a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika A.biba meni je voziček zakon, jaz sem samo to sprednje kolo zamenjala za napihljivega in gre zdaj še boljše, meni ni moteč, se mi zdi stabilen voziček, včasih malo prehitro zavije, ker ga lahko obračaš z enim prstom, ampak meni je to zakon, lahkeh, dobro vodljiv in lep. Vsi ostali so tako glumazni in težki, jaz če ne bi tega dobila od svakinje bi sigurno iskala enakega rabljenega. Gre pa po vseh terenih, no ja mogoče ne čez kake korenine, drugače pa trava, makedam niso problematični. Hvala za urgentni odgovor . Mal spremljam ponudbo, za dorečit pa še imamo čas. Nadka30 moje počutje se izboljšuje, samo včasih me še zvije. Pa to je že tak milina. Jem že dokaj normalno in zdajle kumarice grickam - pri meni že velja to, v prvi nosečnosti sladkarije (predvsem gumi medvedki so bili obvezna opreme vedno in povsod), zdaj mi pa sladko ne gre, pa kislo paše. Kot po starih vražah, razen če nas še kaj preseneti . Naša babika je pa Sara, mislim, da še nisem povedala. Tak, da bomo imeli dva hebrejska imena, je rekel ginekolog, da točno to je imel v glavi, ko sem rekla, da bo fantek David, da zraven pa paše Sara. Dva hebrejska imena. Naš otrok je naraven talent za zbiranje imen. Aja, stopila sem pa v 16. teden. In buši je že bolj viden, zdaj me pa že opazijo.
< Sporočilo je popravil a.biba -- 13.11.2009 17:39:27 >
|