Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 11:11:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Spet smo super spali, da se malo pohvalim. Mami je včeraj šla ob 16.30h, prišla pa ob 23.30h. Super sem se imela in še bomo ponovile v kratkem. In tukaj...je kaj novega? bi lahko prišla še na RR, sej smo ble še tle
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 11:11:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vas lahko prosim za glasek? eh, sej zmagala ne bo. Se mi niti ne da toliko ukvarjat s tem in pozabim vsak dan opomninjat... Sam da bi ostala med prvimi 10-imi. glasovali bomo ti pa dol z računalnika, alo!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 11:13:39
|
|
|
|
felix7
|
a ste vidle na maminajdi unga fantka, Luko? jaz sem bla 100%, da je punčka, pol pa vidim ime
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 11:16:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vas lahko prosim za glasek? eh, sej zmagala ne bo. Se mi niti ne da toliko ukvarjat s tem in pozabim vsak dan opomninjat... Sam da bi ostala med prvimi 10-imi. glasovali bomo ti pa dol z računalnika, alo! Ja ti tud, halooooo? Nika še spi tak da če mal zamudima, pa dama za pjačo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 11:41:21
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vas lahko prosim za glasek? eh, sej zmagala ne bo. Se mi niti ne da toliko ukvarjat s tem in pozabim vsak dan opomninjat... Sam da bi ostala med prvimi 10-imi. GLAS ODDAN
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 12:34:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva tudi že iz sprehoda. Sedaj pa greva še s kengorujčkom malo okrog. Tasa - kako Lija? Kokica, nima več vročine HB. Edino spi ful dost, ampak to obvezno na kavču. Kak jo dam v sobo, je dretje Ma ne vem da nebo ki mislila da bova zdaj vsako noč na kavču spali Vidva sta bila na sončku? Midve sva bile, ker ni imela vročine. Sva šle na en mini sprehod. Zdaj pa kuhava
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 12:35:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vas lahko prosim za glasek? mi smo glasovali, ko ste vi še spali (pa še rima se )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 12:37:20
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Na hitro vas samo pozdravim...Maruša je zaspala js pa šibam kuhat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 14:13:38
|
|
|
|
trezika
|
Tako...skuhano je, za silo pospravljeno tudi Maruša pa še kr spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 14:37:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Tako...skuhano je, za silo pospravljeno tudi Maruša pa še kr spi bravo Maruša. Kaj ste dobrega skuhali, gospodična? Lija je tud zdaj zaspala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 15:03:31
|
|
|
|
trinity22
|
Tiana in njena mamica se vsem zahvaljujeta za čestitke Čestitava tudi Tii od leo**tie pa Timonu za včeraj za vse bolančkane pa pa glasovale sva tudi zdaj pa kuhat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 16:14:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Tako...skuhano je, za silo pospravljeno tudi Maruša pa še kr spi bravo Maruša. Kaj ste dobrega skuhali, gospodična? Lija je tud zdaj zaspala nekaj podobnega musaki za našo pikico pa zelenjavna rižota
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 17:51:45
|
|
|
|
mmmc
|
Pozdravljene, zborčku čvek, ki je bil danes pri Yaniji se iskreno opravičujem za neopravičene ure. Nočj je bila zahtevna, jutro zgodnje in po zajtrku sva šla z , spala sva do kosila in vse zamudila. Mi je zelo žal, sploh zaradi mojega , ki je zelo rad v družbi otrok in bi mu ful pasal. Škoda, naslednjič sem definitivni še povabile. zravn, če me boste
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 17:54:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vas lahko prosim za glasek? mi smo glasovali, ko ste vi še spali (pa še rima se ) Pa za Lijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 18:11:27
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pozdravljene, zborčku čvek, ki je bil danes pri Yaniji se iskreno opravičujem za neopravičene ure. Noč je bila zahtevna, jutro zgodnje in po zajtrku sva šla z zadremat, spala sva do kosila in vse zamudila. Mi je zelo žal, sploh zaradi mojega , ki je zelo rad v družbi otrok in bi mu ful pasal. Škoda, naslednjič sem definitivni zravn, če me boste še povable Škrat: zgoraj je popravljen prejšni post
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 19:48:10
|
|
|
|
spps
|
Zdravo in adijo Naj male bibe čimboljše spijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 20:30:19
|
|
|
|
pocka
|
kako zatišje je tu,sem prezgodnja ?? Danes sem bila kar hitra,tamaledva sta bila že malo po 19 uri v postelji, sem se že zverzirala,ko sem pa že par dni sama z njima popoldne, moj tolče popoldanske, pa še vsak dan podaljša...sem rekla glih danes,da bom prišla malo pogledat, če res podaljšuje...mi je že malo sumljivo Drugače pa smo se danes dobile primorke na kavici, sicer v precej skrčeni zasedbi, ampak je bilo pa vseeno fajn. Sem pol študirala,če se vam bo kdaj dalo voziti gor, se lahko kdaj pri nas doma dobimo. Pol sva šla pa z mojim v nabavo, sva otrokom nabavila darila za božička. Taja dobi lego duplo,eno malo bolj konkretno pakungo, pa en štedilnik, da ga bo dobila pri dedku mrazu v službi, za Blaža sva pa vzela eno tisto čudo,ko se baje uporablja kot pripomoček pri hoji, je kot nek voziček, pa cel kup nekih gumbov je gor,da se lahko igra, ko počiva
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 20:42:03
|
|
|
|
pocka
|
ah, pol pa grem,če ni nobene, pridem še kasneje prečekirat,če me ne bo na kavču zmanjkalo...danes sem se odločila,da ne delam nič, imam za likat eno goro, pa šivat bi morala, me par stvari čaka,da jih dokončam,ampak danes nekako nimam volje za nič
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 21:03:14
|
|
|
|
trezika
|
se mi samo zdi ali je tu gor zadnji čas neko zatišje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 21:48:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi samo zdi ali je tu gor zadnji čas neko zatišje? tebi se samo zdi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 21:51:20
|
|
|
|
felix7
|
no, danes smo se s puncami super imele, bomo še prišle k yanii celo "zbirčni Metki" Nika in Jure sta jedla kot ta velika, ko jima je yania skuhala kosilo, ne vem, a je res pri drugih vedno boljše kot doma? ma važno, da so otroci siti in mame zadovoljne škoda, da se nam nista pridružili še Nina ( da boste čim prej zdravi) in mmmc (sta se pa z N. vsaj naspala ). Naslednjič pa v polni postavi!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 21:51:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Kako? Je kaka debata?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 21:52:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Spet smo super spali, da se malo pohvalim. Mami je včeraj šla ob 16.30h, prišla pa ob 23.30h. Super sem se imela in še bomo ponovile v kratkem. In tukaj...je kaj novega? bi lahko prišla še na RR, sej smo ble še tle ja, pa nisem, ker sem bila utrujena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 21:56:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Očitno ni nobene.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......