majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tubby Upam da si zdaj boljše. Ne da se mi zdi, ampak navkljub vsemu, se pri nas še vedno premalo govori in je premalo pomoči za take primere. Šele ko se ti to zgodi, potem po ovinkih zveš za eno, za drugo, za tretjo prijateljico, kolegico, znanko, ki je imela težave... Že samo to, da veš da nisi sam v taki situaciji, je lahko en korak naprej v tistem trenutku. Materinstvo za marsikoga ni potica, čeprav si v nosečnosti z vseh strani bombandiran kako je to fino in samoumevno in dojiš, in se ujameš z otrokom... Ja pa ja de... Po 5. mesecih šele ugotavljam kaj pomeni kakšen jok, kaj šele ko se rodi... Kar solze so se mi vlile. Ko pomislim kako je to hudo in kako je njej in nobeni tega trpljenja ne privoščim... Sem bolše, sem. Ampak meni se je nabralo veliko stvari... Še serča da imam moža ki mi stoji ob strani in je res moja trdna opora. Težko je to delit z drugimi, a sem se opgumila in vam zaupala... sicer pa prijateljem(z izjemo morda nekaterih) pa sorodnikom... ne govorim o tem. Je še tabu tema in tega ne razume vsak. Hvala Majana Te popolnoma razumem... Mene je moj našel doma, ko sem jokala zraven J., on pa seveda tudi in se nikakor nisem mogla pobrat. Vsakič ko je šel v službo mi je bilo v mislih, kako bom danes preživela do 5, ko pride domov... Meni je takrat pomagalo da je prišel mlajši brat za dober teden, toliko da sem imela družbo, da je kaj skuhal ipd. Itak pa niti on, niti doma niso vedeli zakaj sem klicala da naj pride. Dejansko tega ne razume vsak, ampak si označen kot slabič in hipohonder. tubby, če ti bo še kdaj težko, se kar oglasi Mene punce tukaj vedno dvignejo, pa kot da bi znale povedat tisto, kar moram v danem trenutku slišat. Sej vem da se to sliši 'kr neki', ampak je res tako...
|