Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:21:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce, a ste kaj razmišljale o tem kdaj boste spustile svojga v javno igralnico? po pravici povedano res še nisem razmišljala o tem. Niti nimam kaj dosti pojma o teh igralnicah. A to so igralnice, kjer otroka pustiš, da greš ti v šoping? Ali igralnice, kamor greš skupaj z otrokom? Naprimer v Nami zgoraj je, ti sediš dva metra stran na kavi, otrok pa se plazi lahko po tleh pa je ena hiška, pa velika plišasta pikapolonica.... Igrače, stolčki.... Ga imaš skoz na očeh. aja, vidiš, nisem še izobražena na tem področju
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:21:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce, a ste kaj razmišljale o tem kdaj boste spustile svojga v javno igralnico? To mislim razne igralnice, ki so po trgovinah in lokalih. Nika je že bila, ko smo bili s Tijo. Se je valjala v bazenčku z žogicami. Jaz sem bila pa zraven. Sej si v vsaki igralnici lahko zraven, pač odvisno od starosti otroka. Tijo jaz že pustim samo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:22:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 men se bo še jezik znucal, tok čvekam zadnje dni no, tudi današnji čvek je bil fajn, tak pravi babji, ker sva z yanio svoja fanta pustili kar pri očkih, Najaa in trinity pa imata punčki torej če bo dež, je za to krivih 6 babnic na kupu Taša, a bomo navijali danes? super, da ste se imele lepo. Če pa bo dež pa ni panike, ker vemo, da ste ga same fajne punce priklicale Ma slabo kaže, 2:0 zgubljamo. Ampak ne damo se a ne ?! nima veze, če zgubljamo, važno da je moj delodajalec dal 20.000 EUR, da se naša reklama vidi na stadionu tvojmu delodajalcu, ne temu da zgubljamo. Kaj čmo, ne gre jim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:23:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zakaj ste mene s FB skenslale? Moderatorka je brisala tiste, ki se ne javljaj oz ne sodelujejo v debatah.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 14.11.2009 18:24:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:28:52
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 men se bo še jezik znucal, tok čvekam zadnje dni no, tudi današnji čvek je bil fajn, tak pravi babji, ker sva z yanio svoja fanta pustili kar pri očkih, Najaa in trinity pa imata punčki torej če bo dež, je za to krivih 6 babnic na kupu Taša, a bomo navijali danes? super, da ste se imele lepo. Če pa bo dež pa ni panike, ker vemo, da ste ga same fajne punce priklicale Ma slabo kaže, 2:0 zgubljamo. Ampak ne damo se a ne ?! nima veze, če zgubljamo, važno da je moj delodajalec dal 20.000 EUR, da se naša reklama vidi na stadionu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:31:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zakaj ste mene s FB skenslale? Moderatorka je brisala tiste, ki se ne javljaj oz ne sodelujejo v debatah. a zdaj bo še na FB čistka kot na RR al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:48:48
|
|
|
|
Najaa
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:53:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce, a ste kaj razmišljale o tem kdaj boste spustile svojga v javno igralnico? No, midve sva že bile v igralnicah..samo takrat je še bila čisto mala . Zdaj ko pa je malo večja pa še nisva bile. Sicer pa v Mb. ni nekih takšnih igralnic..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:53:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 men se bo še jezik znucal, tok čvekam zadnje dni no, tudi današnji čvek je bil fajn, tak pravi babji, ker sva z yanio svoja fanta pustili kar pri očkih, Najaa in trinity pa imata punčki torej če bo dež, je za to krivih 6 babnic na kupu Taša, a bomo navijali danes? super, da ste se imele lepo. Če pa bo dež pa ni panike, ker vemo, da ste ga same fajne punce priklicale Ma slabo kaže, 2:0 zgubljamo. Ampak ne damo se a ne ?! nima veze, če zgubljamo, važno da je moj delodajalec dal 20.000 EUR, da se naša reklama vidi na stadionu tvojmu delodajalcu, ne temu da zgubljamo. Kaj čmo, ne gre jim. kje, kje, kje...nič ne vidim?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:54:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! zdaj pa kot in gol.. Upajmo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:54:53
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:55:14
|
|
|
|
tasa_m
|
konec tekme. No, saj 2:1 ni slabo. Bo v sredo bolje v Mb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:56:23
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! zdaj pa kot in gol.. Upajmo.. Glavno, da so dal gol. Bodo pa v Mariboru zmagal!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:57:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! zdaj pa kot in gol.. Upajmo.. Glavno, da so dal gol. Bodo pa v Mariboru zmagal!!! itak! Tak se govori
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:59:10
|
|
|
|
mmmc
|
Jaz pa moram pohvalit našega . Že od kar smo danes prišli domov se sam igra in vmes je malo spal. Sploh ni dela z njim. No upam, da ga ne hvalim prehitro. Samo res z lončkom od FP se je igral skoraj eno uro, pa pol z avtkom, zdej pa še s penasto sestavlanko, ki jo ima po tleh. Pridn zelo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 18:59:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m konec tekme. No, saj 2:1 ni slabo. Bo v sredo bolje v Mb. in zdaj veselo na rr na čvek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:00:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz pa moram pohvalit našega . Že od kar smo danes prišli domov se sam igra in vmes je malo spal. Sploh ni dela z njim. No upam, da ga ne hvalim prehitro. Samo res z lončkom od FP se je igral skoraj eno uro, pa pol z avtkom, zdej pa še s penasto sestavlanko, ki jo ima po tleh. Pridn zelo!!! Lija se tudi sama zaigra
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:01:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy in zdaj veselo na rr na čvek zakaj pa ne. Samo jaz moram it kuhno pucat,ker imam bombooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:14:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy in zdaj veselo na rr na čvek zakaj pa ne. Samo jaz moram it kuhno pucat,ker imam bombooo Žiga ustane s kavča in se zaleti v hojico od Lee in reče: ˝ma ti tudi znaš parkirat to hojico kr sredi sobe˝ Tasa_m; ne se preveč mantrat, ker jutri bo spet bomba
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 14.11.2009 19:19:57 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:18:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zakaj ste mene s FB skenslale? Moderatorka je brisala tiste, ki se ne javljaj oz ne sodelujejo v debatah. pa lahko pridem nazaj? bom probala bit bolj pridna....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:19:19
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy in zdaj veselo na rr na čvek zakaj pa ne. Samo jaz moram it kuhno pucat,ker imam bombooo Žiga ustane s kavča in se zaleti v hojico od Lee ine reče: ˝ma ti tudi znaš parkirat to hojico kr sredi sobe˝ tvojemu pikecu pa se vedno nasmejim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:21:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz pa moram pohvalit našega . Že od kar smo danes prišli domov se sam igra in vmes je malo spal. Sploh ni dela z njim. No upam, da ga ne hvalim prehitro. Samo res z lončkom od FP se je igral skoraj eno uro, pa pol z avtkom, zdej pa še s penasto sestavlanko, ki jo ima po tleh. Pridn zelo!!! danes tudi pri nas kot da Lee nimamo; zjutraj se je v stajici igrala, pol je s hojico mal divjala, pa spala, zdaj po puzzlah plazi in jih grize pa se jezi; no ko je treba jest se oglasi in ko je plenica polna, zacvili.... evo in že delamo: mamamamama
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:23:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy in zdaj veselo na rr na čvek zakaj pa ne. Samo jaz moram it kuhno pucat,ker imam bombooo Žiga ustane s kavča in se zaleti v hojico od Lee ine reče: ˝ma ti tudi znaš parkirat to hojico kr sredi sobe˝ tvojemu pikecu pa se vedno nasmejim trezika, da ga slišiš kako ji zdaj razlaga kam mora parkirat hojico..... kot da ga razume ga posluša in kima z glavo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:28:53
|
|
|
|
trezika
|
Kaj mi lahko ena proba razložit kaj ima Maruša to za foro.... že nekaj dni se vsakokrat ko se spravljava jest in ko vidi krožnik ter žlico začne tako dret in skakat sem ter tja...kot da bi jo iz kože dajala... se moram pošteno namučit da ji uspem dat prvo žlico v usta.... pol pa normalno je dalje... dans ji špinače skoraj nisem folgala dajat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:29:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy in zdaj veselo na rr na čvek zakaj pa ne. Samo jaz moram it kuhno pucat,ker imam bombooo Žiga ustane s kavča in se zaleti v hojico od Lee ine reče: ˝ma ti tudi znaš parkirat to hojico kr sredi sobe˝ tvojemu pikecu pa se vedno nasmejim trezika, da ga slišiš kako ji zdaj razlaga kam mora parkirat hojico..... kot da ga razume ga posluša in kima z glavo faca je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......