|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
15.11.2009 22:01:06   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz je tudi še ne bom dajala ven. Itak še ne sedi, pa tud kil še nima dovolj in še čist zadosti prostora v lupinici. Samo tako sprašujem, kaj se boste kaj odločale. Pa ne najdem nič od AMZSja testov. Zadnjega najdem 2007.Kje se pa še da videt kake teste varnosti?

www.adac.de

Ti poiščem bolj točen link

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.11.2009 22:01:41   
tubby
Dober večer

Kat Mat sicer ne vem točno kakšne težave ima tvoja sestra z dojenjem a glede na to to da omenjaš poporodno depresijo...
Sem dobila kar solzne oči...user posted image   ker se je to zgodilo tudi meni
Meni se je to pokazalo tako da mi je mleko zablokiralo in nisem mogla dojit. mali ni hotel flaške, jaz bi kmal fasala vnetje.. To je težko opisat kakšna stiska to je... in padala sem vanjo... vedno globje

Zdaj lahko rečem da sem se šele izvlekla, ampak ko je bil M star skor 3 m,. je bilo tako hudo da sem mogla so dežurnega psihiatra....
in čez noč nehala z dojenjem. Pravzaprav se še v življenju nisem počutila bolj grozno kot takrat. Sledilo pa je olajšanje.
Še vedno se sprašujem zakaj se je to zgodilo in prveč je tega pritiska v zvezi z dojenjem. Češ če ne dojiš pa si slaba mama. Težko si je odpustiti. Vzroki pa so lahko še drugje... Toplo priporočam ne samo psihioatra ampak tudi psihoterapevta... Ta je tisti ki resnično pomaga, ker psihiater ti da samo tablete, te pa so opora da se lažje pobereš.

Kar pa se tiče mamazofa in podobnih... jaz sem doživela veliko razočaranje... sama sem iskala pomoč vsepovsod pa so bili vsi po dopustih... kako je to mogoče da v stiski ni nikogar?
Verjemi, to je tako hudo da zjutraj ne bi niti vstal, da ti je vsaka minuta kot ura, da ti je dan kot teden dolg... in da nimaš volje do ničesar....

Pomagajte ji, zasluži si uživati kot mama-ker to sedaj sigurno ne more.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.11.2009 22:04:19   
majana79
Tanja, a znaš nemško?

http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/default.asp?id=21254&location=2_Tests

Drugače pa so tile Römerjevi med najboljšimi pa Maxi cosi (ne vem kateri model) pa mislim da Recaro tudi.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.11.2009 22:04:45   
Anonimen
tubby user posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.11.2009 22:04:46   
petrazg
Me je Tanči prehitela...user posted image

Edina stvar od opreme v katero se je naš oči poglobil so bili avtosedeži... In tu mu nisem niti ugovarjala. Smo bili enih 3x v bc, pikapolonici, da je vse možno pregledal in prebral user posted image user posted image user posted image No naš, je izbral Recaro...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.11.2009 22:08:20   
majana79
tubby user posted image

Upam da si zdaj boljše. Ne da se mi zdi, ampak navkljub vsemu, se pri nas še vedno premalo govori in je premalo pomoči za take primere. Šele ko se ti to zgodi, potem po ovinkih zveš za eno, za drugo, za tretjo prijateljico, kolegico, znanko, ki je imela težave... Že samo to, da veš da nisi sam v taki situaciji, je lahko en korak naprej v tistem trenutku.
Materinstvo za marsikoga ni potica, čeprav si v nosečnosti z vseh strani bombandiran kako je to fino in samoumevno in dojiš, in se ujameš z otrokom... Ja pa ja de... Po 5. mesecih šele ugotavljam kaj pomeni kakšen jok, kaj šele ko se rodi... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.11.2009 22:08:21   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

tubby user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.11.2009 22:10:26   
lake
Ja tud jst razmišljam o recaru. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.11.2009 22:11:38   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, a znaš nemško?

http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/default.asp?id=21254&location=2_Tests

Drugače pa so tile Römerjevi med najboljšimi pa Maxi cosi (ne vem kateri model) pa mislim da Recaro tudi.

Ja, aber naturlichuser posted image Hvala!Vidim, da imata na letošnjem testu samo Maxi cosi Tobi in tale Ledenkin oceno dobro. Pa noben zelo dobrouser posted image

petrazg jst bom tud kr mojga za tole zaposlila.Pišuka sam kake cene.2 avta po 300€?!

tubby user posted image user posted image Kar se pa tiče pritiskov glede dojenja sem pa že zanč napisala-čist preveč so sitni ljudje s tem.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.11.2009 22:13:37   
tubby

tubby user posted image

Upam da si zdaj boljše. Ne da se mi zdi, ampak navkljub vsemu, se pri nas še vedno premalo govori in je premalo pomoči za take primere. Šele ko se ti to zgodi, potem po ovinkih zveš za eno, za drugo, za tretjo prijateljico, kolegico, znanko, ki je imela težave... Že samo to, da veš da nisi sam v taki situaciji, je lahko en korak naprej v tistem trenutku.
Materinstvo za marsikoga ni potica, čeprav si v nosečnosti z vseh strani bombandiran kako je to fino in samoumevno in dojiš, in se ujameš z otrokom... Ja pa ja de... Po 5. mesecih šele ugotavljam kaj pomeni kakšen jok, kaj šele ko se rodi... user posted image

Kar solze so se mi vlile.user posted image Ko pomislim kako je to hudo in kako je njej in nobeni tega trpljenja ne privoščim...
Sem bolše, sem. Ampak meni se je nabralo veliko stvari... Še serča da imam moža ki mi stoji ob strani in je res moja trdna opora. Težko je to delit z drugimi, a sem se opgumila in vam zaupala...
sicer pa prijateljem(z izjemo morda nekaterih) pa sorodnikom... ne govorim o tem. Je še tabu tema in tega ne razume vsak.

Hvala Majana user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.11.2009 22:13:43   
Anonimen
AKP! vidim te! sem se ravno danes spraševala, zakaj se nič ne oglasiš!... si v redu?

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.11.2009 22:15:30   
majana79
Ja cene so pa abnormalne user posted image

podarim: 2 darilni (otroški) vstopnici za ZOO, porabit jih je pa treba do konca tega leta... Jih neuspešno delim že nekaj mesecev, če se nobena ne javi, gredo v smeti user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.11.2009 22:15:36   
Tanja_
Se strinjam majana. Čist premalo se govori o tem. Da ne govorim o tem, kok si grozna mama, če slučajno potožiš, da je težko z otročkom, da si utrujena, da te ne preveva samo veselje, ker si postala mama....

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.11.2009 22:17:06   
petrazg
Tubby...user posted image user posted image user posted image Samo, da si ven iz tega... Če pa kdaj rabiš pogovor, pa imaš mojo telefonsko...

Testi ... vsi ti testi so bolj tako, ker nimajo vseh modelov in je potem zelo težko primerjat sedeže med sabo. V temu ni ne tega , ki ga ima Anže zdaj in tudi novega ,ki mu ga kupujeva ni... zdaj pa vedi... No, moj se že razburja, da naj se ne ukvarjam z njegovimi zadevami user posted image user posted image user posted image

Tanja... mi že imamo 2 sedeža. pa še 2 morava kupit user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.11.2009 22:19:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

tubby user posted image

Kar solze so se mi vlile.user posted image Ko pomislim kako je to hudo in kako je njej in nobeni tega trpljenja ne privoščim...
Sem bolše, sem. Ampak meni se je nabralo veliko stvari... Še serča da imam moža ki mi stoji ob strani in je res moja trdna opora. Težko je to delit z drugimi, a sem se opgumila in vam zaupala...
sicer pa prijateljem(z izjemo morda nekaterih) pa sorodnikom... ne govorim o tem. Je še tabu tema in tega ne razume vsak.

Hvala Majana user posted image

Te popolnoma razumem... Mene je moj našel doma, ko sem jokala zraven J., on pa seveda tudi in se nikakor nisem mogla pobrat. Vsakič ko je šel v službo mi je bilo v mislih, kako bom danes preživela do 5, ko pride domov...
Meni je takrat pomagalo da je prišel mlajši brat za dober teden, toliko da sem imela družbo, da je kaj skuhal ipd. Itak pa niti on, niti doma niso vedeli zakaj sem klicala da naj pride. Dejansko tega ne razume vsak, ampak si označen kot slabič in hipohonder.

tubby, če ti bo še kdaj težko, se kar oglasi user posted image Mene punce tukaj vedno dvignejo, pa kot da bi znale povedat tisto, kar moram v danem trenutku slišat.
Sej vem da se to sliši 'kr neki', ampak je res tako...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.11.2009 22:20:55   
Tanja_
petrazg katerega pa boste nabavili?Aja, potem so ti testi samo neka mala pomoč.No, vidim, da se bo res moj s tem ubadal.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.11.2009 22:22:32   
Tanja_
Ja majana ima neka tajna veza...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.11.2009 22:22:52   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Tubby...user posted image user posted image user posted image Samo, da si ven iz tega... Če pa kdaj rabiš pogovor, pa imaš mojo telefonsko...

PetraZG sem ven, ampak me je kar oblilo ko sem napisala. Zdaj sem že skoraj brez tablet. meni je šlo takoj na bolše ko sem nehala dojit...
Pa je hudo ker sem si tako močno želela...in mi je steklo brez težav...na začetku

vem pa, da se mi je življenje obrnilo in da zdaj se sebe in svojih potreb še bolj zavedam in probam iz tega potegnit nekaj dobrega
Včasih moraš past da se potem lahko pobereš. To pa je bil hud padec

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.11.2009 22:25:29   
Tanja_
Punce, da ne boste vse za avtosedeže zapravila-Mothercare se je odprla v BTCju nasproti CP.

Zdej pa grem.

Lahko in prespano noč vam želim!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.11.2009 22:25:47   
majana79

Ja majana ima neka tajna veza...

A ne de user posted image

Ajoj, sem se razbudila... J. se bo pa itak spet ob 11, pol 12 zbudil. Se mi niti ne splača it spat user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.11.2009 22:26:39   
tubby
Punce hvala user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem mal počivat, sicer sem preživela lep dan z obema otrokoma, zjutraj pa se grem u Hofer borit za rokavice za hčerko, mi pride kera pomagat?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.11.2009 22:26:41   
majana79

Punce, da ne boste vse za avtosedeže zapravila-Mothercare se je odprla v BTCju nasproti CP.

Zdej pa grem.

Lahko in prespano noč vam želim!

Ja, samo so baje cene ful navite v primerjavi z njihovo spletno stranjo. user posted image Ampak bomo šle enkrat mal firbcat?

Lahko noč Tanja!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.11.2009 22:27:22   
AKP
K.tja zdravo. Skozi se nekaj dogaja. Sva bile ta teden na pediatriji user posted image zaradi viroze. Na srečo samo tri dni.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.11.2009 22:27:22   
petrazg
Ja, testi pomagajo, ampak ponavadi ni nikoli tistih modelov skupaj med katerimi se odločaš... Naš Anže ima sedaj
http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=265_271&products_id=1957
Sedaj se je pa odločil, da kupimo Anžetu drugega...
http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=265_272&products_id=1965

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.11.2009 22:27:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby
Včasih moraš past da se potem lahko pobereš.

to je pa kar resnično... čeprav ni prijetno doživet... in močan moraš biti, da se lahko pobereš!

sem utrujena.
želim vam prijetno in lahko noč!

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.