Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:35:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m konec tekme. No, saj 2:1 ni slabo. Bo v sredo bolje v Mb. Itak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:36:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz pa moram pohvalit našega . Že od kar smo danes prišli domov se sam igra in vmes je malo spal. Sploh ni dela z njim. No upam, da ga ne hvalim prehitro. Samo res z lončkom od FP se je igral skoraj eno uro, pa pol z avtkom, zdej pa še s penasto sestavlanko, ki jo ima po tleh. Pridn zelo!!! Bravo! Mami pa ima čas za rač. Nika se tud zamoti, sam skoz šiba sem in tja in jo moram nosit nazaj. Danes smo umikali okvirje z ene nizke police, ker jo žene tja kot magnet.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:36:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zakaj ste mene s FB skenslale? Moderatorka je brisala tiste, ki se ne javljaj oz ne sodelujejo v debatah. pa lahko pridem nazaj? bom probala bit bolj pridna.... Pošlji mi mail, ker te ne morem povabit. Bom probala preko maila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:36:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko ena proba razložit kaj ima Maruša to za foro.... že nekaj dni se vsakokrat ko se spravljava jest in ko vidi krožnik ter žlico začne tako dret in skakat sem ter tja...kot da bi jo iz kože dajala... se moram pošteno namučit da ji uspem dat prvo žlico v usta.... pol pa normalno je dalje... dans ji špinače skoraj nisem folgala dajat Mogoče je tak lačna, da ko vidi krožnik, se ji čist zrola.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:42:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Zakaj ste mene s FB skenslale? Moderatorka je brisala tiste, ki se ne javljaj oz ne sodelujejo v debatah. pa lahko pridem nazaj? bom probala bit bolj pridna.... Pošlji mi mail, ker te ne morem povabit. Bom probala preko maila. sn ti ga poslala preko ZS...hvala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:43:08
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko ena proba razložit kaj ima Maruša to za foro.... že nekaj dni se vsakokrat ko se spravljava jest in ko vidi krožnik ter žlico začne tako dret in skakat sem ter tja...kot da bi jo iz kože dajala... se moram pošteno namučit da ji uspem dat prvo žlico v usta.... pol pa normalno je dalje... dans ji špinače skoraj nisem folgala dajat Mogoče je tak lačna, da ko vidi krožnik, se ji čist zrola.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 19:46:14
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko ena proba razložit kaj ima Maruša to za foro.... že nekaj dni se vsakokrat ko se spravljava jest in ko vidi krožnik ter žlico začne tako dret in skakat sem ter tja...kot da bi jo iz kože dajala... se moram pošteno namučit da ji uspem dat prvo žlico v usta.... pol pa normalno je dalje... dans ji špinače skoraj nisem folgala dajat Pri nas je takšna reakcija, če je preveč lačen. Recimo, če mu dam obrok po 4 urah in ne po treh. Čez dan je na tri ure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:24:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
pa kaj imate vse doma al kaj? dejte jim mal fraj, da zadihajo od žen
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:29:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pa kaj imate vse doma al kaj? dejte jim mal fraj, da zadihajo od žen jaz sem sama , moj očitno še vedno proslavlja zgubo nogometašev sem pa zdaj kuhno pucala pa prah pobrisala, pa Lijine puzzle čistla. se tegale praha nabere. Mama_m ti si sama, možek dela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:30:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko ena proba razložit kaj ima Maruša to za foro.... že nekaj dni se vsakokrat ko se spravljava jest in ko vidi krožnik ter žlico začne tako dret in skakat sem ter tja...kot da bi jo iz kože dajala... se moram pošteno namučit da ji uspem dat prvo žlico v usta.... pol pa normalno je dalje... dans ji špinače skoraj nisem folgala dajat Mogoče je tak lačna, da ko vidi krožnik, se ji čist zrola. ja, lačna je ti pa si preveč časa jemlješ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:32:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo! Mami pa ima čas za rač. Nika se tud zamoti, sam skoz šiba sem in tja in jo moram nosit nazaj. Danes smo umikali okvirje z ene nizke police, ker jo žene tja kot magnet. jaz sem danes voščilnice delala, Lija pa rožo jedla . Mi je bilo sumljivo da je tak dolgo tiho, jo pogledam ona pa veselo po roži mlati..hamsi,hamsi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:33:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pa kaj imate vse doma al kaj? dejte jim mal fraj, da zadihajo od žen jaz sem sama , moj očitno še vedno proslavlja zgubo nogometašev sem pa zdaj kuhno pucala pa prah pobrisala, pa Lijine puzzle čistla. se tegale praha nabere. Mama_m ti si sama, možek dela? sama nisem ; v družbi otrok, pa kužka in muce; možek pa dela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:35:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sama nisem ; v družbi otrok, pa kužka in muce; možek pa dela no, itak ja, saj sem to mislila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:40:21
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo! Mami pa ima čas za rač. Nika se tud zamoti, sam skoz šiba sem in tja in jo moram nosit nazaj. Danes smo umikali okvirje z ene nizke police, ker jo žene tja kot magnet. jaz sem danes voščilnice delala, Lija pa rožo jedla . Mi je bilo sumljivo da je tak dolgo tiho, jo pogledam ona pa veselo po roži mlati..hamsi,hamsi si me nasmejala, saj naša si bo tudi kmalu postregla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:40:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m konec tekme. No, saj 2:1 ni slabo. Bo v sredo bolje v Mb. jaaaaaaa, sploh ni slabo. Škoda, ko se nam ni izšlo še v 90. minuti, bi lahko izenačili V MB pa damo en gol in Rusi nobenega, pa smo naprej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:43:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer! MAlo se javim na hitro, da ne bo kakih neupravičenih. Grem gledati film, pa moj mi že davno obljubljeno masažo spet obljublja. Drugače smo okej. Pa ve?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:45:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko ena proba razložit kaj ima Maruša to za foro.... že nekaj dni se vsakokrat ko se spravljava jest in ko vidi krožnik ter žlico začne tako dret in skakat sem ter tja...kot da bi jo iz kože dajala... se moram pošteno namučit da ji uspem dat prvo žlico v usta.... pol pa normalno je dalje... dans ji špinače skoraj nisem folgala dajat pri nas je fora obratna, za prvo žlico odpre usta, pol naprej je pa hranjenje ena sama muka. Danes je še kar pridno jedel, popoldanski obrok sicer v dveh delih, ne vem, a sem mu prekmalo dala, al kaj... ampak hočem reči to, da zdaj je na 4 ure in ima samo 4 obroke dnevno. Bomo ponoči videli, če bo slučajno kaj lačen.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:45:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! MAlo se javim na hitro, da ne bo kakih neupravičenih. Grem gledati film, pa moj mi že davno obljubljeno masažo spet obljublja. Drugače smo okej. Pa ve? a je kej pametnega na tv? al maš kaj pametnega z neta?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:50:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! MAlo se javim na hitro, da ne bo kakih neupravičenih. Grem gledati film, pa moj mi že davno obljubljeno masažo spet obljublja. Drugače smo okej. Pa ve? a je kej pametnega na tv? al maš kaj pametnega z neta? na TV ne vem...z neta..pa še vlečemo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:51:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko ena proba razložit kaj ima Maruša to za foro.... že nekaj dni se vsakokrat ko se spravljava jest in ko vidi krožnik ter žlico začne tako dret in skakat sem ter tja...kot da bi jo iz kože dajala... se moram pošteno namučit da ji uspem dat prvo žlico v usta.... pol pa normalno je dalje... dans ji špinače skoraj nisem folgala dajat pri nas je fora obratna, za prvo žlico odpre usta, pol naprej je pa hranjenje ena sama muka. Danes je še kar pridno jedel, popoldanski obrok sicer v dveh delih, ne vem, a sem mu prekmalo dala, al kaj... ampak hočem reči to, da zdaj je na 4 ure in ima samo 4 obroke dnevno. Bomo ponoči videli, če bo slučajno kaj lačen. Moj ima že kar nekaj časa 4 obroke dnevno in še enega ponoči, ker sem mu dajala še 5. tega podveni, pa mi je štrajkal in ni jedel, sedaj pa je na 4 ure, ali 4,5 ure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:53:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! MAlo se javim na hitro, da ne bo kakih neupravičenih. Grem gledati film, pa moj mi že davno obljubljeno masažo spet obljublja. Drugače smo okej. Pa ve? kakšen film boš gledala? Izkoristi masažo, upam, da te nebo spet nap*** Mi smo ok, v čistilni akciji z malo daljšo pauzo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:54:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaaaaaaa, sploh ni slabo. Škoda, ko se nam ni izšlo še v 90. minuti, bi lahko izenačili V MB pa damo en gol in Rusi nobenega, pa smo naprej feliška, me presenečaš. Nisem vedela, da ti fuzbal obvladaš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:55:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! MAlo se javim na hitro, da ne bo kakih neupravičenih. Grem gledati film, pa moj mi že davno obljubljeno masažo spet obljublja. Drugače smo okej. Pa ve? a je kej pametnega na tv? al maš kaj pametnega z neta? na TV ne vem...z neta..pa še vlečemo a s Partisa vlečeš? a si mogoče gledala The Pursuit of Happyness? Jaz ga mam na računalniku, samo ga še nisem gledala, ga pa moj brat ne more prehvalit. Pa Seven Pounds, ta mi je pa kar kocine pokonci postavil, ti bo všeč, če imaš rada filme, ko je treba zraven malo mislit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:55:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj ima že kar nekaj časa 4 obroke dnevno in še enega ponoči, ker sem mu dajala še 5. tega podveni, pa mi je štrajkal in ni jedel, sedaj pa je na 4 ure, ali 4,5 ure. pr nam čist enako. 4.obroki čez dan, ponoči eden gratis
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 14.11.2009 20:55:55
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko ena proba razložit kaj ima Maruša to za foro.... že nekaj dni se vsakokrat ko se spravljava jest in ko vidi krožnik ter žlico začne tako dret in skakat sem ter tja...kot da bi jo iz kože dajala... se moram pošteno namučit da ji uspem dat prvo žlico v usta.... pol pa normalno je dalje... dans ji špinače skoraj nisem folgala dajat pri nas je fora obratna, za prvo žlico odpre usta, pol naprej je pa hranjenje ena sama muka. Danes je še kar pridno jedel, popoldanski obrok sicer v dveh delih, ne vem, a sem mu prekmalo dala, al kaj... ampak hočem reči to, da zdaj je na 4 ure in ima samo 4 obroke dnevno. Bomo ponoči videli, če bo slučajno kaj lačen. Moj ima že kar nekaj časa 4 obroke dnevno in še enega ponoči, ker sem mu dajala še 5. tega podveni, pa mi je štrajkal in ni jedel, sedaj pa je na 4 ure, ali 4,5 ure. Pri nas so 4 obroki GH na dan, zjutraj in pozno zvečer je mleko, danes ponoči pa smo prvič spali brez nočnega obroka mleka. Upam, da bo tako tudi vnaprej.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......