|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
13.11.2009 23:18:46   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ma ja sem videla prej, ker nisem bila nič gor na računalniku od včeraj zvečer....sem videla popoldan..

ok, punce moje, grem zdaj spat....

lepe sanje vsem, pa se vidimo....

enako in lahko noč user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
13.11.2009 23:20:13   
felix7
aja, yania, zgleda, da sva Najoo tok zmučile, da reva ni nič gor prišla danes user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
13.11.2009 23:25:03   
yania
Ja, ali pa se crklja s svojim user posted image user posted image ....

jaz je ne bom čakala...

nočko...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.11.2009 1:25:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, danes smo se s puncami super imele, bomo še prišle k yanii user posted image  user posted image user posted image user posted image  celo "zbirčni Metki" Nika in Jure sta jedla kot ta velika, ko jima je yania skuhala kosilo, ne vem, a je res pri drugih vedno boljše kot doma? ma važno, da so otroci siti in mame zadovoljne user posted image  
škoda, da se nam nista pridružili še Nina (user posted image user posted image user posted image  da boste čim prej zdravi) in mmmc (sta se pa z N. vsaj naspala user posted image ). Naslednjič pa v polni postavi!

se strinjam v celoti. Moram pohvalit yanio, ker res odlično kuha. Vse kar je ponudila je bilo slastno tako za otročke kot za mamice. user posted image Ma Nika je vse pojedla, sicer v dveh delih, pa vseeno.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.11.2009 1:26:45   
Najaa

aja, yania, zgleda, da sva Najoo tok zmučile, da reva ni nič gor prišla danes user posted image

Najaa je bla vzuni, sej to sem že včeri povedala. Sam evo, preden grem spat, moram sem pofirbcat. Če to ni odvisnost. user posted image

Grem zdej spat, da bom jutri perajt za nov čvek. Aja, ne pozabite glasovat za dobro jutro. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.11.2009 6:19:51   
MalaČebelica
dobro jutro.

glasovala sem, tak da ena naloga je opravljena.

upam, da nimam že kakih neopravičenih tu gori, ker mi enostavno več ne znese... ampak zdaj sem spet samohranilka - mojga ni do torka, pol pride za par dni, pol pa gre spet za en teden. tak da bom več tu gori user posted image user posted image no, čez vikend itak da ne, ker grema s Klaro k mojim. tak da lep vikend vsem pa se slišimo pol....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.11.2009 8:24:05   
Lolita23
Živjo!!!

Glasov
i oddani.

Danes pa imamo malo spet fešte, gremo pop. na rojstni dan, dop greva pa mal pogledat tu na martinovanjeuser posted image Zdej grem pa jest.

naša mala pa ati se pa igrata bikoborbo, mala teka-puza za njegovo majcouser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.11.2009 10:32:15   
mama_milchy
Jutro,

pri nas je grdo vreme user posted image in ne moremo ven tako da danes bo zelooooo dolg dan;

no, mami je bila že pridna in skuhala juhico, ohrovt in rdečo peso; kasneje pa še speče meso in krompirček pa bo kosilo;

grem dat punci malico in jo spravit spat; pa Žiga me kliče da lepimo kolaž skup

lep dan

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.11.2009 11:49:16   
tasa_m
ma vse tako hvalite yanio kako dobro kuha, le glejte da se drugič še štajerke ne privesimo na vaše čveke user posted image user posted image  user posted image .
(yania da neboš mislila, da dvomim v tvojo kuho).

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.11.2009 13:16:49   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa je bla vzuni, sej to sem že včeri povedala. Sam evo, preden grem spat, moram sem pofirbcat. Če to ni odvisnost. user posted image

Grem zdej spat, da bom jutri perajt za nov čvek. Aja, ne pozabite glasovat za dobro jutro. user posted image user posted image

že kliknili user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.11.2009 15:05:18   
tasa_m
tudi mi smo glasovali. user posted image

Zdaj pa se je ful shladilo. No, pa gremo na obisk..čaoči.
Pol pa je fuzbaaaallll po TV user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.11.2009 15:11:05   
felix7
men se bo še jezik znucal, tok čvekam zadnje dni user posted image  no, tudi današnji čvek je bil fajn, tak pravi babji, ker sva z yanio svoja fanta pustili kar pri očkih, Najaa in trinity pa imata punčki user posted image  torej če bo dež, je za to krivih 6 babnic na kupu user posted image user posted image

Taša, a bomo navijali danes? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.11.2009 15:14:49   
felix7
aja, glasovali smo že user posted image  user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.11.2009 15:23:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ma vse tako hvalite yanio kako dobro kuha, le glejte da se drugič še štajerke ne privesimo na vaše čveke user posted image user posted image  user posted image .

user posted image

tasa mi bomo tud navijal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.11.2009 16:02:09   
mmmc
Ojla,

danes je bil super dan. Vozičkali smo 2 uri pa dve uri sedeli na kavicah... Pa tržnica...
S samimi dojenčki ali nosečnicami. Ne moreš verjetn srečali smo 9 parov, vsi od teh parov ali imajo otroka starega do 8 mesecev ali pa bodo v roku dveh mesecev rodili. Noro kolk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! user posted image
Aja včeri zvečer smo vplačali Romerja in čakamo na dostavo, jeee. user posted image   Mali je že kr siten v lupinci. user posted image

Punce, a ste kaj razmišljale o tem kdaj boste spustile svojga user posted image v javno igralnico?
To mislim razne igralnice, ki so po trgovinah in lokalih.
Če ni gužve v igralnici bi pomojem že lahko. SAmo mene mal tile virusi dajejo, ker je zdaj tolk viroz naši pa vse v usta nesejo. Jaz razmišljam po novem letu, če se bo stanje z virozami umirilo. Pa valda ga nebi dala v igralnico, če bi ful otrok norelo notri, bi pač ga dala tam, kjer bi bil samo kakšen otrok notri.
Z_dej pa bomo tud mi fuzbal gledal...
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.11.2009 16:42:03   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Punce, a ste kaj razmišljale o tem kdaj boste spustile svojga user posted image v javno igralnico?

po pravici povedano res še nisem razmišljala o tem. Niti nimam kaj dosti pojma o teh igralnicah. A to so igralnice, kjer otroka pustiš, da greš ti v šoping? Ali igralnice, kamor greš skupaj z otrokom? 

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.11.2009 17:12:21   
trezika
Zakaj ste mene s FB skenslale? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.11.2009 18:07:50   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Zakaj ste mene s FB skenslaleuser posted image

a ti to resno- še včeraj sem gledala tvoje slike na FB??????

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.11.2009 18:08:02   
trinity22

men se bo še jezik znucal, tok čvekam zadnje dni user posted image  no, tudi današnji čvek je bil fajn, tak pravi babji, ker sva z yanio svoja fanta pustili kar pri očkih, Najaa in trinity pa imata punčki user posted image  torej če bo dež, je za to krivih 6 babnic na kupu user posted image user posted image

pa še res dans smo ble same babe ... sem šele zdaj porajtala user posted image lol, super je blo, mormo še ponovit, lahko tudi kdaj popoldan, če vam znese, med tednom, ker moj je vsaj 2x na teden v LJuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
14.11.2009 18:10:16   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

pa še res dans smo ble same babe ... sem šele zdaj porajtala user posted image lol, super je blo, mormo še ponovit, lahko tudi kdaj popoldan, če vam znese, med tednom, ker moj je vsaj 2x na teden v LJuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.11.2009 18:10:50   
trinity22
glasovala sem pa zdaj, zjutraj ni bilo časa za rr ... user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.11.2009 18:16:42   
mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

po pravici povedano res še nisem razmišljala o tem. Niti nimam kaj dosti pojma o teh igralnicah. A to so igralnice, kjer otroka pustiš, da greš ti v šoping? Ali igralnice, kamor greš skupaj z otrokom? 

Naprimer v Nami zgoraj je, ti sediš dva metra stran na kavi, otrok pa se plazi lahko po tleh pa je ena hiška, pa velika plišasta pikapolonica.... Igrače, stolčki....
Ga imaš skoz na očeh.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.11.2009 18:17:21   
tasa_m

super, da ste se imele lepo. Če pa bo dež pa ni panike, ker vemo, da ste ga same fajne punce priklicale user posted image

Ma slabo kaže, 2:0 zgubljamo. Ampak ne damo se a ne ?! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
14.11.2009 18:18:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image

tasa mi bomo tud navijal. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image daj Najaa bolj močno, slabo kaže user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
14.11.2009 18:21:14   
felix7

super, da ste se imele lepo. Če pa bo dež pa ni panike, ker vemo, da ste ga same fajne punce priklicale user posted image

Ma slabo kaže, 2:0 zgubljamo. Ampak ne damo se a ne ?! user posted image

nima veze, če zgubljamo, važno da je moj delodajalec dal 20.000 EUR, da se naša reklama vidi na stadionu user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......