|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
15.11.2009 20:56:51   
majana79
mmm, hvala user posted image

bo potem padel en mini kornet pa bo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.11.2009 21:11:40   
ledenka
čeeeer user posted image kako naporen vikend... samo zapravljanje user posted image včeraj sem kupila novo posteljo za M., dobila sem jo v Rutarju. pa madrac, in je šlo več kot 300 €. danes pa avtosedež, smo se kar za Römerja safefix TT odločli... spet 300 €. s tem, da se ga po netu dobi za 100 € ceneje kot v BC.

KatMat, upam, da bo tvoja sestrica kmalu bolje... tudi jaz svetujem, da se obrnete na Mamo Zofo, imajo prav svetovalke, pa forum je na MONu. pa user posted image user posted image za pregled!

Majana, vse smo super mame user posted image

Lina, drži se,vse bo ok!

si grem večerjo naredit...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.11.2009 21:18:23   
zoja10
ojla hoj,...

nedelje so tako faAAAAJN, sva bla z mojim na kavi, pa v shoping sva šla,..
kupla Taji krtačko za zobe in zdej jo meče po ustih user posted image Zase seveda nič kot je že pravilo user posted image

Drgač se morm pa pohvalit....user posted image

Taja je danes na vseh štirih šla naprej,.... jaz pa vsa ponosna zravn skakala user posted image ... je premaknla roke in noge tko kot je treba ene 3x pol je pa omagala user posted image user posted image .... Čas tako hitro leti,...user posted image Včasih se mi zdi da sm jo učeraj mela zravn rač ko je spala in sem nekoč jamrala da samo spi...user posted image ...

Tko hvale dost, me že podijo dol... tatko kuha čaj...
Upam da ste se tudi ostale imele lepo..
predvsem pa Pokica,....user posted image user posted image user posted image
Lahko nočko user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.11.2009 21:21:34   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Drgač se morm pa pohvalit....user posted image

Taja je danes na vseh štirih šla naprej,.... jaz pa vsa ponosna zravn skakala user posted image ... je premaknla roke in noge tko kot je treba ene 3x pol je pa omagala user posted image user posted image .... Čas tako hitro leti,...user posted image Včasih se mi zdi da sm jo učeraj mela zravn rač ko je spala in sem nekoč jamrala da samo spi...user posted image ...

user posted image user posted image user posted image čestitke! Taja je prva user posted image

mi se že 10 dni zibamo na vseh štirih in jezimo, ker nogice ne nosijo teže, da bi šel naprej user posted image user posted image user posted image potem pa leze nazaj in se še bolj jezi. to ma po fotru user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.11.2009 21:21:52   
majana79
ledenka, kje si naročila avtosedež? pramworld? 

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.11.2009 21:24:59   
petrazg
Dober večer bejbe!

No, da vam poročam.... imela sva se noro dobro v savni in sva si obljubila, da čimprej ponoviva... In ugotovila sva kako to pogrešava, da sva sama in samo uživava... user posted image Drugače smo vikend preživeli pri babici in dediju, pa spet smo praznovali rd pri drugem stricu, pa z mojo babi smo bili... ma med vikendi se imamo vedno fajn.

Pokica... user posted image user posted image user posted image super za Aneja. Upam, da na polno uživate doma.
KatMat... super sestrica si.
Majana... močna punca user posted image user posted image user posted image
Lake.... vauuuu nove kavbojke user posted image user posted image user posted image
Ledenka... user posted image za sedež. A ga boš že prestavila?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.11.2009 21:29:39   
maja1488
Hojla, se sam na hitrco javim....

sem preletela zadnjih par strani... POKICA in ANEJ super da gresta domov!

KatMat super sestrica si user posted image . Tvoji sestri pa želim, da bo čimprej vse to za njo in se bo veselila življenja in materinstva.

Evo več nisem utegnila prebrat ampak bom vse jutri nadoknadla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.11.2009 21:31:24   
Anonimen
mmmm,... jaz bi tudi sladoled!user posted image ... pravzaprav sem danes že tri kornete,... ne smem več...

Zoja10 čestitke Taji! nepozabno doživetje,... le glej, da si zapišeš datum! naš Urbanč je še vedno krokodilji... s trebuhom trdno na tleh, z rokami pa se počasi poriva nazaj (verjetno išče vodo, da bi splavaluser posted image )

ledenka, zapravljivka po sili, ne?user posted image  ampak verjetno imaš posteljico in avtosedežek čisto blizu in ju božaš ter si predstavljaš, kako bo Maks užival v spanju in vožnji,... jaz sem že takšna pri teh nakupih, najrajši bi sama zlezla v te male reči (tako pa moram "odganjati" Oskarja...user posted image )

kar svaljkam se danes... pa toliko dela še!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.11.2009 21:32:22   
Tanja_
petrazg super za lep vikenduser posted image Pa sej bo kmalu naslednji-tedni res tako hitro minevajo.

majana pridi k meni na sladico. Imamo piškote, zavitek, sladoled, marmelado, Nutello...Pa še mal piščanca je od popldan ostalo, za pred sladicouser posted image

ledenka super za šopinguser posted image V Rutarju je zdej razprodaja, a ne?Si kupila otroško posteljico, ali že ta veliko?

Punce,kako pa je zdej s temi avtosedeži?Kateri naj bi bili najbolj varni?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.11.2009 21:34:12   
majana79
bravo Taja! user posted image  user posted image Mi smo šele začeli dvigovat ritko, pa se na trebuščku premikat in mi je že to za celo vesolje napredka user posted image

petra
, sem kar malo fouš, ampak upam da v roku meseca tudi midva takole pobegneva v toplice za tiste 3 urice user posted image

k.tja, veš kako pri nas rečejo... kam gre b'k, naj gre pa še štr'k, tako da ti kar lepo še en kornet pa je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.11.2009 21:35:10   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana pridi k meni na sladico. Imamo piškote, zavitek, sladoled, marmelado, Nutello...Pa še mal piščanca je od popldan ostalo, za pred sladicouser posted image

Dej nehi, še dobro da nisem mobilna, bi ti kmal pozvonila. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.11.2009 21:37:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

k.tja, veš kako pri nas rečejo... kam gre b'k, naj gre pa še štr'k, tako da ti kar lepo še en kornet pa je user posted image

že hitim v zmrzovalnik...user posted image !!!!user posted image

petrazg, bi mi poleg sladoleda prijala tudi savna,... 
sem kar vesela za vaju, da sta se sprostila... user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.11.2009 21:40:01   
ledenka
majana, na strani pingpong user posted image imajo brezplačno dostavo, pa še 5% popust do konca meseca

tanja, vzela sem 140x70, zdaj ima malo posteljo, ker spi poleg mene (90x50)

petrazg, počasi ga bom, ker mu je lupinica ozka. čakam, da začne bolj trdno sedet. in super za uživanje user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.11.2009 21:43:26   
petrazg
Hitre so tele naše punce s plazenjemuser posted image . Taja bo kmalu že šibala po stanovanju. No, pri nas se še ne plazimo, dvignemo že rito in se potem gor in dol mečemo user posted image user posted image user posted image no pa naprej še , pa mal nazaj. Drugače smo še vedno najhitrejši po kačje... user posted image

Jaz sem pa pol škatle piškotov zmazala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.11.2009 21:45:29   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

majana, na strani pingpong user posted image imajo brezplačno dostavo, pa še 5% popust do konca meseca

Zakon, grem prec pogledat user posted image sicer ga še ne rabimo, ampak pokvaril se ne bo od tega, če stoji user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.11.2009 21:46:22   
lake
Pri nas ponavad vikend nč kej dost ne razlikuje od tedna, ker je moj itak v kleti, s to razliko da zvečer ostanem brez televizije, ker gleda fuzbal. Kao enkrat na teden pa lahko mal TV pogleda. Mah ja, sej ko bo Taja shodila jo bom skoz šuntala da mu nej gre  težit v klet user posted image user posted image , sm žleht.

Kavbojke sm kupla v Orseyu, sicer niso top, ampak za silo bojo dobre.Sm pa vidla ene dobre, ampak so ble 170 evrov.

Majana Pa sej veš da sm tvoj taxi, bova hitr pr Tanji.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.11.2009 21:46:44   
Tanja_
Hana tud rito dviguje, pa z obrazom se čist v puzzle zarije k hoče naprej, pa še ne gre.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.11.2009 21:48:17   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pri nas ponavad vikend nč kej dost ne razlikuje od tedna, ker je moj itak v kleti, s to razliko da zvečer ostanem brez televizije, ker gleda fuzbal. Kao enkrat na teden pa lahko mal TV pogleda. Mah ja, sej ko bo Taja shodila jo bom skoz šuntala da mu nej gre  težit v klet user posted image user posted image , sm žleht.

Kavbojke sm kupla v Orseyu, sicer niso top, ampak za silo bojo dobre.Sm pa vidla ene dobre, ampak so ble 170 evrov.

Komot prideta!
A une ta drage si predvidevam v G-star vidla?
Tajo boš mogla pa tko našuntat, da ne bo vedla, da si jo, k drgač te bo zatožla.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.11.2009 21:50:55   
petrazg
oooo Ledenka... super si tole našla. Stran za sedeže mislim user posted image Sem našla sedeže za nas 60 eur cenejše.... torej prišparam 120 eur, če jih preko te strani naročim. Samo , a si že kdaj naročevala tu in stvari pridejo... Ne prakticiram glih teh stvari in nekak cvikam?

Tanja... jaz Lukata še ne bom prestavila... bomo še malo v lupinici. Od sedežev ti pa ne bi vedela kater je dober, ker vsak svojega najde...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.11.2009 21:53:49   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tako ja, sej J. že zdej včasih tako naštimam v najini postelji, da začne mojega brcat. user posted image Pa kaj, ker mi vsak vikend obljubi, da bo vstal najkasnej ob pol 10, 10 pa mu nikol ne rata... user posted image Sej bo vidu čez kako leto kako bo... Evil

Ej, važno je, da ti stojijo... Jst jih kupujem v NY, po 38 evrov... 170 sem pa včasih dajala za Miss sixty, ko sem bila še suha, mlada in neumna. user posted image Zdej jih do kolen ne dobim user posted image user posted image

Res škoda, da mojega ni doma, bi te prec poštopala. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.11.2009 21:54:42   
majana79
ledenka, a se TT da tut v ležeči položaj? Ne najdem nikjer nič pametnega napisanega... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.11.2009 21:57:17   
Tanja_
Jaz je tudi še ne bom dajala ven. Itak še ne sedi, pa tud kil še nima dovolj in še čist zadosti prostora v lupinici. Samo tako sprašujem, kaj se boste kaj odločale. Pa ne najdem nič od AMZSja testov. Zadnjega najdem 2007.Kje se pa še da videt kake teste varnosti?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.11.2009 21:58:29   
lake
A mi da kera link od te strani, ker te napišem pingpong v google mi samo šport ven da. user posted image

Mislm da je tista trgovina miss sixty ko so drage kavbojke. Me je itak kr ven odneslo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.11.2009 21:59:38   
Tanja_
http://www.pingpong-online.de/osc/

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.11.2009 22:00:16   
petrazg
http://www.pingpong-online.com/

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.