sjmm
|
helov! Tamika ....kar najhitreje okrevaj, posebne obema s Tristanom!!! urša08....bravo za odklop!! Žiga.. BRAVO za nočko!!! skuka...živjo od naju z Majem, verjetno se še ne poznamo baki...super k ni treba kuhat, mene ta priviljegij čaka jutri Pri nas...mene še kr glava boli po včerišnjem šopingu, sva ji rekla, da zaenkrat ne bo nič...bomo šli v naslednji ulov, ko bodo razprodaje, upam, da bo kej razmislila sem pa v HM dobila lušne hlačke za Majčija k mu je vse prekratko, zunaj pa premrzlo za take hece, jih bova not ponosila, pa en hud puloverček, pa eno bombažno majčko v Outletu na Rudniku, medtem, ko je ta velka imela na izbiro miljon bund in jaknic...oooo, so ble lepe, ja pa še ta velk sine mi je naroču ene jeanske iz Hm, sam da bojo kul in dost dolge...se je tko potegne tale naš skoraj 11-letnik Nočka ...kar lepo pančkal, sam ene 5x me je sprehodu za dudo, šele ob 6h pa mleko Dans pa sm se namenla, da bom kej porihtala po stanovanju, no, pa se je moj namenu, da mora neki nujno zrihtat in so moji načrti ob majčku in treh šolarjih s polno domače naloge v vodo padl...ah, še takrat k je kao bol frej se izmuzne...deciiiii zdej pa grem ta velkmu eno besedilo korigirat, pol pa z našim tretarčkom še en plakat nalimava in govorno vajo ponoviva...je imel "Moja družina", je take lušne stavke napisu...sm se kr smejala..je pravi popoldan pa me čaka fizika s ta velko, no, kako urco, pol pa še mal na luft se tipkamo...fajn bodite!!!!