Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 20:56:51
|
|
|
|
majana79
|
mmm, hvala bo potem padel en mini kornet pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:11:40
|
|
|
|
ledenka
|
čeeeer kako naporen vikend... samo zapravljanje včeraj sem kupila novo posteljo za M., dobila sem jo v Rutarju. pa madrac, in je šlo več kot 300 €. danes pa avtosedež, smo se kar za Römerja safefix TT odločli... spet 300 €. s tem, da se ga po netu dobi za 100 € ceneje kot v BC. KatMat, upam, da bo tvoja sestrica kmalu bolje... tudi jaz svetujem, da se obrnete na Mamo Zofo, imajo prav svetovalke, pa forum je na MONu. pa za pregled! Majana, vse smo super mame Lina, drži se,vse bo ok! si grem večerjo naredit...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:18:23
|
|
|
|
zoja10
|
ojla hoj,... nedelje so tako faAAAAJN, sva bla z mojim na kavi, pa v shoping sva šla,.. kupla Taji krtačko za zobe in zdej jo meče po ustih Zase seveda nič kot je že pravilo Drgač se morm pa pohvalit.... Taja je danes na vseh štirih šla naprej,.... jaz pa vsa ponosna zravn skakala ... je premaknla roke in noge tko kot je treba ene 3x pol je pa omagala .... Čas tako hitro leti,... Včasih se mi zdi da sm jo učeraj mela zravn rač ko je spala in sem nekoč jamrala da samo spi... ... Tko hvale dost, me že podijo dol... tatko kuha čaj... Upam da ste se tudi ostale imele lepo.. predvsem pa Pokica,.... Lahko nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:21:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Drgač se morm pa pohvalit.... Taja je danes na vseh štirih šla naprej,.... jaz pa vsa ponosna zravn skakala ... je premaknla roke in noge tko kot je treba ene 3x pol je pa omagala .... Čas tako hitro leti,... Včasih se mi zdi da sm jo učeraj mela zravn rač ko je spala in sem nekoč jamrala da samo spi... ... čestitke! Taja je prva mi se že 10 dni zibamo na vseh štirih in jezimo, ker nogice ne nosijo teže, da bi šel naprej potem pa leze nazaj in se še bolj jezi. to ma po fotru
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:21:52
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, kje si naročila avtosedež? pramworld?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:24:59
|
|
|
|
petrazg
|
Dober večer bejbe! No, da vam poročam.... imela sva se noro dobro v savni in sva si obljubila, da čimprej ponoviva... In ugotovila sva kako to pogrešava, da sva sama in samo uživava... Drugače smo vikend preživeli pri babici in dediju, pa spet smo praznovali rd pri drugem stricu, pa z mojo babi smo bili... ma med vikendi se imamo vedno fajn. Pokica... super za Aneja. Upam, da na polno uživate doma. KatMat... super sestrica si. Majana... močna punca Lake.... vauuuu nove kavbojke Ledenka... za sedež. A ga boš že prestavila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:29:39
|
|
|
|
maja1488
|
Hojla, se sam na hitrco javim.... sem preletela zadnjih par strani... POKICA in ANEJ super da gresta domov! KatMat super sestrica si . Tvoji sestri pa želim, da bo čimprej vse to za njo in se bo veselila življenja in materinstva. Evo več nisem utegnila prebrat ampak bom vse jutri nadoknadla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmm,... jaz bi tudi sladoled! ... pravzaprav sem danes že tri kornete,... ne smem več... Zoja10 čestitke Taji! nepozabno doživetje,... le glej, da si zapišeš datum! naš Urbanč je še vedno krokodilji... s trebuhom trdno na tleh, z rokami pa se počasi poriva nazaj (verjetno išče vodo, da bi splaval ) ledenka, zapravljivka po sili, ne? ampak verjetno imaš posteljico in avtosedežek čisto blizu in ju božaš ter si predstavljaš, kako bo Maks užival v spanju in vožnji,... jaz sem že takšna pri teh nakupih, najrajši bi sama zlezla v te male reči (tako pa moram "odganjati" Oskarja... ) kar svaljkam se danes... pa toliko dela še!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:32:22
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg super za lep vikend Pa sej bo kmalu naslednji-tedni res tako hitro minevajo. majana pridi k meni na sladico. Imamo piškote, zavitek, sladoled, marmelado, Nutello...Pa še mal piščanca je od popldan ostalo, za pred sladico ledenka super za šoping V Rutarju je zdej razprodaja, a ne?Si kupila otroško posteljico, ali že ta veliko? Punce,kako pa je zdej s temi avtosedeži?Kateri naj bi bili najbolj varni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:34:12
|
|
|
|
majana79
|
bravo Taja! Mi smo šele začeli dvigovat ritko, pa se na trebuščku premikat in mi je že to za celo vesolje napredka petra, sem kar malo fouš, ampak upam da v roku meseca tudi midva takole pobegneva v toplice za tiste 3 urice k.tja, veš kako pri nas rečejo... kam gre b'k, naj gre pa še štr'k, tako da ti kar lepo še en kornet pa je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:35:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana pridi k meni na sladico. Imamo piškote, zavitek, sladoled, marmelado, Nutello...Pa še mal piščanca je od popldan ostalo, za pred sladico Dej nehi, še dobro da nisem mobilna, bi ti kmal pozvonila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 k.tja, veš kako pri nas rečejo... kam gre b'k, naj gre pa še štr'k, tako da ti kar lepo še en kornet pa je že hitim v zmrzovalnik... !!!! petrazg, bi mi poleg sladoleda prijala tudi savna,... sem kar vesela za vaju, da sta se sprostila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:40:01
|
|
|
|
ledenka
|
majana, na strani pingpong imajo brezplačno dostavo, pa še 5% popust do konca meseca tanja, vzela sem 140x70, zdaj ima malo posteljo, ker spi poleg mene (90x50) petrazg, počasi ga bom, ker mu je lupinica ozka. čakam, da začne bolj trdno sedet. in super za uživanje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:43:26
|
|
|
|
petrazg
|
Hitre so tele naše punce s plazenjem . Taja bo kmalu že šibala po stanovanju. No, pri nas se še ne plazimo, dvignemo že rito in se potem gor in dol mečemo no pa naprej še , pa mal nazaj. Drugače smo še vedno najhitrejši po kačje... Jaz sem pa pol škatle piškotov zmazala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:45:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majana, na strani pingpong imajo brezplačno dostavo, pa še 5% popust do konca meseca Zakon, grem prec pogledat sicer ga še ne rabimo, ampak pokvaril se ne bo od tega, če stoji
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:46:22
|
|
|
|
lake
|
Pri nas ponavad vikend nč kej dost ne razlikuje od tedna, ker je moj itak v kleti, s to razliko da zvečer ostanem brez televizije, ker gleda fuzbal. Kao enkrat na teden pa lahko mal TV pogleda. Mah ja, sej ko bo Taja shodila jo bom skoz šuntala da mu nej gre težit v klet , sm žleht. Kavbojke sm kupla v Orseyu, sicer niso top, ampak za silo bojo dobre.Sm pa vidla ene dobre, ampak so ble 170 evrov. Majana Pa sej veš da sm tvoj taxi, bova hitr pr Tanji.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:46:44
|
|
|
|
Tanja_
|
Hana tud rito dviguje, pa z obrazom se čist v puzzle zarije k hoče naprej, pa še ne gre.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:48:17
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pri nas ponavad vikend nč kej dost ne razlikuje od tedna, ker je moj itak v kleti, s to razliko da zvečer ostanem brez televizije, ker gleda fuzbal. Kao enkrat na teden pa lahko mal TV pogleda. Mah ja, sej ko bo Taja shodila jo bom skoz šuntala da mu nej gre težit v klet , sm žleht. Kavbojke sm kupla v Orseyu, sicer niso top, ampak za silo bojo dobre.Sm pa vidla ene dobre, ampak so ble 170 evrov. Majana Pa sej veš da sm tvoj taxi, bova hitr pr Tanji. Komot prideta! A une ta drage si predvidevam v G-star vidla? Tajo boš mogla pa tko našuntat, da ne bo vedla, da si jo, k drgač te bo zatožla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:50:55
|
|
|
|
petrazg
|
oooo Ledenka... super si tole našla. Stran za sedeže mislim Sem našla sedeže za nas 60 eur cenejše.... torej prišparam 120 eur, če jih preko te strani naročim. Samo , a si že kdaj naročevala tu in stvari pridejo... Ne prakticiram glih teh stvari in nekak cvikam? Tanja... jaz Lukata še ne bom prestavila... bomo še malo v lupinici. Od sedežev ti pa ne bi vedela kater je dober, ker vsak svojega najde...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:53:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pri nas ponavad vikend nč kej dost ne razlikuje od tedna, ker je moj itak v kleti, s to razliko da zvečer ostanem brez televizije, ker gleda fuzbal. Kao enkrat na teden pa lahko mal TV pogleda. Mah ja, sej ko bo Taja shodila jo bom skoz šuntala da mu nej gre težit v klet , sm žleht. Kavbojke sm kupla v Orseyu, sicer niso top, ampak za silo bojo dobre.Sm pa vidla ene dobre, ampak so ble 170 evrov. Majana Pa sej veš da sm tvoj taxi, bova hitr pr Tanji. Tako ja, sej J. že zdej včasih tako naštimam v najini postelji, da začne mojega brcat. Pa kaj, ker mi vsak vikend obljubi, da bo vstal najkasnej ob pol 10, 10 pa mu nikol ne rata... Sej bo vidu čez kako leto kako bo... Evil Ej, važno je, da ti stojijo... Jst jih kupujem v NY, po 38 evrov... 170 sem pa včasih dajala za Miss sixty, ko sem bila še suha, mlada in neumna. Zdej jih do kolen ne dobim Res škoda, da mojega ni doma, bi te prec poštopala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:54:42
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, a se TT da tut v ležeči položaj? Ne najdem nikjer nič pametnega napisanega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:57:17
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz je tudi še ne bom dajala ven. Itak še ne sedi, pa tud kil še nima dovolj in še čist zadosti prostora v lupinici. Samo tako sprašujem, kaj se boste kaj odločale. Pa ne najdem nič od AMZSja testov. Zadnjega najdem 2007.Kje se pa še da videt kake teste varnosti?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 15.11.2009 21:58:29
|
|
|
|
lake
|
A mi da kera link od te strani, ker te napišem pingpong v google mi samo šport ven da. Mislm da je tista trgovina miss sixty ko so drage kavbojke. Me je itak kr ven odneslo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.