|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
15.11.2009 11:44:08   
fiška33
Petruscha, misliš da bosta tvoje dva mulčka že potrebovala tako drago sobico? Jaz ne bi prehitevala, spoh ker boste imeli še veliko stroškov z ostalo opremo hiše. Mislim, da bosta zdaj potrebovala bolj prostor za igranje, (beri - za shranjevanje igrač, verjetno bosta bedela bolj v dnevni sobi), garderobo, posteljici, luštno preprogico, malo mizico s stolčki, zabojčke za igrače, pobarvane stene, nalepke po stenah ... Pred kratkim sem lahko videla kar nekaj otroških sobic in so lušne, nekomplicirane, ... Saj včasih nismo imeli posebnega pohištva za naše sobe in ali nam je kaj manjkalo? Meni osebno, z opremo se ukvarjam tudi poklicno, je ljubše, če je kombinirano staro in novo, in da pohištvo ni "kompletno" dolgočasno user posted image . Drugače pa malo pogooglaj za kako idejo. U, kak nam je fajn, ko imamo tolko luštnega dela user posted image

LP

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
15.11.2009 12:21:34   
Sky3
DOBRO JUTROOOO!!!

no jst pa ponosno povem, da sm po novem lastnica enega najlepših slinga na svetu!!! hehe jooj full sm si ga želela, sam si jih še nisem nič ogledovala za enkrat (trenutno pomanjkanje financ) sm ga pa potem učeri dobila od fantove sestre za darilo! user posted image sm si ga takoj namontirala gor in dala vanj plišasto žabo user posted image FENOMENALNO!
komi čakam, da rodim in dam mojo pravo žabico notri. je pa take lepe svetlejše oranžne barve (podobno marelici, samo ne pastelna) res lepi (hehe pa še bioenergetičarke so full priporočale oranžno barvo zaradi pozitivne energije user posted image )
v glavnem full happy in priporočam! imam pa od mini monkey-ja, ki mi je pa zelo všeč lih zaradi možne nastavitve velikosti in preprostosti (ker ni odvečnih visečih trakov, pa tudi povit nisi celi in se dejansko vidi kot culica za babyja in ne rjuha namesto tvoje majice)

Neposredna povezava do sporočila: 2527
15.11.2009 12:25:31   
Sky3
zivepo za koliko pa bi prodala buzza??? meni je zelo všeč in če ne bi uspela našparat za sanjskega (kar sicer upam, da se ne bo zgodilo), bi imela buzza... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
15.11.2009 12:43:54   
carly
ojla
sobica, ja mi jo imamo od lip poljčan-Kristina, sta jo moja starša kupila, pride pa kar tam okoli 1300 eur vse skupi.Smo pa izbrali posteljo 140x70 da bo za dalj časa pa še taka je da se lahko sestavi v navadno posteljo pač te velikosti, tako da bomo sedaj samo eno tako še dokupili pa bo, za začetek imamo pa itak košek.

sling imam tudi jaz, nikoli rabljen, sem jo dala not pa nikakor ni hotela not bit, je blo dretja ko da bi ne vem kaj delala z njo, no bomo videli kako bo sedaj.

O če ste še klepetale?Joj tale skleroza.

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
15.11.2009 12:48:36   
carly
Aj ena je danes že zgodaj vstala, no mi smo že par minut čez petuser posted image , pojma nima kaj ji je bilo.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
15.11.2009 13:40:12   
MiniMiska
Ojla, punce.
Malo surfam in sem naletela na tale luštkan košek: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Gorgeous-wicker-crib-moses-basket-NEW_W0QQitemZ350275417986QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Nursery_Cradles_GL?hash=item518e0ab782
Upam, da link dela.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
15.11.2009 13:57:52   
K_a_t_i
Uuuuuu, ve ste pa padle v debato o opremi user posted image .
Jaz sem si v prvi nosečnosti praktično vse sposodila (posteljica, voziček, lupinca,...). Pri 1,5 leta smo morali posteljico vrnit in smo kupili Kristina 140×70 od Lip Poljčane pa še eno omaro zraven (res lepo in kvalitetno, priporočam!). Ravno zdej (2 leti, 10 mesecev) smo posteljico spremenili v mladinsko posteljo.
Tko da - tokrat sem se odločila, da bomo meli svoj voziček (skoraj 100% bo to Bugaboo Cameleonu - vem, svinjsko drag, ampak res mi je všeč - najbolj to kok je lahek; upam, da se bo dojenček rad vozil, ker prvi se ni maral in sem večino časa njega nosila ter zraven potiskala prazen voziček user posted image - iz tega razloga nočem več vozička, ki ima 2 ročaja - ker enoročno ni vodljiv), lupinco dobimo na posodo, prav tako košek. Previjalno še imamo, cotk tud večino (no, če bo zdej punčka bo treba še kej roza dokupt user posted image ). Verjeten bomo si še kengerujčka omislili, da bom lahko imela "pod kontrolo" oba otroka. Pol nam pa manjka samo še postelja za ta velikega - to bomo pa kar v Ikei nabavili (nekih 100€ pride pa še jogi in smo). Sobico "sestav" bomo pa kupovali, ko bosta oba že večja, da bo lahko en spal na pogradu na vrhu (imamo samo 1 otroško sobo).

No, tokle user posted image
Sicer pa - slabosti počasi izzvenevajo, tako da se mi malo več da user posted image . Naročila sem si hlače iz Nexta, upam, da sem zadela cifro user posted image . Zaenkrat sicer še brez problema oblečem svojo garderobo, ampak glede na izkušnje iz prve nosečnosti se bo trebuh zdej napihnil. Sem pa še vedno na -3 kilah...

Želim vam lepo nedeljsko popoldne. V Lj imamo sonček user posted image .

MiniMIška, cartkan košek - me spominja na vozuček, ki sem ga imela kot otrok user posted image . Škoda s temi koški edino, da so lahko tudi za manj kot 3 mesece user posted image .

K_a_t_i

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.11.2009 13:59:18 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
15.11.2009 17:45:54   
nusi
No, jaz se nisem mogla odločit med PP uno in PP pliko, ampak uno ima en skupen ročaj, pa tole, da je tut za na teren mi je kr pomembno. Mogoče bom pa vseeno unota. A mislte, da bo okol novga leta kej popustov?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
15.11.2009 18:32:37   
barvar
Dober večer. Debata o opremi že v polnem teku, a ne?
MiniMiska meni je oni košek fenomenalen. Sem šla pogledat na ebay in bi se dalo kaj pametnega najt, ker pri nas so res katastrofalne cene.
Jaz imam pa jutri pregled in že komaj čakam, da bom spet vidla našega čmrlja. Upam samo, da se me bo G "usmilil" in mi UZ naredil user posted image .
Jaz letim pod tuš in vas pridem še pol malo pogledat...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
15.11.2009 18:55:14   
Anjuša
Ojla punce!
Ste ble pridne čez dan! Hvala še vsem ostalim za dobrodošlico user posted image Malo, bolj na hitro sem prebrala o čem je tekla beseda...
Petruscha če je omejitev z financami se da lepo in poceni sobico (če ne misliš kasneje kaj večjega kupit) v IKEI! Od mojga teta, k so zdaj novo hišo nardil (pa res res res niso na tesnem s financami) je šla v Ikeo in dobila dve tako lepi otroški sobi da dol padeš (nevem točno kakšna je bila cena, ampk sploh ni videt da bi bla slaba kvaliteta) Jst mislm da se splača it tja pogledat
barvar ali si že kaj naročala na ebayu? Jaz sem hotla AS naročit (ker sem kar živčna že če tam noter vse lepo dela, ker se tako dobro počutim -  razen lulanja!!!)no v glavnem se kar nič ne znajdem....

Anjuška

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
15.11.2009 19:21:30   
kittyy
kok lepe debate o opremi za naseuser posted image .
tud midva zdej skos hodiva pa trgovinah,pa mal cene spremljava.dons sva bila v Leclecu in sem za dojencka kupila prvo igracko,....nisem se mogla upreti da nebi kupila enega tazga soncka,ki ga obesis na posteljico in malo zapoje tko nezno,ravno za dojencka,..user posted image user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.11.2009 19:29:32   
barvar
Anjuša jaz sicer nisem še nič preko ebaya kupovala, ampak bom poskusla čez kak mesec ravno košek naročit pa bom vidla kako bo.
Jaz za user posted image nisem še nič kupila, me pa zelo mika. Bom šla v bližnji prihodnosti malo v Avstrijo pogledat, da vidim kakšne cene so kaj tam in se sigurno ne bom mogla upret nakupovalni mrzlici user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
15.11.2009 19:43:32   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Melia

SAN...lahko prosim daš link gor od tega filmčka....saj vem, da je pred kratkim ena dala gor, pa sem zdaj iskala pa ne vem al sem slepa al kaj...skratka ne najdem ga....tak da te res prosim, da daš gor ker bi ga ful rada vidla z mojim dragim....HVALA.user posted image

na strani 91 je link pripopan, mubi ga je pa pripopalauser posted image

glede brcik, gibov je res v prvi nosečnosti sem jaz čutila prve gibe šele v 19 tednu, v drugi v 17-tem in v tretji že v 14-tem.
tko da pri prvorodkah je gotovo še prekmalu, da bi kaj čutile.

toliko na hitro

lp

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.11.2009 19:45:34   
Anjuša
barvar tudi jaz upam, da bom kaj kmalu šla v Avstrijo...zdaj lepo zbiram dnarčke, da bo zajeten kupček in bomo pol zapravljali user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Anjuška

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
15.11.2009 20:23:38   
nanny.girll
živ!

ja jz tudi komej čakam, da začnemo z zapravljanjem. sem kupila že par cunjic =) pa moj je bil zdj v Barceloni tako, da je nekaj cunjic tudi od tam. user posted image u torek pa NS. komej čakam =) potem pa če bo vse ok, k sigurno bo user posted image pa greva v italijo v sredo. greva mal za vozičke pogledat pa seveda malo cene preverjat user posted image

košek je pa res zelo zelo lep =) jz bi ga tudi imela...si ga bova sigurno omislila če bojo finance.

pa AS bi tudi imela sam jaz si to kr ne upam naročit. pa tako bi rada srčka poslušala. user posted image

fajn bodite user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
15.11.2009 20:42:51   
petruscha
Evo, tile vozički se meni dopadejo, pa še cene so super (160 EUR).

http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-rush-zelen-i159.shtml?tselimage=222#images.

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.11.2009 20:44:07   
petruscha
Pa še eden:

http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-lumina-bordo-i142.shtml?tselimage=175#images

Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.11.2009 20:46:24   
petruscha
Pa ta tudi user posted image user posted image

http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-ultra-zelen-i157.shtml?tselimage=217#images

Neposredna povezava do sporočila: 2543
15.11.2009 20:47:19   
fiška33
Dober večer user posted image

Spet skoraj cel dan googlam user posted image . Koške, stolčke za hranjenje, ležalnike, ... Vsaka od teh stvari se uporablja kratek čas, jaz pa bi rada imela kaj multifunkcionalnega. No, našla sem tale stolček. Zaradi slik dajem tale link http://cgi.ebay.co.uk/Chicco-Polly-Highchair-for-babies-high-chair_W0QQitemZ190348817080QQcategoryZ2986QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%26otn%3D11%26ps%3D63 . Kupit se ga da tudi v Pikapolonici, stane pa mislim da, 160 €.
To je spet višinsko nastavljiv ležalnik (full bi ga imela, da ga bi postavila k jedilni mizi, kavču, na tla, pred akvarij,...) + stolček za hranjenje, ki pa res podaljša uporabo. Moram še malo raziskat avstrijske cene ... Drugače pa sem dobila še eno idejo. Doma imam tisto Ikejino stojalo za obleko, na kolesih, na katero obešam obešalnike in je po višini nastavljivo. Če na tisto zgornjo štango obesim npr. košaro, potem dobim "košek". Če obesim ležalnik, potem imam po višini nastavljiv ležalnik :) Po višini nastavljiv ležalnik bi bil pa tudi, če ga zmontiram na ogrodje pisarniškega stola. Grem dalje googlat.
Še napišite, če kaj zanimivega najdete :)

LP

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
15.11.2009 20:49:50   
petruscha
user posted image user posted image

http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-gema-3-v-1-zelen-i197.shtml?tselimage=310#images

3 v enem, cena je res odlična, sploh za tiste, ki ste še študentke in imate omejene finance.

Zdaj že resno razmišljam, da bi Skate-a prodala in kupila enega od tehuser posted image user posted image . Kdo kupi PP Skate? UGODNO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2545
15.11.2009 20:57:04   
petruscha
Kar se stolčkov za hranjenje tiče, jaz sem dobila rabljenega Giorgino (nekaj takega), plastičen. Dobra 2 meseca pa imam tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164088 z varovalom in brez dodatnega naslonjala. Imam telefonsko št. od gospoda, ki te stolčke prodaja v različnih barvah in so originalni ..za ceno 69 EUR.  V BC so 169-189 + varovalo z naslonjalom, ki pride okoli 43 EUR.

Stolček je res fantastičen in ga bodo naši malčki uporabljali, ko se bodo učili prve številke in abecedo.

Neposredna povezava do sporočila: 2546
15.11.2009 21:00:08   
fiška33
Petruscha, pa kake ocene tudi prebereš, če so uporabnice zadovoljne z njim, da se ne boš spet nat.... :) za vozičke mislim :)

Hvala za link :)

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 15.11.2009 21:01:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.11.2009 21:09:30   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Petruscha, misliš da bosta tvoje dva mulčka že potrebovala tako drago sobico? Jaz ne bi prehitevala, spoh ker boste imeli še veliko stroškov z ostalo opremo hiše. Mislim, da bosta zdaj potrebovala bolj prostor za igranje, (beri - za shranjevanje igrač, verjetno bosta bedela bolj v dnevni sobi), garderobo, posteljici, luštno preprogico, malo mizico s stolčki, zabojčke za igrače, pobarvane stene, nalepke po stenah ... Pred kratkim sem lahko videla kar nekaj otroških sobic in so lušne, nekomplicirane, ... Saj včasih nismo imeli posebnega pohištva za naše sobe in ali nam je kaj manjkalo? Meni osebno, z opremo se ukvarjam tudi poklicno, je ljubše, če je kombinirano staro in novo, in da pohištvo ni "kompletno" dolgočasno user posted image . Drugače pa malo pogooglaj za kako idejo. U, kak nam je fajn, ko imamo tolko luštnega dela user posted image

LP

Sedaj malo čekiram po netu za otroške sobe, pa so cene vse nekje tam tam,... saj bova šla še z mojim v decembru na lov za otroško sobo. Rada bi imela 2 otroški omari( za zlaganje in manj za obešanje, pa spodaj z dvema regaloma), skrinjico za shranjevanje igrač, mizica, 2 stolčka (to lahko dokupim tudi še kasneje), odprt regal in previjalno komodo (kjer lahko previjalno mizo odstaniš).
Posteljico pa bi vzela otroško- mladinsko, se pravi takšno, ki jo bom lahko kasneje premontirala v navadno posteljico.

Ker se bomo verjetno čez kakšne 4 leta odločili še za enega user posted image , bosta do takrat v skupni sobici oba malčka, kasneje pa se bosta preselila v podstrešno sobo, kjer bosta imela novo pohištvo, to pa bo ostalo za novega člana. Se pravi, da bo minimalno v uporabi nekje 10 let.

Tako, da konec koncec 1300 EUR ni tako veliko, pa sem že tudi računala in bi me nekje s popusti prišlo še manj.user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.11.2009 21:12:13   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Petruscha, pa kake ocene tudi prebereš, če so uporabnice zadovoljne z njim, da se ne boš spet nat.... :) za vozičke mislim :)

Hvala za link :)

LP

Mah, saj ziher se vedno kakšna zadeva najde user posted image user posted image , saj pri meniuser posted image , če ne drugega bi kaj polomila, kar drugi verjetno ne bi uspelo user posted image user posted image .

Ena iz vasi ima enega od teh vozekov in je prav zadovoljna,...no saj do takrat je bila, ko sem jo nazadnje videla ...ko jo zopet srečam jo povprašam.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.11.2009 21:26:21   
petruscha
Tukaj pa sem naročila posteljnino: galeb.eu

pa še slikica:

user posted image , pa brez baldehina.

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.