|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
15.11.2009 12:10:41   
Ajvy
Jutro...danes je bil moj spalni dan in sem ga izkoristila do maksimuma...

BAki.
..joj...oprost samo to je pa res otro zgodaj

Brkn...me zelo veseli ,da imaš zdej certifikat...bravo .---res

Šaki...jutro

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 851
15.11.2009 12:47:10   
sjmm
Hojla vsem skupaj!!!!

Ma sm neki na kratk s cajtem...je ta velk sine neki kilav, sem se včeri zvečer že ustrašla, da je kaka gripa k je zakuhu, pa je blo tam nekje 38, pol čez noč pa kar mir po Lekadolu c, tko da zgleda HB kot en prehlad

Mali je bil ponoči kar priden, sam zjutraj je pa kr na meni soal potem, ko je mleko spil, se me je za pižamo držal, da ga sploh nidem mogla odložil dol s sebe...mali crkljanček, upam, da ga ne bodo glih tile bacilčki zajel...mamo drug teden pregled.

simonakr...vau varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image , a kej posodiš???user posted image user posted image user posted image

ajvy ...upam, da bo prebavica kmal spet gut...ja, kadar imajo obdobje k manj pojejo, je včasih kar težko kaj iz ritke spravit, no, naš vse dobr zalije s čajem, tako da glih nima neki težav

kolumbo...user posted image user posted image user posted image user posted image za fešto

urša...uživajte še za nas!!!!!!

skuka...o, tvoj je tud Majči, evo pozdravček Maju od Majauser posted image user posted image user posted image

brkn...čestitke za izpit!!!!!!!

tamika...pozdravček...zdravilen sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kosilo delat k je dans odpadlo crkljanje pri moji mami zaradi bolezni našga Jančija

BYE!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 852
15.11.2009 14:32:59   
TAMIKA3
EVA in moj sonček TRISTAN vse naj, naj !!!!!!!!!

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.11.2009 14:33:53   
TAMIKA3
pri nas imamo krankenhaus user posted image .samo še ati stoji pokonci

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 854
15.11.2009 19:40:07   
brkn83
kje pa ste danes vse.

katjuša - mi smo pa danes bili v vaših koncih, sma smo šli bol pozno - šele ob petih smo bili tam.

zdej pa sem tk sita, da sploh nič ve ne morem. sva z nikom vseen šla na martinovanje. sva pa ravno mal prej prišla domov, zdej pa je ati že tud doma.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 855
15.11.2009 20:41:45   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Evo tkole se on rad pelje v avtu
user posted image
Tkole on afne gunca pr atiju
user posted image
Tt dve sta od dveh tednov nazaj k smo bli na pediatriji
user posted image
pa tkole on z ovčko igra
user posted image

Kolk je cortek! Pa tak veseljaček!

se kr podpišem... res je en veselko

boma2 :)

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 856
15.11.2009 20:44:13   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

JUTRO user posted image
a ste me kaj pogrešale user posted image sem v enem kosu, vsa potolčena in črna, ampak na srečo ok, ko pomislim, da me lahko ne bi bilo več med vami. v četrtek 7:50 sem imela prometno, hb sama brez otrok. tristan je zakuhal - viroza, tako da je pestro. mi pa pomagata moja mami in tašča, pa otročki tudi. ati pa služi za drug avto. no toliko od mene.

o grozauser posted image user posted image user posted image .......važno da si ti ok,pleh itak ni pomembenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem...... bogaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 857
15.11.2009 20:45:31   
boma2

EVA in moj sonček TRISTAN vse naj, naj !!!!!!!!!

user posted image

se popišem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 858
15.11.2009 20:47:50   
boma2

čeeeeeeer.-..

No najprejk en lep dober večer... :)

JUpam, da je fešsta uspela.... :) In da ste vse ok...

Vsem, k ste bolančkani .. ajvy, tamika, sjmm... vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo... Upam, da je fešta uspela... user posted image user posted image user posted image

Brkn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit...

Shuka.......... Lepo, da si se oglassila..... :)user posted image user posted image user posted image Dobro skrbiš za sinčka....

Katjuša... Kako ste kaj?

Balonchy... Med pogrešanimi... :( Upam, da je vse ok....

< Sporočilo je popravil boma2 -- 15.11.2009 20:50:08 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 859
15.11.2009 20:50:32   
boma2

nočkaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.11.2009 21:12:40   
sjmm
Čeeeeeeeeer!

No, pri nas se počasi spušča mir....mulčki skopani, lasje kr frfotajo okol čistih glav, ušesa bolše slišijo k smo jih spucal, user posted image user posted image user posted image , pa nam je uspelo, da so bli do 9h VSI v postlah, torbe prištimane, cunje tudi....oh,

No, upam, da ste fajn preživele popoldan k ste skor vse vandrale ke okol...mi smo po kosilu tud vn šibnil, je na konc že mal kinknil, pa sm ga kr v postlo zanesla, pa je še mal oddremal, jaz pa sem bila kr pridna in sem ene tri stroje cunj pod likalnikom mučla, zdej so pa lepo zložene..lep pogleduser posted image user posted image user posted image

Moj je še cucka sprehodu...pol pa upam, da bova še kako rekla...jutri je pa itak že delavn dan...kok hitr vikend steče, naš Miha je bil prepričan, da je šele sobota in ga je prejle kr na rit zalimaluser posted image user posted image k sem rekla v banjo pa za šolo pripravt

Naš Jan dans brez vročine, tko da upamo na najboljše...hvala za pikepoke

no, lep večeruser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 861
15.11.2009 21:18:18   
sjmm
no, tole sm najdla na enmu forumu...kr fajn :

v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 862
15.11.2009 21:51:13   
Ajvy
dan je bil..zdej je noč..
MOžek spekel odlično torto...njami.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm...upam,da se boste čimprej rešili bacilov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JA...zaenkrat smo uredili prebavo...tko da ...upam,da bo,,,...

NI lepšega kot urejen kup perila user posted image user posted image

Kakšnega kužka imaste???

Tamika...o joj....a bo??
Vam bo kdo prišel pomagat??
Čimprej se znebite bacilčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn....super za pohajkovanje user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 863
15.11.2009 21:51:17   
Ajvy

EVA in  TRISTAN vse naj, naj !!!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 864
15.11.2009 21:51:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, tole sm najdla na enmu forumu...kr fajn :

v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 865
15.11.2009 22:04:09   
brkn83
nik spi, moj že tud v postli, js pa zdele šibnem pod tuš in se mu pridružim.

lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 866
16.11.2009 7:15:56   
Urša08
jutro

Kavica za dobro jutro
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 867
16.11.2009 7:19:44   
Urša08
Vikend je šel mimo kot da ga ne bi bilo. Uživali smo 100/uro, izkoristili sonček, skratka bilo je super. Zjutraj sva z user posted image kavico skupaj popila predno je šel v službo, jaz pa user posted image rihtat.  Žiga se trenutno ukvarja z rožico, Nejcu moram pa še zajtrk narest. Grem gres skuhat potem vas moram pa še mal prebrat za nazajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 868
16.11.2009 7:32:32   
MIHAILO
JUTRO...KAKO ste kaj...mi ok...zdaj ko mihailo je vse obroke na zlico je malce zaprt v petek je tako tesko kakal da sem mu svecko dala,tako je jokal in kakal bogec ,sem kr se jaz zajokala,ker je res mocno jokaluser posted image ....sem mu kupila bio zitne kasice lazje prebavljive da je to namesto cokolibna,rizolina,keksolina ampak noce kr plune in hoce bruhat,tko da mu zdj zmesa, 3 zlicke bio kasice in 3 cokolina...kaksna ideja,no vceraj ni kakal veliko zdaj pa ranokr polni plenicouser posted image ...prej je pa vsak dan kakal lepo tudi 2x

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 869
16.11.2009 7:42:51   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

JUTRO...KAKO ste kaj...mi ok...zdaj ko mihailo je vse obroke na zlico je malce zaprt v petek je tako tesko kakal da sem mu svecko dala,tako je jokal in kakal bogec ,sem kr se jaz zajokala,ker je res mocno jokaluser posted image ....sem mu kupila bio zitne kasice lazje prebavljive da je to namesto cokolibna,rizolina,keksolina ampak noce kr plune in hoce bruhat,tko da mu zdj zmesa, 3 zlicke bio kasice in 3 cokolina...kaksna ideja,no vceraj ni kakal veliko zdaj pa ranokr polni plenicouser posted image ...prej je pa vsak dan kakal lepo tudi 2x

Mihailo a mu daješ navadni jogurt? Jaz bi mu ponudila za malico navadni jogurt, pa en sadni obrok ima tudi najbrž. Ukinila bi pa riž, banane, korenček vsaj za nekaj časa.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 870
16.11.2009 7:45:06   
Čebel@
jutro!

pri nas že 3 dni okoli 4.30 pojemo flašo mlekauser posted image .......a mislite da ji ni več dovolj kašica in mleko zvečer?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 871
16.11.2009 7:54:24   
Urša08
čebel@ dobro jutrouser posted image Zanimivo, da hoče Hana ponoči jesti, čeprav ni bila nikoli navajenauser posted image Koliko pa poje? Lahko da potrebuje več in ji 4 obroki čez dan niso dovoljuser posted image Kaj pas če bi čez dan kak obrok dodali?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 872
16.11.2009 7:59:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ dobro jutrouser posted image Zanimivo, da hoče Hana ponoči jesti, čeprav ni bila nikoli navajenauser posted image Koliko pa poje? Lahko da potrebuje več in ji 4 obroki čez dan niso dovoljuser posted image Kaj pas če bi čez dan kak obrok dodali?
sej to je,ker ni nikoli jedla ponoči(edino ko sva se dojili).....poje cca.170 ml......danes ji bova dala več kašice za večerjo ker lahko da ima preskok v rasti in rabi več za čez noč.....obrokov ji ne morem dodajati ker jo že itak  zbujam in ji malico  uturimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 873
16.11.2009 7:59:12   
baki
dobro jutro.....nik vstal ob 6.45.katja včeri zbolela.kašlja pa ma malo vročine.ji žnoder zadi dol teče pol ga ma pa polno v grlu.....mislim da je dobla stran od nika.al pa v šoli,al pa na roj.dnevu.bog si ga vedi.sam da ni kaj hujšega.sem klicala k zdravniku pa mi je rekla da naj je ne vozim ker ma nabito čak.bo še kaj drugega fasala.če bi se pa stanje poslabšalo pa naj pol pokličem.drgač pa čaja pa limone pa kaj za kašelj,pa lekadol.....saj booooo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 874
16.11.2009 8:00:51   
Urša08
da mal za nazaj pokomentiram

Shuka tvoj sinček je tak cukrček, dobrovoljček user posted image

Simonakr super za varuško user posted image user posted image user posted image

Kolumbo ste se meli dobro na fešti?

Ajvy ja res je treba vsake toliko časa napolniti hladilnikuser posted image user posted image user posted image Jaz ravno pišem listek kaj nam manjka, pa je seznam skoz daljši. Ne da se mi pa skoz v trgovino letat in potem nakupim za 10, 14 dni, sproti pa kupimo mleko, sadje, zelenjavo, pa če kaj zmanjkauser posted image Pa super za spalni danuser posted image user posted image user posted image A imata z možekom dogovor da en dan on pospi, en dan ti v vikendu? A smem še vprašat zakaj sta šla v šolo za starše?

Tamika joj bogica pa še vse maš bolančkaneuser posted image Upam, da se čim prej pozdravite in da ti še vedno tašča in mami pomagata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm pridna, pridna, kok stvari tebe čaka čez dan user posted image user posted image user posted image Res je lepo vidt cune poštimane, zlikane kupčke user posted image user posted image user posted image Mene to še čakauser posted image

uf upam da nnisem katere pozabla pokomentirat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?