fiška33
|
Dobro jutro Pozdravljena Anjuša in ostale čveke . Angel Sound je kupila preko ebay frcefela in to za 35 €, al pa za tolko dolarjev. Se splača pogledat tudi kake hong kong prodajalce, je še ceneje, dobava pa malo daljša. Sicer ne vem, koliko je potem še aktualen, ko se čutijo brcike, ampak meni se jih zdaj spoh ne mudi čutit, ko imam sposojen Angel Sound doma. Ah, grem kr preverit, če je bejbi še tu . Včeraj sem brala oktoberke 2009, da vidim, kako je potem, ko imaš štručko doma. Pa so mi kar solze tekle od ganjenosti. . Evo, fino, pa smo prišle na opremo. Jst samo še to googlam in se skoraj obnašam, da bom rodila že čez 14 dni in moram v kratkem imeti vse. Razmišljam, oziroma se tolažim, da nisem nora z naslednjo mislijo.... bom mela vsaj mir in se bom lahko čemu drugemu posvetila Čeprav, tašča se še ni nič javila, da bo ona kaj kupla. Sej ni važno... Jst delam to za sebe. . Moji mi bojo kupili pralne pleničke Bum Genius. Jutri grem po posteljico z vso opremo, jogijem, obrobami, nepremočljivo podlogo, 6 posteljninic, ... skratka, lahko bom rekla: Spanje obkljukano. Rabljeno, luštno. Voziček bo Quenny freestyle, kupila bom rabljenega. Novejši so 3 kolesniki, starejši 4, pa se ravno odločam kako pa kaj. Full mi je pri vozičku pomembno, da se da v čisto horizontralo, ker ne nameravam kupovati košare. Naših čmrlov na srečo ne bo tak zeblo . Imam že enega izbranega, finance cca 150 €. Bo potrebno pa dokupit marelo in dežno zaščito. Ležalnik pa verjetno ne bo tisti ta drag, višinsko nastavljiv. Mogoče bi bil že čas, da kupiva kako klubsko mizico, pa bo tam gor postavljen . Od tavečjih stvari je potem še samo jajčka. To mi bojo posodili "ta mali" - beri mlajši brat z družinico. Ampak ne še na začetku, ker bo še v uporabi. No, mogoče bojo pa že prej novi avtosedež kupli, pa jo bom jaz dobila pravi čas. Potem so pa še sling, pa kengorujček, oblekice, drobna oprema... Aja previjalno že imam za na pralni stroj. Jo moram še preobleč. In to bo to :) Komaj že čakam, da 100% zvem za spol, da lahko začnem kupovati oblekice. Te sem gledala pa na angleškem ebayu . Rabljene, luštne, poceni... LP
|