petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 Petruscha, misliš da bosta tvoje dva mulčka že potrebovala tako drago sobico? Jaz ne bi prehitevala, spoh ker boste imeli še veliko stroškov z ostalo opremo hiše. Mislim, da bosta zdaj potrebovala bolj prostor za igranje, (beri - za shranjevanje igrač, verjetno bosta bedela bolj v dnevni sobi), garderobo, posteljici, luštno preprogico, malo mizico s stolčki, zabojčke za igrače, pobarvane stene, nalepke po stenah ... Pred kratkim sem lahko videla kar nekaj otroških sobic in so lušne, nekomplicirane, ... Saj včasih nismo imeli posebnega pohištva za naše sobe in ali nam je kaj manjkalo? Meni osebno, z opremo se ukvarjam tudi poklicno, je ljubše, če je kombinirano staro in novo, in da pohištvo ni "kompletno" dolgočasno . Drugače pa malo pogooglaj za kako idejo. U, kak nam je fajn, ko imamo tolko luštnega dela LP Sedaj malo čekiram po netu za otroške sobe, pa so cene vse nekje tam tam,... saj bova šla še z mojim v decembru na lov za otroško sobo. Rada bi imela 2 otroški omari( za zlaganje in manj za obešanje, pa spodaj z dvema regaloma), skrinjico za shranjevanje igrač, mizica, 2 stolčka (to lahko dokupim tudi še kasneje), odprt regal in previjalno komodo (kjer lahko previjalno mizo odstaniš). Posteljico pa bi vzela otroško- mladinsko, se pravi takšno, ki jo bom lahko kasneje premontirala v navadno posteljico. Ker se bomo verjetno čez kakšne 4 leta odločili še za enega , bosta do takrat v skupni sobici oba malčka, kasneje pa se bosta preselila v podstrešno sobo, kjer bosta imela novo pohištvo, to pa bo ostalo za novega člana. Se pravi, da bo minimalno v uporabi nekje 10 let. Tako, da konec koncec 1300 EUR ni tako veliko, pa sem že tudi računala in bi me nekje s popusti prišlo še manj.
|