sto na uro, midva pa tudi. Sploh, ko gledaš to otroško veselje, je še toliko lepše. Zdaj pa že sladko spi, še dober, da se lahko tam fajn stuširaš in umiješ lase, ker je čisto padla tako je utrujena. No, midva pa nisma nič boljše, tako da smo že vsak na svojem koncu, ker tudi za pogovarjat ni več enerijeuser posted image .

Tako, da lahko noč, Tassika začaraj dobre novice in pazite nase.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 14.11.2009 19:22:09 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.11.2009 20:13:47   
sonček85
tassika:seveda lahko,ni problema
kepica:hvala ja tko naprednega bebija mamo mi,sam zobek pa še kar ni pokukal ,po moje ne bo pred 8m
biba:hvala ,ja res je kaj bi bilo če se nebi kregal,po moje bi naju imeli za .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to pa morem res pazit,joj naš pobalinček.
Jupi za kopanje,mi gremo pa drug vikend komaj čakam,pa da sporbamo Fredauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.11.2009 20:15:37   
Kepica83
Mali je res zeeelo zelo napreden.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.11.2009 20:19:28   
sonček85
tud
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Mali je res zeeelo zelo napreden.user posted image
i tvoj aprilček bo ,ker se bo rodil 2.4 na moj RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.11.2009 20:21:09   
Kepica83
hehe user posted image  misliš da bo 2.4.?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?